7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • LeePí17
    ma is jössz?
  • protunius
    csá, lehet hogy nem új a problémám (jobban mondva egy havernak),lehet hogy nem új a jelenség de mind1. na szval elinditok egy menetet akkor csak egy nagy feketeséget látok (kirak mindent sebeség mérő meg minden de a pályát meg a kocsit nem látni szal sötétség), egy radeon 9200-am van, lehet hogy az a gond? választ gyorsan kérek vagy ide a fórumba, vagy a [email protected] címre
  • CUCLI
    lol nekem olyan volt ,h terepjáró balelső kereke kiszakadt és úgy kellett beérnem célba :D
    3. helyet sikerült megszerezni (végére csak 3an maradtunk :DDDDDDDD) szal nemvolt nehéz :D
  • k9duli
    Oké megbocsátunk, mondj el 5 miatyánkat és 500ft lesz:)
    ----------
    Volt már valakinek olyan hogy két kereke volt csak meg?:D
    Nekem még nem sikerült, de nagyon nemis hajtottam rá, így egy kerék esett még csak ki:)
  • moralosan
    Milyen nagy terepjáróval?
  • CUCLI
    engem derby részben végig szivattak. éppenhogy ráköptek a kerekeimre és már borultam,repültem,robbantam 2. szakaszon megvettem a terepjárót és fullosra tuningoltam. hát elég érdekes lett az egész :D olyan szinten szopttam őket ,h csak na :D.
  • k9duli
    Biztos sok pénze van. Adhatna nekem is.
  • acsati
    én már a derbyvel végeztem. ilyen nagy terepjároval vagyok azzal kicsit tudom tartani magam meg nem tudnak annyira egyszerűen kilökni de a gyorsulása ratyi :S
  • Neoncsoves
    Nem idegeskedetem csak majdnem fölthöz vágtam a flatout2 lemezt
  • matyi08
    még a derby-nél jársz? ha igen, és már ott idegeskedsz, nem tudom mi lesz veled a race végén, meg a street-nél! :D
  • Neoncsoves
    Csak az idegesített hogy egy vastartályt elrepítettem erre az utcsó körben megdobott az a szemét PAD az egyik pályán ^^
  • Neoncsoves
    este elkezdtem a careert. Hát eddig Roamerrel vertem mindenkit
  • matyi08
    a sophia az a martinez, ugye? ha igen, akkor csak azt tudom mondani, hogy úgy gyorsul a kocsija, mint a flatmobile.
  • Csabesz6
    hátigen
    én ps-en már a 3.kategóriába vagyok és soxorcsal a gép
    főleg aza sophia .....grrr
  • Riddick73
  • Mike
    ma úgy röhögtem
    csóka beir a PC Guru-ba, hogy miazuhogy a Flatout 2, nem 9990 HUF hanem gagyikategóriás 1918?
  • k9duli
    Van 8as.A nagy sikerű pályákat áthozták.
  • Djemba
    sajnálom a viselkedésem
  • Djemba
    bocsi mindenért
  • grebber
    Amig Starforce-os exével toltam nem volt gond de mástmár dvd kimélő modban vagyok (Crackel tolom).
    Tescoban 1990FT mert EVM partnere!
  • Madmano
    Szasztok.Egy kérdés:vagyis kettö:a starforce-rol lehetett pár olyan dolgot hallani,hogy pl. néha nem hajlandó elfogadni az eredeti lemezt,stb.Ezzel nincsenek ilyen gondok?Az eredeti gammára gondolok A másik:1919ft-ba kerül akkor is,ha pl a Tescoban veszem meg?Elöre is köszi az infókat!
  • Supersix
    Sziasztok!Holnap jön meg a géjm de már nem birom ki hogy meg ne kérdezzem:van benne olyan 8-as pálya mint az egyben?Mert az vm haláli volt szerintem!Kedden este rendezhetnénk egy nagy multi mókát!-OVER-
  • grebber
    Az a nemsemmi ahogy egyre jobban haladva a gameben hogy csal a gép pff szánalom!
    Egyik pálya pont frankón kezdödött kis pajtán átugratás na mondom megszopatom a csajszit akivel csatát vivok mindig 1-2 helyér.Nekilöktem a pajtának ugy hogy öröm volt nézni mert kb 50 métert azt már meg is előzőtt lol.
  • Bence94
    ja és helo.engemet hétfőn hívtak szerdán hozták ki.és nagyon jó szerintem megveri az eggyet a derbys részt végigvittem.
  • Bence94
    lehet színt valtoztatni a föl le gombokkal
  • gplay
    Nálam minden maxon van kivéve az élsimítást azt csak 2x-re húztam:D
    Bocsi kicsit lassan válaszoltam mer sajnos néha melózni is kell. DE MÉ HÉTVÉGÉN????
  • DeathJr
    nem tudom h lehet e nekem ma érkezik meg eredetibe.
    de az 1-be lehetett festeni.
  • wesker24
    szerintem nagyon király ez a játék !!!!

lenne egy nagyon láma kérdésem !!!!

a kocsikat egyáltalán lehet festeni ???
    már nem is tudom hogy az 1-ben is lehetet-e szint változtatni a kocsiknál ???

bocs a hülye kérdésért
  • N0S
    hmm.. ebben lehet valami, atalitottam a kompatibilitast win2000-re. igy kerestem any modban es nem lepett ki. ;]
  • zoli122
    Egy pár sorral olvastam lejjeb hogy a crack miatt dob ki engem is ki dob néha ha nem állítom be hogy szűrjön ez nem a crack hibája nekem eredeti és nincs crackolva jah és az azért van mert a Vinfos XP nem kompatibilis a játékokkal (nem igazán)
  • Newfronter

Tegnap ilyen kameraállásban multiztam veled.
  • mucsácsó
    jahhj, elfelejtettem írni, hogy ha berakod, vagy esetleg valaki más, akinek bennt van ez a mod, az csináljon már egy shotot erről a kameraállásról legyen szíves, köszi! :)
  • mucsácsó
    nincs mit, csak óvatosan vele, mert újratelep is kisülhet belőle, ahogy itt olvasgattam azokat, akik kísérleteztek vele :D
  • I.C.ram
    Megtaláltam! Köszi
  • mucsácsó
    ehhez van vmi cam fix...
    itt nézz körül...asszem itt láttam :D
  • I.C.ram
    Nem úgy értettem. Ne nézzél gypésnek :D Én külsőnézetben akarok játszani de úgy, hogy kicsit feljebb legyen a kamera, és ne a kocsi mögött teljesen.
  • xido
    az első,hogy meg kéne nézd mindig,lehet-e konfigolni a bill.kiosztást:))..c amúgy a kamera váltás
  • I.C.ram
    Amúgy lehet valahogy állítani a kamerálláson? Túlságosan a kocsi mögött van a kamera, és csomószor nem látom, hogy mi van elöttem :(
  • I.C.ram
    Nem volt tesztpálya az 1ben.
  • bertino
    mondjuk nézd végig a tutorialokat

a bizonyíték pedig itt rejtőzik