FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Remélem csak akkor látod majd ha jön a crack! Addigra mi már a 3-mal játszunk! <#eplus2> Hihetetlen hogy spúrolsz 2K ft-on....

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Istencsászár
Pl egy autós játéknál nekem semmi kedvem végig vinni a singlét, h miért? mer semmi értelme, azon idegeskedni hogy nem sikerül vagy valami... megvan minden azt azzal a moddal, autóval, pályával játszok amivel akarok...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gondolom a warezolással kapcs. szarok miatt szarakodik a SF. Ennyi.
Nem kell minden hülyeséget feltelepíteni.
Aki nem ért a PC-hez, az pedig vegyen konzolt! Muhh-ha-ha!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Muhahaha de vicces... Kárörvendés a legszebb öröm mi? Neked jó lenne ha nem lenne jó és kilépegetne? Nem flamelni akarok de ezen röhögni... Inkább segíteni kéne...

Õõõ ha meglesz többet tudok mondani de én ATI-s vagyok <#hehe> De ha visszaolvasol nem csak nálad csinál ilyet... 😊 Biztos dolgoznak egy patchen a fiúk

Csak ha szar az op. rendszered... <#nyes>

zolo
Végre nekem is megvan és láss csodát, a ti 4200 ellenére mégis megy stabilan , szépen, szaggatásmentesen, pedig ugye elõzetes infók alapján nem szabadna mennie, mert nem támogatja a geforce 4-et.Akinek geforce ti4-es sorozatú videókártyája van MEGVEHETI a JÁTÉKOT mert MENNI FOG!

Általános bug egyébként, hogy játékból kilépés után flatou.exe hibát dob be?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Ezt most minek kellett?Csalással vinni...<#conf>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Szerint holnap gamelõs, holnap szétzúzós napom lesz szerintem... Méghozzá veletek szerintem 😄

Ja jó akkor mondom: Ismét megnéztem at a videót amit eddig nézegettem. Olvastam hogy "telerakták minden sz*r-ral" hát van rajta felesleg de törés-zúzásról szól a game... Végülis

