FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Száguldás Porse' szerelem 🆒 😄

Single-ben is vannak kamionok?
Vígan örül.
Eredeti :-)
sf nuku :-)
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Kisebb kocc veseny közben (4mb) 😄 😄
msn: [email protected]
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Valaki írta hogy baromira catchup-ol az AI. Francokat. A f0s nfes-ekbe 5x jobban 😊
Ki milyen verdákkal tolja az Sp-t? 😊
Máj verdáz' eddig 😄
Full tuningolt boxer:
Full tuningolt Shaker:
..és végül a fejlesztés alatt álló switchblade-em 😊

Most lehet megkövezni.
Meg a bortó is szar<#buck>#buck>
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Meg amugy is kellet a PC-seknek valami jókis burnout szerû zúzás .. <#ravasz1>#ravasz1>
És végül egy pic:
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a kanyarokhoz annyit fûznék, hogy azoknak a bevétele tényleg nagyon autófüggõ 😄
legalábbis én nagyon így vettem észre...
de mondom, vidd el egy kicsikét tovább 😊
de én azt vettem észre, hogy ez nagyon függ, hogy te milyen autóval nyomod, és annak milyenek a tulajdonságai. majd próbáld meg azért, hogy ha elviszed kicsit tovább a game-et, vagy esetleg multiban próbálj ki különbözõ verdákat, és meglátod, hogy azért van rendesen különbség...
kifarolásban, súlyban...meg úgy minden...az elsõ részben sztem ez valahogy nem így volt, de az is igaz, hogy nehéz volt irányítani, fõleg professionalon. 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
és a Crashday inkább ilyen stunt-féleség, nem is véletlen hívják a Stunts folytatásának... más dolog a crashday, hidd el...de szerintem ezt más sem tagadná meg...meg nézd meg a multit...na azt sem a nagy multi mókára találták ki, legalább is szerintem nem igazán sikerült nekik úgy istenigazából összerakni, mint a flatout 1-2-ben azt tették.
és arról is lehetne vitázni, hogy miért jobb az FO1, és miért jobb a FO2.
u dont have to listen anybody else but me
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
legalábbis valami olyasmi, de nagyon ottvan, az tuti 😊
A tört verzió nagyon teccik fõleg a multi 😄 olyanokat ökörködtünk 😄
de azért szerintem nem vitás, hogy egy 6600GT másképpen futna, mint az ATi 9550-en. márcsak kinézetre is, és gyorsaságra is...de persze biztosan jól viszi az a kari is 😊
lényeg hogy ne szaggasson, és kész...
amúgy szerintem a flatout 2 kétségtelenül jobb mint az elsõ része...
nemtudom milyen fajta van benne, de sztem nem HAVOK...akkor sokkal nagyobb gépigénye is lenne, meg talán az más lenne...ez nem tudom, sztem ez a bugbear konyhájában készülhetett 😄 de nagyon jó sztem...legalábbis ehhez a gamehez tökéletes..
persze ahhoz hogy teljes szépségben pompázzon, minden bloom/HDR(?) effekt látszódjon, ahhoz nem árt egy jó kis pofás VGA.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
amúhy a játékban a nevem Richard
nem tudja valaki a játék portját? pl a codnál alapon 28960