FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
10k az kb 30 liter benzin.. balaton oda-vissza ;D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

robotnyk
ha egy játék 10k, akkor ott elfogadom azt, hogy a 10ks net mellett nem tellik rá. 2ks játéknál nem.
grebber
Hát ja tehettek volna bele igazán 😞

Next PC upgrade: 2022

abban egyet értek h több tizezret kiadni játékokra az butaság, mert akár lehet egy játék rossz is, vagy rövid, de 2k forint egy ilyen játékért az nagyon sovány... reméljük lesz még hasonlo (biztos az unreal tournament 2007 is EVM-es lesz<#vigyor5><#nyes>

Maxtreme
Ami viszont idegesít hogy mp-be továbbra sincs chat. :x

Maxtreme
Na közben Du. nekem is meghozták a gamet. 😊
BAromi jó, nagyon tetszik.
Szvsz sokkal hangulatosabb mint az 1

matyi08
rájöttem mi volt a baj. a hardware 3d-t kellett kikapcsolni. kár, pedig az tök durva, mikor ütközéseknél szól a mély, mint az állat.

zolo
Na száljatok már le errõl a témáról!

Inkább ha van rá igény csináljunk multit?!

http://flickr.com/photos/zolika90/

Neked...
Neki meg másnak majd egy másik játék fog megérni x ezer forintot.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zolo
Milyen géped van?Ilyet nálam egyszer se csinált és normálisan megy végig, órákon át.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Én azért is megveszem, hogy a fejesek lássák: Magyarországon is van kereslet még az eredeti játékokra... Szerintem a FlatOut2 relatíve bitang nagy eladásokat fog produkálni itthon, s miért? Mert 2000 forint.
Hátha elindul valami láncreakció... 😊

Bocs az offért <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

matyi08
kikapcsolva is ugyanaz. csak kikapcsolva nem 40, hanem 60 fps-rõl indul.

DE FOGD MÁR FEL HOGY ***** 2000FT NEM PÉNZ EGY ILYEN JÁTÉKÉRT BAZ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kérj a készítõktõl jogot a módosításra aztán keress, ha nem kérsz engedélyt, illegális cselekményt követsz el amit a törvény büntet

utolsó off 😊
igen,ebben igazad van...
de miért vegyem meg,ha le is tölthetem? hm? én nem vagyok olyan jószívû,hogy a játékiparért,meg a fejlesztõkért ezt megtegyem,ez van 😊
Na meg nekem nem is tart ki egy játék évekig,annyira nem játszom sokat.Meg ha meg is venném,akkor azt csak a multi miatt,de pl mivel hogy nincs demo,így még azt sem lehet igazán tudni hogy a játék milyen,vagy a multija stb..

rockymitymók
Nem tudja valaki, hogy melyik fájlba van az, amit le lehetne fordítani (a FO1-bõl kiindulva), mert akkor a csapatommal megcsinálnánk a magyarítást, még, ha nem is olyan fontos

atw rossz ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bertino
kapcsold ki és jau lesz...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sas6
Nem jo a FAQ 😞

Mi az az ARIGI FlatOut2??

matyi08
az miért van, hogy amikor bekapcsolom a post processinget, akkor mondjuk egy 3 körös verseny elején még kb 30-40 fps-el megy, aztán a közepe-vége felé meg már csak 10-20, ami már zavaró?

Hagyjuk már ezt a én mire költöm-ösdit ez game fórum,a gamerõl beszéljünk!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Istencsászár
Tényleg nagyon off, de csak ugy gondolj bele mennyi felesleges dolgora költesz el mondjuk 2 ezret, nem 1szerre! és gondolj bele hogy neked mennyit ér a játék, szeretsz e játszani mer ha igen akkor ennek a szavatossága évekig megvan, nemugy mint az a pár "alkalmi" dolog amire elköltöttél 2 ezeret.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

igen,errõl beszélek,néha jól jönne az a pár ezer forint is..
De mostmár elhallgatok mert ez már nagyon OFF...

rockymitymók
Ha valaki szeretne multizni, akkor vegyen fel msn-re: [email protected]

acsati
na nekem is megjött jo a játék tök szép csak télleg fura az irányitás ha kicsuszol nehezen hozod vissza. eddig még nem tudtam nyerni <#vigyor> de tetszik a játék és nem tok anniyt rola irni!
az lenne a kérdésem hogy amikor multiban "find game"-elek és kijön amit talált és valamelyikre rá megyek és néha azt irja ki,hogy nem tudott csatlakozni és akkor vagy Enter hogy ujra probálja vagy esc hogy vissza és ezt miért csinálja?
bepe79
Ez mondjuk jogos. Én is 27 éves vagyok, egyedül tartok fenn egy lakást, és egyedül vezetem a háztartást. A gáz, villany, tv, telefon, stb. mellett a magyar ember meggondolja, hogy mire adjon ki ezreket. Ezt aláírom én is.