DjDano
köszi amint jön a crack már töltöm is <#eplus2><#eplus2><#vigyor1>

Összes autó, összes pálya profil. <#wave>
ITT

Remélem az alábbi cikk kielégíti kíváncsiságotokat, amíg várjátok a futárt!
Istencsászár
<#eljen><#eljen> Követendõ példa!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Végre elérkezett a várva várt nap, megjött szerkesztõségünkbe a Flatout 2.
A csomagolást lefejtve egybõl kellemeset csalódtam: bár az EVM-es doboz elég illúzióromboló, mégis egy másik kép került a borítóra, mint a neten volt látható.
Szóval ez a kép már elmegy. Nem az igazi a csomagolás, de legalább ezen is lefaraghattak az árából, 2000Ft-ért ne is várjunk többet!
A telepítés után minden simán ment, a Starforce védelem sem okozott galibát a gépemen. A tesztgép egyébként egy ASUS A6KM notebook AMD turion 64 1800Mhz-es procival, 512Mb ddr rammal és egy 256Mb-os Geforce Go 7300-as videókártyával.
Elõször a SETUP program jött be: felbontás 1280x800 , antialiasing kikapcsolva, anisotropic a csúszkán középre tolva, minden más maximumon. Mivel ezen beállítások mellett elég silány teljesítményt kaptam, a Post process effektet kénytelen voltam kikapcsolni. Ezek után már stabilan fut minden körülmény között, teljesen szaggatásmentesen.
Térjünk is magára a játékra, ami sokkal többet ígér az elõdjéhez képest!
Sokkal több pálya, sokkal több törés-zúzás, sokkal több autó, több mini-játék.
A pályák maguk jóval nagyobbak az elõdhöz képest, de a játékmenet is sokkal gyorsabb, lendületesebb lett. Ezáltal nem idõzünk többet egy pályán, mint a FO1-ben. A felgyorsult tempóval járt a fizikai modell átalakítása is, hiszen ekkora sebesség mellett képtelenség lett volna célbaérni az elõzõ szimulációs modellel. Tehát az autók vezetése kicsit nehezebb mint a FO1 könnyû fokozatán, de jóval könnyebb mint a professional fokozaton. Itt viszont nem lehet nehézséget választani. A pályákon még több a szétzúzható elem, kb 2000 db pályánként. Ezek viszont a nagy számuk miatt kevésbé kidolgozottak. A legtöbb kerítés például egysíkú, nincs kiterjedése. Úgylátszik a készítõk a menniységi növekedést csak minõségi csökkenéssel tudták elérni.
Az autók elég nagy változatosságot mutatnak, azonban a törésmodelljük merõben megváltozott! Sokkal nehezebben törnek, hiszen a nagyobb sebesség miatt erõsebb kocsikat kellett berakniuk a készítõknek. Felborulni sem olyan könnyû már mint a FO 1-ben, kicsit jobban segít a játék az autó vízszintesben tartásában. Végre lehet totálkáros is járgányunk, így be kell fejeznünk a versenyt. Azonban ezt igencsak nehéz elérni, nem kell attól félnünk, hogy egy villanyoszloppal való ütközésbõl You're wrecked! felirattal keveredünk ki. A vezetõ is sokkal ritkábban repül ki a jármûbõl, a reset gomb is gyakrabban használható, nem okoz akkora hátrányt mint az elõdben.
Továbbá karrirer módban nem csak abból kapunk pénzt ha elsõként érünk célba, hanem ha más autókat összetörünk, felborítunk, esetleg mi zúzunk a legtöbbet a menetben a pálya elemei között. Ezeket az adatokat a játék a verseny végén szépen elénk is tárja. Tehát jobban ösztönözve vagyunk a törésre, karambolozásra, mint az elsõ részben, ahol egy nagyobb ütközés után búcsút mondhattunk a versenynek.
A grafika nem sokat javult, de az összhatás mégiscsak szebb, nagyobb, látványosabb az elõdjéhez képest. Mint említettem az zavart igazán, hogy a pályák túl nagyok lettek ahhoz, hogy ugyanolyan részletesség mellett ugyanakkora teljesítményt lehessen elérni. Ezért néhol butítottak az elemeken.
A zenék és a hangok továbbra is a csúcson vannak, nagyon beleillenek a játékba. Némely szám annyira magával ragad, hogy igencsak segít az adrenalin termelésében. Magukról a hanghatásokról nem sokat tudok szólni, hiszen a notebookomon csak kis mini stereo hangszórók vannak, de azért itt is érezhetõ a fejlõdés. A minijátékokban például a kirepülõ pilóta elég kellemetlenkedõ hangokat ad a 100 méterrõl való betonba csapódás után. Ez is színesíi a játékot.
Összegzésképpenpedig annyit mondhatok, hogy az EVM most nagyon sokat kaszálhat ezzel a játékkal, mert tényleg csak a hülye nem veszi meg ennyi pénzért. Az eddigi EVM-es játékok mind régebbiek voltak, de most egy vadi új, teljes értékû játékot kapunk egy több éves játék áráért! Remélem belátják a fejlesztõk/kiadók/akárkik, akik ezt szervezik, hogy ha egy játékot elérhetõ áron adnak (nameg persze feltörhetetlen másolásvédelemmel) akkor jóval többen veszik majd meg az.

Szóval ha még nincs meg a játék, de szereted az autóversenyeket, irány a bolt, vagy az Online-shop, és EZT VEDD MEG!
Istencsászár
lol, az értelmetlen, bejelentéses, mikor érkezõs, megjövõs, nem tescóba hanem galaxisban vevõs, jujj de jó most telepítõs hszek kerülnek törlésre 😄

Duddits
MUSZAJ BEIRNI MINDENKINEK, HOGY MEGJOTT/MEGRENDELTE???? SZERETNEK A JATEKROL IS VALAMIT MEGTUDNI, DE MINDENHOL CSAK AZT LATNI, HOGY JEEEE, MEGJOTT, MEG MEGRENDELTEM... ES?

Istencsászár
Ezvan, abból 50et töröltem ha nem többet 😊)

mucsácsó
aztakurva, kereken 480 új üzenet, de tegnapelõtt este 9kor mentem el... 😄
amúgy itt is megvan már tegnap dél óta... 😄
http://www.gamespyarcade.com/download/

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

matyi08
nincs fennt a játék dvd-jén?

nah, nekem aza bajom h a gamespy-t keresi amikor netre mennék de sajna nincs fent, vki eldöbhatna 1 linket honnan szedjem. thx

radeer
Na én sem várom megjöjjön TECSÓ-ba. Megrendeltem CD-Galaxis-ból, holnap hozzák. Este már én is megyek veletek multizni 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Daemon-Tools miatt pánikol az SF?

