FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acsati
nektek eddig mennyi volt a max kerék amit kitörtetek? 😄 egynél lehet többet kitörni vagy akkor már felrobban? nekem eddig csak a jobb eslöt sikerült leszakitani <#vigyor>
Maxtreme
Van város, és Offroad is igen 😊
Meg vagy 50 választható autó 😄

Maxtreme
Anny az egézs hogy ha most kimész az útról, nem sikonyál h nyomj visszaállítást, mert nem yo útvonalon haladsz. 😊 Szal simán le lehet vágni szakaszokat..
Mennyit szoktam így csalni, ijj 😄 😄

Tom hogy nem kéneírni de végre megjött.Egyébként offroad és városi fajta pályák vannak benne?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

lesz offroad része is a pályáknak, vagy a szokásos kötött útpálya?

Maxtreme

nálam jó a vid, és havernál is 😊

buldozer99
Jaja nekem is megakad és utána ugrál a kép néha meg kockás meg minden szarság!!😊
lig várom már a futárt amint fel raktam a game-t azzonnal irom az értékelésemet!!😊

Forca Barca

Nekem ez hibásan jön le vagy nemtom, de megakad a lejátszás már az elsõ 5 mp-nél.

steam, origin: ACE_hun

Maxtreme
Á nem ez csak quick race 😊
Inkább multiba nyomtam 😊
Karrierbe talán a 3-dik "epizódnál" lehetek 😊

robotnyk
😄
nagyon belehúztál a karrierbe úgy látom
Maxtreme
nem rossz 😄 😄
Itt az enyém, ez még sportszerûbb 😄 😄
nem nagy, 7mb 😊

acsati
nagyon profi vagy 😄 szépen felboritottad. mák hogy nem te borultás <#vigyor>
robotnyk
egy rövid, fél perces video egy verseny utolsó fél körérõl, amiben bemutatom, hogyan kell sportszerû elõzéssel megszerezni a gyõzelmet <#zavart1>
acsati
jaja minek ide matrica meg ilyenek ha egyszer a felni is letörik 😄
tudom hogy lehetett rombolni csak az kicsit megváltoztatta az irányt 😊 na mindegy ne vitázzunk nem akarok. nekem ez a játék tökéletesen megfelel nekem nincs vele semmi hibám!
bertino
ez nem fos NFS!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

én még csak derbi osztályban tolom de annyit szeretnék kérdezni h a többi osztályban is csak teljesitmény tuning van? mondjuk nem csodálkoznék mert minek szebb spoiler ugyis szétzuzom a verdát fél perc alatt...😛

a fa korlát az az 1 ben is nagyrészt rombolhato volt...

messze lakok de képzeld nem mindegy sztem h mivel mész, de haggyuk, a játék viszont hiperkirályállat, csak van mostmár télleg elég nehezek a versenyek, az ellenfelek meg nem sikhülyék, és simán kilöknek, meg mikor hátsomotoros a gépem akkor hátulrol izombol jönnek nekem, és nem csak elölröl

acsati
mindegy végülis. nekem tetszik és játszok is vele
acsati
hát a fém. de ott a fa is megingatta a kocsit
robotnyk
a fém korlát itt is megfog
acsati
meg az is fura benne hogy nagy köveket csak ugy repitek métereken át 😄 az elsõ részben a korlát meg a rács is megfogta az autot itt nem
Maxtreme
lol.. 😄 Képeket anyámé nem tette be? 😄

http://i89.photobucket.com/albums/k215/Maxtreme1983/foot5.jpg
http://i89.photobucket.com/albums/k215/Maxtreme1983/foot4.jpg
http://i89.photobucket.com/albums/k215/Maxtreme1983/foot3.jpg
http://i89.photobucket.com/albums/k215/Maxtreme1983/foot2.jpg
http://i89.photobucket.com/albums/k215/Maxtreme1983/foot1.jpg

Ittvan linkekbe.. 😄

Maxtreme
csináltam 1-2 sotit 😄

Azt kell mondjam h nekem jobban tetszik mint az 1 😊 (ritkán mondom ezt folytatásra..)
A grafika bõven megállja a helyét, kifejezetten szép. Gépigény téren sem lehet panasz. Nálam maxon szûrésekkel 65-100 fps között megy.
Az irányíthatóság kifejezetten teteszik.

Amit viszont baromi nagy baklövésnek tartok, az a chat hiánya.. ázze 2006-ba.. NC. Nameg van némi idegesítõ bug (maradj hû a nevedhez BUGBEAR 😄) a multi részben..
Szabálytalan mûveletek sora, etc.. 😊 Kõne peccs 😄

Nálam 95%-os a cucc 😊

robotnyk
lol ne parázz már 😄 valszeg elõre megírta a szöveget, és topicot akart csinálni, de inkább beszúrta minden topicba
ezt most nem éertem azért fogják törölni ezt a topicok(és a többi másikat is) mert õ az ö nagy "überatomhippersirály" sz@rját ide irta és én ezt nem is éertem ez mi akar lenni??????
És sajnos egy moderátor sincs itt...
AtiRadish
jaja ,más topicokba is benne van

Bmeg, most látom, hogy majdnem minden topicba beírta!
Örülhet, hogy nem vagyok mod, mert ha az lennék, már ott lenne a koponya a neve mellett.
akyyy
én fetrengek rajta😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Most látom, hogy más topicba is beírta.
Ebbõl asszem permban lesz.
"Ez a topic nem sokáig maradhat itt"
Te vagy nem vagy tisztában a topic szó jelentésével, vagy pedig azt hiszed, hogy a te hozzászólásod miatt az egész topicot törölni fogják.

