7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#4576 és akkor mi van? nem értem mitől lenne több köze így egy szimhez. -
#4575 akkor elmondhatnad hogy hogyan, mert en nagyon nem vagom hogy hogyan kell a stuntokat csinalni.. :\ -
#4574 épp most csináltam meg végre a king of fire, megvolt az összes karika -
#4573 Nekem is eredeti van és már dobott ki multi játék közben.
Se hibaüzenet, se semmi..simán kirak desktopra és lelövi a játékot.
Ejnye bejnye...
-
#4572 mostantól ne mondjátok hogy nincs benne egy kis szimulátor rész mert sikerült kiakasztani a km/h óra mérőt -
#4571 sztem majd holnap este ha megyünk multizni akkor csináljunk team speak servereket is, és akkor tudunk verseny közben is komunikálni meg minden. sztem az jó buli lenne. na én megyek, majd holnap jövök. -
#4570 bár félek hogy ez a crack miatt van. Nem sok securomos game volt, 1-e ttudok, a SW Battlefront 2 is securmo 7-es volt, és a crack okozott nagyon sok embernek ilyen hibát hogy kidobott :( Majd megpróbálom visszatenni az eredeti indítófájlt és akkor curerom :| -
#4569 uh ma több mint 1 órát multiztunk, ventrilo beszélgetés mellett. Nagyon király! ;)
Viszont hogyha rámegyek a szerverkeresőre, és nem állítok be szűrőt (mindent mutasson, all), akkor általába kidob hibaüzenettel :S Remélem patch javítja majd -
moralosan #4568 Konkrétan mindegyik van a tesztpályán, ugrató is. -
#4567 nem tom :P 1x voltam vele...de majd megnézem -
#4566 nem ilyen fekete fehér bullethez hasonlo? mer én is mentem egy olyannal amivel nem tudtam de én béna is vok -
#4565 amúgy+ van 1 kocsi bazz egyenesbe is kipőrgőtt a hátsó kerék nem bírtam vele menni....kanyarba éppen 6x pördűltem..elég gagyi :P -
#4564 :D -
#4563 jó az a szőke csaj a game-ban :P
kár hogy virtuális formában van..:P -
#4562 akkor nekem az kimaradt -
#4561 de volt -
#4560 az egyben tesztpálya se volt (vagyis nem rémlik) -
#4559 aha.. -
#4558 Igen azt mondjuk megoldhatták volna h különböző tesztpályák legyenek..
Mittudomén:
- 1 nyíl egyens hosszú szakasz a végsebesség méréshez
- 1 Földes út
- 1 kanyarokkal teli betonozott normál körpálya -
#4557 Semmi különös szépen tolja mindenkimeg 5 percenként valaki multizni hiv valakit és nemlátja annak szerverér, mehy a nincs chat vagy chat duma.
-
#4556 nem tom én se... én 100rol maradtam csak le =) -
#4555 220 új üzenet délután óta :O
történt valami érdekes? -
#4554 mi a lóf*asz...
multirok és már másodjára lép ki a game ok nélkül...símán kilép semmi hibaüzi vagy mi..eredeti..mi a gond?! -
#4553 ja meg a tesztpályán nincs ugraszto :D azt nem szeretem hogy némelyik autot egy bukkano után annyira nem lehet irányitani vmelyiket meg mintha arra tervezték volna -
#4552 Természetesen alap. -
#4551 de várj. ugye lehet tuningolni a kocsit és az egy kicsit feldobja megváltoztatja. tesztelés közben milyen az auto állapota? -
#4550 ja...Autó shopba mielőtt megvennéd az adott járgányt, lehet tesztelni. -
#4549 tesztelni? a single raceben? -
#4548 Még annyi hogy az a dolog lényege, hogy nem szabad ész nélkül agyonvásárolni minden autót. Előtte le kell tesztelni h neked melyik fexik jobban.
Én pl az RWD-sekre (hátsó kerék meghajtású) esküszöm, haver az FWD-sekre :)
Más irányíthatóság szempontból. -
#4547 Abba nagy élvezet van..
Én baromira nem vagyok 1 autós game buz| (1edül ezzel, az első résszel, és a Mw-el játszottam huzamosabb ideig) de még nekem sem olyan hűde nehéz.
A Derbyk 100%-a kész, majdnem mindenhol első helyen végeztem. (kivéve az utolsónál ahol 6 van, mert ott elég gány eredményeket értem el.
A race-ből pedig 3 pálya van kész, ahol szintén első helyen végeztem. -
Neoncsoves #4546 ezért kell a fullos mentés -
#4545 13%-nál járok,de már kicsit nehézkes a gém,lehet hogy csak multizni fogok -
#4544 nekem is megvan változtatva :) -
#4543 akkor faxa:) a borítót úgyis megváltoztatom -
#4542 igen, így néz ki. -
#4541 nah de most komolyan hogy néz ki az EVM-es lemez?
Igaz ha minden igaz holnap hozza nekem pestről de nah ez a kiváncsíság ereje:D -
#4540 Nem ez csak átverés ! -
#4539 tényleg így néz ki az ezt vedd meg-es lemez??? -
#4538 így néz ki a lemez -
#4537 Mindenképp előre lépés ez a rész, méltán viseli a 2. rész nevét, mer több, csak az első részt a fizika miatt szerettük, más volt, kivételes volt mint a többi nagy nagyon arcade autós játék. Ebben ezt kivették lebutították, az az igazi Flatout feeling nincs meg benne, emléxem hogy egy faszerkezet elá beállva kidöntöttem és a kocsira hulló törmelék széthorpasztotta a kocsit és beszorította... na ez az ami ebbe nincs, hiába adott a jó fizika amikor nem használja semmi másra, és olyan mint ha nem is lenne...