FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor viszont format és biztos megoldódik a baj
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De ami a gépigény a dobozon és a Read me file-ban van teljesen eltér egymástol de mindegy 😄
Mondjuk minr említettük nincs nagy vasigénye.
Lõdd ki a Post process effektet oszt nézd meg úgy.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
1. A menü miért remeg nálam?
2. Multizáshoz kell valami progi? ÉS Hol látom a szervereket? Thanxxx
Ez jobb mint az a szemét Need For Speed!!! 😊
Neoncsöves:A kocsi színét a shopban lehet változtatni a fel-le nyíllal, mielõtt megveszed, útólag már nem .
http://flickr.com/photos/zolika90/
jó game, kár, hogy köze sincs az elsõ részhez... ettõl függetlenül ki tudja élni magát benne az ember
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De volt aki aztmondta h nála megy ti4200-on, ami szintén dx8.x-es..
Csináltam 1 videót arról, hogy hogyan nem kell játszani <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nem tudjátok nem értem mi lehet a baj soha nem volt még nekem ilyen😞 Annyira jo lenne már jatszani vele 😞

Külön lesz a Ru/Eu/US-hez? 😊
(ha 1általán lesz peccs, mert bogarasmaciék nem igazán híresek aról h javításokkal árasszák el a jónépet 😄)
hááát a single-t már meg is untam,szerintem unalmas lett hogy ennyire arcade lett,minden repül,a fatörzs is kitörik ha gyorsan belemegyünk 😞 nagy tartályok szinte alig fogják meg az autót,az elsõben a fakerítés pl eltérítette az autót,itt szinte mintha ott sem lenne...
Akkor nem tudom hogy kocsitól függ-e,de ebben valahogy alig lehet sokszor kanyarodni ha gyorsabban megyek,hiába engedem el a gázt,meg fékezek is...míg az elsõben olyan jól lehetett érezni a kocsit...
Na meg az rohadt nagy hiba hogy semmi chat a multinál.. 😞
Számomra eddig csalódás 😞 tényleg olyan amilyennek arty is írta,örülök hogy nem vettem meg,lehet nemsokáig fogok vele játszani...
kár érte...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"