FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább érdemesebb aug 1-ig(vagy még addig se) várni, ugyanis jön a securom 7-es védelemmel elátott amcsi verzió, amit secperc alatt feltör Reloaded 😉

mucsácsó
hát volt már rá példa, hogy nem ment az olyan, ami nem eredeti...sõt, inkább úgy mondom, hogy arra volt jópár példa, ami ment törttel is norma szervereken, és inkább többségben vannak azok a gameek, amik csak singleben mennek, és multiban nem warezosan...

jah, és miki, köszi a tegnapi véleményedet, és hogy ilyen rendes voltál hozzám, jól esett 😉 ;DD
Inkább érdemesebb megvenni, mert az nagyon olcsó ár egy új játéknak.
SF Clone-t megprobálom, lehuzom a mehajtot, stb... Talán
(az üzenetemet látom kitöröltétek)

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

igen!
acsati
nem tom mi különbség van azon hogy eredeti a game vagy nem 😄 a játék ugyanaz sztem
Játékprogramokkal nem foglalkoznak, legalábbis a bírósági szakaszban már nem. Csak üzleti programokkal.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Nohab
Netán a lelkiismereted ne piszkál a legjobb pillanatokban😊 Vagy nyugottab vagy ha a Police csenget nálatok<#ravasz1>
k9duli
Jó döntés, mert ha kiderûl amit sejteni lehet, hogy bizony itt nagyon jó eladások lesznek, akkor szerintem van rá esély hogy rájönnek arra, hogy szar játékot hiába adják olcsón nem veszik, mert szar. És így kialakul valami olyan vonal hogy nagyon jó játékot probálnak olcsón adni, mert megéri mindenkinek akkora lesz a felvásárlás.
Legalábbis remélem hogy nem az utolsó alkalom lesz ez.Mindenki szivesebben játszik a kedvenc játékával eredetiben.Nem azt mondom hogy így fejezzük ki a szeretetet a játék iránt mert ez így kicsit hülyeség na de mégis van benne valami.(Persze csak az érti meg ezt akinek azért van eredeti játéka😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Demo azért lehetne...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Istencsászár
Teljesen mind1 mennyi, semmi hátulötõje nincs, ugyan olyan igényes és teljes uj gém mint egy 16ezer fts nfs.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

FlatOut 1 nem volt ilyen olcsó a megjelenéskor, egyébként én is az általad feltett kérdéseken gondolkodtam nemrég. Szerintem egyszerûen nem voltak jók az eladások és ezért kényszerültek egy ilyen döntést hozni.

Sziasztok!
Elõször is tök jó a FAQ, köszönet a készítõnek. Egy kérdésem lenne viszont:
Ha az elõzõ rész olyan állati jó lett, hogy lett ez budget kategóriás? Csak lepõdtem amikor vmelyik újságban láttam a hirdetését, mondom ezt elírták, tuti a Flatout 1, de mégse... Hogy sikerült kitalálniuk, hogy ilyen olcsón adják?
(vagy az 1 is budget volt?)

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Az EU nagy részében már rég kapható, tehát a hazai késés egyértelmûen a forgalmazó miatt van...

acsati
csatlakozom az elöttem szólóhoz
Csuhai G
Nah én most már nem szólok semmit, csak ha megjelenik a game...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Ja,egyébként Toca3-reloaded(no dvd) !!!!<#eljen><#eljen><#eljen>
szívesen üzenném oda,csak nem tudom,mert nem enged bejelentkezni!
Istencsászár
Üzend oda... Nemtudom mit kell túlreagálni, pár hét csúszás teljesen belefér, a játék a megadott idõpontra elkészült, nem volt fél éves, éves, több éves csúszás mint sok más játéknál...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BOSS!(576 fórum) innen üzenem,és remélem olvasod ezt! elõször is nem hinném hogy a játék megjelenése miatt késik a flatout 2,ugyanis már rég kiadták,te gyökér,csak utána kéne olvasni,másodszor meg engem személyszerint idegesít ha beígérnek valamit és nem tudják teljesíteni,harmadszor meg ha már egyszer így alakult hogy nem tudják a leírt idõben teljesíteni,akkor legalább beírhatnák a hírek közéaz 576 oldalán,és elnézést kérhetnének a megrendelõktõl,biztos vannak jópáran!!!!
Istencsászár
Ami lesz az lesz, kár ezen továbbra is filózni.

bertino
én csak örülnék neki, ha nem SF-osat kapnék, eleve lassabb az elindítása az olyan gameknak <#vigyor>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

azt irták nfoce forumán hogy Aug. 1-én jön ki egyik verzio és az nem lessz starforcos!!!!

