FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
De leeht hogy még csak pár példányt kaptak mondjuk 30-at és akik az elsök között rendelték meg azokat hívták!!😞
Bár ne igy lenne😊
Forca Barca
Triathlon for life
így is ez a helyzet áll fennt vajon?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#2932-igazábol az unokatesomhoz hozzák és öt hivták, de ö mondta h 2-öt hozzanak, és 2-öt is fognak, de mivel 1 helyre hozzák 500-lesz csak a kiszállitás fejenként
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>csak vicc volt nem veszek 5-õt csak 1-et nah ha jáccok vele akkor majd adok híreket hogy milyen<#vigyor3>#vigyor3>
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
A logót ha egy eggyerû álló képet akarsz ps, psp va akármilyen rajzprogival megcsinálhatod, de ha mozgót akkor kell egy gif animátor. szerintem egyszerûbb ha kérsz egyet itt
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy az itteni 576-ba egy akkora láma van: Odamentem hozza még 15-én, hogy megkérdezzem, mikor lehet megvenni, erre azt kérdezte tõlem: megjelent már?:d Mondom, meg. Erre õ: Akkor a jövõ héten már biztos lesz<#buck>#buck>. Utána odamentem hozzá a 'jövõ héten', akkor éppen psp-zett, majdnem megevett, hogy megmertem kérdezni (persze akkor is még azt mondta, hogy a héten lesz). Majd odamentem 1 héttel késõbb, hogy mikor lesz már: erre megint azt mondta, hogy a héten😊) Pedig már át volt írva a neten is 28-ára😊) Úgyhogy aki ide jön játékért, az ne lepõdjön meg, ha nem megfelelõen szolgálják ki, vagy nem találja meg a krapek a megrendelt gémet😊)
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
én most 2hete nem nyultam hozzá,2 versenyem van hátra az egészbõl talán holnap megcsinálom...
ha van vmi kérdésetek a játékkal kapcsolatba szívesen válaszolok😉
Haverok, Buli, Fight Club!
Next PC upgrade: 2022