FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reméljük nemsokára a SF-osoknak lesz egy no-cd patch!<#vigyor0>#vigyor0>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!
Remélem senki sem fog megverni. 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
De énmég kisem tudtam próbálni szóval én szoptam nagyobbat bibiiibii😄
Tegnap vettem meg<#falbav>#falbav> és mivel elromlott a dvd meghajtóm még kisem tudtam próbálni.
Fasza vagyok mi?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
- Unrar, Mount, Install
- To play, mount CD-1 with newest Daemon Tools, and use
SecuROM_loader v.1.2 if needed
- Play, Enjoy
<#violent>#violent><#violent>#violent><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Triathlon for life
Nagyon tetszik hogy minden rombolhato és a következö körben is ott marad a fa az út közepén és tovább lehet teszítani😊pl:nagyon jo hogy ha 120km/h al bele mész a fába ki törik a fa de ha mondjuk 50-el megyek bele akkor nem!!
Grafika nagyon szép very high-en megy nekem 1280*1024 felbontással!!
Irányítás is jó sztem nem rossz hamar megszoktam (kb 10 perc alatt)
A zenék és hangok állati jok a zene nagyon illik a játékhoz!!!!
Valaki jön majd multizni??
És hogyan kell?
Kell hozzá a hamachi vagy nem??
Forca Barca
Nem is sajnálom tõlük, így kellene mindent 😊
Crysis nem lesz majd EVM csomagba? <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
Next PC upgrade: 2022
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Lassnak ki hal a topik!!😄
Már jöhetne az a futár,én se irkálnék akkor😄😄
Forca Barca
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Suzuki Swift GL 1.3
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy