7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#4251 jo bocsi :D észrevettem de tök jo, nem? -
#4250 Tök jól tudsz fogalmazni :) -
#4249 oks majd probálom. az nekem tök tetszik benne hogy tök jol fel lehet robbantani a bezinkutat. tök jol néz ki :D
ilyen hátsó kamera vagy visszapillanto tükör nincs? :D arra az esetre hogy ha meg akarnának elözni -
moralosan #4248 1: törekszem
2: Az ugratókra csak két párhuzamos kerékkel menj rá, nitróval. -
#4247 mondjuk ez elég gáz, (nem te) hanem hogy, igy NFS-re irnak minden ha egyszer valami tré, sajnos igy is lett, én inkább ugy szoktam modnani hogy, underground-tol felfelé... azelőtt, tényleg jóvolt, még az 1el vagy 10joystick-et eltörtem éjtnappalt áttéve nyomattam, 2-3-4-5 aztán onnantol jött a feketeleves... :( -
#4246 Igen.. ez viszont kifejezetten tetszik. Az elején volt olyan hogy 6000 dollárt kaptam 1 versenyért, há mondom mi a fax.. :D Utánna néztem a kressért is ad kesst -
#4245 amikor csak singlébe nyomulok néha arra törekedek hogy a tetö törjön mer az jol néz ki :D de nem sikerült pörögnöm.
vmi tipp? -
#4244 volt osztálytársam apja roncsderbis (kardos ferenc aki ilyen körökben mozog ismeri talán nagy szőke lobonca van) szóval, náluk nézek ilyen filmeket ahol voltak meg elmegyek néha versenyére, és ottis nyomatják legalább 80-90el néha, (!) néha (!) tény hogy itt 180-200-250 ekről van szó, de szerintem nem is adhattnak ki egy klónt, elvégre, ha csak 80-90el mennénk akkor a sportkocsik egyből kiestek, meg ugye a jobb gyorsabb utcai járgányok is... máris egy nagy előnyét a sok autót vesztené el... meg az uj pályákat mert nemszokás belvárosban roncsderbizni
de hát kinek a pap kinek a papné -
#4243 ja elég gyorsak az ellenfelek. de viszont itt több pénzt lehet szerezni töréssel. -
#4242 Van még 1 baromi zavaró dolog bent.
Ha pl valami nagyobb objektumnak nekimész kocsival, meg sem kottyanik a járgánynak. A tárgy mint a szivacs úgy száll ell.
De van olyan mikor nekimész egy 2centis valaminek, úgy felborulsz mint a huzat.. -
#4241 Nekem az nem feeling:) nekem az a feeling ha a kocsival küzdök stb... meg ez roncsderby elvileg, ne mennyenek már 200-300al... kanyarokba csúsztassam akár csak az 1be, kis sebesség több munka nagyobb élvezet... de nemvagyunk egyformák, ez az nfs minden át ezerrel stílus nekem nagyon nem jön be. -
#4240 ami engem zavart hogy az összes stunt pálya elérhető ha nem carrer-be nyomom, pedig én szeretnék azokért is harcolni -
#4239 egyéni probléma -
#4238 ja és a turbinás stunt kocsik meg kész... mindent visznek :D -
#4237 miért van az h néha ha ütközök nincs hang? -
#4236 eyghez is adta ki... itt miértne lenne (értem amugy hogy néha zavaró mikor az 500kilós vizesvastartályt elrepitem, de a feeling megvan, meg néha gázos, hogy átmegyek apróbb már lezúzott tárgyakon, de elmegy, ha nemilyen lenne meg azt mondanám hogy miért pattog minden kis szaron... -
#4235 Várom hogy legyen peccs, vagy valami mod ami álltal ezek változnak, de ebben nem hiszek. -
#4234 -
#4233 akkor nemtudok mit mondani játsz az 1-el... -
#4232 tegnap hajnalba nyomattam vele pár órát... és én megvagyok elégedve azt kaptam a pénzemért amit vártam ...
