FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
+ ps-en is jól elvoltunk vele, szal nem lesz rossz😊
maga a trailer nem egy nagy szám vágásilag, bár ez csak egy elõzetes akarna lenni, az igaz, tehát annak tökéletesen megállja a helyét
maga a játék rálátásom ezután kicsit másabb, épp affelé huz, amire számítottam
nem igazán repkednek tényleg az autók ugy, mint az elsõ részben(érezni lehet a különbséget, ott szabadabbak voltak) bár ez nem baj, sõt!
nagyon nagyon nagyon várom már, hogy végre megjelenjen és ne kelljen többet várni...
ui.: movie-t a jó öreg Taleano Productions is fog csinálni belõle 😉
ui: álljon itt Bambbu hsze elrettentés képp, h manapság még ilyenek is léteznek 😄😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
U.i.: Xp-m van pedig hmmmm...:S
Greetings to all FlatOut players,
I thought I'd make a good first post on the forums with my own created FlatOut 2 FanTrailer. My first FanTrailer of Flatout 2 features a lot of jumps and crashes from the races in the derby class.
The movie is backed up by Filter's "I Will Lead You" from "Title of Record".
You need DivX to watch this movie.
Download (81mb)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
viccvót.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Next PC upgrade: 2022
ha félreolvastam, akkor sry, csak nekem per pill ez rémlik...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ha meghagyod a megrendelésed, mellette függetlenül letöltöd a törtet és addig kipróbálod, de ha visszamondod, csak késõbb kapod meg az eredetit, amivel még NETen is gond nélkül tudod nyomni
vagy tényleg ennyire szûk az emberek agya ? magatok alatt vágjátok a fát
\"SLICE of LIFE\"
a tököm tele van ezekkel vazz, sztem máshol már lehet h kaphato is...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"