7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Sland
    Köszönöm az építő hozzászólásodat!
  • grebber
    Ezt már tultárgyaltuk rég!
  • buldozer99
    23:45-töl szerver indul!:)
    Ákos néven!!
    Aki akar jöhet!!
  • [HUN]FaTaL
    ja csak szerintem szartse ér:D inkább ne legyen, ahol lehet, mindig kikapcsolom
  • arty
    jah, ami amugy is nagyobb, hiszen egy egész körön át lehet majdnem nitrozni :))

szal sztem a bugbearnak megint nem sikerült... empire(kiado) biztos beszolt, h ez igy nagyon más, mint a ford racing4, szal kicsit butitsák... és megtették :(
  • Istencsászár
    Áh... nézd meg milyen játékokban van!, amik szinvonala egyre alacsonyabb és alacsonya..., csak a csicsa + nitro a lényeg, ott a Wr2 nincs benne semmi felesleges csicsa, de a kanyar olyan qurva gyorsan jön hogy beszarsz, mer van sebesség érzet..:D
  • bertino
    nem csak szerinted
  • bepe79
    A motion blur effekt a sebességérzetet hivatott növelni. Szerintem.
  • Istencsászár
    De a mosön blőr ott van, az a leg lényegesebb, meg hogy mosódjon nyuljon a kép... minek az is bele? ...
  • Istencsászár
    Kell a nitro, anélkül már nem játék a játék :)), bár roncs derbyben hol van nitro még mindig nemtudom, alapból hülyeség hogy benne van ( az 1be is ). Sose értem meg miért kell kispórolni a skálázhatóságot egy nem NFS szintű játékból, miből tartott volna csinálni egy "Szimulator" és egy "Arcade" modot, szerintem nemsokból...
  • Gerbill
    Az első részben sokkal jobb volt amikor belementem szinte éreztem hogy milyen nehéz az a tömb, mivel teljesen megállt az autó és alig vagy egyáltalán nem tudtam eltolni a hasonló nehéz tárgyakat.
  • bepe79
    Pontosan! Tökéletesen egyetértek. Én is hasonló értékelést írtam a 2. részről.
  • Gerbill
    Még nem játszottam vele, de ez elég elszomorítóan hangzik.
  • arty
    ott repülnek a betonkockák !!! .... :D :(((((((((((((((((

• arty
    istencsaszar: nem, hanem a könnyitésekkel ... ez a game NEM a 300al száguldozásról szólt :( eddig.

zolo: tényleg régen játszottál az elsővel ;) mi naponta játszunk, és ott ha belementél a keritésbe, kaptál nitrot, de jol lelassultál a sok fától, illetve a belemenés szögétől függöen elég reálisan el is térített! a köveknek pedig igazi sulya volt.. nagyjábol minden tárgynak a neki megfelelően ... pl egy targoncába ha belementél, akkor ott végevolt, itt pedig felrepül 7 km magasba :( Nem szim, okés, nade azért kellene egy szintet tartani :( Itt nincs zúzás, ugyanis a tereptárgyak csak grafikai elemek, mindig ugyanugy elrepülnek a francba, sulytalanok :( A kocsit pedig hiába roncsolod alvázig, semmit sem veszel észre a viselkedésén, max kicsit lassul, ez az első részhez képest szintén visszalépés ... namind1, de igy megint a nidforszpidesek kaptak egy játékot :( Falrol kanyarba bepattanós, ezerrel :( Nemár ez legyen egy jó egy játékban, igy nincs sikerélmény. Most mentem karrierben, halál egyszerű az egész, aztán kb a game 25-30% ánál a gép érezhetően csalni kezd ... pf... bugbearból többet néztem ki :(, eszméletlen h a játék kiegyensulyozatlanságát csak igy tudták kompenzálni :(

grebber: kösz a linket :)

• bertino
    ja már látom, ez egy exe :)

ok csak akkor még nem töltötte le
  • grebber
    Mire jó egy crack na ne lámujjál már!
  • bertino
    és ez mire is jó ?

azon kívül, hogy nem koptatom a szép DVDmet :D
  • grebber
    Aki megvette eredetibe és nemszeretné ha kopna a DVD-je az töltse le eztITT
  • Newfronter
    A crack jó az SF-es verzióhoz is, így már nem kell koptatni a DVD-t!
    Máris törlöm le az SF drivert!
  • zolo
    Már rég játszottam az első résszel, de nekem úgy rémlik ott is gond nélkül átmehettünk a kisebb tereptárgyakon, kerítéseken.Így is van elég dolog amiben meg lehet akadni, a többim meg a zúzás szabadsága miatt jó :)S
    zerintem ez így jó, sose volt szim ez a játék, alvázig lehet roncsolni a kocsit az a jó itt , és utána is mehetsz tovább gond nélkül.
  • grebber
    De azért az a szar dolog hogy sokan ugatnak hogy ilyen drága egy új game meg olyan drága azért nem veszi meg ,de amikor ittvan egy szinte ésszel felnemfoghatóan olcsó game AZTSEM VESZI meg mert ugyis letöltheti ingyen.
    Ez jellemzi többek között Magyarországot és ezért tartunk ott ahol :(
  • grebber
    Azt nem adok mert többen nekem esnének :D láblév POWA oldalon van !
  • Istencsászár
    muti, linket!
  • grebber
    LOL egyik oldalon olvastom hszoknál hogy valaki mikkel érvel miért nem veszi meg szaros 1990Ft-ért nemhagyhattam szó nélkül :D
  • Istencsászár
    micsoda? hogy mount, install, copy crack, play -.-
  • [HUN]FaTaL
    azért a kiadó sztem óriásit hibázott hogy nem adott ki demot:)
  • arty
    de igy a lényeg veszett el :(
  • moralosan
    "ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ"

azt bizony két sz-szel írják :)
  • veri5
    Előbbb még 20-an nézték meg nforce-n most 180-an.Terjed a hír!
  • [HUN]FaTaL
    engem nem zavar hogy nincs warez, félreértés ne essék mert megtalálom letöltöm és kész:) ha tetszik még meg is veszem, 2k-t megér csak furi hogy itt-ott megy a warez orrba-szájba helyenként meg nem engedik:P
  • Istencsászár
    Ha már elvállaltam akkor normálisan csinálom, most jobb lenne ha itt kijött a warezra hszek tömkelege lenne?, mindenki tudja, több szót nem érdemel a cucc...
  • bertino
    sok helyen nincs már itt warez, törődj bele
  • [HUN]FaTaL
    furi hogy más topikokban megy a warez ezerrel:) mind1
  • Istencsászár
    "A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSZ, NE FLÉMELJ!"

ezen mi a bonyolult? ottvan, ha kell leszeded, minek kell ide irogatni?
  • veri5
    Mé kell törölni amit írtam?
  • Istencsászár
    10szer berakták, mindeki tudja, akkormeg minek 20.ra :)
  • Duddits
    Nem lehet berakni, hogy kijött a RELOADED verzió?? Látom megy a szigor.
  • Istencsászár
    Mire gondolsz?
  • Istencsászár
    Naja, várható volt hogy könnyítenek, ez a tendencia 100%osan végig kísér minden játékot sajnos...