FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k8bal
öcsém mi van itt... xD

Kabuki rosszabb mint Tarajos barátunk... :/

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

mucsácsó
jólvan, mostmár be lehet fejezni asszem bazz.....
van 1-2 elmebeteg láma, rájuk kell hagyni, nem kell magatokat is annak tettetni vagy azzá tenni...õk is tudják magukról, hogy lámák 😛
gabi89
Nem tudom,hány éves vagy de nem sok mert elég láma viselkedés amit csinálsz!!!

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Varenga
szeret minket<#love12>...lol

12346
ma toltam ps-en. nem volt rossz. az irányítás nekem hasonlónak tûnt, mint az elõzõben. annak ellenére, hogy azt kormánnyal toltam pc-n, ezt meg banánnal próbáltam most. asszem nem leszek csalódott^^

Csuhai G
Nah ma voltam a Mammutban lévõ 576-ban, és ott azt mondták, hogy augusztus 7-én érkezik a FlatOut 2 ! 😉
Remélem úgy is lesz! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Istencsászár
Hát ezaz... inkább tessék örülni hogy csak ennyi itthon...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kíváncsi voltam, ezért megnéztem más országokba mennyiért adják.
Nagy Britanniában 30 Font(jelenleg 403Ft), azaz 12000 Ft!
12346
ok szia

te szerencsétlen szerintem az a sötét aki képtelen felfogni a szavaim jelentését!! Márpedig te nagyon rosszul értelmezted...

Varenga: szerintem gondolkozz el azon is, hogy a te hsz-nak mi értelme van, azon kivül hogy sértegetsz... bár öszintén szólva magasról leszarom mit mondasz

12346
1. mint ahogy mások elmondták, kissé sötét vagy
2. ha ez neked ekkora presztizs, hogy egy hónappal elõttem végigtolhatod, akkor neked külön megengedem nm-.- nagyon nagy lúzer lehetsz sajnállak télleg😞
😄
a lábam nem törölném beléd<#puszis>

Varenga
Járjál még egy pár évig iskolába, próbálj összeszedni egy kis inteligenciát (sztem nehéz lesz, de szurkolok), ezután gondolkozz egy hétig, hogy milyen értelmes (mások számára is értelmes) mondatot írjál be a topicba, majd ha ez megvan, akkor írj. Kössz

u.i.: 2000 Ft-ot egy játékért, ami nem hogy vadiúj de még jó is, nanehogymár ne adjál ki érte...

zsanet
én tegnap hívtam õket azt mondták 24-én lesz

Nohab
Bocsi az offért dühös voltam...
Istencsászár
Nyugi, nyugi, ne szolj hozzá! Xboxon is kintvan már.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nohab
Na ide figyelj! Ha valami nem jó neked itt Magyarországon ,akkor lehet húzni innen! A másik ,hogy én azt nevetem ki ,aki egy ilyen jó játékot nem vesz meg hanem feltöri. Különben köztünk néhányan már ki is tolták PS2-ön vagy (Xbox-on?) PC-én. És akkor mi van ha te elõbb nyomod vele? Elmeséled az oviban ,hogy hány embert kérdeztél meg mire rájötél ,hogy mit kell letölteni. A törésrõl már ne is... Szóval duguljel!
Istencsászár
1, Nem hiszem hogy poénból tologatja a magyar forgalmazó a megjelenést.
2, Amig nem látsz a dolgok mögé addig ne alkoss véleményt
3, Senki nem néz hülyének, ha nem kell akkor mond vissza és akkor nem játszasz vele.
4, Magyarok semmit sem csinálnak, nem õk készítették.
5, Légy büszke rá, és fejezd be ezt a stílust.

pofád lapos öcsi, ha neked jó hogy hülyének néznek akkor vedd csak meg eredetibe... amugy máshol már rég kapható csak a magyarok ennyire lúzerek, hogy semmit nem tudnak idõre elkészíteni... amugy ebbe az alacsony ár is közrejátszik szinte biztos
Mire te megkapod a gémet addigra én már rég tolni fogom hehehhe 😄D

Az ismerosod csunyan atvert ugyanis nem lehet kapni,kb. egy honapot csuszik. Odatelefonaltam

Triathlon for life

[HUN]FaTaL
ez igaz de hagy szenvedjen, egészségére😄

http://goo.gl/gd6Zi5

hazudik a gyerek

bepe79
Az hogy lehet, ha az 576 oldala azt írja, hogy "nincs készleten", meg nem is hívnak fel senkit, hogy mehet érte.. <#confused>

Suzuki Swift GL 1.3

gabi89
Van egy jó hírem a Westend Cityben lévõ 576-ban meglehet venni a Flatout 2-t.Onnan tudom,hogy az egyik ismerõsöm ép tegnap vette meg ott.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

"már csak azért is, mert így az 1999 forintos bolti ár helyett 1919 jó magyar forintért juthatsz hozzá a mágikus matériához."