Vigyázz, mert az ilyen hozzászólásokat törli a szociálisan érzékeny Házigazda... <#mf2>

acsati
<#vigyor>
robotnyk
szerintem lényegtelen. aki azt mondja hogy erre sincs pénze, az adja el a gépét, és vonuljon önként börtönbe.
acsati
az cska gyakorlás kérdése sztem hogy megszokd az irányitást. én délután kapom majd megnézem milyen lesz
A grafika nagyon szép lett, a fizika is nagyon jó, csak az tud kicsit idegesítõ lenni, amikor megcsúszok, aztán egyenesbe akarom hozni, de mindig túl megy, és ilyenkor jobbra-balra csúszkál, de aztán jó lesz.
grebber
Pff te valamit benéztél mert éppen az nyer aki jól vezet.
Mert pl voltam szerveren azt egybõl ment a harc az elsõ helyért tolongtak összevissza én meg simán elsunyogtam melettük errõl ennyit!

Next PC upgrade: 2022

Ettõl féltem ahogy nézegettem a videókat hogy valami ilyesmi lesz már a 2. része 😞

bepe79
Én megmondom õszintén, nekem a race-ek nem tetszenek a Flatout2-ben. Az 1-ben még volt valami valóságalapja, és egy jó kis versenyzésnek elment, de ebben sem single-ben, sem multiban nincs meg az az érzés. Úgy értem, hogy telepakolták az összes pályát mindenféle szarral, a verseny nem a vezetésrõl, hanem a törés-zúzásról szól. Nem az nyeri meg, aki jól tudja terelgetni az autót, mint az elsõ részben, hanem aki tör-zúz, nitrózik, valamilyen csodával határos módon beviszi a célvonal mögé a verdát. A pályán nem lehet úgy végighaladni, hogy lépten-nyomon valami vacaknak neki ne menjek, qrva idegesítõ.

Suzuki Swift GL 1.3

grebber
Majd 8-án tuti kiderül 😄

bepe79
Nekem most single player módban is elõjött az a bug, ami tegnap multiplayer módban: a high jump-nál amikor el akarok indulni, és nyomom az elõre nyilat (felfele nyilat), akkor az nem gázt ad, hanem már az angle-t állítja, és 1 másodperc múlva kilõ és megdöglök már azelõtt, hogy elindultam volna. <#shakehead> <#rinya>

Suzuki Swift GL 1.3

Kamion és busz, mikor lesz elérhetõ?

Szóval mégis Securom van az amerikai verzión?
Akkor kisebb szögben lõdd ki 😉.

Olyan 60-50 fok között jó nagy sebességnél.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

acsati
na de akkor örüljünk hogy ez az EVM-es verzio tökéletes olyan mint a nagy és nem butitott <#smile>
grebber
Hát ez az nekem nemsikerül eltalálni azt a határt ahol értéket tudok ugrani mindig felugrik a csóka irdatlan magasra de nem ér od a rácshoz 😞

Maxtreme
Mondjuk ha esetlegesen nem indulna (mint sok embernél)azért..
Meg a support miatt..

Minden minijátékba belejön az ember, nekem sem ment elsõre PS2-n, most már néha ugrok 158 m-t <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

minek?

Maxtreme
Az sf ablaknál lehet generáltatni..

bepe79
Miféle kódot? Nekem eredetiben megvan (tegnap vettem az Europarkban), és a dobozban a DVD van és a kiskönyv, amiben figyelmeztet az epilepsziás rohamokra, stb. stb. Nem kér semmiféle kódot, és nincs is hozzá...

Suzuki Swift GL 1.3

grebber
Randiguru tényleg te vagy az ? <#banplz><#taps>

Na viccet félretéve nagyon jó a game de még kicsit furcsa benne pl a magasugrás nekem marhára nem megy 😞

<#email><#wink><#wink>

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

grebber
"After talking with Vivendi Tech support I explained that I would need to know the protection that was on Flatout 2. He put me on hold went to the tech supervisor and said they had removed the starforce protection system debugged it and added securom 7 "

Na ez volt aztán a rosszhír! Esetleg akkor elmondhatnád mi van a képen, ha mér felrakni nemtudod. Egyébként nincs játék bug nélkül, szal az hogy találtál egyet, nem mindíg rossz hír. Attól függ milyen bug.

Egyébként tök jó hogy nem az a gagyi borító van mint a honlapon, hanem csináltak egy komolyabbat.
Synit HUN
Én csak 3-4 szer próbálkozok és megy.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

zoli122
Nah emberek van 2 hírem 1 rossz és 1 jó: kedjük a rossza találtam egy bugot itt a kép nem tom fölrakni a képet mert azt irja hogy csak 20kilobájt lehet nah miondeggy a jó hírem pedig az hogy VAN BUSZ + KAMION <#worship><#worship> a kamion nagyon állat azzal kell derbyzni<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD