7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
LeePí17 #4618 ma is jössz? -
protunius #4617 csá, lehet hogy nem új a problémám (jobban mondva egy havernak),lehet hogy nem új a jelenség de mind1. na szval elinditok egy menetet akkor csak egy nagy feketeséget látok (kirak mindent sebeség mérő meg minden de a pályát meg a kocsit nem látni szal sötétség), egy radeon 9200-am van, lehet hogy az a gond? választ gyorsan kérek vagy ide a fórumba, vagy a [email protected] címre
-
CUCLI #4616 lol nekem olyan volt ,h terepjáró balelső kereke kiszakadt és úgy kellett beérnem célba :D
3. helyet sikerült megszerezni (végére csak 3an maradtunk :DDDDDDDD) szal nemvolt nehéz :D -
#4615 Oké megbocsátunk, mondj el 5 miatyánkat és 500ft lesz:)
----------
Volt már valakinek olyan hogy két kereke volt csak meg?:D
Nekem még nem sikerült, de nagyon nemis hajtottam rá, így egy kerék esett még csak ki:) -
moralosan #4614 Milyen nagy terepjáróval? -
CUCLI #4613 engem derby részben végig szivattak. éppenhogy ráköptek a kerekeimre és már borultam,repültem,robbantam 2. szakaszon megvettem a terepjárót és fullosra tuningoltam. hát elég érdekes lett az egész :D olyan szinten szopttam őket ,h csak na :D. -
#4612 Biztos sok pénze van. Adhatna nekem is. -
#4611 én már a derbyvel végeztem. ilyen nagy terepjároval vagyok azzal kicsit tudom tartani magam meg nem tudnak annyira egyszerűen kilökni de a gyorsulása ratyi :S -
Neoncsoves #4610 Nem idegeskedetem csak majdnem fölthöz vágtam a flatout2 lemezt -
#4609 még a derby-nél jársz? ha igen, és már ott idegeskedsz, nem tudom mi lesz veled a race végén, meg a street-nél! :D -
Neoncsoves #4608 Csak az idegesített hogy egy vastartályt elrepítettem erre az utcsó körben megdobott az a szemét PAD az egyik pályán ^^ -
Neoncsoves #4607 este elkezdtem a careert. Hát eddig Roamerrel vertem mindenkit -
#4606 a sophia az a martinez, ugye? ha igen, akkor csak azt tudom mondani, hogy úgy gyorsul a kocsija, mint a flatmobile. -
#4605 hátigen
én ps-en már a 3.kategóriába vagyok és soxorcsal a gép
főleg aza sophia .....grrr -
#4604 -
#4603 ma úgy röhögtem
csóka beir a PC Guru-ba, hogy miazuhogy a Flatout 2, nem 9990 HUF hanem gagyikategóriás 1918?
-
#4602 Van 8as.A nagy sikerű pályákat áthozták. -
Djemba #4600 sajnálom a viselkedésem -
Djemba #4599 bocsi mindenért -
#4598 Amig Starforce-os exével toltam nem volt gond de mástmár dvd kimélő modban vagyok (Crackel tolom).
Tescoban 1990FT mert EVM partnere! -
Madmano #4597 Szasztok.Egy kérdés:vagyis kettö:a starforce-rol lehetett pár olyan dolgot hallani,hogy pl. néha nem hajlandó elfogadni az eredeti lemezt,stb.Ezzel nincsenek ilyen gondok?Az eredeti gammára gondolok A másik:1919ft-ba kerül akkor is,ha pl a Tescoban veszem meg?Elöre is köszi az infókat! -
#4596 Sziasztok!Holnap jön meg a géjm de már nem birom ki hogy meg ne kérdezzem:van benne olyan 8-as pálya mint az egyben?Mert az vm haláli volt szerintem!Kedden este rendezhetnénk egy nagy multi mókát!-OVER- -
#4595 Az a nemsemmi ahogy egyre jobban haladva a gameben hogy csal a gép pff szánalom!
Egyik pálya pont frankón kezdödött kis pajtán átugratás na mondom megszopatom a csajszit akivel csatát vivok mindig 1-2 helyér.Nekilöktem a pajtának ugy hogy öröm volt nézni mert kb 50 métert azt már meg is előzőtt lol. -
#4594 ja és helo.engemet hétfőn hívtak szerdán hozták ki.és nagyon jó szerintem megveri az eggyet a derbys részt végigvittem. -
#4593 lehet színt valtoztatni a föl le gombokkal
-
gplay #4592 Nálam minden maxon van kivéve az élsimítást azt csak 2x-re húztam:D
Bocsi kicsit lassan válaszoltam mer sajnos néha melózni is kell. DE MÉ HÉTVÉGÉN???? -
#4590 nem tudom h lehet e nekem ma érkezik meg eredetibe.
de az 1-be lehetett festeni. -
#4589 szerintem nagyon király ez a játék !!!!
lenne egy nagyon láma kérdésem !!!!
a kocsikat egyáltalán lehet festeni ???
már nem is tudom hogy az 1-ben is lehetet-e szint változtatni a kocsiknál ???
bocs a hülye kérdésért
-
#4588 hmm.. ebben lehet valami, atalitottam a kompatibilitast win2000-re. igy kerestem any modban es nem lepett ki. ;] -
#4587 Egy pár sorral olvastam lejjeb hogy a crack miatt dob ki engem is ki dob néha ha nem állítom be hogy szűrjön ez nem a crack hibája nekem eredeti és nincs crackolva jah és az azért van mert a Vinfos XP nem kompatibilis a játékokkal (nem igazán) -
Newfronter #4586
Tegnap ilyen kameraállásban multiztam veled. -
#4585 jahhj, elfelejtettem írni, hogy ha berakod, vagy esetleg valaki más, akinek bennt van ez a mod, az csináljon már egy shotot erről a kameraállásról legyen szíves, köszi! :) -
#4584 nincs mit, csak óvatosan vele, mert újratelep is kisülhet belőle, ahogy itt olvasgattam azokat, akik kísérleteztek vele :D -
#4583 Megtaláltam! Köszi -
#4582 ehhez van vmi cam fix...
itt nézz körül...asszem itt láttam :D -
#4581 Nem úgy értettem. Ne nézzél gypésnek :D Én külsőnézetben akarok játszani de úgy, hogy kicsit feljebb legyen a kamera, és ne a kocsi mögött teljesen. -
xido #4580 az első,hogy meg kéne nézd mindig,lehet-e konfigolni a bill.kiosztást:))..c amúgy a kamera váltás -
#4579 Amúgy lehet valahogy állítani a kamerálláson? Túlságosan a kocsi mögött van a kamera, és csomószor nem látom, hogy mi van elöttem :( -
#4578 Nem volt tesztpálya az 1ben. -
#4577 mondjuk nézd végig a tutorialokat
a bizonyíték pedig itt rejtőzik