LOL 80 forint
bertino
bazz kimegyek vmelyik szmszédos országba (csak van vhol) és megveszem angolul bakker...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jó, majd ehhez igazodnak a kiadók és a játékfejlesztõk...! Elõbb is szólhattál volna! <#ijedt><#zavart1><#vigyor1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

nem om ti hogy vagytok vele de én még a nyáron ki akarom magam fullra játszani és szeptemberben pedig tanulni(sajnos) és elmenni gimnáziumba és mikor már a gimnáziumban vok akkor már játszom 1000000000000000000el.
Sztem lesz november mire játszhatunk vele.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

gamerboy91
Csúszik picinykét a FlatOut 2 korábban július végére tervezett megjelenése: a sokak által várt karosszéria-rombolós autóverseny augusztus elején (egészen pontosan: augusztus hetedikén) lesz leemelhetõ a polcokról. A játék kis hazánkban az EVM sorozat részeként fog megjelenni, és ha vágyat érzel a beszerzésére, mindenképpen érdemes ELÕRENDELNI - már csak azért is, mert így az 1999 forintos bolti ár helyett 1919 jó magyar forintért juthatsz hozzá a mágikus matériához.

Maxtreme
576:

Várható megjelenés: 2006.08.07.

<#levele><#falbav>

k9duli
Az alázás volt😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Istencsászár
De van, csak vicc hogy alig 2000 fts gémet is inkább lewarezolom és szenvedek vele mint hogy megvenné.

bepe79
Van úgy, hogy két mozijegy az több. Most nemrég voltam a Corvin-ban nézni a 'Szakíts, ha bírsz' címû remekmût.. khm... és asszem' még csak nem is premieren ment.

Suzuki Swift GL 1.3

Me0w
Lehet hogy van, lehet hogy nincs. De azert egy 1900-ftos jatekot SENKINEK nem jelent gondot megvenni, akinek van szamitogepe. Ket fagyi ara ha a felesegemmel megyek egyutt, vagy 2 mozijegy, detto.

Together we'll fly someday...

[HUN]FaTaL
Jajj te szegény. Neked ugyebár egyetlen warez gémed sincs?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bepe79
Biztos lehetsz benne, hogy nem. Ugyanis gyanítom, hogy a Vivendi csak az US version-t hozza ki Észak-Amerikában.. De ha véletlenül rendelsz vagy lehet majd kapni nálunk Vivendi verziót, akkor az is biztos, hogy az viszont nem 1919 Ft lesz.

Suzuki Swift GL 1.3

12346
mer újreg pöcs vagy-.-

bertino
mondjuk azt azért többre lehet használni, mint egy szgép gémet

és nagyobb is a kockázat, szal vásároljatok olcsó és jó játékokat, lopjatok minõségi, drága autókat 😄DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
Lopjál kocsit, azér sem kell fizetni, kb ugyan az.

ez igaz, de amiért nem muszáj azért miért fizessek? <#eplus2><#eplus2><#vigyor1>

Nekem mindegy mikor jön ki, megveszem eredetiben. 1900 Ft nem pénz érte.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

reaper4
2000ft? 2 tesco-s billentyûzet 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

grebber
Felõlem akár szeptemberben is jöhetne akkor is megveszem 2000Ft semmi.
Remélem a Vivendi verziót kapja majd az EVM 😄

Next PC upgrade: 2022

Nohab
Hát nekem is elegem van a késésbõl ,de hát mit tehetnénk? Ez van ezt kell szeretni... Sajna 😞
én nem írtam semmiféle warezról te gyík,csak a tököm tele van a folyamatos csúsztatástól,akkor ne írjanak idõpontot,ha nem tudják tartani,majd megveszem a tesco-ba úgy legalább nem kell szállítási költséget fizetni.azért rendeltem elõre,hogy minél elöbb meglegyen,de már úgyérzem hogy tökmind1 hogy mikor lesz meg,mert azon se csodálkoznék,ha a tesco-ba elöbb megkapnám<#mf1>
szerintem ennek a hazafisághoz nem sok köze van, a forgalmazó folyamatosan csúszik a saját hibájából!! De majd jól ráfáznak ha a Warez miatt sokan lemondják, csak magukkal csesznek ki a késéssel...

Nohab
Ja tényleg jobb 1-ig várni aztán megveszed és kész.
Nohab
Nekem nyolc ,hogy 1 vagy 7 mert akkor nyaralok 😉
GPx8 hát igen ... jobb nem jutott az eszemben😊
Istencsászár
Micsoda hazafi! ezaz mondja le mindeki, és hajrá warez!!! nehogy egy eredti géme legyen pár embernek, mer nemtud várni pár hetet 😄DD

Csá! új megjelenési dátum : aug. 07. ,én lemondom az már biztos,szórakozzanak a jó qrva anyjukkal!