FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ki és bekódoló a filmekhez. Mert azok tömörítve, kódolva vannak és ahhoz hogy megnézd, kell kikódoló, ami valós idõben kibontja és megjeleniti a filmlejátszóban... Na igy tömören, konyhanyelven ez a codec 😄

MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128

De most ugy öszintén,mi a fene ez a Codec Pack?Én sajna ilyen szinten Béna vagyok.Bocsesz.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Nekem Vmi K-Lite Codec Pack Van fenn.Nem Tom ezt töröljem?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Okoz valakinél problémát a starforce? Nálam csak annyi van, hogy ha kilépek a játékból, akkor legközelebb elinditani egy tortúra 😊 Ki kell venni a DVD-t, visszatenni, ujra kérni system checket, megadni a kódot, nm fogadja el. Kivenni a lemezt másodszor is, visszatenni, újra kód, nem indul, újra kód, elindul 😊 Ezt kell végigcsinálnom minden inditás elõtt. Ilyen van valakinek?

MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128

Hát ja 😊 De most már tudok a játékról is mondani dolgokat mert tegnap toltam. Ultrabrutál jóóó! Az elsõ rész messze továbbfejlesztett változata és kegyetlen nehéz. Nem tudok egy ragdolt sem normális eredménnyel megcsinálni.
Furcsa kicsit a versenyek felépítése, nem is értem teljesen. Vannak körversenyek, változó számmal egy szekcióban. ha egyet megcsinálsz, megnyilik egy hozzá tartozó õrültködõs pálya, ami vagy egy ragdoll, vagy egy arénás roncsderbi nagyon durva arénákkal, mint pl benzinkút. A kutakat elkaszálva robbannak és rohadt jó, hogy be lehet csalni az ellenfelet, ügyesen elmanõvereznia kutak között, õ meg tutira belemegy valamelyikbe 😊 Nagyon tetszik, hogy az aréna nem csak csim-bumm, hanem muszáj taktikázni is. Megy lefelé az idõm és akkor adja vissza, ha versenyben lévõ autóval koccanok, viszont én is török az ütközésektõl, ha pedig orral ütközök, a motor sérül, amit külön néz a játék és a cél, hogy mind a 7 ellenfelet kicsináld. Nehéz. LEgjobb eredményem, hogy ketten maradtak.
Egy körversenyen belül meg van 2-5 verseny és ha jól vettem ki, átlagot számol agyõzelemhez. Körversenyben dijaz még sokmindent a játék. Az ellenfél végleges kiütését, átforditását stb... valamint 4 kategóriában megmutatja alegjobbakat. Legnagyobb rombolás, legjobb köridõ meg még 2 amire még nem jöttem rá, micsoda. Egyébként keveslem a rombolható dolgok számát a beigérthez képest. Lehet, hogy van benne 2000 objektum pályánként, de akkor abból mondjuk 1600 az kicsi fadoboz 😊 Viszont a keritést borotválni az nagy élmény 😊
Vannak benne még durvák, be lehet menni az üzletek kirakatába is és belül keresztülmenni az üzletsoron, a villanyoszlopok is kidõlhetnek és gyönyörûen szakad a vezeték is, de amugy sok fix objektum is van úgyhogy mégsem lehet mindent szétrombolni. Rengeteg autó közül lehet választani 3 kategóriából, és rengeteg verseny van. Mondjuk sok verseny van ugyanazon a pályán, ami már volt, csak ugy mint az elsõben. A radar ötletes, nem mutatja a teljes pályát, hanem csak az elõttem és mögöttem lévõ kis szakasz látszik. Na, ennyit igy hirtelen 😊

ha ace mega codec csomag van fent akkor megér egy próbát... próbáld meg letörölni 8annak idején a fear-nél mûködött)

És ha ezt a Kodec Csomagot uninstalálom akkor még fog müködni a hang.Bocs a Láma Kérdésér.

Sheltem
Annyira bírom...Megvettem a Flatout2t, gondoltam reggel felnézek és majd olvasok véleményeket(mert nem volt idõm tolni) a játékról ahogy láttam sokan játsszátok.
Erre mi van itt?
A játékról szinte egy komment sincs, hogy kinek mennyire tetszik,mi lehetne jobb miben jobb mint az elsõ rész stb... csak magáról a kiadásról, warezról, karcolásról,screenshotokról...
Az sg nem változik...sajnos.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

sztem a kodec csomag zavarhat be (ace mega code ha van)

Maxtreme

Mosmiva? Fake or not fake? <#rolleyes><#nemtudom>

Állítólag ez a vivendis relase.. Ezt nem értem..

musha
kilépéskor hibaüzenetre, ill. játék közbeni csúnya, véletlenszerû akadásra nálam a hardveres 3d hang kikapcsolása volt a megoldás, hátha másnál is beválik...

az nyilván nitro lesz ^^

ansell
leírásban figyeltétek: ENTER: gyorsítás

LOL

jamo nyomjad a streetet is, mer hnap utolérlek... 😉

aktív^^ cu@dsnk

Csabesz6
jah, szegény pc-k is ezen a véleményen lehetnek😞<#idiota><#zavart2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

buldozer99
Jaja nagyon ütös😄😄😄😄

Forca Barca

r4f1
hehe Tetszik a borítón ez a felirat :
" A játékon Starforce védelem található" 😄😄😄😄

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

nana, aki csinálja a faqot remélem megveszi a játékot <#ejnye1><#idiota><#circling>

Beaver
Üdv!

