7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
pauly #3930 na még jó hogy nem vettem meg,a hozzászólásokból,meg videókból úgy tűnik hogy elég rendesen tönkretették a 2. részt már csak ha azt veszem amit arty írt... :( -
#3929 RLD RLZ. :P -
Neoncsoves #3928 Na megyek sziasztok! -
#3927 Egyetértek a gépigáény szinte ugyanaz , de a grafika sokkal szebb :) -
#3926 Jaja nekem is jobban fut:D És kétszer szebb lol:D -
#3925 Valószínű azért nem állítanak meg teljesen a sziklák meg nagyobb darabok, mert így is annyi lassító kis mütyür van(gumi,fa) meg az ütközések felboríthatnak annyi ugratóvan amiből szintén lehet hogy rosszúl jövönk ki.És így akarták megelőzni hogy ne legyen a játék darabos.(tehát gyors játék menet)
-
#3924 akkor én se maradjak ki:
(amugy nálam a játék kb. jobban fut, mint az első :O ) -
#3923 Na eggyetértek azzal, hogy belementem az úton guruló sziklába és arréb lőktem majdnem mint egy lufit.(kicsit így láma párti lett)
De azért nagyon nehéz lenne nagy sebességgel kikerülni egy guruló sziklát ugy hogy hatszázezer tárgy repül mindenhol.Félelmetes amúgy mennyire "mozgásba" van a pálya. Minden szanaszét törik és repűl.
Az azért tetszik hogy ha 10el neki megyek frontálisan valaminek ami nem törik ki akkor nem esek ki a kocsiból.Ez nagyon idegesítő volt flatout egyben.
Attól is majdnem beszartam hogy ilyen géppel ami nekem van very high texturával 1024x768x32bit 2x élsímítás post-processoring belőve és még a erdős pályán sem megy le 30fps alá hát dúrva.Iszonyat optimalizálták a gamet.
Van sok apró hiba egy tizes listát én tudnék csinálni, de basszameg akkoris annyira ott van a game és kibaszottúl élvezem a versenyeket:) -
Neoncsoves #3922 Néhány kép:
Flatout2ben boroshordó praktikus szállítása:
Kocsik párzási ideje:
Gyönyörűen kidolgozott motor:
-
#3921 kurva vicces. hülyegyerek. -
#3920 (ithoni)kiadók meggazdagodnak? jah, a 600db eladott 2000 forintos flatout2-ből ... a fejlesztőknek is ebből lesz tüzpiros ferrari ;)
szvsz ez tényleg az első kiadás, amiért 1 rossz szó nem érheti a fejelsztőt és az magyar kiadót (EVM)! Más kérdés, hogy az Empire csödbemehetne, mert nem elég h szuytkot adatnak ki(ford racing széria elkorcsosulása), nem elég, h direkt butittatják le a játékot a pc-s közönségnek (flatout1 eu vs. usa verzi, vs. konzol verziok), most már sf4pro is bejátszik ... na, ennyit topikban még nem "moralizáltam" ;)
ami amugy manapság kevés autos játékban sikerül jol, az itt sem okés: a szingli kampány - unalmas! lenne rövidebb, de változatosabb, 1-1 verseny több körös, de kevesebb versennyel... a tuningok mit sem érnek :( -
#3920 idézek a FAQ-ból "Warez verzió nem lessz mert SF 4.0pro van rajta" [halálra neveti magát] -
#3919 az tisztán látszik, hogy a 2. rész sokkal inkább tömegtermék akar lenni, mint az első, de ennek ellenére nagyon jó kis játék... kicsit aracadeosabb jellegű az előzőnél.
-
#3918 úgy gondoltam, hogy privibe majd :| -
#3917 A fejlesztők mer ingyér dolgoznak mi? sok a szabad idejük..., kocsit sem kell venni, egyszerű ha ellopod, nehogy már a kereskedő rajtad tömje meg magát... kb ennyi ^^ -
#3916 Hamachival sztem tuti megy lan módba. Én is most töltöm a játékot, csak mennyen rendesen a gépemne :) Akinek nem eredeti, és bennevan majd a játékba lanon, az írjon! ;) -
#3915 maradjál már szerinted attól előrébb tartunk hogy a kiadók megazdagodnak? hülyeségeket ne bszélj legalább. Szerintem is nagyon olcsó, de had döntse már el mindenki, hogy megveszi vagy sem... senkit nem kell azért leugatni mert nem akar egy csicsás dobozt tartani a polcán:D -
#3914 van. megy warezzal is. ettől fügetlenül megveheted, s talán észbe kapnak a honi kiadók, mennyiért is adható el sikeresen itthon 1 game :) -
#3913 OK. Nekem csak az volt az iránymutató, hogy a topic tetején kit ír a banner alatt hg-nek / mod-nak. -
Neoncsoves #3912 végigjáccás ;) -
#3911 Sziasztok!
Ebbe van Online Multiplayer?
Mert ha van gondom csak az eredetivel megy.
Mert most azon töröm a fejem hogy megvegyem vagy töltsem le a crack-es verziót.
Please Help!! -
#3910 én+néztem
de ien elöl vagytok már a karierr módba v vmi végigjáccott mentés
én psen tolom de még csak a 2. kategóriába vok -
#3909 Securom 7 es az új kiadás :))))) siráály -
#3908 Tökéletesn megy. -
#3906 valaki játszik Ati 9600 pro-s kártyával? Élvezhető azért valamennyire a játék rajta? -
#3904 csak az egész hszt tudom kivenni... ird be ujra, a kép nélkül! -
#3903 milyen érdekes a zene alatta :P -
#3902 Bocs az első képért vegyétek ki. -
WaCkHaRee #3900 szépeket estél :)
ezen a pályán nekem 3at sikerült buráznom, azok is hasonlók voltak. -
Neoncsoves #3899 kösz néha.. :D -
#3898 kössz -
#3897 nem maradtok mod nélkül... -
#3896 Megnéztem. Ez megesik "néha" a flatoutban.. -
#3895 Logoműhely -
#3894 tudom h nem ide kéne írni,de h lehet mozgó nicket csinálni?
tényleg bocs.. -
Neoncsoves #3893 Sziasztok! két irtó nagy balszerencsét szeretnék bemutatni amit hangsúlyozom !EGY! verseny alatt kaptam. Letöltés 6MB, 50MP, érdemes megnézni :P -
#3891 Khhhiiiirrrrááááálllyyyyy!!! MOD nélkül maradunk! Ereszdelahajjjaaammmm vvvvaaaaaannnnnnn!!!!!! -
#3890 +1000 hsz lesz egy nap alatt az 100. Törölgethetsz rendesen.. -
#3889 Holnap csak este leszek, kiváncsi vagyok hányan irják még be és meddig lesz ez a téma :DDDDDD -
#3888 én csak vasárnap játszhatok majd
bár még sose próbáltam ki flatout-ot