FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo
Már rég játszottam az elsõ résszel, de nekem úgy rémlik ott is gond nélkül átmehettünk a kisebb tereptárgyakon, kerítéseken.Így is van elég dolog amiben meg lehet akadni, a többim meg a zúzás szabadsága miatt jó 😊S
zerintem ez így jó, sose volt szim ez a játék, alvázig lehet roncsolni a kocsit az a jó itt , és utána is mehetsz tovább gond nélkül.

http://flickr.com/photos/zolika90/

grebber
De azért az a szar dolog hogy sokan ugatnak hogy ilyen drága egy új game meg olyan drága azért nem veszi meg ,de amikor ittvan egy szinte ésszel felnemfoghatóan olcsó game AZTSEM VESZI meg mert ugyis letöltheti ingyen.
Ez jellemzi többek között Magyarországot és ezért tartunk ott ahol 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Azt nem adok mert többen nekem esnének 😄 láblév POWA oldalon van !<#hehe>

Istencsászár
muti, linket!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
LOL egyik oldalon olvastom hszoknál hogy valaki mikkel érvel miért nem veszi meg szaros 1990Ft-ért nemhagyhattam szó nélkül 😄

Istencsászár
micsoda? hogy mount, install, copy crack, play -.-

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[HUN]FaTaL
azért a kiadó sztem óriásit hibázott hogy nem adott ki demot😊

http://goo.gl/gd6Zi5

arty
de igy a lényeg veszett el 😞

Forza.

"ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ"

azt bizony két sz-szel írják 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Elõbbb még 20-an nézték meg nforce-n most 180-an.Terjed a hír!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

[HUN]FaTaL
engem nem zavar hogy nincs warez, félreértés ne essék mert megtalálom letöltöm és kész😊 ha tetszik még meg is veszem, 2k-t megér csak furi hogy itt-ott megy a warez orrba-szájba helyenként meg nem engedik😛

Istencsászár
Ha már elvállaltam akkor normálisan csinálom, most jobb lenne ha itt kijött a warezra hszek tömkelege lenne?, mindenki tudja, több szót nem érdemel a cucc...

bertino
sok helyen nincs már itt warez, törõdj bele

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
furi hogy más topikokban megy a warez ezerrel😊 mind1

Istencsászár
"A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSZ, NE FLÉMELJ!"

ezen mi a bonyolult? ottvan, ha kell leszeded, minek kell ide irogatni?

Mé kell törölni amit írtam?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Istencsászár
10szer berakták, mindeki tudja, akkormeg minek 20.ra 😊

Duddits
Nem lehet berakni, hogy kijött a RELOADED verzió?? Látom megy a szigor. <#eljen>

Istencsászár
Mire gondolsz?

Istencsászár
Naja, várható volt hogy könnyítenek, ez a tendencia 100%osan végig kísér minden játékot sajnos...

Ez most az amire gondolok?

arty
Kipróbáltam, vegyesek az érzéseim.

A grafika, fizika, irányitás(féluton az elsõ rész normál és szim módja között), minden szinte csak javult, változatosabbak a pályák, talán a kocsi is több, nem annyira egykaptafa...

Ám mindez hiába, sajnos a pályán található objektumok pillekönnyüek, a zseniális roncsderbi gémet ledegradálták az nfsek szintjére: papirmasé kerités, oszlop, MINDEN között ezerrel mehetünk, csak grafikai elemként repülnek szerte széjjel, hatásuk semmi 😞 Igy a sebességérzet nõtt, de egyenlõre nem tetszik igazán ... reménykedek peccsben, modokban... hátha ... igy semmi értelme belökni a keritésbe az ellenfelet 😞 ahh ... 😞

(a warez ellenére hazafelé bementem europarkba és megvettem, allitolag elég jól fogy 😊 (ill fogyott eddig, ahogy az általános mentalistást látom 😞 és ezekután van pofája beirni a 16ezer forintos játékok topikjába, h azért nem veszi meg mert drága) )

Forza.

Maxtreme
helyesbítek kolléga 😊
Securom 7 feltörve again 😄

radeer
lehetne aki innen nyit szobát valami SupergamezHUN vagy SGHUN akkor tudjuk innen van az illetõ aki hostol.. 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

zolo
A FAQ-t készítõ kollégának írom, hogy bár a hivatalos források nem ezt írják, de a játék tökéletesen hibamentesen fut geforce4 ti szérián.Nem nagy ördöngõsség, de bele lehetne írni.

U.i.:Saját tapasztalat

http://flickr.com/photos/zolika90/

Carlos
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1990 Ft az origi FlatOut2!!

Þór vígi þessi rúnar

Maxtreme
Elõtte tedd be mikroba 1 kicsit ^^ 😄

Maxtreme
Ez pont olyan mintha ezt mondanád:
- Ááá bocs nem fizetek kenyérért, mert a lopáshoz vagyok szokva..

Az ilyen embereket inkább had ne jellemezzem.
Félreértés ne essék, és sem veszem meg 10-12 ezer forintokért a játékokat, mert nem keresek annyit hogy megengedhessem magamnak.
De aki 2 ezer forintot nem bír kiadni 1 olyan game-ért ami ténylegesen megéri az árát.... Bezzeg netre meg gépre van pénz... NC.
Szánalom a köbön.

Carlos
No megvettem. Mingyárt ki is próbálom jól!

Þór vígi þessi rúnar

Maxtreme
erre az exe-s dologra én is kíváncsi lennék, mert akkor megkímélném az eredeti lemezt 😄

melyik securom kell hozzá? és honnan tudnám leszedni pontosan?

asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;

óóóó pedig vki még amikor az elsõ bonyolultan mûködõ verzionál azt írta hogy lehet. <#confused> De akkor hülyeséget mondott...

vagy az 5 CD-s verziot össze lehet vonni DVD-re ugy hogy ne kérje a CD-ket??
lehet hülye kérdés de..
a CloneDVD-s verziora rámásolom a SecuRom-os exé-t akkor már securomos lessz?
azzal nem

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

õõõ azzal is lehet játszani Neten amelyik nem eredeti?

Ati kártyások figyelem a Control Center-ben az API beállításoknál az Alternate pixel center bekapcsolásával szerintem sokkal szebbé válik a játék.Rosszabb beállítások mellett is. Nekem Ati 9600-am van és 50 FPS-t produkál szóval szerintem még gyorsít is mert ilyenkor nyugodtan ki lehet kapcsolni AA- AF-et ugyan olyan marad.Remélem nem feleslegesen írtam!!
Sziasztok,

Lesz ehhez késõbb olyan házilag készített belsõ kamera, mint az elsõ részhez?

Istencsászár
õõõ ezt nem lehetne chaton, msnnen és egyéb erre való programon megbeszélni? az addig ok hogy beirod a szerver adatait, a többit ne itt pls.

Nevem:irrm Flat out-ban

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

buldozer99
Oké akkor 5 perc mulva!!
most megyek csinálom pár perc mulva aki akar lépjen bele!!!!!!!!!!

Forca Barca

okés
Most rajta vagy?
Mert én megyek fel oksa?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

buldozer99
Oké de még legyen ek páran!!!
A szerver név majd Ákos lesz!!!!

Forca Barca

Benne vok

buldozer99
Ki akar multizni??

Forca Barca

[HUN]FaTaL
mert az elsõ részben nem volt😊

Carlos
1990? Megyek megvenni banyek!!!
Gyanús ez nekem!

Þór vígi þessi rúnar

12346
ez a kérdés már többször, több helyen is felvetõdött, de eddig mintha még nem érkezett volna rá válasz.