FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeretném al élményeimet megosztani veltek a játékkal kapcsoaltban..!
ez a játék egyszerûen fantasztikus sztem..igaz hogy arcade, de anynira mégsem az, mint az nfs....ha észrevettétek már ti is, hogy oválkanyarban nem tudsz 120al menni...na hát ilyen nfs-ben sose volt...ott mindent be lehetett venni 200al....
különben a játék level2-n már elég nehéz...de jó, hogy bármikor visszaugorhatsz versenyezni, ha pénzhiányod van...
és ami még tetszik, hogy a tuningcsomagok nincsenek unlockolva...ez engem idegesitett az nfs-ben...mekkora egy baromság, hogy ha megvan a pénzed rá, de még mindig nem tudod megvásárolni....
sztem pályánként max 1-2-3 oylan hely van, ahol nagy rombolást vihetsz célba..én általában startnál beragadok, megvárom még mindenki elmegy, mert azok az elsõ kanyarban ugy is kicsapják egymást..én meg szépen nyugodtan az ut szélén lévõ autókba belerohanok 100al....
legalább 3 napig tanultam magát a játlékot, szal nem uyg van ,hogy fogom magam, leülök és játszom..
a zenei paletta kisség gyér nekem...fõleg hogy ne lehet a title-k között váltani, az azért jó lett volna....amugy az 5 éves gf fx5200as 384megás, 1000mhz-es celeronomon maximális grafikán akadásmentesen fut...csak derbyknél kell lejjebb vennem egy picit....
elég jól optimalizálták sztem
egy kérdés : hogy lehet a játékban hasunálni custom kocsikat? hova kell bemásolni? A játék 1.2-es re van patchelve,magyarítás nincs feltéve,és amit leszedtem kocsikat a flatoutjoint-ról nemigazán akar látszani a listában. Volt olyan,hogy a kocsikat a játék fõkönyvtárába tettem,volt olyan kocsi ami egy mappában volt,úgy is beraktam mappástól,de úgy se látta. Volt egy olyan,hogy custom car mod,ezzel annyit sikerült elérnem,hogy látok kocsikat 46-90-ig,de ezekbõl nem sok látszik a kis képeken,viszont ahol a kocsi forog,ott csak átlátszó fekete modellek látszanak,maga a kocsi nem. Na ez a nagy helyzet. kell még valamit felraknom,hogy lássam a letöltött kocsikat?
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
én egyébként megvettem és nem bántam meg 😊 egy játéknak értéket ad, ha fizettél érte, ez pedig reális áron kaphato.
Forza.
Szaros 2 rugó nem verhet a földhöz...
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Van egy olyan kérdésem, hogy amikor elkezdem telepíteni a játékot egy idõ után, azt írja ki kéri a 1 disket. Ezzel csak az a gond, hogy nekem
egy dvd van és egy fájl (iso) és nem fogadja el. Mit tudok csinálni?
köszi elõre is.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
nem kizárt, h az okozza, ha nem csak sima profil ...
és biztos 1.2 EU vag US mindenkinél? 😊))
Forza.
modok miatt szokott nem menni ...
Forza.
az mitöl lehet hogy akarun haverokkal 3an jáccani hamachin keresztül és õk látják egymást de én nem látom öket? teljesen egyforma verziot használunk de mégse látom öket. mi lehet az oka?
Összehoztam egy moviet ami ezen a helyen találató fast ftp-rõl tõlthetõ:
Flatout2_by_K9
(pár moviet csináltam már fps játékokból, ugy gondoltam kiprobálom magam más stílusnál is).
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
fo1-hez a FOV modok voltak jok, fo2-höz csak a fizikát tweakelõk - szvsz.
Forza.
sajnos nem annyira modbarát a game, ill a lájtos játékmenet miatt kevesen foglalkoznak vele mélyebben 😞
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sztem egy pecselt fo2-t nem lehet eladni, max párezerrt value kategoriában ... de nem kizárt, h megprobálják 😄
Forza.
apropó Juiced 2 demo is fent van
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Next PC upgrade: 2022
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
innen töltsd le ami kell: http://flatoutjoint.com/index.php?option=com_remository&Itemid=27&func=select&id=3
a letöltött cuccokat bemásolod és kész
FlatOut2_Mod_Manager_1.0.0.4 ezzel kiválasztod mi kell
ez frankón feldobta a játékélményt!