JÁTÉKÉLMÉNYT, én "majdnem" minden téren megvagyok elégedve... (ugye amiket fronter is irt pl. vannak hiányosságok, de hát lesz majd patch ugye)
ennyi pénzért ilyen game... elsem hiszem -
#4231 Ez mind mind grafikai ujjítás és érv amit felhoztál, ami nem rossz, de a fizika szar lett, ami számomra a lényeg egy autós játéknál, főleg ugy hogy az első részben fényévekkel jobb volt, szvsz ez butított, amit nem tudok elfogadni. -
Neoncsoves #4230 ja a nehézségi szint állítását hiányoltam mert fullos mentéssel, a leggagyibb autóval megvertem mindenkit raceben... -
Newfronter #4229 - Nem repül ki minden ütközésnél a vezető.
- Sokkal kidolgozottabb a törésmodell.
- Sokkal jobbak a hangok.
- A zenék is jobbak.
- Optimalizáltabb még az elsőnél is a motor.
- Szebb a grafika.
- Több és izgalamasabb pályák.
- Több törhető objektum a pályákon.
- Több effekt.
- Több mini-game.
- Több kocsi, és itt már nagyban eltérnek a tulajdonságaik.
- Végre online multi. Igaz ebben van némi hiányosság, de ott a hamachi.
Ebben is van negatívum:
- Nincs skálázható nehézségi szint.
- Nincs chat, és jelszavas szerver lehetőség.
Így jó, vagy még mondjak valamit? :) -
Neoncsoves #4228 Ezért írták be direkt a fullos mentést :P -
#4227 de fel tud baszni ez akurva játék! a race utolsó versenyét ahol 6 verseny van egyben, abból még az elsőt sem tudom átvinni, a street-et is megpróbáltam, vettem egy autót, ott is nehéz, úgyhogy ! azokat a hülye kurvákat minek kellett belerakni! az a valamilyen martinez, na annak olyan autója van, hogy úgy gyorsul, mint a flatmobile, úh. kész vagyok... -
#4226 hajrá max :D -
#4225 Újra nem fogom kirészletezni h miért ennyi, már vagy 300000000000000000x leírtam(tuk) a topikba -
#4224 Gyanúsan jó az ajánlat. Az első nagyon tetszett, úgyhogy akkor valszeg meg lesz véve ez is. :)
Csak furának tartom h 30 dolcsiért árulják eredetileg hivatalos oldalon, ami még mindig olcsó, de azért 2000 ft!?!?!? 576 is "leesett a kamionról" kategóriában kezdi lassan árulni a dolgait? :D -
#4223 Eddig nem találkoztam kamionnal sp-be, de nem is hiányzik.
Mint azt már tegnap említettem, azt a végén fogod megkapni bonus autóként.. (a batmobilal, a busszal, és a rocket-el 1ütt) -
#4222 Hát látod. Így. -
#4221 Hölgyeim és Uraim. Az ótók' nemi élete című filmet láthassák' itt és most 18+ :Ð
Száguldás Porse' szerelem :cool: :D
-
#4220 Hogyhogy már EVM kategóriás a gamma? Nem fél/egy év után szokott atmenni oda egy játék? -
#4219 Itt mindenki csak Neten játszik vagy van aki Single-ben is nyomja?
Single-ben is vannak kamionok? -
#4218 de visszaraktam az eredeti exe-t a dvd-ről, és most megy. -
#4217 de neked megvan az eredeti, vagy full warezzel nyomod? mert én az eredetit crackertem, és úgy nem volt jó. -
#4216 én simán tudok netezni és nem eredeti a game... -
MrTressy #4215 Nálam megy a reloados multi.Kilépéskor ugyan köp de akkor már senkit sem érdekel :) -
#4214 "amúgy szerintem a flatout 2 kétségtelenül jobb mint az első része..."
érvek? ;) -
#4213 vígan örülsz, míg be nem lépsz a multiplayerbe, mert a find servernél engem kidobott a crackes exe-vel, az eredetivel be tudok lépni. -
XRV #4212 Én is megvettem, telepit, amikor sf lenne thx nem, FlatOut2_DVD_karcol.... letölt, eredeti exe átnevez, ezt oda betesz.
Vígan örül.
Eredeti :-)
sf nuku :-)