FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Hölgyeim és Uraim. Az ótók' nemi élete címû filmet láthassák' itt és most 18+

Száguldás Porse' szerelem 🆒 😄

Lobsterman
Hogyhogy már EVM kategóriás a gamma? Nem fél/egy év után szokott atmenni oda egy játék?

Sas6
Itt mindenki csak Neten játszik vagy van aki Single-ben is nyomja?

Single-ben is vannak kamionok?

matyi08
de visszaraktam az eredeti exe-t a dvd-rõl, és most megy.

matyi08
de neked megvan az eredeti, vagy full warezzel nyomod? mert én az eredetit crackertem, és úgy nem volt jó.

Senkkik
én simán tudok netezni és nem eredeti a game...

Nálam megy a reloados multi.Kilépéskor ugyan köp de akkor már senkit sem érdekel 😊

arty
"amúgy szerintem a flatout 2 kétségtelenül jobb mint az elsõ része..."

érvek? 😉

Forza.

matyi08
vígan örülsz, míg be nem lépsz a multiplayerbe, mert a find servernél engem kidobott a crackes exe-vel, az eredetivel be tudok lépni.

Én is megvettem, telepit, amikor sf lenne thx nem, FlatOut2_DVD_karcol.... letölt, eredeti exe átnevez, ezt oda betesz.
Vígan örül.
Eredeti :-)
sf nuku :-)
k9duli
Single player szerintem nagyon fain fõleg a pályák jönnek be.Van amikor 3x is retryzek 4kör után.Jah és még mindig quick résznél tartok, és még mindig nem néztem meg minden mapot és kocsit😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

reaper4
az ok 😊 ezt értem 😊 de képzeld el h 1 2magos v 4magos proci mit mutatna 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

zoli122
nah valaki most jön onlájn jáccani?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Maxtreme
hogy minek? Azért kérlek hogy a parasztot jól kizsebeljék.. Bemagyarázzák h az bizony kõõõ..

Kisebb kocc veseny közben (4mb) 😄 😄

acsati
multizunk majd?
msn: [email protected]
reaper4
igen ezeknél a szanaszét repkedõ "mindennél" elgondolkodtam h minek is a PhysiX kártya? 1 magos procival akadás nélkül fut....

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Maxtreme
nekem tetszik az is 😊
Valaki írta hogy baromira catchup-ol az AI. Francokat. A f0s nfes-ekbe 5x jobban 😊

Csak multit nyomok,single nem lenni jó 😊

Na a multi az végülis nem rossz,de a chat naaagyooon hiányzik belõle 😞

Maxtreme
Ismét 1 vid arról, hogy hogyan kell "becsületesen, sportszerûen" a célba juttatni az autónkat

Ki milyen verdákkal tolja az Sp-t? 😊

Máj verdáz' eddig 😄

Full tuningolt boxer:

Full tuningolt Shaker:

..és végül a fejlesztés alatt álló switchblade-em 😊

Balumann
<#banplz>

Húha borítot letöltöd és kinyomtatod kész a csere. Ha meg nem támogatod a fejlesztõket, akkor ne várj Flatout folytatást! Jó ez igaz a 12 ezres játékokra is, de ott meg lehet érteni a warezt, mert azok tényleg nagyon drágák, és ott mindenki letölti. De ez meg 2000Ft.
gamerboy91
Én most csak azért nem veszem meg 2000ft-ért hogy támogassam a fejlesztõket, az EVM-et meg még mittoménkit.
Most lehet megkövezni.
Meg a bortó is szar<#buck>

N0S
sracok, high jump-ban hogy kell 160+ ugrani? :|

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

SötétBarom
Butított tömegfos? Mer van benne HDR? Meg motion blur? Télleg, pfuj tömegszemét.. Mondj mégegy gémet, ahol ennyi rombolható ojjektum van a pályán, ennyire frankó a törés, esetleg ennyire jól optimalizált... stb.. Az egy sem volt szimulátor, semennyire sem.. Ennek más a fizikája, nem butított. (ha vezettél már autót tudod hogy milyen messze áll a valóságtól mind2 gém, kár vitatkozni hogy melyik árkédebb..)

Meg amugy is kellet a PC-seknek valami jókis burnout szerû zúzás .. <#ravasz1>

És végül egy pic:

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sanyix
Már nem próbálom, ez a pár perc gém elég volt ahhoz hogy lássam milyen a fizikája, meg hogy nem tetszik az egész, és már bocs de ebbõl is egy butított tömegfos vált. Nem ezt vártam, az 1 folytatását vártam, nem az lett... gáz hogy mostmár szinte az összes fél arcade félszimulátor játék lebutul full arcade-ra, mint a flatout.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mucsácsó
úgy látom még én itt írtam, kicsit szerkesztgetted a hsz-ed 😊
a kanyarokhoz annyit fûznék, hogy azoknak a bevétele tényleg nagyon autófüggõ 😄
legalábbis én nagyon így vettem észre...
de mondom, vidd el egy kicsikét tovább 😊
mucsácsó
hátjha...sajna tudom 😞
mucsácsó
hát, az autóéval tényleg itt-ott gáz van a FO2-ben, ebben igazad van tényleg.
de én azt vettem észre, hogy ez nagyon függ, hogy te milyen autóval nyomod, és annak milyenek a tulajdonságai. majd próbáld meg azért, hogy ha elviszed kicsit tovább a game-et, vagy esetleg multiban próbálj ki különbözõ verdákat, és meglátod, hogy azért van rendesen különbség...
kifarolásban, súlyban...meg úgy minden...az elsõ részben sztem ez valahogy nem így volt, de az is igaz, hogy nehéz volt irányítani, fõleg professionalon. 😊
VRSDM
igyvan tény... csakhát lovi 😄😄😄 ...

