FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
ez igaz 😄
akkor viszont format és biztos megoldódik a baj

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Balumann
ja ok, csak a cd-rõl kellett indítani ok köszi megvan

Nem fogom karcoltatni a lemezemet...

bertino
start menüben setup Flatout

Balumann
õõ, elsõ indításnál kijött ilyen beállítások képernyõ, azt elõlehet hozni még1x valahogy? :J Nem találok sem külön indítófájlt, semmit :S

bertino
hát akkor ne crackeld...

Crackeltem az eredetit, és amikor lépek vissza multiból akkor flatout2.exe hibát észlelt 😞

Maxtreme
azé hó a sok paraszt mögvegye und ne letõccse a internyetrü..

SötétBarom
azér hogy tudjál örülni.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

TrIp
hogyhogy ilyen ócsó a fletáut2??

Srácok, amíg meg nem jelent a játék sokkal nagyobb volt a pangás a fórumban. Még egy netes jácmát se lehet megszervezni mert senki sem olvassa a fórumot 😞

<#idiota><#banplz><#taps><#wow2><#wilting>

Sas6
Érdekes egy BUG nem is tudtam hogy lehet minuszat ugrani😄 LOL

SötétBarom
<#szomoru1>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sas6
Jaja.

De ami a gépigény a dobozon és a Read me file-ban van teljesen eltér egymástol de mindegy 😄

Sas6
A Dead Zone-val mitz lehet beállitani??

Maxtreme
akko jó. 😊 (ha az erdõs/homokos mapokon is jó lesz, akko ok)
Mondjuk minr említettük nincs nagy vasigénye.

Sas6
jaja de most very high-t on tokéletesen fut 😊

Maxtreme
nints mit. 😊
Valószínû h ez a post process cucc only dx9-es vgan mögy 😊

Sas6
Köszikee most nagyon jo😊 szépen fut. köszi szépen.

Nagy változást nem láttam, de csúnyább nem lett az tuti.<#vigyor3>
Maxtreme
Ha müxene is normálisan, iylen beállítások mellett úgy szaggatna mint az állat azzal a kártyával..
Lõdd ki a Post process effektet oszt nézd meg úgy.

Sas6
😛

Akkor sehogy nem lehet emgoldani hogy tujak vele játszani?

A menüben ott van hogy multi ráviszed,online,find games, és bejönnek a szerverek.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Maxtreme
Mivel az 1 film ami a háttérbe megy zsenikém 😊
Még jó hogy jó hogy tökéletes

Pár kérdés!!
1. A menü miért remeg nálam?
2. Multizáshoz kell valami progi? ÉS Hol látom a szervereket? Thanxxx

Ez jobb mint az a szemét Need For Speed!!! 😊
Ti mivel vesztek fel a játékból? Én FRAPS 2.7.2 asszem

Sas6
Ime egy kép a beállitásomrol.

zolo
Nálam fut tökéletesen ti4200-al.Nálam is van néha hogy fekete a kép és nem megy a verseny, olyankor ahogy mondták ki kell lépni a menübe , és újraindítani a versenyt.

Neoncsöves:A kocsi színét a shopban lehet változtatni a fel-le nyíllal, mielõtt megveszed, útólag már nem .

http://flickr.com/photos/zolika90/

Sas6
A fömenu meg minden tokéletesen jo amikor verenyeznék akkor a rossz.

Maxtreme
1ébként most látom csak.. Ati rOdeon azmiaz? <#idiota><#vigyor>

Maxtreme
Köne nincs hozzá....talán.

bertino
na, megvan nekem is

jó game, kár, hogy köze sincs az elsõ részhez... ettõl függetlenül ki tudja élni magát benne az ember

Talán

Maxtreme
mhh.. elvileg nem is fog menni azon a vga-n.. (legalábbis az official vasigény szerint min dx9-es vga kell neki. A tied meg dx8.x-es)
De volt aki aztmondta h nála megy ti4200-on, ami szintén dx8.x-es..

Sas6
Nem lehet hogy az a baj hogy nem állitottam be a legeslegeleján hogy hányszorosan frissitse a képen hány hz legyen a monitor vagy mi meg ilyenek??

Sas6
1 GB RAM

2,4 Ghz a Proci

Sas6
ATi rodeon 9250 128 MB

Maxtreme
Jah és a FAQ-ot ki kéne bõvíteni a crack lelõjehelyével stb..

PLackó
Milyen géped van?

Próbáld meg mégegyszer, vagy másik pálya másik autó. Nálam egyszer elsötétedett a kép, pedig eredeti nekem is a játék. 3adszorra elindult normálisan. Egy kérdés! Lehet a kocsi színét változtatni? A köröket be lehet állítani? Singleplayerben

Sas6
Sziasztok most vettem meg eredetibe a Flat Out 2-t és felraktam annyi hogy nem abba a mappába telepitettem ahova õ mondta feltraktam azt a direct X-et amit o kép elindult a játék minden fasza végre megyek versenyezni és tessék ez jon be a verseny helyett. 😞(((
Nem tudjátok nem értem mi lehet a baj soha nem volt még nekem ilyen😞 Annyira jo lenne már jatszani vele 😞

Maxtreme
Arra leszek kíváncsi a patchelést hogy oldják meg.. 😄
Külön lesz a Ru/Eu/US-hez? 😊
(ha 1általán lesz peccs, mert bogarasmaciék nem igazán híresek aról h javításokkal árasszák el a jónépet 😄)

Maxtreme
Pontofan 😊
..és legalább nem kérnek érte 13-14k-kat mint a "tisztelt Elektronik Arc"

Szerintem az év autós játéka, örülhetünk hogy iylen jó játékot készít nekünk a Bugbear.
Maxtreme
Még ha az is, akkor sem "öl" p4-et (ahogy õ fogalamzott)

na én is kipróbáltam...
hááát a single-t már meg is untam,szerintem unalmas lett hogy ennyire arcade lett,minden repül,a fatörzs is kitörik ha gyorsan belemegyünk 😞 nagy tartályok szinte alig fogják meg az autót,az elsõben a fakerítés pl eltérítette az autót,itt szinte mintha ott sem lenne...
Akkor nem tudom hogy kocsitól függ-e,de ebben valahogy alig lehet sokszor kanyarodni ha gyorsabban megyek,hiába engedem el a gázt,meg fékezek is...míg az elsõben olyan jól lehetett érezni a kocsit...
Na meg az rohadt nagy hiba hogy semmi chat a multinál.. 😞
Számomra eddig csalódás 😞 tényleg olyan amilyennek arty is írta,örülök hogy nem vettem meg,lehet nemsokáig fogok vele játszani...
kár érte...

Igen, ezt az aláírásod elolvasásával mindenki megtudhatja. <#smile>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bepe79
Nekem nem a proci a szûk keresztmetszet: P4 Prescott magos 3200 MHz-es procim van. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3