FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Húúúúú akkór mit küldenék el nekik e-mailbe azt a mindenségit.<#boxer><#ravasz1><#idiota>
Maxtreme
<#idiota>
Nem lenne gyenge 😄

én már a fejemet a falba verem nézem itt googleben a képeket videokat FOGJATOK LE!!!!!!!!!!!<#pias><#crazya><#buck><#buck><#buck>
k8bal
úgy fogják fel hogy 2k és ezé megveszed újra... és majd csak az 5dik lesz jó! <#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
me mé lenne... birkák úgyis megveszik (köztük én is meg Boci is) húzzák az idegeiket... azt remélve így megerjed... mint a bor

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Maxtreme
na igen a forumuk.. Mással nincs tele mint crash multiplayer, crash game, black screen with start, sf killed my pc <#szomoru2>

Mindenesetre ha megjön a game és sf-es lesz, tuti megszerzem az amcsi exe-jét és by by sf. (ugyanis a Vivendi Universal álltal kiadott relase-n nem lesz állítólag sf, mondjuk csodálkoztam is volna)

Viszont tudjátok mi a fura?
Én is próbálgattam a werziót (elsõsorban azért hogy mit szól az sf4-hez a gép, mert jelszóval ha elbax valamit, lemondom a rendelést)
Semmi problémát nem csinált eddig.. (kopp kopp)
Nade amt én nagyon furcsálok.. Ez az sf4 frontline induláskor nem kér 1 rohadt key-t sem.. <#fejvakaras>
Ez azért furi, mert a 3.6-al védett játékhoz anno én kaptam keyt az sf supporttól mailbe, hw-hez igazítva (ehh kicsit pofátlan voltam, hosszú, nem mesélem inkább el. Biztos va naki ismeri az Sc3-as húzásom 😄 ) és simán ment az adott game. 😄
Namost kérem szépen ha valami gond lenne az eresetivel netalántán, mi alapján adnak kulcsot? Hova írom be? <#fejvakaras>

Na hát igen. De nem értem egyszerûen, õk nem olvasnak fórumokat? Fekszenek és dollár jellel a szemükben, dúdolgatnak vagy mi?

Mert ha egy kicsit okosak legalább egy valaki közülük írogathatna egy nagyobb topikba, és leírhatná hogy mi van, miért van késés stb. Semmiféle vásárlói tisztelet sincs itt.
Maxtreme
Reméljük a reloaded kiadó gyorsabb lesz 😊)))
Azthiszem akkor sok megrendeléstõl buknak el.. csak húzzák az idõt.

lezépem a tököm gondol már 3 honapja kész van a game de ezek f@#&fej lámák nem birják elvinni a cuccot a gyártbol a boltba .egyszerüen hihetetlen.<#violent><#lama> + <#gun><#wilting> = <#bdead><#bdead><#bdead><#boxer>
Maxtreme
kalózban is megy a multi😊
Nem cdkey-es, simán megy online 😊

Itt a kalózban is megy a multi, de ez most nem lényeg. Én tényleg megvenném, de úgy látszik nem akarják. 😞
Maxtreme
Mint már azt soxor említettem a topikba, a Bugbear/Empire páros mindig is budget kategóriás gameket adott ki.
A dolog többi része 1ébként teljesen igaz.
Rám sem jellemzõ az hogy agyon-vissza vásárlom a játékokat (1xüen nem engedhetem meg magamnak) De amikor megláttam hogy mennyibe fog kerülni, rögtön rendeltem! Ennyit simán megér..
Példát vehetne róluk a többi fejlesztõ/kiadó.

