7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • mac83
    page down
  • acsati
    na de arra a kérdésre még mindig nem találtam választ hogy van-e hátso nézet?
  • mac83
    hihetetlen amugy milyen emberek vannak...szerinted hogyan lehet neten játszani?

menj a single részbe, stunt mód, és várd meg míg jönnek a barátaid
  • Neoncsoves
    Menjünk játszunk már neten vazze
  • Neoncsoves
    De lennie kell vagy csak szorakoztok?
  • acsati
    míg van kivel :D
  • mac83
  • Neoncsoves

Elindítod a gémet ---->Kiválasztod a profilod ---> Multiplayer (Két fej) ---> Online ---> FIND GAME ----> Beállítod mit hogy akarsz ----> ENTERRRrrr ---> keresel egy servert, kijelölöd és EnteRrrRRrr... ---> És játszol míg akarsz
  • alakulat
    hogyan lehet neten játszani??
  • acsati
    ez legalább jol törik.
    amugy nem tom kiírta hogy az egyben jobban törik de amikor nekimegyek gyengén az oszlopnak és rámdöl akkor a tető ott horpad be ahol az oszlop belémszált...
  • mucsácsó
    hát igaz...
    de ez van :D
  • Sanyix
    Azért kell fújjogni, mert már minden arcade-ra butul, de nagyon durván. Az NFS-ek se voltak szimulátorok, de legalább valamennyire autóként mozogtak benne az autók, újjabban már az NFS-ben is matchboxokként mozognak a kocsik, mint ahogy ebben is.
  • acsati
    annál a stuntnál amikor az embert vizben kell pattogtatni nekem mér nem pattog? ugrik egy fejes szerüséget és lemerül
  • palesz191
    Nekem is a Reloaded verzió van meg és van CHAT!
  • jakewyler
    pedig nekem van CHAT,De nekem a Reloaded verzió van meg
    Lehet ,hogy a magyarba nincs CHAT.
  • Richard90
    én nyomtam deletet de nekem nem jelent meg semmilyen chat
  • k9duli
    itt
    01 FlatOut 2 - Ring Of Fire
    02 FlatOut 2 - Gimme Gimme Shock Treatment
    Ezeket a moviekat tessék letőlteni szerintem nagyon jók.
    Most a második oldalon lévő moviekat szedem háta ott is van jó.
  • Richard90
    valaki tudja a játék netportját??? pl a codnál 28960
    NAGYON FONTOS LENNE!!!! mert e nélkül nem tok szervert csinálni (ugyanis a routerben be kell állítani a port fowardingot)
  • XRV
    igen, csereberélem. no problem.
  • mucsácsó
    tudom tudom, de én azért írtam, mert meglepődtem, hogy van, szóval köszi hogy szóltál :)
    többiek is arra a chatre gondoltak, 100% :)

