FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
<#eljen><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

12346
én is várom már. ez a múvi jó volt 1-2 érdekes hibától eltekintve😊 pl a vége felé volt egy repülõ autó, ami egyszercsak eltünt repülés közben^^ mind1.
+ ps-en is jól elvoltunk vele, szal nem lesz rossz😊

bertino
eh, .wmv no comment... látszik is a minõségén
maga a trailer nem egy nagy szám vágásilag, bár ez csak egy elõzetes akarna lenni, az igaz, tehát annak tökéletesen megállja a helyét

maga a játék rálátásom ezután kicsit másabb, épp affelé huz, amire számítottam

nem igazán repkednek tényleg az autók ugy, mint az elsõ részben(érezni lehet a különbséget, ott szabadabbak voltak) bár ez nem baj, sõt!
nagyon nagyon nagyon várom már, hogy végre megjelenjen és ne kelljen többet várni...

ui.: movie-t a jó öreg Taleano Productions is fog csinálni belõle 😉

bertino
csinálj...

Végülis nem olyan rosz a video habár én jobbat<#circling> csináltam volna!<#heureka>Igaz is csinálok egyet Fo 1-hez<#idiota>
Istencsászár
Hogy mit tégy azt nem mondom mer nem ide illõ lenne, de ajánlom hogy olvasd el az info fájlt 😊

ui: álljon itt Bambbu hsze elrettentés képp, h manapság még ilyenek is léteznek 😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Maxtreme
Biza 😄
Bár most 1 darabig leköt a fear (online) 😊
Amíg meg nem jön a Fo2 😄DD

Sziasztok! Valaki segítsen már nekem már 3szor töltöttem le a játékot de még mindig nem tudom felrakni amikor rámegyek a setup.exe-re akkor kiírja hogy nem win32 alkalmazás?! mit tegyek srácok???

U.i.: Xp-m van pedig hmmmm...:S
Frankó! Jó lenne ehhez hasonlókat multiban elkövetni!<#nyes><#gonosz1>
Szedem le 1000-el de remélem jó mert túlléptem már 2Gb-vel a letöltési határt.<#szomoru1>
Maxtreme

Greetings to all FlatOut players,

I thought I'd make a good first post on the forums with my own created FlatOut 2 FanTrailer. My first FanTrailer of Flatout 2 features a lot of jumps and crashes from the races in the derby class.
The movie is backed up by Filter's "I Will Lead You" from "Title of Record".
You need DivX to watch this movie.

Download (81mb)

Istencsászár
Lassan csak megvilágosulnak, h mégse 😊)) gondolhatná h ha igaz lenne már ettõl nyáladzana a fórum hogy megy... meg amugyis egy torrentre felrakott valami hitele kb 0% ha még hozzá vesszük hogy SF4...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

12346
szedd le, és használd egészséggel

grebber
lol gondolkozzál!

FAKE!

Next PC upgrade: 2022

gamerboy91
<#idiota>

Nem az ilyet be kéne zárni és megnézni hogy nem fertõzõ-e és ha igen akkor mindenki legyen öngyilkos!!!!(nehogy elkapja)<#vigyor2>
matyi08
ez hülye. ha ad 8 ezret kinyomtatom neki a borítót, és majdnem olyan lesz... 😄😄

<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
DjDano
ez egyik fórumon olvastam, hogy azon kesergett a lámája, hogy EVM-be lesz... szerinte inkább legyen 10 rongy de normális borítóval/CD-vel. 😄DD Az ilyenet le kéne lõni komolyan 😄

matyi08
engem is töröltek már itt párszor...

Hejj innen meg kitöröltek 2 hsz-t biztos valami érdekees warezos dolog lehetett.<#nevetes1>
SötétBarom
Én inkább megrendelem külföldrõl a nem EVM verziót mer szerintem tök égõ ha egy olyan van a polcomon.

