FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik hétfõ-kedd-et?
A 31. - 1.
Vagy a 7. - 8. hétfõ-kedd-et?
SiteDisagner
Ami hétfõ kedd lesz alant olvasható információ szerint?

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Istencsászár
Nem is fognak... majd csak a kiszállítás elõtt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SiteDisagner
Én is elörendeltem már vagy 3-4 hete szerintem, de még nem kerestek fel. <#nemtudom>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

bertino
észlény...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Amerikába telefonáltál? <#mf1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Hívtam a boltot,hétfõ-keddet mondtak biztosra!
fireball
ehh

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

bertino
és nekem még mindig nincs mûködõ gépem hozzá :|

SötétBarom
Mostmár bármikor felkerülhet NFOrce-ra.. Közeleg elseje. Után már lesz*rom hogy nálunk mikor jelenik meg, majd ha megjelenik, megjelenik. ;D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bertino
majd kb. 2 hét mulva, reméljük

fireball
bazki még mindig nem lehet kapni.lol😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Csabesz6
nekem is megvan ps2re...de néha az idegbaj kerülget..<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ezt most direkt azért írtam le, hogy ne aggódjon senki, a FOut folytatása nem rosszabb az elsõnél - sõt 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mucsácsó
jajjj ne is mondjátok =/
Hehe, Én is a PS2-es verziót nyomom.
Eszméletlen jó valóban, nekem az elsõ megvolt PC-n, ez még élvezetesebb 😉.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Nem birtam tovabb,es megvettem az eredetit PS2-re,hogy a PC-s verzioig megnyugodjak. Nem volt tul draga(8000),ahhoz kepest,hogy a konzolos jatekok 14000 korul mozognak. A jatek ISTENI,sajnos az elso reszrol valahogy lemaradtam,de hat ez kesz. Mar elore elkepzelem a multit😊)

Triathlon for life

12346
majomparádé alapból egy halom szemét (zárható). mininováról nem tok nyilatkozni. + még ezen az oldalon szó van róla, hogy fék^^

Csabesz6
<#ticking>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

zoli122
=red eu lol

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
<#idiota><#banplz>kicsit meg hülyültem a Flat Out 2 hiányában LOL háháháháhá<#csodalk><#mf2>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
<#mf1>

Istencsászár
te vagy a 4. gratulálok ( nem olvastál vissza, mer ki lett tárgyalva )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DjDano
vírusos fake az egész...

Balumann
Mininova-n és majomparádén is van egy ilyen torrenten, hogy FlatOut 2 NO-DVD Patcher
Valaki tud valamit róla?
(vissza olvastam egy kicsit, és nem láttam hogy szó lett volna róla, gondoltam azért felvetem, annak viszont örülök hogy amcsiba akkor curerommal fog kijönni 😉 )

Oké,jelezni fogok mi a pálya,de csak este,mert 7-ig dolgozom😞
zoli122
<#circling>

zoli122
jólvan csináljad csak mert ha jó akkor azonnal le szedem!!!

Tegnap feltettem a Vistát,ezt a verziót:
Windows Vista Build 5472.5 x86
A játékot viszont nem tudtam kiprobálni,mert nem tudtam feltenni a Daemon 4.03-at.
Majd ma este próbálkozom még.
Jó reggelt tisztelt roncsolók <#eplus2>

bertino
na, akkor ugyis a warezzal játszanék, hol koptatnám az eredeti lemezem, cöh <#whatever>

Istencsászár
Olyan lesz mint a Toca3 szvsz semmilyen 😄

arty
gamespy nem néz cdkulcsot, azt a játékok szoktak 😊 feltételezem, megdrágitja a gyártást az egyedi cdkulcs, igy itt sem bibelõdtek vele...

Forza.

Ez keyless-es!
bertino
a gamma igen, bár gamespy nem éppen arról híres, hogy nem nézi a cd kulcsot

AtiRadish
Szal ha megjelenik az US verzió akkor csak szépen letöltjük és az játszható lesz???wowwwwwwwww
NA akkor augusztus 1-ig alszunk egy párat és utána jön a "zúzás"😛
Sõt az a megjelenési dátum szóval neten 2-3 nappal korábbra megint felkerül.<#vigyor2><#vigyor2>

[HUN]FaTaL
nem kell bütykölni az SF-t mert az USAban securommal jön ki elvileg

http://goo.gl/gd6Zi5

Istencsászár
Magyarországon <#wilting>

zoli122
AJJJ én már jáccani akarok valaki üssön le valaki addig ameddig nem lesz magyar országon<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Istencsászár
Ez már nálad reménybe megy ? <#zavart2><#wow3> ( és szorogsan nézegesd ám! )

Maxtreme
Mivel azon nem starforce lesz, nem kell semmit ilyesmit bütykölni.

Maxtreme
Én meg nem, mivel nem értek hozzá. Ezen 1xû oknál fogvam valószínûlrg én sem tudnék jobbat csinálni. <#vigyor>

AtiRadish
Tom warez témák kerülendõk, de augusztus 1-jén jelenik meg amerikába a Flatout 2,úgyhogy én megint szorgosan elkezdem nézegetnei az nforce-t.
MOst nálam felcsillant a remény hátha a reloaded tud vmit bütykölni a starforce-on

bertino
ööö én azzal szoktam 😉

Maxtreme
Na ezt a mondatot mondja el valaki 1 levegõvel, úgy hogy közben értelmezi is a szöveget <#idiota>

Maxtreme
Írta a srác hogy ez az elsõ múvija amit csinált 😊
Az összevágás tényleg nem nagy só, de szvsz nem is "szagértõi" szemmel kell nézni 😊

bertino
jauvan, még egy igénytelenül összerakott movie volt ez most <#zavart2>
több a látvány jelenet a pozitívum és ezzel vége is a sor

zoli122
nah a cr@sh day csak arra jó hogy enyhítsük fájdalmainkat a FLAT OUT2 miatt de a törés télleg gagyi és és a DIRECT X-el van valami baja de azért ökörködni lehet vele de a törés télleg szar 100m magasból fejre esik és csak a szélvédõ törik be szóval a törés nem igazán jó sõt egyáltalán nem jó meg igen nagyon bugos azt én is észre vettem

Maxtreme
Mi multiba elvoltunk vele kis ideig.. (persze nem verseny, hanem zúzás)
De aztán hamar beleuntunk. Ráadásul szegényem eszméletlenül bugos. Állandóan fagyott, kilépegetett, etc... (el is neveztük crashgame-nek 😄)

bertino
és, hogy milyen f*s lett belõle, még inkább más sztori 😄
nekem is elég volt belõle 5 perc is 😊

köszi a movie linket én is szedem már