cucli: Page Down
  • jakewyler
    jó de itt sg-n sokan írták,hogy az a baj ,hogy nincs chat.
    Nem értem mire írták akkor
  • CUCLI
    ja amúgy játékban ,hogy lehet hátranézni?
  • Istencsászár
    Leirta a lényeget őis énis arty is, hogy Fo1hez képes óriási visszaesés, de ahogy abban is volt arcade és sim mód igy ebbe is nyugodtan bele rakhatták volna, de nem tették ezér
  • mucsácsó
    lol nemmondod? :D
    akkor már csak az kéne, hogy lehessen névvel csinálni szervert, és hogy lehessen pass-os is :D habár utóbbira ott a kick...:P
  • vibo
    az nfo fileban azt irja hogy install game utana addon.mi az az addon?
    nincs fenn nekem.honnan lehet . lehet ez a megoldasom?
  • jakewyler
    Hali
    Nekem van a multiba CHAT,az online módba,simán delete gomb és lehet chat-elni
  • mucsácsó
    ki lehet kapcsolni...Post-processing...
    az igaz, néhány futamnál kifejezetten idegesítő, amikor vakít a nap, vagy valami nagyon fénylik...de egy idő után meg lehet szokni...
    amúgy miért kell egy szar szimulátort elvárni ettől a gametől? :D
    de meg az sem értem, hogy az arcadera miért kell fujjogni...
  • vibo
    hi skacok! segiccseg!
    miert van az hogy lefagy nekem a stuntos palyanal amikor ugrani akarnek.mindig.
    lefagy, ctrl alt del, bezarom, ujrainditom akkor mar az elejen a videok se jonnek be.ujrainditom a gepet elindul a game es ugyanaz.ujrainstallltam.semmi valtozas.vmi otlet?uj driver van fenn.kosssz
  • moralosan
    Valaki indít szervert?
  • Sanyix
    Igen butított tömegfos, nehogymá úgy mozogjon a az autó mintha tényleg autó lenne, mert a láma játékos dührohamot kap ha véletlenül nem azt csinálja a kocsi amit ő akar... Amúgy nekem a motion blur és a hdr is negatívum (bár nemtom ki lehet e kapcsolni), mert undorító ahogy minden fénylik, a fél kép szétmosódik, kifolyik a szemem ettől, amikor ennyire túlzásba viszik.
    Flatout 1 sem volt szimulátor, de legalább félig az volt, de ezt le is írtam, olvasás rulz. De ez butított arcade tömegfos.
  • matyi08
    itt a fórumba már rakott be valaki egy magyart, keresd meg, ha nincs meg, akkor majd felrakom.
  • Neoncsoves
    Fraps nevű programmal vettem fel :) A verseny végén lehet a Retry Race, mellette a View Replay, néztem a replayt addig amig ott nem volt és és elkezdtem felvenni, és amikor vége a résznek akkor leállítottam
  • Varenga
    Sebaj, akkor lerángatom a németet....köszi :)
  • Samthek
    szasztok! játsza ezt a játékot valaki kormánnyal? mert nekem elég gázos így az
    irányítása,alíg akar fordulni,pedig tökig tekerem a kormányt,a játékban 100%on van
    a sensitivy meg minden, a holtjáték meg 0 ,és így is alig fordul,valaki help! thx.
  • Sas6
    Hol találhatok a replay-ek láttam te kuldtél be párat.
  • Istencsászár
    Persze arra értendő, az újkori NFSEK...
  • Neoncsoves
    magyar nincs
  • Varenga
    Szasztok!

Valaki tudna nekem küldeni egy magyar nyelvű borító linket, mert nem találtam sehol sem, az evm-es meg olyan egyszerűen néz ki... thx
  • miki90
    vki pls segitsen már mer eddig senki nem volt hajlandó csak annyit tudtak mondani h vedd meg eredetibe de ugyse fogom szal...
    na szal a problem az hogy elindul a játék és az uccso támogatonál kidob egy hibaüzit hogy Zlib error (-3) : incorrect data check !!!
    lécci segitsetek
  • Neoncsoves
    Hmm... Na felőlem itt van 1-2 negatívum:
    1.Valamikor amikor benyomom a nitrot, mert mellettem van az ellen, és leakarom előzni... Erre ő is pont ugyanakkor nyomja be a nitrot mikor én, és akkor is haggya abba...
    2.Én a Flatout 1-et úgy szereztem meg nem eredetiben. Annyit röhögtünk haverral amikor ment a derby pályán erre nekifarol az oszlopnok ilyen lassan, az oszlop ránkdőlt és behorpadt rendesen a tető. Itt meg ha a vízestartály rámesik attól se horpad be...

JÖHETNE EGY (!) REAL (!) MOD! Amiben ugyanúgy törne az autó mint az 1ben.... Csak tovább, meg mondjul meg lehetne aztis csinálni hogy ha 1 kerék kiesik, utána ha a 2. esne ki akkor ne robbanjak fel. Lenne 1-2 dolog amit kéne javítani. De 2000FT-ot ez ér meg. Felőlem jöhetett volna 5ezerért de akkor vmi normális fizikával meg ilyenekkel. szal ez az én véleményem