Suzuki Swift GL 1.3

ehhez fog majd kijönni patch ?😊

majd lehet néhány év múlva te is meggondolod hogy mire adj ki pénzt 😊

írtam én olyat hogy nem érdekel? szerintem nem.Azt írtam annyira nem,hogy megvegyem...

mucsácsó
ha nem tetszik a dolog, akkor kéretik innen elmenni, nem kell itt kötekedni állandóan, meg basztatni a másikat...
ez a rohadt 2000 Ft ez meg tényleg nem sok, full eredeti az egész, csak a csomagolás más tényleg...még a DVD is ugyanaz, mint az eredeti játéké...
szóval ez tényleg exkluzív volt most az EVM-tõl, nagyon nagyon nagy hülye állat aki ezt kihagyja, fõleg akit érdekel a játék...az itt ne siránkozzon warez verzióért, megérdemli...
a crack mikorlesz, van crackem/patchem hsz-eket kéretik mellõzni, és a JEEE MEGJÖTT A JÁTÉK KIRÁLYVAGYOK féle stílust is sztem...senki nem kíváncsi rá...
fõleg hogy erre majd Istencsászár is odafigyel remélem, és továbbra is törli az igénytelen hsz-eket
na én megyek, majd szombaton jövök, addig jó gameet nektek, peace! 😊
Istencsászár
Fórum nem arra van amit leirtál, hanem a Chatra vonatkozik.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
De õt nem érdekli, de itt irogat 😄DDDDD

attól még sóher vagy ··

Szerintem egy nyilt fórumra mindenki azt ir amit akar, ha az a témába vág. És az hogy megjött, megrendeltem, bizony témába vág. A fórum nem csak tapasztalatcserére való, hanem önkifejezésre is. Akiben ott van ez a feszültség, az az öröm, had ossza már meg mindenkivel, erre való a net. Én is rohadtul vártam és majd szétvetett az adrenalin, amikor kézbe vettem 😊 Ha a játékról akar valaki olvasni, olvasson ismertetõt játékoldalakon 😊 Semmibe sem telik átugorni azt a bejegyzést, ami engem nem érdekel és már messzirõl látszik, melyik taglalja a játékot. Amelyik hosszabb 3 sornál 😊 Szerintem hagyjuk meg az emberek szabadságát és külömben is, a dolgok mindig arra valók, amire épp használjuk õket 😊
Nekem ennyi a harag és morgolódásmentes véleményem 😊

MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128

engem pl nem érdekel annyira a játék hogy azért pénzt adjak ki,ha nem is törik majd fel,az se gond,megleszek nélküle,de ha már letölthetem majd,és játszhatok vele kicsit az még jobb...
Ha tudnám hogy sosem törik fel,akkor sem venném meg valószínû...
ha meg annyira szíveden videled,akkor küldj a fejlesztõknek egy kis pénzt...

bepe79
Az elõzõ oldalakon dobtam vagy 10-20 screenshotot linkelve. <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

A többség azért vesz, nyugodj meg. Nem kell beszakodni a játékok életrekeltésével és ez sokaknak vonzó tud ám lenni! <#nyes>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Tegnapra igérték a játékot, de még ma se jött meg, fel us hívtam öket azt mondták hogy volt egy kis hiba náluk ezért holnap adják oda a futárnak, azaz csak hétfõn kapom meg. Ti is igy jártatok ?
Mert sok alámaember aki nembír mondjuk 2000Ft-ot kiadni inkább mást vesz belõle.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

amcsiban azért <#hehe>

r4f1
Akinek megvan a játék az dobna pár schreenshotot?😛LZ
tudom hogy van a hivatalos oldalon is de az mindig "más"...

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Na látjátok az ilyen sóher alakoktól nem megy elõre a játékipar, és sosem lesz tömeges EVM-es kategóriájú játék...

steam, origin: ACE_hun

zoli122
hát nem

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Az emberek nem azért vesznek konzolt, mert nem értenek a PC-hez.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

zoli122
hársó=hátsó
<#hehe>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
én mikor ki lépek akkor hiba üzenet van de utána minden fennakadás nélkül elindul igen amugy minden aminek csak nekimész repül de az azért durva hogy összekerekes egyenes földúton kifarol mint a hársó kerekes! de miért?<#nemtudom>

robotnyk
feltettem én is, starfossal nem volt gond. graf sztem jobban néz ki mint az 1ben, kevésbé szemcsésebb, folyamatosabb. nyilván a postprocess sokat javít az összképen. hangok jók, zenék nekem nem tetszenek, majd kikapcsolom rövid úton, mielõtt a fejfájásom elõjön tõle 😄
törések jók, a pálya tele van minden szarral, csak úgy repkednek kerítések, víztározók, korlátok, lécek, pótkocsik, emberek <#eplus2><#eljen>
sztem kicsit pofátlan a catchup, kb akkor érnek utol, amikor a gép akarja, akár hibázás nélkül is. mivel arcade ez nem baj, de így valszeg én is inkább kerítek egy full savet hozzá, mert nincs kedvem agyvérzést kapni. full save
kilépéskor hibaüzenetem nincs, pedig daemon, alcohol is van fent, szal..
robotnyk
nc..
2000 ft-bol veszek vagy 20 db üres dvdt...<#nyes>