7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#3555 köszi amint jön a crack már töltöm is -
GPx8 #3553 Összes autó, összes pálya profil.
ITT -
bigadam #3552 [szin=red][brutálnagy]Remélem az alábbi cikk kielégíti kíváncsiságotokat, amíg várjátok a futárt![brutálnagy][szin=red] -
#3551 Követendő példa! -
bigadam #3550 Végre elérkezett a várva várt nap, megjött szerkesztőségünkbe a Flatout 2.
A csomagolást lefejtve egyből kellemeset csalódtam: bár az EVM-es doboz elég illúzióromboló, mégis egy másik kép került a borítóra, mint a neten volt látható.
Szóval ez a kép már elmegy. Nem az igazi a csomagolás, de legalább ezen is lefaraghattak az árából, 2000Ft-ért ne is várjunk többet!
A telepítés után minden simán ment, a Starforce védelem sem okozott galibát a gépemen. A tesztgép egyébként egy ASUS A6KM notebook AMD turion 64 1800Mhz-es procival, 512Mb ddr rammal és egy 256Mb-os Geforce Go 7300-as videókártyával.
Először a SETUP program jött be: felbontás 1280x800 , antialiasing kikapcsolva, anisotropic a csúszkán középre tolva, minden más maximumon. Mivel ezen beállítások mellett elég silány teljesítményt kaptam, a Post process effektet kénytelen voltam kikapcsolni. Ezek után már stabilan fut minden körülmény között, teljesen szaggatásmentesen.
Térjünk is magára a játékra, ami sokkal többet ígér az elődjéhez képest!
Sokkal több pálya, sokkal több törés-zúzás, sokkal több autó, több mini-játék.
A pályák maguk jóval nagyobbak az elődhöz képest, de a játékmenet is sokkal gyorsabb, lendületesebb lett. Ezáltal nem időzünk többet egy pályán, mint a FO1-ben. A felgyorsult tempóval járt a fizikai modell átalakítása is, hiszen ekkora sebesség mellett képtelenség lett volna célbaérni az előző szimulációs modellel. Tehát az autók vezetése kicsit nehezebb mint a FO1 könnyű fokozatán, de jóval könnyebb mint a professional fokozaton. Itt viszont nem lehet nehézséget választani. A pályákon még több a szétzúzható elem, kb 2000 db pályánként. Ezek viszont a nagy számuk miatt kevésbé kidolgozottak. A legtöbb kerítés például egysíkú, nincs kiterjedése. Úgylátszik a készítők a menniységi növekedést csak minőségi csökkenéssel tudták elérni.
Az autók elég nagy változatosságot mutatnak, azonban a törésmodelljük merőben megváltozott! Sokkal nehezebben törnek, hiszen a nagyobb sebesség miatt erősebb kocsikat kellett berakniuk a készítőknek. Felborulni sem olyan könnyű már mint a FO 1-ben, kicsit jobban segít a játék az autó vízszintesben tartásában. Végre lehet totálkáros is járgányunk, így be kell fejeznünk a versenyt. Azonban ezt igencsak nehéz elérni, nem kell attól félnünk, hogy egy villanyoszloppal való ütközésből You're wrecked! felirattal keveredünk ki. A vezető is sokkal ritkábban repül ki a járműből, a reset gomb is gyakrabban használható, nem okoz akkora hátrányt mint az elődben.
Továbbá karrirer módban nem csak abból kapunk pénzt ha elsőként érünk célba, hanem ha más autókat összetörünk, felborítunk, esetleg mi zúzunk a legtöbbet a menetben a pálya elemei között. Ezeket az adatokat a játék a verseny végén szépen elénk is tárja. Tehát jobban ösztönözve vagyunk a törésre, karambolozásra, mint az első részben, ahol egy nagyobb ütközés után búcsút mondhattunk a versenynek.
A grafika nem sokat javult, de az összhatás mégiscsak szebb, nagyobb, látványosabb az elődjéhez képest. Mint említettem az zavart igazán, hogy a pályák túl nagyok lettek ahhoz, hogy ugyanolyan részletesség mellett ugyanakkora teljesítményt lehessen elérni. Ezért néhol butítottak az elemeken.
A zenék és a hangok továbbra is a csúcson vannak, nagyon beleillenek a játékba. Némely szám annyira magával ragad, hogy igencsak segít az adrenalin termelésében. Magukról a hanghatásokról nem sokat tudok szólni, hiszen a notebookomon csak kis mini stereo hangszórók vannak, de azért itt is érezhető a fejlődés. A minijátékokban például a kirepülő pilóta elég kellemetlenkedő hangokat ad a 100 méterről való betonba csapódás után. Ez is színesíi a játékot.
Összegzésképpenpedig annyit mondhatok, hogy az EVM most nagyon sokat kaszálhat ezzel a játékkal, mert tényleg csak a hülye nem veszi meg ennyi pénzért. Az eddigi EVM-es játékok mind régebbiek voltak, de most egy vadi új, teljes értékű játékot kapunk egy több éves játék áráért! Remélem belátják a fejlesztők/kiadók/akárkik, akik ezt szervezik, hogy ha egy játékot elérhető áron adnak (nameg persze feltörhetetlen másolásvédelemmel) akkor jóval többen veszik majd meg az.