<#wilting><#bdead>
viccvót.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nohab
Ki gondolta volna? 😊
kiprobáltam és nem jo...
Én le se szedtem a cuccost, de gondoltam valakinek jól jön. Egyébként müködik ?
k8bal
na ilyennek ne hidjetek... :/ Patcher! Majd ha rendes crack jön Reloaded-tõl akkor majd! De ne basszatok már, hogy nem tudtok várni fél hónapot! :c 2000Ft-ot meg pláne megér!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Nohab
Jut eszembe. HÁny bónusz kocsi van benne? Csak számot kérek a nevüket nem.
bertino
no comment, akkoris

grebber
Hihetetlenek ezek a sztáralûrök szaros 2000ft-ot nemhiszem el hogy nem bir ki valaki (mondom ezt én aki valaha 1db eredeti gamet vett).

Next PC upgrade: 2022

Nem kibaxtak mert utána leírta az egyik moderátor!!! De nem csak én távoztam meg mindegy is mivel így postaköltséget sem kell fizetnem! Ráadásul szerintem elõbb meglesz mint aki elõrendelt<#bee1>!(ahogy én 576-ot ismerem)<#gunyos1>
Istencsászár
Ezen miért kell fennakadni? ha nem csináltál semmit, akkor valszeg valami regisztrációs baki történt, irsz nekik egy normális levelet hogy ez meg az a bánatom és elvan felejtve.

Hát csak szólni mertem,hogy ez így nem járja, már az ugye hogy itt tologatják össze vissza a határidõt,aztán majd kijön a Securomos verzió és akkor lesegethetnek.(De jó mer le se szarják akkor is kicsesznek az oldalról ha van elõrendelésem)<#confused><#violent>576<#gun>576
mucsácsó
nem kell olyan biztosra venni még ezt...
várj 1 hét múlva már tölthetõ netrõl q tört verzsön 😉

De miért törölték? Tettél valamit?
Én sem mondtam vissza csak kicseszetek az oldalról!! Így törölték az elõrendelésem is.<#rinya> Nem is megyek oda vissza<#schmoll2>!!
Na most akkor kinek szûk az agya??
Lehet warezzal is neten játszani, nincs cd-kulcs.
Istencsászár
Az semmit nem jelent hogy gamespy, attól függ hogy ellenõrzi e majd a cdkeyt.

ez már offtopic egy ideje <#wilting>

Vegyél be egy nyugtatót, vagy olyan sorsod lesz mint miki90-nek

Mert büntetett elõ életû vagy <#eplus2><#ejnye1><#beka3>

bertino
nem az volt, hogy gamespy-os ?
ha félreolvastam, akkor sry, csak nekem per pill ez rémlik...

gabi89
Tévedsz mert a flatout2-nél tört gammel is lehet neten játszani mert tudtommal serialt se kér emg semmi legalábbis jó pár oldallal arébb pont errõl volt szó.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bertino
és mit érsz el vele ? törttel nem tudsz NETen játszani...

ha meghagyod a megrendelésed, mellette függetlenül letöltöd a törtet és addig kipróbálod, de ha visszamondod, csak késõbb kapod meg az eredetit, amivel még NETen is gond nélkül tudod nyomni

vagy tényleg ennyire szûk az emberek agya ? magatok alatt vágjátok a fát

tep
aug 7........hát én töröltem az 576-os megrendelésem.....ha addig nem lesz tört , akkor majd utána megrendelem újra<#hehe>

\"SLICE of LIFE\"

Lehetett venni külföldön már juni. közepe felé 10E Ft+ ingyen szállítás. Én azt csinálom hogy leszedem a Securomos verziót meg megveszem az EVM-eset a Tes co-ban aztán a securomossal játszom.Nem kell a gépemre a Starfos, és az exe csere ha jóltudom nem fog menni mivel a starfos behálózza az egész játékot.(de lehet hogy én vagyok <#idiota><#idiota>hülye)<#taps>
Istencsászár

én sirni fogok...
a tököm tele van ezekkel vazz, sztem máshol már lehet h kaphato is...

Csabesz6
öcsém már lassan a kontroller bánja meg a távirányító...(ezeket szoktam néha püfölni<#idiota>)nemtom nekem vhogy k*rva nehéz lett amint beléptem egy felsöb kategoriába(sport) na mind1...majd még próbálkozok. amugy klafa game<#vigyor1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"