FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Mindenesetre ha megjön a game és sf-es lesz, tuti megszerzem az amcsi exe-jét és by by sf. (ugyanis a Vivendi Universal álltal kiadott relase-n nem lesz állítólag sf, mondjuk csodálkoztam is volna)
Viszont tudjátok mi a fura?
Én is próbálgattam a werziót (elsõsorban azért hogy mit szól az sf4-hez a gép, mert jelszóval ha elbax valamit, lemondom a rendelést)
Semmi problémát nem csinált eddig.. (kopp kopp)
Nade amt én nagyon furcsálok.. Ez az sf4 frontline induláskor nem kér 1 rohadt key-t sem.. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez azért furi, mert a 3.6-al védett játékhoz anno én kaptam keyt az sf supporttól mailbe, hw-hez igazítva (ehh kicsit pofátlan voltam, hosszú, nem mesélem inkább el. Biztos va naki ismeri az Sc3-as húzásom 😄 ) és simán ment az adott game. 😄
Namost kérem szépen ha valami gond lenne az eresetivel netalántán, mi alapján adnak kulcsot? Hova írom be? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mert ha egy kicsit okosak legalább egy valaki közülük írogathatna egy nagyobb topikba, és leírhatná hogy mi van, miért van késés stb. Semmiféle vásárlói tisztelet sincs itt.
Azthiszem akkor sok megrendeléstõl buknak el.. csak húzzák az idõt.
A dolog többi része 1ébként teljesen igaz.
Rám sem jellemzõ az hogy agyon-vissza vásárlom a játékokat (1xüen nem engedhetem meg magamnak) De amikor megláttam hogy mennyibe fog kerülni, rögtön rendeltem! Ennyit simán megér..
Példát vehetne róluk a többi fejlesztõ/kiadó.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
ld. Stalker
ki tudja hány éve húzzák, jövõre talán kijön, ehhez képest ez az egy pár hét... lóf@sz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Milyen szép festõi táj:

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
FlatOut 2
Platform: PC
Publisher: Vivendi Universal Games
Category: Racing, Online
ESRB Rating: Teen
Pre-Release
Ships 8/1/2006