Nem fogják. Csak a te hozzászólásod fogják, és jobb esetben csak 1 hét bant kapsz nem pedig permbant.
valaki csinál szervert?
(valaki tudja melyik portokat használja a játék? a router beállításhoz kellene, mert csak akor tudok szervert csinálni ha port foward-ingolok)

zAkkEr
😊
oké
csak egy serial kellet volna....és vírus lett + nekem a NOD 32 SPY SWEPPER,AD AWARE SE PERSONAL,SPÍBOT ÉS REG CLEANER van de egyikse talál vírus közbe meg ottvan.....

Lol?!

Istencsászár
beszedtél? azt meg hogyan😊, Nod32 v Mcaffe felrak és levan a gond... nekem már mióta nemvolt virus nem is emléxem és ezt a 2 progit használom felváltva ( mikor win reinstall van ) nem fogják meg a gépet, és a háttérben okosan dolgoznak...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zAkkEr
oké...bár most viszem vírusírtani mert beszedtem egy kis vírus tömeget 😄 majd meg látjuk

Lol?!

Istencsászár
A te gépeden tökéletesen kell mennie, talán 1-2 effectet leveszel, de azsem biztos.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zAkkEr
oké a gamet ígyis úgyis meveszem ,csak próbáltam kizárni az esetleges szívásokat azaz szaggat a game...de majd meglátom vasárnap 😊

Lol?!

DJ Bee18
2000 FT meg nem sok egy mozira haverral vagy csajjal de egy 12 000 FT egy játékra annál több...

De errõl a játékról beszélünk, ez nem 12000, 2000, úgyhogy a mozijegyet jelen esetben 2000Ft-tal vesd össze

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Istencsászár
Mozi a legnagyobb pénzrablás... qurva drága, persze kivételes filemkre énis elmegyek, de inkább beülök a házimozi + lcd tv elé és élezem dvdt, olyan hangosan ahogy csak akarom😄...

DJ Bee18
kidobni 2000 FT-

Ki mondta, hogy kidobod? Szórakozást veszel, többet ér, mint egy ebéd a McDonald's-ban 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

zAkkEr
Miért?
le is tölthetném,de 1.moziba nagyobb a film fillingje és élvezetesebb nézni(hanghatás,popcorn,cola haverok...)
2.ha letölteném ugyanott tartanék mint amirõl eddig beszéltetek(warez)
3.2000 FT meg nem sok egy mozira haverral vagy csajjal de egy 12 000 FT egy játékra annál több...

Lol?!

bertino
mozira pénz ? no comment 😄DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

radeer
Sokmindenkinek nem tetszett, hogy megjött-nem jött + , hol lehet kapni dolog. Nos, elég sok mindenre az SG fórumon kaptam választ, annak idején jó akciókról stb. Mivel épp megjelent a játék a napokban fontos volt, hogy a nem megrendelõk, hol milyen szinten juthatnak a játékhoz.

A válaszokból derült ki, hogy nem érdemes rá várni, mert stb lassú a kiszállítást meg ilyenek. Így mikor az információkat megosztottam, mivel én is jártam említett helyeken és nem volt,megrendeltem így lehet más is így tette. Én a magam részérõl szívesen vettem a és olvastam a várakozásokat és izgulásokat az utobbi napokban. Örömmel láttam a boldog tulajdonos screenshotját a játékról ahogy látsztik a keze, hozzátartozott a fórumhoz szinte és örörm lenne minden hazani megjelenést ilyen zsongás venne körül. Szóval lehet valakinek tetszik valakinek nem. És bocs ha valakinek bántotta a szemét az a 2-3 sor amit bepötyögtem és kénytelen volt elolvasni.
Persze majd ahogy egyre több mindenkinek lesz meg és egyree inkább beindulnak a multi örömködések, sok-sok ilyen hozzászólás is lesz biztios. Most a megjelenések utáni napokban ilyenek voltak az enyémek is.

PEACE

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

acsati
azt nem de nekem is ugyan ez kivétel hogy 3,2 ghz
zAkkEr
bizti?rábízod az életed?<#idiota><#hehe>

Lol?!

acsati
menne
zAkkEr
hello...egy ATI 9600,2,4 GHz,512 MB-os géppel jól menne a játék?szaggatna?mert hiába olvasom el a min.gépigénjyt sose bíztam benne...

Lol?!

SötétBarom
te idióta, nem az a lényeg mivel mész hanem hogy hol laksz... 😄DD
<#idiota><#idiota><#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

mivel jársz te??? harmadával megjárom a balatont😛