7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#3690 Mindenki játszik!!!!:)
Lassnak ki hal a topik!!:D
Már jöhetne az a futár,én se irkálnék akkor:D:D -
moralosan #3689 vagy egyszerre -
#3688 Szerintem hot seat. Egy gépnél felváltva játszotok. -
#3687 A multinál mi a lan meg az online mellett lévő party mode? -
#3686 Találtam egy vicces bugot. Mikor az előttem lévő kocit majdnem teljes sebességel beletoltam a falba én meg mellé csapódtam vettem észre, hogy a fal szép lassan megette a kocsit. -
pirosBoci #3685 nem tom én multiban derby rész én ott canyonnal mentem és mindig kitörik a hátso kerekem ésugyan ugy lehet vezetnicsak az elsö kerékkel szokott baj lenni. -
veri5 #3684 Biztos az egyben is utánamárnehéz volt vezetni. -
#3683 hát amikor kitörik az egyik kereked akkor már igen. de az első részben amikor már elég roncs voltam már pattogott az auto semmit nem lehetett csinálni. -
Sund #3682 A sérülések hatással vannak az autó irányíthatóságára? -
#3681 Nekem mindkettőt normálisan lejátszotta. -
#3680 nektek eddig mennyi volt a max kerék amit kitörtetek? :D egynél lehet többet kitörni vagy akkor már felrobban? nekem eddig csak a jobb eslöt sikerült leszakitani -
#3679 Van város, és Offroad is igen :)
Meg vagy 50 választható autó :D -
#3678 Anny az egézs hogy ha most kimész az útról, nem sikonyál h nyomj visszaállítást, mert nem yo útvonalon haladsz. :) Szal simán le lehet vágni szakaszokat..
Mennyit szoktam így csalni, ijj :D :D -
veri5 #3677 Tom hogy nem kéneírni de végre megjött.Egyébként offroad és városi fajta pályák vannak benne? -
blackgamer #3676 lesz offroad része is a pályáknak, vagy a szokásos kötött útpálya? -
nálam jó a vid, és havernál is :) -
#3674 Jaja nekem is megakad és utána ugrál a kép néha meg kockás meg minden szarság!!:)
lig várom már a futárt amint fel raktam a game-t azzonnal irom az értékelésemet!!:) -
ACE #3673 Nekem ez hibásan jön le vagy nemtom, de megakad a lejátszás már az első 5 mp-nél. -
#3672 Á nem ez csak quick race :)
Inkább multiba nyomtam :)
Karrierbe talán a 3-dik "epizódnál" lehetek :) -
#3671 :D
nagyon belehúztál a karrierbe úgy látom -
#3670 nem rossz :D :D
Itt az enyém, ez még sportszerűbb :D :D
nem nagy, 7mb :) -
#3669 nagyon profi vagy :D szépen felboritottad. mák hogy nem te borultás -
#3668 egy rövid, fél perces video egy verseny utolsó fél köréről, amiben bemutatom, hogyan kell sportszerű előzéssel megszerezni a győzelmet -
#3667 jaja minek ide matrica meg ilyenek ha egyszer a felni is letörik :D
tudom hogy lehetett rombolni csak az kicsit megváltoztatta az irányt :) na mindegy ne vitázzunk nem akarok. nekem ez a játék tökéletesen megfelel nekem nincs vele semmi hibám! -
#3666 ez nem fos NFS! -
csoola #3665 én még csak derbi osztályban tolom de annyit szeretnék kérdezni h a többi osztályban is csak teljesitmény tuning van? mondjuk nem csodálkoznék mert minek szebb spoiler ugyis szétzuzom a verdát fél perc alatt...:P -
csoola #3664 a fa korlát az az 1 ben is nagyrészt rombolhato volt... -
csoola #3663 messze lakok de képzeld nem mindegy sztem h mivel mész, de haggyuk, a játék viszont hiperkirályállat, csak van mostmár télleg elég nehezek a versenyek, az ellenfelek meg nem sikhülyék, és simán kilöknek, meg mikor hátsomotoros a gépem akkor hátulrol izombol jönnek nekem, és nem csak elölröl -
#3662 mindegy végülis. nekem tetszik és játszok is vele
-
#3661 hát a fém. de ott a fa is megingatta a kocsit -
#3660 a fém korlát itt is megfog -
#3659 meg az is fura benne hogy nagy köveket csak ugy repitek métereken át :D az első részben a korlát meg a rács is megfogta az autot itt nem -
#3658 lol.. :D Képeket anyámé nem tette be? :D
http://i89.photobucket.com/albums/k215/Maxtreme1983/foot5.jpg
http://i89.photobucket.com/albums/k215/Maxtreme1983/foot4.jpg
http://i89.photobucket.com/albums/k215/Maxtreme1983/foot3.jpg
http://i89.photobucket.com/albums/k215/Maxtreme1983/foot2.jpg
http://i89.photobucket.com/albums/k215/Maxtreme1983/foot1.jpg
Ittvan linkekbe.. :D -
#3657 csináltam 1-2 sotit :D
Azt kell mondjam h nekem jobban tetszik mint az 1 :) (ritkán mondom ezt folytatásra..)
A grafika bőven megállja a helyét, kifejezetten szép. Gépigény téren sem lehet panasz. Nálam maxon szűrésekkel 65-100 fps között megy.
Az irányíthatóság kifejezetten teteszik.
Amit viszont baromi nagy baklövésnek tartok, az a chat hiánya.. ázze 2006-ba.. NC. Nameg van némi idegesítő bug (maradj hű a nevedhez BUGBEAR :D) a multi részben..
Szabálytalan műveletek sora, etc.. :) Kőne peccs :D
Nálam 95%-os a cucc :) -
#3656 lol ne parázz már :D valszeg előre megírta a szöveget, és topicot akart csinálni, de inkább beszúrta minden topicba -
pirosBoci #3655 ezt most nem éertem azért fogják törölni ezt a topicok(és a többi másikat is) mert ő az ö nagy "überatomhippersirály" sz@rját ide irta és én ezt nem is éertem ez mi akar lenni?????? -
Dodo55 #3653 És sajnos egy moderátor sincs itt... -
#3652 jaja ,más topicokba is benne van -
Dodo55 #3651 Bmeg, most látom, hogy majdnem minden topicba beírta!
Örülhet, hogy nem vagyok mod, mert ha az lennék, már ott lenne a koponya a neve mellett. -
#3650 én fetrengek rajta:D