FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
(ithoni)kiadók meggazdagodnak? jah, a 600db eladott 2000 forintos flatout2-bõl ... a fejlesztõknek is ebbõl lesz tüzpiros ferrari 😉

szvsz ez tényleg az elsõ kiadás, amiért 1 rossz szó nem érheti a fejelsztõt és az magyar kiadót (EVM)! Más kérdés, hogy az Empire csödbemehetne, mert nem elég h szuytkot adatnak ki(ford racing széria elkorcsosulása), nem elég, h direkt butittatják le a játékot a pc-s közönségnek (flatout1 eu vs. usa verzi, vs. konzol verziok), most már sf4pro is bejátszik ... na, ennyit topikban még nem "moralizáltam" 😉

ami amugy manapság kevés autos játékban sikerül jol, az itt sem okés: a szingli kampány - unalmas! lenne rövidebb, de változatosabb, 1-1 verseny több körös, de kevesebb versennyel... a tuningok mit sem érnek 😞

Forza.

Evogordon
idézek a FAQ-ból "Warez verzió nem lessz mert SF 4.0pro van rajta" <#mf1>

DjDano
az tisztán látszik, hogy a 2. rész sokkal inkább tömegtermék akar lenni, mint az elsõ, de ennek ellenére nagyon jó kis játék... kicsit aracadeosabb jellegû az elõzõnél.

Balumann
úgy gondoltam, hogy privibe majd :|

Istencsászár
A fejlesztõk mer ingyér dolgoznak mi? sok a szabad idejük..., kocsit sem kell venni, egyszerû ha ellopod, nehogy már a kereskedõ rajtad tömje meg magát... kb ennyi ^^

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Balumann
Hamachival sztem tuti megy lan módba. Én is most töltöm a játékot, csak mennyen rendesen a gépemne 😊 Akinek nem eredeti, és bennevan majd a játékba lanon, az írjon! 😉

DjDano
maradjál már szerinted attól elõrébb tartunk hogy a kiadók megazdagodnak? hülyeségeket ne bszélj legalább. Szerintem is nagyon olcsó, de had döntse már el mindenki, hogy megveszi vagy sem... senkit nem kell azért leugatni mert nem akar egy csicsás dobozt tartani a polcán😄

arty
van. megy warezzal is. ettõl fügetlenül megveheted, s talán észbe kapnak a honi kiadók, mennyiért is adható el sikeresen itthon 1 game 😊

Forza.

bepe79
OK. Nekem csak az volt az iránymutató, hogy a topic tetején kit ír a banner alatt hg-nek / mod-nak. <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

végigjáccás 😉

DeathJr
Sziasztok!
Ebbe van Online Multiplayer?
Mert ha van gondom csak az eredetivel megy.
Mert most azon töröm a fejem hogy megvegyem vagy töltsem le a crack-es verziót.
Please Help!!

Csabesz6
én+néztem
de ien elöl vagytok már a karierr módba v vmi végigjáccott mentés<#wow2><#ravasz1>
én psen tolom de még csak a 2. kategóriába vok

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

zoli_x
Securom 7 es az új kiadás 😊)))) siráály

Istencsászár
Tökéletesn megy.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Balumann
valaki játszik Ati 9600 pro-s kártyával? Élvezhetõ azért valamennyire a játék rajta?

Istencsászár
csak az egész hszt tudom kivenni... ird be ujra, a kép nélkül!

PLackó
milyen érdekes a zene alatta 😛

gabi89
Bocs az elsõ képért vegyétek ki.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

szépeket estél 😊
ezen a pályán nekem 3at sikerült buráznom, azok is hasonlók voltak.

kösz néha.. 😄

zAkkEr
kössz<#worship>

Lol?!

bertino
nem maradtok mod nélkül...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bepe79
Megnéztem. Ez megesik "néha" a flatoutban.. <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

Istencsászár

zAkkEr
tudom h nem ide kéne írni,de h lehet mozgó nicket csinálni?
tényleg bocs..

Lol?!

Sziasztok! két irtó nagy balszerencsét szeretnék bemutatni amit hangsúlyozom !EGY! verseny alatt kaptam. Letöltés 6MB, 50MP, érdemes megnézni 😛

bepe79
Khhhiiiirrrrááááálllyyyyy!!! MOD nélkül maradunk! Ereszdelahajjjaaammmm vvvvaaaaaannnnnnn!!!!!! <#zavart1><#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

Sland
+1000 hsz lesz egy nap alatt az 100. Törölgethetsz rendesen..

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Istencsászár
Holnap csak este leszek, kiváncsi vagyok hányan irják még be és meddig lesz ez a téma 😄DDDDD

zAkkEr
én csak vasárnap játszhatok majd<#szomoru1><#rinya>
bár még sose próbáltam ki flatout-ot<#eplus2>

Lol?!

