FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szvsz ez tényleg az elsõ kiadás, amiért 1 rossz szó nem érheti a fejelsztõt és az magyar kiadót (EVM)! Más kérdés, hogy az Empire csödbemehetne, mert nem elég h szuytkot adatnak ki(ford racing széria elkorcsosulása), nem elég, h direkt butittatják le a játékot a pc-s közönségnek (flatout1 eu vs. usa verzi, vs. konzol verziok), most már sf4pro is bejátszik ... na, ennyit topikban még nem "moralizáltam" 😉
ami amugy manapság kevés autos játékban sikerül jol, az itt sem okés: a szingli kampány - unalmas! lenne rövidebb, de változatosabb, 1-1 verseny több körös, de kevesebb versennyel... a tuningok mit sem érnek 😞
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Forza.
Suzuki Swift GL 1.3
Ebbe van Online Multiplayer?
Mert ha van gondom csak az eredetivel megy.
Mert most azon töröm a fejem hogy megvegyem vagy töltsem le a crack-es verziót.
Please Help!!
de ien elöl vagytok már a karierr módba v vmi végigjáccott mentés<#wow2>#wow2><#ravasz1>#ravasz1>
én psen tolom de még csak a 2. kategóriába vok
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ezen a pályán nekem 3at sikerült buráznom, azok is hasonlók voltak.
Suzuki Swift GL 1.3
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
bár még sose próbáltam ki flatout-ot<#eplus2>#eplus2>
Lol?!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://goo.gl/gd6Zi5
szal sztem a bugbearnak megint nem sikerült... empire(kiado) biztos beszolt, h ez igy nagyon más, mint a ford racing4, szal kicsit butitsák... és megtették 😞
Forza.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Suzuki Swift GL 1.3
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
zolo: tényleg régen játszottál az elsõvel 😉 mi naponta játszunk, és ott ha belementél a keritésbe, kaptál nitrot, de jol lelassultál a sok fától, illetve a belemenés szögétõl függöen elég reálisan el is térített! a köveknek pedig igazi sulya volt.. nagyjábol minden tárgynak a neki megfelelõen ... pl egy targoncába ha belementél, akkor ott végevolt, itt pedig felrepül 7 km magasba 😞 Nem szim, okés, nade azért kellene egy szintet tartani 😞 Itt nincs zúzás, ugyanis a tereptárgyak csak grafikai elemek, mindig ugyanugy elrepülnek a francba, sulytalanok 😞 A kocsit pedig hiába roncsolod alvázig, semmit sem veszel észre a viselkedésén, max kicsit lassul, ez az elsõ részhez képest szintén visszalépés ... namind1, de igy megint a nidforszpidesek kaptak egy játékot 😞 Falrol kanyarba bepattanós, ezerrel 😞 Nemár ez legyen egy jó egy játékban, igy nincs sikerélmény. Most mentem karrierben, halál egyszerû az egész, aztán kb a game 25-30% ánál a gép érezhetõen csalni kezd ... pf... bugbearból többet néztem ki 😞, eszméletlen h a játék kiegyensulyozatlanságát csak igy tudták kompenzálni 😞
grebber: kösz a linket 😊
Forza.
ok csak akkor még nem töltötte le
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
azon kívül, hogy nem koptatom a szép DVDmet 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
Máris törlöm le az SF drivert! <#eplus2>#eplus2>