Rég jártam erre, látom zajlik az élet😄 Na csak azt akarom kérdezni hogy mivel kellene kiegészítenem még a FAQ-ot? Egy dolog már van, a demoval kapcsolatos kérdések. Akinek van egyéb ötlete az ne kíméljen, írjon PM-et! 😊

Nama.. what?!

Jah tényleg bocs csak a mai nap kifárasztott, 9kor jöttem haza hát ez van... Teljesen kiment a fejembõl a Flatout2 😞

jakewyler
én holnap rendelem meg,de ha holnap rendeled 2-ig akkor péntekre kiszállítják.

Srácok holnap rendelem meg CD GALAXIStól haverral, neki is kell, nekem is, így aztán egy helyre rendeljük és a postaköccség fifty-fifty 😊 Hétfõn gémmm 😄

PLackó
Hol van nagyobb esélyem megtalálni a játékot?Cora,Media markt vagy tesco?
Holnap megyek szolnokra,de nem akarok mindenhova elgyalogolni.

grebber
EVM-es ezért jobb 😄 tökéletesen olvasható.

Next PC upgrade: 2022

Duddits
Feketével se volt jobb. :-S

acsati
nekem tetszik ez a magyar borito csak vmi más betüszin kellett volna mert világos helyeken szinte olvashatatlan
bepe79
Multiplayer most, hamachin. Hmachi név és pass itt: http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=92313&view=findpost&p=4261417

Suzuki Swift GL 1.3

Duddits
Jó, de valakinek hátha jobban tetszene egy normális. Vagy akinek nincs EVM-es, annak is legyen.

grebber
Eredeti borítoval sincsen semmi baj szerintem EVM rajtavan azt annyi nem kiállításra viszi az ember.

Duddits
Csak az EVM.

Szívesen mindenkinek a borítót! <#wink> Esetleg kérhetnék majd véleményt is róla?

acsati
nekem azt mondta 5-8 között hozza este de nem baj! várom 😄
majd holnap 😊 ugyanis akkor hozzá a futár bácsi... remélem 10-kor már irr lesz 😊

Valaki gyûn multizni???????????

hát sztem a multija fog ütni... a single csak hab a tortán 😊
rajtad függ mennyi idõ alatt játszod végig a verenyeket

sztem csak ez az egy verzió létezik... az alant látható borítót pedig készítették

Üdv, lenne egy (lehet) bárgyu kérdésem.
Csak az EVM keretein belûl megjelent borító design létezik a magyar kiadásban, Vagy a lentebb közölt original verzió is létezik hazánkban megvásárolható formában?

grebber
Miért lenne más!
Pl a Joint Operations is EVM-be 1919 (bár már nem kapni 😞 ) máshol ha van ott meg 8-10 ezer forint!

hmmm zugyanaz az EVM és a sima ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Most este néztem meg a Media Marktban és a Tescoban (Pólus XV.ker.), de nem volt egyiknél sem.
Media Marktban legalább az elsõ részt lehet kapni 7900 Ftért illetve EVM-es kiadásban 1919 Ftért, Tescoban még ezt sem láttam.

Szerintem plázákban (Tesco MM stb) nem lesz augusztus közepénél korábban, vidéken meg pláne.😞
buldozer99
Irj privátba!!
vagy vegyél fel msn-re😊
MSN:[email protected]

Forca Barca

Istencsászár
Nem teljesen tök mind1? ez egy autós játék, miféle gém idõ kell neked ?? , annyi lesz ameddig nem unod meg.....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
nem veszed észre, hogy senkit nem érdekel a kérdés ? 😮

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

CalebJoe
Mennyi lehet vajon a game idõ???????????
bertino
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

acsati
bocsi kicsit offolok de a boritot hogy nyomtassam ki hogy akkora méretû legyen amekorra a tok? van vmi progi vagy méretek?
húú nagyon király lett.. kösz érte
amõgy így kellene csinálni... minden játékot 2k-ért adni, mert így lenne korrekt
csóró országnak olcsó gammákat 😊

CalebJoe
Gondolom hogy lehet szer. biztos.
bertino
köszi

jakewyler
Ebben a részbe is lehet tuningolni az autókat?

Duddits
Itt van egy magyar borító:

Az alábbi linken megtalálható az eredeti méretû is:
FlatOut.2-DVD-HU-Front-Slampixxx.jpg

aszongya already for use, de ennek ellenére jó lett :eek