ja arról meg nem is beszélve,hogy azért nem mindegy,hogy egy játékban benne van e a multiplayer,vagy nincs,mert sajnos egy kalózverzióban elég ritka hogy használható a multi,már ezért is megéri azt a 2000 ft-ot rááldozni sztem.
Azért valaki elmondhatná hogy mitõl ilyen óccsó ez a játék,mert arra nagyon kiváncsi lennék,mert ha ezt tudják adni 1991 ft-ért akkor más új játékokat miért nem?pedig gondolom a flatout 2 elõállítása sem volt túl kevés,különben sztem ha ennyiért árulnának minden játékot,akkor lehet hogy háttérbe szorulnának a kalózverziók,és még talán a fejlesztõknek is nagyobb lenne a haszna,mert egy 2000 ft-os játékkal nem hiszem hogy sokat sz*rakodnának,a crackerek(persze ez nem biztos),mindenesetre ha én értenék hozzá akkor nem biztos hogy napokat kinlódnék 1 játékkal,hogy feltörjem,amikor 2000 ft-ért megvehetem.
Spaw
Sziasztok! Lehet,hogy már kérdezték de mi a különbség a"cenzúrázott" és a "cenzúrázatlan" változat között?

k9duli
Köszönjük hogy elmondtad a véleményed.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

én leszarom a gamaet majd ha kijön és lesz crack leszedem

VÁÁÁ!!GRRR!! nem hiszem el,ez az elsõ játék amit neten rendeltem,erre tessék...,az agyam elszáll minnyá,fú de ideges lettem<#falbav>
2006.07.28-fákk<#banplz>

k9duli
Nemtudjátok véletlen hogy újításként lehet e majd menteni a replayt meg elég profin állítani a kamerát? (movie)

Még jo hogy én Vistan elinditottam és már ki is toltam😊)amugy multiban más az irányitás::S nekem ott nagyon fura volt,, probálta mrá vki?

ezt már irtam pár nappal ezelött h akkor jön ott, és sejtettem h itt meg késni fog de nemgodnoltam h 1-2 hetet.... és telleg nha 1éig nemjön ki akkor warez

k9duli
pff

Gerisone
írtam az evm-nek! csak válaszolnak vmikó

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

melyik a jó vertió a 2.6 vagy a 4.6 gb?

bertino
ja, optimistán kell hozzáállni
ld. Stalker
ki tudja hány éve húzzák, jövõre talán kijön, ehhez képest ez az egy pár hét... lóf@sz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
90 új üzi na mondom már sokan tolják,de látom nem.No nem baj vártunk már ennél többet is egy gamere.

Next PC upgrade: 2022

De mostmé nem jelent meg?Nem jött termék?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

bertino
és mit is érsz el vele ?

wesker24
én is elörendeltem de ha 28-ig nem fog kijönni akkor én is lemondom a büdös francba <#violent><#violent><#violent><#violent>

mucsácsó
sztem hogy 12+ meg 18+ ..
bertino
ez van emberek, számítani lehetett rá 😊

Ezt a két verziót hogy érted?
mucsácsó
na menjenek már a picsába...
acsati
a 15 is várható volt és nem jött a 28 is várhato az se fog jönni <#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>
gamerboy91
Akkor 28.
Az 576 oldalán leírtak alapján.<#rinya><#rinya><#rinya>

2006.07.28

mucsácsó
minnyá lemondom a gecibe és csá 😄
fireball
de kakk,átbasztak, és mégse jelent meg?

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

k9duli
Két verzió is forgalomba kerül? Egy csecsemõknek egy meg a tökösebbeknek?
Milyen szép festõi táj:

Fel kéne hivni az EVm et hogy az 576 ba mikor szállitanak.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

22.-e szombat?
PLackó
köszönöm.

Nem találtam olyat, az ESRB oldalán csak Teen van.
Most hivtam az 576-ot és azt mondta a csávo hogy szombat a vegleges idõpont.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

PLackó
és nem tudod melyik verzó lesz az?kíváncsi vagyok hogy az milyen. 😊

A játék nem cd-kulcsod, bármelyik verzióval fel lehet menni a netre. Gondolom az amcsis is ilyen lesz.
Nem.

FlatOut 2
Platform: PC
Publisher: Vivendi Universal Games
Category: Racing, Online
ESRB Rating: Teen
Pre-Release
Ships 8/1/2006
vagy megveszem a magyart... de nem azt telepítem fel hanem az amcsis verziót (csak a cd kulcs miatt kell a magyar hogy lehessen multizni)

Ha elõbb jön ki az amerikai mint ez, akkor inkább letöltöm az amerikait, hogy ne szennyezzem a gépem a starforce-al.
PLackó
az lesz a 18+ -os?