7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#4536 jah megvan:)
nah gondom nem ilyen:) -
#4535 [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2006_08/Flatout_2_custom-cd.jpg[/IMG]
faxomba hogy kell ezt felrakni??? :DDD -
#4534 nemmondod:D
én annak örülnék ha ilyen lenne -
#4533 a lemez,olyan FlatOu2-ős :P -
#4532 na mindenki punnyad? -
#4531 Én azt olvastam hogy már van benne egy enyhe Burnout utánzat(ami szentem nem lenne rosz mert az qrva jó játék.pláne a crash mód benne).Remélem jó gama.nekem hétfőn jön meg mert megvettem.Jah aki már megvette,hogy néz ki maga a lemez???ha van kép lécci pakoljátok be. -
Newfronter #4530 """- Nem repül ki minden ütközésnél a vezető.(sajnos szinte sosem repül ki, a középutat kellett volna megtalálni)"""
--- Kirepül az ha nagyon dúrván ütközöl, nem is kell, hogy sűrűbben repkedjen.
"""- Több és izgalamasabb pályák.(a több az jogos, izgalmassal nem értek egyet: le van minden korlátozva, be vagy zárva a pályákra :( ha nem erre érted, akkor az megint csak a grafika)"""
--- Az első részben sem volt valami húdenagy szabadság, sőt itt el tudsz menni másfele, csak hát kissé lelassul a kocsid.
"""- Több törhető objektum a pályákon.(mind 1forma papirmasé, semmi szerepük: ez is csak gfx kategoria)"""
--- Nemcsak az, hanem igenis jelentősen befolyásolja a játékélményt, ha törsz zúzol jobban élvezed. Magyobb sebességnél, már igenis jelentős szerepe van az úton lévő kacatnak(nem mindegyiknek), mert könnyen kibillentenek, és elvesztheted az irányítást.()
"""a fizika el van kefélve, minden sulytalan"""
--- Kicsit zavaró a tárgyak könnyűsége, de nem akkora nagy probléma ami tönkreteszi a játékélményt.
Ja és még 1 érv: Verseny közben totál károsra törheted a járművet és nem tudod befejezni a versenyt, az első részben undorító volt hogy ezt nézve törhetetlen volt a jármű.
Ha értékelni kell a játékot, akkor az 1 részt nézve ez 1,5x jobb annál.
Tudom mi nem egyezünk ki a véleményünkkel sosem, neked a szíved jobban húz a szim felé és megértem a csalódásodat. -
#4529 amikor indul a játék, a beállitásoknál a "post processing effektet" kapcsold ki! azaz vedd ki a pipát!
a képen be van pipálva:
-
#4528 nem akartam ezzel a kijelentessel sztar lenni.. -
#4527 bujj el inkább, mert itt ezzel a kijelentéssel nem leszel nagy sztár... -
#4525 driver.hu ? -
#4524 nekem eredeti van mehetönk gamelni :P -
#4523 és most mindenki a törtel játszik, az is, akinek eredeti van? fogjunk már össze, hogy többen legyünk eredetivel, mert ugye inkompatibilis a két verzió. ha meg majd jött patch, akkor már remélem mindegy lesz. -
Crazy Mate #4522 Nem tudjátok honnan tudok drivert leszedni? -
#4521 gecc milyen volt.. majdnem osszefostam magam a rohogestol ^.^ -
#4520 nekem akkor sincs chat.. -
#4519 jók a versenyek, csak a kocsi irányítása elég nehéz... :S Ráadásul a szemét gép még direkt kilökdös, meg minden. Beáll az ugratóba keresztbe, meg minden... :@
Ha egymást nem lökdösnék ki, akkor nem tom mennyi esélyem lett volna nyerni :S
Jah, az amcsi securomos verzióba a lobbyba már van chat, csak játékba nincs! -
Neoncsoves #4518 De neki a dvd-s verzio nem a cd-s van meg -
#4517 El kell hogy szomorítsalak, de van chat. Delete gomb, amikor belépsz egy szerverre. Lehet az eu-sban még nincs chat... -
#4516 jót nyomtunk mi?jó versenyek voltak szerintem,bár a körverseny az nagyon rossz volt,sok magyar volt,kár hogy nem láttad a chatet. -
#4515 egész jó a játék,nem akadozik picit se +nekem igazán csak a derbi jön be :P -
#4514 azt írták hogy az amcsi verzióba sok dolgot javítanak, azért adták ki ennyivel később. És az első patchig valószínűleg nem fogják látni egymást az eu-sok és az amcsi verziósok :-( -
#4513 nincs chat.. -
Crazy Mate #4512 Geforce TI 4200,1 gb ram(de lehet hogy 512),2.4 Ghz processzor,nem tudom milyen driver,és felraktam a directx-et.(nem az én gépem,a tesómé,nekem jobb van) -
#4511 milyen géped van? milyen driverek? directxet felraktad a dvd-ről ? -
Crazy Mate #4510 Megvettem az eredetit,és amikor elindítom,akkor megnézem a videókat,és azután a videó után,amikor versenyeznek,akkor bejön egy kép,egy csomó írás,fölül hogy flat out 2,és akkor hirtelen kilép.Mit tegyek? -
Neoncsoves #4509 és gondolom nincs chat -
#4508 majd később megyek,majd most megyek haverommal multizni
-
#4507 en a reloaded dvd verzioval tolom -
#4506 mondom,az lessz ,hogy a europen és az amcsi verzió nem látja,sajnos egymást -
#4505 nem.. :|
gyere ujra oszt toljunk akkor.. :D -
#4504 mert kiléptem,de azt láttad,hogy bementem,nem? -
Neoncsoves #4503 Semmi :s -
#4502 en nem latlak :D -
#4501 na én láttam a servert,beis mentem -
#4500 kesz. -
Neoncsoves #4499 party modeban csak stuntolni lehet??? -
#4498 akkor csinalom [HUN]N0S lesz a server nev -
#4497 Érdekes dololgra jöttem most rá multiba,hogy a Starforces verziót a Amcsi verzió nem látja sajnos,Ha valaki mégis tudott csatlakozni amcsi verzióval starforce-ra akkor szóljon -
Neoncsoves #4496 Akkor msot csinálj te!