FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a Vivendi eddig valóban csak securomot használt.. (riddick, ground control 2, swat4, etc..)
lsd: F.E.A.R., Ice Age 2....
és mivel Vivendi a FlatOut 2 kiadója is, így mindenki erre tippel, hogy megússzuk Securom 7-tel, ami egy nagyon nagyon könnyen "legyõzhetõ" védelem 😄
csak legyen így (kopp-kopp, mert az Empire interactive-nél is az elmélet volt, és mégis rosszul sült el...)
bár a vivendi tuti marad a securom 7-nél, én azt mondom..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De azt biztos nem hittem, mert elöször mininova-n láttam meg, és akkor még gondopltam hogy fake, csak miután megtaláltam majomparádén, és elolvastam a hozzászólásokat, azt gondoltam hogy lehet mûxik, és megkérdezem itt is. (és siettem, ezért figyelmetlen voltam! (nem kifogásként mondom!))
Next PC upgrade: 2022
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én azzal szívtam be, mert valami gyökér megsem nézte, csak belinkelte, és amint rámentem, az oldal beis vágott egy halom vírust.
Gratula a felületes embereknek.
Tényleg figyelmetlenség volt, de mint mondtam, nem számítottam hogy már volt, és arra sem hogy vírusos (leírtam már hogy miért), és mielõtt beírtam volna, kipróbáltam volna ha tudtam volna, és nem azért írtam be, hogy ügyes legyek... (másnál már nem tom mi a helyzet!) Amúgyis belinkelték már, és akkor ugyan úgy vírusos volt... Egyébként is azokat kéne inkább szidnod, akik felrakják torrentre az ilyen fake dolgokat (fõleg majomparádén -.-)
+ ha vírusos az a valami akkor is ügyes, csak nem figyelt?...
-(aztán mondtam) mivel ott van felül hogy "nincs törés és valószínûleg nem is lesz", és mivel újnak láttam, gondoltam még nem találták meg, és beírom (mivel elõzõ üzenetekbe nem volt)!
-elõtte meg nem olvastam annyira sûrûn a topicot
-és ami miatt mégis beírtam, az az, hogy fennvolt majomparádén is, ahol gondoltam, nem raknak fel minden féle fake dolgokat.
-kipróbáltam volna azonnal, ha a játékot már letöltötem volna.
Egyébként tényleg én vagyok a hibás, mert tényleg megnézhettem volna jobban elõtte mielõtt beírom, de attól még akkor se értem, mér kell 14 éves lámának tartani, meg lecseszni ennyire ez miatt, szerintem finoman is lehetett volna közölni, dehát mind1 ^^
"NINCS WAREZ VERZIÓ, ÉS VALÓSZÍNÛLEG NEM IS LESZ! (egyelõre)" -> ezt meg sztem át lehet írni, fõleg hogy majdnem biztos hogy lesz warez verzió :| (vagy inkább hogy még többen higgyék, és beírják a fake noCD patchet 😛)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
De aki ezeket megtalálja mind azt hiszi hogy a sokszázezer másik ember vak és hogy nemvette még észre és hüdejó elsõ vagyok aki megtalálta!
nemtom mért kell mindenkirõl elsõre rosszat gondolni..
na mind1 ez van..
normálisan kell ráválaszolni, hogy ez bizony fake, sajna nem jó
de van itt egykét flegma emberke
azt hittem friss dolog, és mivel ez van a fejlécbe "NINCS WAREZ VERZIÓ, ÉS VALÓSZÍNÛLEG NEM IS LESZ! (egyelõre)", gondoltam nem keresik minden percbe, és lehet hogy még nem látták. És mivel majomparádén is fennvan, azt hittem hogy oda nem raknak fel minden féle fake szart. Mivel nem crack, ezért gondoltam, hogy lehet hogy jó, attól függetlenül hogy nincs fenn nforce-n. És siettem, és csak 10 üzenetet olvastam vissza kb., és úgy láttam hogy nem volt szó róla... ennyi. Nem hiszem hogy ettõl még láma 14 éves lennék :| (fõleg hogy asszem ennél több vagyok :/)
😊))) no comment
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Augusztus 7-ére írták a megjelenést, nem?
Ahhoz már csak 8-at kell aludni...
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
Ezt mondták.
Komolyan.