7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Neoncsoves
    Ma belémakadt egy rohatnagy fadarab, careerbe és csak meccs végére esett le rólam :D
  • Istencsászár
    Annyira nem áldott, tele van buggal, a leg idegesítőbb hogy a fű és aljnyövénytet egyszerűen átmegy a kocsin, valamint sok sok tárgy szintén.
  • xido
    gf4-en is hiábatlanul 1024-en megy:))..sokat számít,hogy a kocsinak csak a kasztnija látható..és ott "csalnak",ahol tudnak..áldott legyen a kezük:))
  • Amiga
    Hétfőn én is megvettem. Egyszerűen nem értem, hogyan indulhat egy ennyire kirákly játék ilyen olcsón. Lehet, a nagy kiadóknak el kellene gondolkodniuk kicsit...
  • bertino
    szerintem az egyik legjobb graf motorja van a világon, optimalizálásra értve, de látványban sem utolsó :)
  • bgabor
    Kipróbátam. Azóta is az államat keresgélem.
    Gyerekek, ez a program feltörli a padlót a Most Wanteddel. A grafika kategóriákkal szebb, és valami brutálisan van optimalizálva. Középkategóriás 6600GT-ken is full dítélen szalad. Ráadásul mindezt 2000Ft-ért?
    Még mindig nem tértem magamhoz.
  • bertino
    meg nekem is ^^
  • PLackó
    pár szervernél nekem is ez van.
  • HunnernesKonge
    Én is köszönöm a játékot ;)
  • LeePí17

Jó voltál :D
    este megen lessz :D
  • PLackó
    köszi a játékot suna,jó volt!
  • mucsácsó
    lehet nem kéne crackelni... :D
    vagy engedd a tűzfaladon át...
  • jakewyler
    bocs,most nem tudtam,el kellet mennem dvd-ért,mert kikell írnom a flatout 2-őt
  • zolo
    EVM-es gamem van, nem is crackeltem, és multinál ezt írja ki ha csatlakozni próbálok:
    "This game session is no longer avaible"
    Másnál is ír ki ilyet?
  • LeePí17
    gyüssz? server On..Derby 1000rel :P
  • bertino
    én meg sose vittem végig ;)
    és nem is akarom...
  • bertino
    így van, én is csak a jó oldalát nézem a gamenak, türelem kérdése az egész, én nem azért tolom, mert végig akarom vinni, hanem mert (szerintem mondhatom) "eléggé" egyedi a játék stílusa, énmég az 1el is játszok, pedig ha vmit, azt aztán 1 óra alatt is végig lehetne sztem játszani, olyan rövid a "Career" benne

én azért tolom, hogy betegre röhöghessem magam, mikor tépek 180-230al vagy akármennyivel kilökjem oldalra szerencsétlen ellenfelet szélre neki a fának, mire az keresztberepül az autóm fölött a kameranézetben keresztbe és néha annyira vicces, hogy komolyan ezt nem lehet megunni :D

persze Career se utolsó, de nekem nem az a fő szempont
  • CUCLI
    undergroundot a mai napig nem vittem végig :S 95. mapnál végleg elakadtam. 2 billentyűzet is bánta
  • acsati
    az még most is ugy van mwben hogy ha megakadsz kicsit be tudod érni öket hamar de ök is beérnek téged
  • matyi08
    meg nekem nincs ellenemre a kecsap, de érjenek utol, de egyből leelőz úgy, hogy lehetetlen visszaelőzni, az már sok
  • grebber
    A régi nfs-ben meg éppen forditva volt pl ha hibáztál te voltál uccsó olyan gyors voltál pik pak első helyen találtad magad :D NFS2SE lol.
  • bertino
    na, hát most pont leirtuk ugyanazt, ezen nem kell csodálkozni, ez már ugyse lesz más...
    ez van
  • zolo
    Msot úgy látom vagyunk elegen itt , csinálthatnánk egy szervert, neM?Úgyis ki akarom próbálni a multi részt...
  • acsati
    na várj csak bertino :D én végig akarom vinni de nem biztos hogy sikerül :D sokszor olyanokat repülök hogy csak nézek mégis nyerek de néha meg tök jol megyek kicsit törött csak az autom mégis lehagynak. nekem tetszik. én elvagyok a játékkan nagyon. multit még nem probáltam amugy
  • CUCLI
    nem azzal van a baj ,h a gép alkalmazkodik ,mert jó oké azis kell. nade könyörgöm ne ennyire látványosan ,h hosszú egyenes szakaszon nitroval nem érem utol a kis tetvet.
  • Me0w
    Bocs, de ha a jatekiroknak ennyire tellik az AIbol, hogy ha en vezetek akkor felgyorsul az ellenfel akkor az eleg sajnalatos. Mondjuk minden autos jatekban ez van, NFS sorozatban is vezethetsz akar 1 korrel is, akkor is a vegere utolernek :)
  • bertino
    mit gondoltok az összes game olyan, hogy majd tisztességesen fog veled szemben győzni a gép ?
    mi lenne benne akkor a slusszpoén, ezt elárulná valaki ?
    épp így jó, ahogy van, bazi hamar végig lehet vinni így is, aki meg végig akarja, végig is fogja...
  • grebber
    Engem nem zavarnak max sokx rety race-ezek.
    Autómhoz se nyultam alappal tolom semmi tuning semmi.
  • CUCLI
    tényleg baromijó kihívás így
    szerk: nagyon csúnyán elkefélték a játék ezen részét
  • bertino
    akkor ne játsz vele, ha nem bírod a kihívásokat
  • LeePí17
    nemtom..akár most is :P
  • bertino
    ez mindig is így működött
  • Neoncsoves
    Ja igen meg Sofia a derbyben is csal. Első vagyok, a 2. elég messze van tőlem, nem is látni a mini térképen a 3.at erre az utcsó körben Sofia feltünik a mapon, kék nyíl a színe, nézem beelőzi a 2.at utána engem próbál kilökni de nem jött össze neki. És nyomom a nitrot, ő meg nem de ugyanolyan gyors mint én... na kösz inkább nem kérek belőle!!!
  • Neoncsoves
    na nekem most lett elegem a career-ben a roncsderbikből... F*szom kivan hogy vannak 8an és abból 5 engem kerget... MOst mondjátok meg igy nyerjek? Köcs*g gép összedolgozik, kicsit se csaláss...
  • protunius
    persze mindenkinek köszi
  • protunius
    na mind1 +nézem, ezer köszi a tippért
  • protunius
    HunneR az tuti jó?
  • jakewyler
    jaja,hány fele csinálod a servert?
  • acsati
    nekem is volt tegnap egy fekete villogo képernyö térképet láttam meg hangokat kiléptem a menübe vissza és jo lett
  • HunnernesKonge