u dont have to listen anybody else but me

Sanyix
Hát ez nem jó hasonlítás, mert ebben is kb annyi fizika van mint a Crasdayban, most játszottam vele egy kicsit. Ja te a dolgok fizikájájól beszélsz? Mer én az autóéról. Mert az autó sajnos itt se úgy viselkedik mint egy autó 😞 az 1 ben viszont hasonlított egy autó viselkedésére, ott meg is lehetett csúszni nagy sebességnél kanyarban, itt nyomni kell az gázt az kész 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mucsácsó
hát jólvan, de ez a kari felett eljárt az idõ már sajna... 😞
persze errõl nem tehetünk mi...
mucsácsó
Hát de most nézd meg, Crashdayben egy fikarcnyi fizika nincsen...
és a Crashday inkább ilyen stunt-féleség, nem is véletlen hívják a Stunts folytatásának... más dolog a crashday, hidd el...de szerintem ezt más sem tagadná meg...meg nézd meg a multit...na azt sem a nagy multi mókára találták ki, legalább is szerintem nem igazán sikerült nekik úgy istenigazából összerakni, mint a flatout 1-2-ben azt tették.
és arról is lehetne vitázni, hogy miért jobb az FO1, és miért jobb a FO2.
VRSDM
9550 GE (azaz GAMER'S EDITION) értsd, alapbol 400/450en fut és kapott egy szépnagy gyári hûtõt (atilogos védõráccsal ^^) szóval még huztam 500/500ra és semmi gondja még az erõsebb játékokban sem

NEOreg3
letöltöd a reloaded cracket és felülírod az exe-t, így az sf driver nem fog feltelepülni és még a dvd-t sem kell betenni^^

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sanyix
Ha neked bugos volt, akkor az a te hibád, nekem nem volt. Törésekkel semmi gond nem volt, nem ég és föld, hanem pont ugyanaz. Az 1 jobb volt, persze aki nem autókkal szeret menni, annak nem.

mucsácsó
de egyébként a gameben van HDR szerintem, ahogy így elnézegettem jópár óra alatt... (és ugye akkor már egyben bloom is..)
legalábbis valami olyasmi, de nagyon ottvan, az tuti 😊
Evogordon
Még meg is venném a játékot 2000ft-ért ha nem starforce lenne rajta :S
A tört verzió nagyon teccik fõleg a multi 😄 olyanokat ökörködtünk 😄

mucsácsó
hát....talán talán...
de azért szerintem nem vitás, hogy egy 6600GT másképpen futna, mint az ATi 9550-en. márcsak kinézetre is, és gyorsaságra is...de persze biztosan jól viszi az a kari is 😊
lényeg hogy ne szaggasson, és kész...
Sanyix
Nemkell szimulálni, az igazi hdr... olyan hogy hdr képesség olyan nincs a videokártyáknak. sederverziótól függ a hdr, van játék ahol csak 3.0-ra írják, van ahol 2.0-ra , mint ebben.

mucsácsó
Crashday...pf...az egy szarság...elvoltam egy darabig vele, de...ég és föld a két game...ott a törés valami katasztrofális néha...és milyen bugos az a game is...
amúgy szerintem a flatout 2 kétségtelenül jobb mint az elsõ része...
VRSDM
az én 9550GE-m is szimulál hdr- bloom-t mert ugye azmár csak felsõbbkateges karikon van... ua. mint egy uj kártyával kinézetre

mucsácsó
hát jha, proci talán nem is annyira kell ennek a gamenek (vagyis inkább fizikának) de pedig nagyon jó fizika benne (jóh, néha bugos, de szinte semmi az...) és mégsem terheli a gépet..más fejlesztõk is példát vehetnének róluk...
nemtudom milyen fajta van benne, de sztem nem HAVOK...akkor sokkal nagyobb gépigénye is lenne, meg talán az más lenne...ez nem tudom, sztem ez a bugbear konyhájában készülhetett 😄 de nagyon jó sztem...legalábbis ehhez a gamehez tökéletes..
persze ahhoz hogy teljes szépségben pompázzon, minden bloom/HDR(?) effekt látszódjon, ahhoz nem árt egy jó kis pofás VGA.
VRSDM
tény, de nekem a maga ARCADE nemében tetszik... simnek ott az LFS kettõ közé meg tetszik nekem az LO1 is

Sanyix
Hát ez a játék ebben a formában egy full Crashday klón, szinte ugyanaz... ezt is lebutították, az 1 jobb volt 😞

VRSDM
osztom... bár nekem 1.6+AMD ASUS9550GE 384sd és faszám megy.. gyönyörü szépen

jakewyler
ehez a játékhoz jó vga+proci kell és nincs baj,256mb ram is bõven elég neki <#worship>

gabi89
Nekem is tegnap de ma már nem legalábbis kilépett mikor beléptem a find serversbe 😞 (mondjuk nekem 8 meg van az eredeti)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

k9duli
Nem tudom mennyi elég vagy mennyi kevés, ezért nem fogok kiszedni a gépembõl 512mb memóriát hogy leteszteljem.Aki ugy gondolja szügsége van rá, az megkímél magának egy kis munkát ennyi.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

ok jó ötlet
amúhy a játékban a nevem Richard
nem tudja valaki a játék portját? pl a codnál alapon 28960