Szóval ha még nincs meg a játék, de szereted az autóversenyeket, irány a bolt, vagy az Online-shop, és EZT VEDD MEG! -
#3549 lol, az értelmetlen, bejelentéses, mikor érkezős, megjövős, nem tescóba hanem galaxisban vevős, jujj de jó most telepítős hszek kerülnek törlésre :D -
#3548 MUSZAJ BEIRNI MINDENKINEK, HOGY MEGJOTT/MEGRENDELTE???? SZERETNEK A JATEKROL IS VALAMIT MEGTUDNI, DE MINDENHOL CSAK AZT LATNI, HOGY JEEEE, MEGJOTT, MEG MEGRENDELTEM... ES? -
#3547 Ezvan, abból 50et töröltem ha nem többet :)) -
#3546 aztakurva, kereken 480 új üzenet, de tegnapelőtt este 9kor mentem el... :D
amúgy itt is megvan már tegnap dél óta... :D -
hitch #3545 http://www.gamespyarcade.com/download/ -
#3544 nincs fennt a játék dvd-jén? -
csoola #3543 nah, nekem aza bajom h a gamespy-t keresi amikor netre mennék de sajna nincs fent, vki eldöbhatna 1 linket honnan szedjem. thx -
#3539 Na én sem várom megjöjjön TECSÓ-ba. Megrendeltem CD-Galaxis-ból, holnap hozzák. Este már én is megyek veletek multizni :)
-
Torry #3538 Daemon-Tools miatt pánikol az SF? -
GPx8 #3535 Vigyázz, mert az ilyen hozzászólásokat törli a szociálisan érzékeny Házigazda... -
#3534 -
#3533 szerintem lényegtelen. aki azt mondja hogy erre sincs pénze, az adja el a gépét, és vonuljon önként börtönbe. -
#3532 az cska gyakorlás kérdése sztem hogy megszokd az irányitást. én délután kapom majd megnézem milyen lesz -
Dodo55 #3531 A grafika nagyon szép lett, a fizika is nagyon jó, csak az tud kicsit idegesítő lenni, amikor megcsúszok, aztán egyenesbe akarom hozni, de mindig túl megy, és ilyenkor jobbra-balra csúszkál, de aztán jó lesz. -
#3530 Pff te valamit benéztél mert éppen az nyer aki jól vezet.
Mert pl voltam szerveren azt egyből ment a harc az első helyért tolongtak összevissza én meg simán elsunyogtam melettük erről ennyit! -
pauly #3529 Ettől féltem ahogy nézegettem a videókat hogy valami ilyesmi lesz már a 2. része :( -
#3528 Én megmondom őszintén, nekem a race-ek nem tetszenek a Flatout2-ben. Az 1-ben még volt valami valóságalapja, és egy jó kis versenyzésnek elment, de ebben sem single-ben, sem multiban nincs meg az az érzés. Úgy értem, hogy telepakolták az összes pályát mindenféle szarral, a verseny nem a vezetésről, hanem a törés-zúzásról szól. Nem az nyeri meg, aki jól tudja terelgetni az autót, mint az első részben, hanem aki tör-zúz, nitrózik, valamilyen csodával határos módon beviszi a célvonal mögé a verdát. A pályán nem lehet úgy végighaladni, hogy lépten-nyomon valami vacaknak neki ne menjek, qrva idegesítő. -
#3525 Majd 8-án tuti kiderül :D -
#3524 Nekem most single player módban is előjött az a bug, ami tegnap multiplayer módban: a high jump-nál amikor el akarok indulni, és nyomom az előre nyilat (felfele nyilat), akkor az nem gázt ad, hanem már az angle-t állítja, és 1 másodperc múlva kilő és megdöglök már azelőtt, hogy elindultam volna. -
GPx8 #3523 Kamion és busz, mikor lesz elérhető? -
Dodo55 #3521 Szóval mégis Securom van az amerikai verzión? -
moralosan #3520 Akkor kisebb szögben lődd ki ;).
Olyan 60-50 fok között jó nagy sebességnél. -
#3519 na de akkor örüljünk hogy ez az EVM-es verzio tökéletes olyan mint a nagy és nem butitott -
#3518 Hát ez az nekem nemsikerül eltalálni azt a határt ahol értéket tudok ugrani mindig felugrik a csóka irdatlan magasra de nem ér od a rácshoz :( -
#3517 Mondjuk ha esetlegesen nem indulna (mint sok embernél)azért..
Meg a support miatt.. -
moralosan #3516 Minden minijátékba belejön az ember, nekem sem ment elsőre PS2-n, most már néha ugrok 158 m-t . -
GPx8 #3515 minek? -
#3514 Az sf ablaknál lehet generáltatni.. -
#3513 Miféle kódot? Nekem eredetiben megvan (tegnap vettem az Europarkban), és a dobozban a DVD van és a kiskönyv, amiben figyelmeztet az epilepsziás rohamokra, stb. stb. Nem kér semmiféle kódot, és nincs is hozzá... -
#3512 Randiguru tényleg te vagy az ?
Na viccet félretéve nagyon jó a game de még kicsit furcsa benne pl a magasugrás nekem marhára nem megy :( -
hitch #3511 -
#3510 "After talking with Vivendi Tech support I explained that I would need to know the protection that was on Flatout 2. He put me on hold went to the tech supervisor and said they had removed the starforce protection system debugged it and added securom 7 "
-
bigadam #3509 Na ez volt aztán a rosszhír! Esetleg akkor elmondhatnád mi van a képen, ha mér felrakni nemtudod. Egyébként nincs játék bug nélkül, szal az hogy találtál egyet, nem mindíg rossz hír. Attól függ milyen bug.
Egyébként tök jó hogy nem az a gagyi borító van mint a honlapon, hanem csináltak egy komolyabbat. -
#3508 Én csak 3-4 szer próbálkozok és megy. -
#3507 Nah emberek van 2 hírem 1 rossz és 1 jó: kedjük a rossza találtam egy bugot itt a kép nem tom fölrakni a képet mert azt irja hogy csak 20kilobájt lehet nah miondeggy a jó hírem pedig az hogy VAN BUSZ + KAMION a kamion nagyon állat azzal kell derbyzni