FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
ott azért nem hiszem 😉

Gondoltam megosztom néhány pillanatom veletek a karreierembõl.<#vigyor5>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Sas6
Singe-ben is van autobusz? 😊

PLackó
Kipróbáltam a multit ,nagyon tuti😊

Találtam egy 8 fõs szervert,zsinórban nyertem 2 rencsderbit 😛 (tõlem még ez is nagy szám)
volt körverseny iskola busszal is,háát érdekes volt..

Synit HUN
Sztem valami megsérült a letöltésnél. Nekem eredeti van de használom a krekket és nem produkál ilyet.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Nem úgy értem!
Mondjuk kicsit félreérthetõ volt a kérdésem.
A networköt én csináltam.
A kérdésem az akart lenni, hogyha én kilépek a Hamachiból, akkor titeket kidob a networkbõl a Hamachi, vagy bent maradtok.

De közben rájöttem, hogy megmarad, mert kiléptem, majd be, és be tudtam lépni az SG Flat Out 2 nevû networkbe, tehát nem szûnt meg a kilépésem miatt.
bertino

ha kilépsz Windowsból attol szted tudsz a játékkal játszani ?
nem nagyon valószínû...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ha kilpek a Hamachiból, akkor megmarad a network, vagy megszûnik?
Mert el kéne mennem.
én asszem holnap megveszem... vagy hétfõn... én neten akarok játszani. Most leszedem de megveszem az bizti<#circling>ahogy eddig elolvasgatok itt... tuti megéri <#worship>

asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;

Synit HUN
Nem jössz jáccani?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

zoli122
nem tom 😄

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Maxtreme
De most õszintén, kit érdekel.. fõleg a Fo2 topikba..<#wilting>

zoli122
sztem nem olyan jó de azért megteszi<#idiota>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Gyerekek kész az uj logóm 😄😄😄😄😄😄😄

Nekem meg van az eredeti(szerdán vettem), kipróbáltam a crack-et kétféleképpen: az egyik gépen már játszok szerda óta, .exe csere mûködik minden nélkül (cd, cd kép fájl)a másikra most telepíttetem el sem indítottam a játékot itt is .exe csere és eddig mind a két gépen hiba nélkül fut sõt már nem ír ki .exe problémát. Multizást nem próbáltam mert nem szoktam.

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

DjDano
arra nem gondoltál, hogy amiért ilyen olcsó sokkal többen veszik meg? Lehet hogy még jobban járnak anyagilag, mint ha 10 rongy lenne....

Csináltam Hamachin egy networköt:
Név: SG Flat Out 2
Pass: 1919
Synit HUN
De privát verseny nincs. A csetet nem is figyeltem.

leszedtem a DVD verziot és elinditom bejönnek a támogatok meg minden és az uccso támogatonál kiirja hogy Zlib error (-3) incorect data chech és kilép a winfosba!!!
vki segitsen pls
PLackó
nálam,a verseny kezdése elõtt van chat.

Magnumrolcsi
Ok! fõ lá..

irc-en egyszerûbb 😊
a flatout.hu szoba még mindig él
ircnet -> #flatout.hu
😄

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

Maxtreme
Mi is azzal toljuk a Hwsw-s srácokkal, megy vele jól, és a pass is meg van oldva 😊

Synit HUN
Inkább azért hogy egyáltalán ide írtad...

Flat.Out.2.DVD-RELOADED ... arra az oldalra probálok belépni több-KEVESEBB sikerrel....

Synit HUN
Lehet hogy Hamachival kellene tolni...

Itt nem az EVMnek éri meg, hanem a Bugbearnek.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Magnumrolcsi
És van Flat.Out.2.DVD-RELOADED is!

Bocsi, hogy nem egybe írtam a két 2hsz-t!

bertino
de okos vagy...

Magnumrolcsi
Flat.Out.2-RELOADED

bertino
nekem ha ezen mulna.... 😄DDD

szentem én is megveszem hétfõn... De olyan rossz hogy nemtudok most játszani... <#shakehead> mert egyedül nincs kedvem elmenni mammut 2 - be....

grebber
Amúhy tudja valaki EVM-be miért ilyen olcsó csomo game pl ez is mert külföldön drágább.Egyszerûen nem értem EVM-nek hol éri meg<#nemtudom>

Az tény hogy mi jól járunk vele de õk hogyan azt nem értem ,vagy tudnak valamit? 😄

Next PC upgrade: 2022

zoli122
jah

[HUN]FaTaL
remélhetõleg jön egy patch majd rá

http://goo.gl/gd6Zi5

zoli122
jah meg az is hogy nem lehet le kodolni a szervert nah ez is gáz<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting> ezt a részét elbeszták

zoli122
Ezt én is akartam rini hogy nincsen cset a játékban onlájnba ez azért gáz sé ha többen akarunk jáccani és bezsélni hogy mi legyen jah meg az hogy nem te állítod be a szerver nevét hanem a neved lessz ez is gáz<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

[HUN]FaTaL
Nah kipróbáltam én is a gamét és megkell hogy mondjam nekem nagyon bejön ez az arcade török-zúzok stílus, igaz nincs összehasonlítási alapom mert az elsõ résszel néhány percnél többet nem játszottam. A gépigényrõl csak annyit hogy az alant olvasható ratyi konfigommal AA nélkül Post Processinggel 1280x1024x32-ben Maxon reccenésmentesen fut Derbyben, igaz FPS-t nem mértem. Azt hiszem hogyha multiban bejön akkor én is meg fogom venni, 2k-t megér😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Synit HUN
Ez így kicsit ellentétes 😄 Viszont azt néztem hogy nem lehet se csetelni se privát versenyt csinálni. Ez szvsz gáz!

csuhi
köszi az infót...

Szerintem ez már jó bõven.
Nekem is ilyen, bár a feltöltés nálam gyorsabb.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bertino
tökéletesen érdemes

PLackó
2024/192 -es adsl-el érdemes csinálni szervert?vagy nagyobb kellene?

#4004-tõl lefelé

csuhi
hali!
az 1-hez képest mennyivel gépigényesebb a játék? (elolvastam a gépigény-t mielõtt jönne a válasz h FAQ 😊 )

aki játszott az eggyel meg a kettõvel ugyanazon gépen, kérem ossza meg velem tapasztalatait, mennyivel igényel többet a 2?... thx

12346
szakembert kell hívni^^

bertino
hát ezaz... nekem 2 óra alatt megvan a komplett rendszer, nem tudom mi baja van a srácnak 😊

12346
tényleg az hetekig is eltarthat-.-

jah majd a nyaram végét formattal töltöm nem? 😄