7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
Neoncsoves #4658 Ma belémakadt egy rohatnagy fadarab, careerbe és csak meccs végére esett le rólam :D -
#4657 Annyira nem áldott, tele van buggal, a leg idegesítőbb hogy a fű és aljnyövénytet egyszerűen átmegy a kocsin, valamint sok sok tárgy szintén. -
xido #4656 gf4-en is hiábatlanul 1024-en megy:))..sokat számít,hogy a kocsinak csak a kasztnija látható..és ott "csalnak",ahol tudnak..áldott legyen a kezük:)) -
#4655 Hétfőn én is megvettem. Egyszerűen nem értem, hogyan indulhat egy ennyire kirákly játék ilyen olcsón. Lehet, a nagy kiadóknak el kellene gondolkodniuk kicsit... -
#4654 szerintem az egyik legjobb graf motorja van a világon, optimalizálásra értve, de látványban sem utolsó :) -
bgabor #4653 Kipróbátam. Azóta is az államat keresgélem.
Gyerekek, ez a program feltörli a padlót a Most Wanteddel. A grafika kategóriákkal szebb, és valami brutálisan van optimalizálva. Középkategóriás 6600GT-ken is full dítélen szalad. Ráadásul mindezt 2000Ft-ért?
Még mindig nem tértem magamhoz. -
#4652 meg nekem is ^^ -
#4651 pár szervernél nekem is ez van. -
#4650 Én is köszönöm a játékot ;) -
LeePí17 #4649
Jó voltál :D
este megen lessz :D -
#4648 köszi a játékot suna,jó volt! -
#4647 lehet nem kéne crackelni... :D
vagy engedd a tűzfaladon át... -
#4646 bocs,most nem tudtam,el kellet mennem dvd-ért,mert kikell írnom a flatout 2-őt -
#4645 EVM-es gamem van, nem is crackeltem, és multinál ezt írja ki ha csatlakozni próbálok:
"This game session is no longer avaible"
Másnál is ír ki ilyet? -
LeePí17 #4644 gyüssz? server On..Derby 1000rel :P -
#4643 én meg sose vittem végig ;)
és nem is akarom... -
#4642 így van, én is csak a jó oldalát nézem a gamenak, türelem kérdése az egész, én nem azért tolom, mert végig akarom vinni, hanem mert (szerintem mondhatom) "eléggé" egyedi a játék stílusa, énmég az 1el is játszok, pedig ha vmit, azt aztán 1 óra alatt is végig lehetne sztem játszani, olyan rövid a "Career" benne
én azért tolom, hogy betegre röhöghessem magam, mikor tépek 180-230al vagy akármennyivel kilökjem oldalra szerencsétlen ellenfelet szélre neki a fának, mire az keresztberepül az autóm fölött a kameranézetben keresztbe és néha annyira vicces, hogy komolyan ezt nem lehet megunni :D
persze Career se utolsó, de nekem nem az a fő szempont -
CUCLI #4641 undergroundot a mai napig nem vittem végig :S 95. mapnál végleg elakadtam. 2 billentyűzet is bánta -
#4640 az még most is ugy van mwben hogy ha megakadsz kicsit be tudod érni öket hamar de ök is beérnek téged -
#4639 meg nekem nincs ellenemre a kecsap, de érjenek utol, de egyből leelőz úgy, hogy lehetetlen visszaelőzni, az már sok -
#4638 A régi nfs-ben meg éppen forditva volt pl ha hibáztál te voltál uccsó olyan gyors voltál pik pak első helyen találtad magad :D NFS2SE lol. -
#4637 na, hát most pont leirtuk ugyanazt, ezen nem kell csodálkozni, ez már ugyse lesz más...
ez van -
#4636 Msot úgy látom vagyunk elegen itt , csinálthatnánk egy szervert, neM?Úgyis ki akarom próbálni a multi részt... -
#4635 na várj csak bertino :D én végig akarom vinni de nem biztos hogy sikerül :D sokszor olyanokat repülök hogy csak nézek mégis nyerek de néha meg tök jol megyek kicsit törött csak az autom mégis lehagynak. nekem tetszik. én elvagyok a játékkan nagyon. multit még nem probáltam amugy -
CUCLI #4634 nem azzal van a baj ,h a gép alkalmazkodik ,mert jó oké azis kell. nade könyörgöm ne ennyire látványosan ,h hosszú egyenes szakaszon nitroval nem érem utol a kis tetvet. -
#4633 Bocs, de ha a jatekiroknak ennyire tellik az AIbol, hogy ha en vezetek akkor felgyorsul az ellenfel akkor az eleg sajnalatos. Mondjuk minden autos jatekban ez van, NFS sorozatban is vezethetsz akar 1 korrel is, akkor is a vegere utolernek :) -
#4632 mit gondoltok az összes game olyan, hogy majd tisztességesen fog veled szemben győzni a gép ?
mi lenne benne akkor a slusszpoén, ezt elárulná valaki ?
épp így jó, ahogy van, bazi hamar végig lehet vinni így is, aki meg végig akarja, végig is fogja... -
#4631 Engem nem zavarnak max sokx rety race-ezek.
Autómhoz se nyultam alappal tolom semmi tuning semmi. -
CUCLI #4630 tényleg baromijó kihívás így
szerk: nagyon csúnyán elkefélték a játék ezen részét -
#4629 akkor ne játsz vele, ha nem bírod a kihívásokat -
LeePí17 #4628 nemtom..akár most is :P -
#4627 ez mindig is így működött -
Neoncsoves #4626 Ja igen meg Sofia a derbyben is csal. Első vagyok, a 2. elég messze van tőlem, nem is látni a mini térképen a 3.at erre az utcsó körben Sofia feltünik a mapon, kék nyíl a színe, nézem beelőzi a 2.at utána engem próbál kilökni de nem jött össze neki. És nyomom a nitrot, ő meg nem de ugyanolyan gyors mint én... na kösz inkább nem kérek belőle!!! -
Neoncsoves #4625 na nekem most lett elegem a career-ben a roncsderbikből... F*szom kivan hogy vannak 8an és abból 5 engem kerget... MOst mondjátok meg igy nyerjek? Köcs*g gép összedolgozik, kicsit se csaláss... -
protunius #4624 persze mindenkinek köszi -
protunius #4623 na mind1 +nézem, ezer köszi a tippért -
protunius #4622 HunneR az tuti jó? -
#4621 jaja,hány fele csinálod a servert? -
#4620 nekem is volt tegnap egy fekete villogo képernyö térképet láttam meg hangokat kiléptem a menübe vissza és jo lett -
#4619 #4529