Sland
Köszönöm az építõ hozzászólásodat!<#taps>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

grebber
Ezt már tultárgyaltuk rég!

Next PC upgrade: 2022

buldozer99
23:45-töl szerver indul!😊
Ákos néven!!
Aki akar jöhet!!

Forca Barca

[HUN]FaTaL
ja csak szerintem szartse ér😄 inkább ne legyen, ahol lehet, mindig kikapcsolom

http://goo.gl/gd6Zi5

arty
jah, ami amugy is nagyobb, hiszen egy egész körön át lehet majdnem nitrozni 😊)

szal sztem a bugbearnak megint nem sikerült... empire(kiado) biztos beszolt, h ez igy nagyon más, mint a ford racing4, szal kicsit butitsák... és megtették 😞

Forza.

Istencsászár
Áh... nézd meg milyen játékokban van!, amik szinvonala egyre alacsonyabb és alacsonya..., csak a csicsa + nitro a lényeg, ott a Wr2 nincs benne semmi felesleges csicsa, de a kanyar olyan qurva gyorsan jön hogy beszarsz, mer van sebesség érzet..😄

bertino
nem csak szerinted

bepe79
A motion blur effekt a sebességérzetet hivatott növelni. Szerintem.

Suzuki Swift GL 1.3

Istencsászár
De a mosön blõr ott van, az a leg lényegesebb, meg hogy mosódjon nyuljon a kép... minek az is bele? ...

Istencsászár
Kell a nitro, anélkül már nem játék a játék 😊), bár roncs derbyben hol van nitro még mindig nemtudom, alapból hülyeség hogy benne van ( az 1be is ). Sose értem meg miért kell kispórolni a skálázhatóságot egy nem NFS szintû játékból, mibõl tartott volna csinálni egy "Szimulator" és egy "Arcade" modot, szerintem nemsokból...

Gerbill
Az elsõ részben sokkal jobb volt amikor belementem szinte éreztem hogy milyen nehéz az a tömb, mivel teljesen megállt az autó és alig vagy egyáltalán nem tudtam eltolni a hasonló nehéz tárgyakat.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bepe79
Pontosan! Tökéletesen egyetértek. Én is hasonló értékelést írtam a 2. részrõl. <#eljen>

Suzuki Swift GL 1.3

Gerbill
Még nem játszottam vele, de ez elég elszomorítóan hangzik.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

arty
ott repülnek a betonkockák !!! .... 😄 😞((((((((((((((((

Forza.

arty
istencsaszar: nem, hanem a könnyitésekkel ... ez a game NEM a 300al száguldozásról szólt 😞 eddig.

zolo: tényleg régen játszottál az elsõvel 😉 mi naponta játszunk, és ott ha belementél a keritésbe, kaptál nitrot, de jol lelassultál a sok fától, illetve a belemenés szögétõl függöen elég reálisan el is térített! a köveknek pedig igazi sulya volt.. nagyjábol minden tárgynak a neki megfelelõen ... pl egy targoncába ha belementél, akkor ott végevolt, itt pedig felrepül 7 km magasba 😞 Nem szim, okés, nade azért kellene egy szintet tartani 😞 Itt nincs zúzás, ugyanis a tereptárgyak csak grafikai elemek, mindig ugyanugy elrepülnek a francba, sulytalanok 😞 A kocsit pedig hiába roncsolod alvázig, semmit sem veszel észre a viselkedésén, max kicsit lassul, ez az elsõ részhez képest szintén visszalépés ... namind1, de igy megint a nidforszpidesek kaptak egy játékot 😞 Falrol kanyarba bepattanós, ezerrel 😞 Nemár ez legyen egy jó egy játékban, igy nincs sikerélmény. Most mentem karrierben, halál egyszerû az egész, aztán kb a game 25-30% ánál a gép érezhetõen csalni kezd ... pf... bugbearból többet néztem ki 😞, eszméletlen h a játék kiegyensulyozatlanságát csak igy tudták kompenzálni 😞

grebber: kösz a linket 😊

Forza.

bertino
ja már látom, ez egy exe 😊

ok csak akkor még nem töltötte le

grebber
Mire jó egy crack na ne lámujjál már!

bertino
és ez mire is jó ?

azon kívül, hogy nem koptatom a szép DVDmet 😄

grebber
Aki megvette eredetibe és nemszeretné ha kopna a DVD-je az töltse le eztITT

A crack jó az SF-es verzióhoz is, így már nem kell koptatni a DVD-t!<#wink>
Máris törlöm le az SF drivert! <#eplus2>