7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#4495 ami viszont SOKKAL jobb, mint az első rész, az a destruction derby mód! :)
ezt kihagytad ... -
#4494 szánalmas ez a bugbear... tudták jól h a chat az egyik legfontosabb, mert enélkül nincs rendes multi :(
frontier, válaszolnék az érveidre, h miért jobb a második rész:
- Nem repül ki minden ütközésnél a vezető.(sajnos szinte sosem repül ki, a középutat kellett volna megtalálni)
- Sokkal kidolgozottabb a törésmodell.(igen, de semmi hatása nincs a törésnek, a kocsi ugyanugy megy allandoan)
- Sokkal jobbak a hangok.(ez tény)
- A zenék is jobbak.(ez izlés kérdése)
- Optimalizáltabb még az elsőnél is a motor.(jah, a grafika szebb)
- Szebb a grafika.(mondomén :D)
- Több és izgalamasabb pályák.(a több az jogos, izgalmassal nem értek egyet: le van minden korlátozva, be vagy zárva a pályákra :( ha nem erre érted, akkor az megint csak a grafika)
- Több törhető objektum a pályákon.(mind 1forma papirmasé, semmi szerepük: ez is csak gfx kategoria)
- Több effekt.(gfx)
- Több mini-game.(igaz, ez mellette szól)
- Több kocsi, és itt már nagyban eltérnek a tulajdonságaik.(igaz, ez is jobb lett)
- Végre online multi. Igaz ebben van némi hiányosság, de ott a hamachi.(a multi ebben sem ér szart sem a jelenlegi formájában, inkopatibilis EU és US verzio, nem látni a game részleteit, pl. h éppen jáccanak e, nincs spectator, stb stb stb)
Ebben is van negatívum:
- Nincs skálázható nehézségi szint.(naigen, az elsőben ez nagyon jó volt)
- Nincs chat, és jelszavas szerver lehetőség.(ez az elsőben sem volt)
(a fizika el van kefélve, minden sulytalan, az AI szánalmasan csal (sophia a kurva anyád te csaló ribanc!!!! :D ), KORMÁNNYAL a játék egy borzalom !!! ezt miért kellett???? gamepaddal szerencsére jo, de a kormány az elsőben perfektül ment!!!!, ...)
Így jó, vagy még mondjak valamit? :)
(összességében egy harmadik rész kellene, ami az első és a második előnyeit gyurja össze és végre megoldják a kurva multit ezek a láma finnek) -
#4493 Hmmmmm...megvettem a gmet de amikor megláttam a dvd hátulját :P
kb 3 nagy karc volt rajta...na ezt vedd meg :D
de az a lnyg hogy már telepítem :P rem jó lessz -
#4492 hat en nem latom :\ -
Neoncsoves #4491 ott írtam -
#4490 én se látom -
#4489 en nem latom a szervert. kesz van mar? :] -
Neoncsoves #4488 ki ez a ROMA nevű ember? :D -
Neoncsoves #4487 NeO[HUN] a servername -
Neoncsoves #4486 Derby, és a kocsik ANY-n vannak -
#4485 megyek... -
#4484 detto nekem is ez a bajom.. derby mod -
#4483 de o csinalhatna mas szervert is.. :) -
#4482 milyen néven?mondj kategóriát mert nekem csak úgy lehet keresni,ha benyomom a szűrőt,különben exe hibával kidob -
Neoncsoves #4481 na megy a server, derbybe van a pálya -
#4480 azt mentünk -
Neoncsoves #4479 Minnyá indítom 1 perc
-
Neoncsoves #4478 az lesz -
Neoncsoves #4477 Ha nem látjátok a servert, szoljatok itt a fórumon! -
#4476 derby? -
Neoncsoves #4475 Srácok csinálok én servert! NeO[HUN] lesz a név!!! -
#4474 N0S. nullaval. ;) komoly az az iskolabusz :DDD tolunk meg? D: -
Neoncsoves #4473 Illetve, 23756 a másik port -
#4472 Na NOS-al nyomtunk két derbit,elsőnek elvert,másodszorra flatmobillal megküldtem az iskola buszt neki -
Neoncsoves #4471 Nem tom ki kereste hogy melyik portot használja a játék, én a Remote Portját tudom megadni...
27900
Remote Hostnak a tűzfalam a flatout2pc.available.gamespy.com -
Neoncsoves #4470 Öhh... hát nekem nincs meg... -
Neoncsoves #4469 Srácok ismeritek a teamspeak programot? Ahoz kell mikrofon aztán szóban tudunk beszélgetni. Teamspeak servert megoldom de a gépemről menne ezért nem menne mindig... -
#4468 online -> find games -> allitsd at a jatek modot derby-re -> Jake server -> HF ;) -
Neoncsoves #4467 Én nem találom!!! -
#4466 megvan a server. bementem ;] -
Neoncsoves #4465 Nem látom a servert -
Richard90 #4464 sorry mennem kell :( -
#4463 quick race-nel, es find game, any-ben nekem kilep a jatek.. :\ ha find game-ben atallitom a dolgokat, race, stunt, derby, akkor meg siman talal servereket. tudja valaki hogy mi lehet a baja? :| -
Gaboros #4462 Halee! Nekem, azaz egy problémám van a játékkal, hogy hiába állítom a csatornát 5.1re, ugyanugy sztereoban szól. Valakivel előfordult már hasonló? Valakinek vmi tipp? -
#4461 én nem látom a servert,inkább csinálok én
Server név:Jake
gyertek -
Neoncsoves #4460 LOL KILÉP AZ EREDETI EXEVEL OMG -
Neoncsoves #4459 én is felmegyek a serverre, de nekem ne irogassatok mert nincs chatem :D -
#4458 képet is csináltam,olvass vissza,és ott a kép -
#4457 nalam any-nel egy hibauzivel kilep. :| -
#4456 Tényleg van benne chat?