7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#4818 szóval akkor mindenki:
Name:FlatOut2 SGLAN
Password: sg.hu -
#4817 nem muszály, hogy ez legyen: FlatOut2 SGLAN, de egy legyen, szóval értitek. -
#4816 sztem egy dolog, hogy az eu-s, meg az us-s verzió nem kompatibilis, de akkor se legyen 6000 hamachi server. valami megbízható ember csináljon 1-et, azt kész. -
#4815 okok -
#4814 vagyis bennt voltál. -
#4813 ne csináljon már mindenki külön szervert!!! gab te is bennt vagy már a FlatOut2 SGLAN-ba! oda hívj embereket és játszatok. nem kell mindenkinek egy külön server. -
#4812 A másik hamaci szerver elérése mi? -
#4811 Akkor majd kiteszed a banner alá?Jó lenne különszedni a faq-tól.Hm? -
#4810 ja és hogy PM -be kérem mert igy sok elfog veszni talán :S -
#4809 nembaj hogy mostlett megbeszélve hogy 1 legyen? persze nekem mind1 -
#4808 Én gab néven játszok.
Csináltam "szervert"
Név:Sg Flatout2
Jelszó: Sg.hu
gyertek fel.Természetesen hamacival van csinálva. -
#4807 láttam már, felis lettél irva -
#4806 elküldtem. -
#4805 Egész Du a multit hajtottam most meg már nincs időm.... Vazzameg!
-
#4804 helyeslem, szerintem is... mondjuk
NEKEM KÜLDJÉTEK EL A NEVEKET PM-BE (privat message az ujregekért :D)
az enyém ha már igy szóbajött cHPis -
#4803 Igen de én direkt használom a törtet mert szopok a védelemmel. A starfoce-ot meg leszedtem.... -
#4802 Hi!!Mondtok neveket, hogy ki milyen néven jáccik?Én Csibe néven vagyok.
Jó lenne valami lista.Hm?Vélemény? -
#4801 van a FlatOut2 SGLAN hamachi-s server. melyik a másik? vagy van több, mint 2? -
Neoncsoves #4800 XD jah -
#4799 tudom. de semeddig nem tart kicserélni. legalábbis annak, akinek eredeti van, akinek nem, az ugye nem tudja. -
#4798 Várjál várjál várjál! Hamachin is csak azonos exe-vel lehet nyomni! -
#4797 és akkor aki akar játszani hamachin az tud is, nem kell servereket próbálgatni. bocs, hogy 2-be írtam. -
#4796 de ne legyen már több hamachis server! legyen 1!! -
#4795 Hamachin nyomhatnánk most is igazán!
-
#4794 végülis... de ha én pl haverommal akarom nyomni, úgy, hogy csak 2-en, akkor tuti, hogy hamachin fogom... -
Romel #4793 Ezt mi is meg tudtuk csinálni hamachi nélkül is. :) Aki meg nem szimpi, ott a kickelés. -
Romel #4792 Amúgy tök "fasza" ez a 6000 verzió, amit kiadtak világ szerte. Nehogy véletlenül tudjon más verzióssal játszani. Mint látjátok, az eredetivel is szopnak rendesen... -
#4791 csak a sophia martinezzel van gondja mindenkinek... a többit még egész jól megcsinálták, de a sophiára már nem maradt idő. -
#4790 sokkal könnyebb hamachin, mert nem jön a sok külföldi, és normális társaságban lehet multizni. ( nem mintha bajom lenne a külföldiekkel, csak akikkel hamachin vagy, meg tudod beszélni, ha pl egy buszos versenyt akartok nyomni.) -
#4789 Na egy bug az amcsi multiba:haverokkal gémeltünk aztán amikor kellet volna má readyzni,akkor semmi sem történt,kilépni meg nem lehetett,mert fölül jobb sarokba az a hülyeség csak villogott,szal csak ctrl+delete-vel lehetett kilépni.Jöhetne már az amcsi patch.Ha valaki találkozott már hasonlóval akkor írja le -
Romel #4788 És szerinted ki akar LAN-on játszani neten keresztül, ha megy a tört hamachi nélkül? :) -
#4787 bugbear :(
most olvastam valami reportot készitőkkel: "van kecsupp, de észrevehetetlen! olyan okosra irtuk az AI-t, h egyáltalán nem zavaroan "csal", hanem ésszel, csak h a ti játékotok még élvezetesebb legyen, folyamatos küzdelmet vívhassatok ..."
hogy néz ez ki nálam:
sofphia martinez és én azonos pontszámokkal állunk két verseny után: a harmadik, mindent eldöntő verseny utolsó körében vagyunk.... lemaradok a 4. helyre, szofia kis chilije mellettem kavar ... rárántom, bumm a vasháznak: kajánul röhögöm ahogy sikoltva kirepül a kocsibol és csontjai szétzúzódnak, nyomok egy nitrot, két kanyar és első vagyok, sohipa az utolso(!)... már csak egy keményebb jobbos, át a kanyonon és a ott lesz a cél ... ekkor látom a bal felső sarokban, h a listán kezdenek kicserélődni a nevek, sophia ugy jön föl, mintha a kis chili helyett már a venom lenne alatta szarrátuningolva, tripla nitrót égetve, mi viszotn csak állunk, mint a parkolóban :( minimapon ugy jön, ami elképzelhetetlen, bummmmmmm, belémszáll... és belök a célba, nyertem. Hátnemtom, én észrevettem a csalo AI-t és egyáltalán nem tartom élvezetesnek :(
bugbear, bazz, ezt is elkurtátok :(
-
#4786 én most játszottam hamachival és azt mondták nekem, hogy cseréljem ki a reloaded-es exe-re az eredetit, mert ők azzal játszanak, mert ott van chat. sztem meg elég a teamspeak. így is azt használtuk. szóval sztem vissza kéne rakni az eredeti exe-t, és úgy játszani hamachin. akinek meg tört van, azok is csinálnak hamachin servert, és külön játszanak. -
#4785 ERRE VAGY EGY MÁSIK TOPIC! Szerintem! -
#4784 Na összesítve amiről beszélünk.
Nekem eredeti van, így tudok játszani azokkal akiknek eredeti vagy EU-s játéka van. Ellenben nem tudok akinek Reload-os vagy USA-s origin cucca van. Ha azokkal szeretnék játszani akik itt is vannak, akkor ki kell cserélnem.
Tehát érdemes az EVM-eseknek is kicserélni és akkor hamachival tudunk csak mi külö9n LAN játszani. Hogy stabil legyen a játék a multi után és ne fagyogasson, érdemes visszatenni az origin exe-t ha már egyszer pénzt adtunk érte, így biztosított a fagyásmentes játék.
Én azéárt azt mondom aki teheti vegye meg. -
Richard90 #4783 az 1.0-ás hamacival is működik a lan neten keresztül? -
#4782 én meg simán tudok az evm-es verzioval. gond egy szál se nem kell ide hamachi meg reloaded nekem -
#4781 Én az EVM-mel tudtam. A Reloadeddel is. Most jelenleg csak a Hamachi megy. -
Romel #4780 Minek hamachiztok bazz, megy simán az online része :) Törttel... -
#4779 Na mostmár tököm tele van a multival!!!
Ha nem crackelem az eredeti evm-es játékomat akkor, ezzel a szöveggel nem enged be sehova:"This game session is no longer avaible"
Hameg crackelem akkor multinál kifagy a játék a szerverfrissítésnél.Mostmár valaki legyen szíves egy hsz-ben leírni hogyis lehet multizni, vagy valami normális exe-et adjon, vagy valami, mer már tököm tele van hogy nem tok multizni