Bizonyíték: FlatOut 2 August 1st. non starforce.
http://nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=24772
grebber
És ha StarForce-osat kapunk ? Jön a Securomos azt annak a crackjével megy majd errõl ennyit nem kell itt parázni!

Next PC upgrade: 2022

de az is meg lehet hogy amcsibol csak mi kapjuk starforce osat mert amcsi meg orosz ott van egymás mellet(ez csak egy gondolat)
grebber
Igen!

Next PC upgrade: 2022

a bet on soldier az evm-es?

hé sráccok! igy gondolkozom azon amit írtok. 2k ezért a gammáért semmi píz. sokan azé várjátok a securomos verziót mert nem akarjátok szétkúrni a gépet sztárforszal. azé nem nagyon ismerem az védelmet de ami letörölteti a virtuális meghajtót olyan védelem az gyér. má bocsi de legyen má olyan progi a gépemen amit én akarok pláne ha free... sok baj van ezzel. megveszed az evm -est, letöltöd a securomost. mindenki boldog és serialod is van...

Me0w
<#merges2>

Together we'll fly someday...

SötétBarom
<#zavart2>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Emberek, miért aggódtok hogy az eredeti EVM-esen lesz e SF4? Ha eredeti, akkor tök mindegy nem? A védelem csak másoláskor aktiválódik. Max nem lehet lemásolni, de legalább meglesz és mûködni fog 😊

MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128

Az amcsi augusztusi megjelenés már hónapok óta köztudott volt. Nem hiszem hogy akkor az 576 kiírta volna lúlius 15-ére, ha nekünk is csak amcsi verzió jön. Vagy ennyire nem tudnak ezek semmit?
k9duli
hopp elírtam 10000ft eredeti játékkal szemben😊

k9duli
Egy zene cd már 5000ft általában.Flatout egy zene cd plusz egy kurva jó játék 1900ft-ért a 1000ft eredeti gamekkel szemben...Vajon megéri?😊
Egyébként remélem az arenás rész nagyon destruction derby 2 lesz😊
Tehát lesz olyan aréna ahol szakadék lesz meg hasonló kellemes élmény😊
Meg jó lenne sok olyan ugratós részt beépíteni ahol nem te választod meg hogy ugratsz e, hanem mindenki rá van kényszerítve, mert nem lehet különben tovább menni nagyon vagy gyorsan.
Aki játszott destruction derby 2-vel az tudja mirõl beszélek.Ott nagyon hangulatos mapok voltak.

acsati
jo az fake!
Egy magyar oldal szerint a Flatout 2 csak szeptember elejlén jön ki MO.

acsati
rárakni rátudják de levenni õk se tudják <#hehe>
bertino
tudom, csak poéból írtam, nem kell hülyének nézni 😉 <#hehe>

Istencsászár
Persze, vagy sfel adják ki vagy anélkül, leszedni nem szedik, mer csak rá rakják a végén 😄

Maxtreme
Nem így mûködik. Nem szedik le róla, rá sem teszik 😄
Úgy mint a Fo2-nél.

Istencsászár
Ha azt tudná valaki vagyis valaki meg tudná irni akkor nem kéne még dt4sem az sfes gémekhez 😄

bertino
ja ez így mûködik ? hát elárulhatnák mi módon cserélgetik rajta, vagy szedik le róla 😄

Maxtreme
oppp dede.. Bet on soldier.. Gondolom ezen meghagyták.

Maxtreme
Evm-es gamen nem nagyon láttam még sf-et :-D

bertino
reméljük, hogy nem lesz rajta, fogalmazzunk így 😊

Maxtreme
Azt adják ki 😊 (a németet nem adhatják mert az cebzúrázott. Az oroszt meg.. 😄)
De ennek én csak örülök. A késésért cserébe nem lesz rajt SF.

Sajnos ennek van igazságalapja, de akkor mondták volna, hogy az amcsi verziót kapják meg és azt adják ki.
Maxtreme
Srácok én tudjátok mire gondolok? (remélem igazam lesz)
Ugyebár az 576-nál azt mondták hogy a játék hozzájuk augusztusba fog érekzni.
Namármost mikor is jelenik meg Amerikába a cucc? Aug, 1 igaz?
Náluk a Vivendi Universal lesz a publisher. Ezen a relasen Securom 7 védelem lesz.
Mi következik ebbõl?

Ameriaki megjelenés Aug ---> Evm Relase Aug. = Securom 7 proteksön. 😉

bertino
nem teszi, mert tyuk esze van...

Istencsászár
Ha megtennéd, pár sort visszaolvasol...

mikor jön ki a játék?