FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
BAromi jó, nagyon tetszik.
Szvsz sokkal hangulatosabb mint az 1
Inkább ha van rá igény csináljunk multit?!
http://flickr.com/photos/zolika90/
Neki meg másnak majd egy másik játék fog megérni x ezer forintot.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Hátha elindul valami láncreakció... 😊
Bocs az offért <#idiota>#idiota>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
igen,ebben igazad van...
de miért vegyem meg,ha le is tölthetem? hm? én nem vagyok olyan jószívû,hogy a játékiparért,meg a fejlesztõkért ezt megtegyem,ez van 😊
Na meg nekem nem is tart ki egy játék évekig,annyira nem játszom sokat.Meg ha meg is venném,akkor azt csak a multi miatt,de pl mivel hogy nincs demo,így még azt sem lehet igazán tudni hogy a játék milyen,vagy a multija stb..
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De mostmár elhallgatok mert ez már nagyon OFF...
Suzuki Swift GL 1.3
ez a rohadt 2000 Ft ez meg tényleg nem sok, full eredeti az egész, csak a csomagolás más tényleg...még a DVD is ugyanaz, mint az eredeti játéké...
szóval ez tényleg exkluzív volt most az EVM-tõl, nagyon nagyon nagy hülye állat aki ezt kihagyja, fõleg akit érdekel a játék...az itt ne siránkozzon warez verzióért, megérdemli...
a crack mikorlesz, van crackem/patchem hsz-eket kéretik mellõzni, és a JEEE MEGJÖTT A JÁTÉK KIRÁLYVAGYOK féle stílust is sztem...senki nem kíváncsi rá...
fõleg hogy erre majd Istencsászár is odafigyel remélem, és továbbra is törli az igénytelen hsz-eket
na én megyek, majd szombaton jövök, addig jó gameet nektek, peace! 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem ennyi a harag és morgolódásmentes véleményem 😊
MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128
Ha tudnám hogy sosem törik fel,akkor sem venném meg valószínû...
ha meg annyira szíveden videled,akkor küldj a fejlesztõknek egy kis pénzt...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
tudom hogy van a hivatalos oldalon is de az mindig "más"...
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
steam, origin: ACE_hun
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
<#hehe>#hehe>
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
törések jók, a pálya tele van minden szarral, csak úgy repkednek kerítések, víztározók, korlátok, lécek, pótkocsik, emberek <#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
sztem kicsit pofátlan a catchup, kb akkor érnek utol, amikor a gép akarja, akár hibázás nélkül is. mivel arcade ez nem baj, de így valszeg én is inkább kerítek egy full savet hozzá, mert nincs kedvem agyvérzést kapni. full save
kilépéskor hibaüzenetem nincs, pedig daemon, alcohol is van fent, szal..