7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
veri5 #3843 Ez most az amire gondolok? -
#3841 Kipróbáltam, vegyesek az érzéseim.
A grafika, fizika, irányitás(féluton az első rész normál és szim módja között), minden szinte csak javult, változatosabbak a pályák, talán a kocsi is több, nem annyira egykaptafa...
Ám mindez hiába, sajnos a pályán található objektumok pillekönnyüek, a zseniális roncsderbi gémet ledegradálták az nfsek szintjére: papirmasé kerités, oszlop, MINDEN között ezerrel mehetünk, csak grafikai elemként repülnek szerte széjjel, hatásuk semmi :( Igy a sebességérzet nőtt, de egyenlőre nem tetszik igazán ... reménykedek peccsben, modokban... hátha ... igy semmi értelme belökni a keritésbe az ellenfelet :( ahh ... :(
(a warez ellenére hazafelé bementem europarkba és megvettem, allitolag elég jól fogy :) (ill fogyott eddig, ahogy az általános mentalistást látom :( és ezekután van pofája beirni a 16ezer forintos játékok topikjába, h azért nem veszi meg mert drága) ) -
#3840 helyesbítek kolléga :)
Securom 7 feltörve again :D -
#3838 lehetne aki innen nyit szobát valami SupergamezHUN vagy SGHUN akkor tudjuk innen van az illető aki hostol.. :)
-
#3836 A FAQ-t készítő kollégának írom, hogy bár a hivatalos források nem ezt írják, de a játék tökéletesen hibamentesen fut geforce4 ti szérián.Nem nagy ördöngősség, de bele lehetne írni.
U.i.:Saját tapasztalat -
#3835 A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1990 Ft az origi FlatOut2!! -
#3834 Előtte tedd be mikroba 1 kicsit ^^ :D -
#3833 Ez pont olyan mintha ezt mondanád:
- Ááá bocs nem fizetek kenyérért, mert a lopáshoz vagyok szokva..
Az ilyen embereket inkább had ne jellemezzem.
Félreértés ne essék, és sem veszem meg 10-12 ezer forintokért a játékokat, mert nem keresek annyit hogy megengedhessem magamnak.
De aki 2 ezer forintot nem bír kiadni 1 olyan game-ért ami ténylegesen megéri az árát.... Bezzeg netre meg gépre van pénz... NC.
Szánalom a köbön. -
kgdeg #3832 -
#3828 No megvettem. Mingyárt ki is próbálom jól! -
#3827 erre az exe-s dologra én is kíváncsi lennék, mert akkor megkímélném az eredeti lemezt :D -
davee1991 #3826 melyik securom kell hozzá? és honnan tudnám leszedni pontosan? -
davee1991 #3825 óóóó pedig vki még amikor az első bonyolultan működő verzionál azt írta hogy lehet. De akkor hülyeséget mondott... -
miki90 #3824 vagy az 5 CD-s verziot össze lehet vonni DVD-re ugy hogy ne kérje a CD-ket?? -
miki90 #3823 lehet hülye kérdés de..
a CloneDVD-s verziora rámásolom a SecuRom-os exé-t akkor már securomos lessz? -
moralosan #3822 azzal nem -
davee1991 #3821 őőő azzal is lehet játszani Neten amelyik nem eredeti? -
hungariaia #3820 Ati kártyások figyelem a Control Center-ben az API beállításoknál az Alternate pixel center bekapcsolásával szerintem sokkal szebbé válik a játék.Rosszabb beállítások mellett is. Nekem Ati 9600-am van és 50 FPS-t produkál szóval szerintem még gyorsít is mert ilyenkor nyugodtan ki lehet kapcsolni AA- AF-et ugyan olyan marad.Remélem nem feleslegesen írtam!! -
Attiska #3819 Sziasztok,
Lesz ehhez később olyan házilag készített belső kamera, mint az első részhez? -
#3818 őőő ezt nem lehetne chaton, msnnen és egyéb erre való programon megbeszélni? az addig ok hogy beirod a szerver adatait, a többit ne itt pls. -
hitch #3817 Nevem:irrm Flat out-ban -
#3816 Oké akkor 5 perc mulva!!
most megyek csinálom pár perc mulva aki akar lépjen bele!!!!!!!!!! -
hitch #3815 okés
Most rajta vagy?
Mert én megyek fel oksa? -
#3814 Oké de még legyen ek páran!!!
A szerver név majd Ákos lesz!!!! -
hitch #3813 Benne vok -
#3812 Ki akar multizni??
-
#3811 mert az első részben nem volt:) -
Richard90 #3810 nyomás megrendelni -
#3809 1990? Megyek megvenni banyek!!!
Gyanús ez nekem! -
#3808 ez a kérdés már többször, több helyen is felvetődött, de eddig mintha még nem érkezett volna rá válasz. -
#3807 Miért ne lene? -
#3806 Az amerikai és az EU verzió kompatibilis a multi tekintetében? -
#3802 Nagyon profi a játék minden tekintetben. Grafika is azért szebb szerintem, a játékélmény meg ua., kormányt is nagyon jól kezeli.
Chat nincs a játékban vagy a lobby-ban ahol a játékot hostolják?
Azért ez nagy hiba lenne, nem tudnánk kummonikálni :(
-
Neoncsoves #3801 Srácok nagyon király a game. Kéne most eyet játszani NETen :P -
#3799 Akkor tudjuk meg ezt hogy megérte e, amikor jön egy ujabb neves játék EVM keretein belül.
De továbbra is kiváncsi vagyok pontosabb adatokra.
-------------
Boci, Jah még mentek balatonra meg görögbe be is:D
Kérdezd meg anyucit ezt az utazást melyik oldalon töltötte le?:)
-
Freeeee #3798 Irjatok ide milyen neven nyomjatok:) Nekem Freeeee.A multi isteni lett:)) -
#3797 Volt szó róla hogy mennyi fogyott el belőle mármint a EVM FO2-ből, nos irtam EVMnek és ezt a választ kaptam:
"Több száz darab fogyott el két nap alatt.
Varsandár Sándor
Nagykereskedelmi igazgató
Comgame 576 Kft." -
pirosBoci #3796 hát igen, majd beleszakadok. -
#3795 hú testvér, neked annyira szar, had segítsek.. -
pirosBoci #3794 na minde1 4 napot kibirok anélkül és utána meg tépek el görögbe...és addigra ugyis annyit játszok vele hogy...sokat...