7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
Newfronter #4858 A különböző hamachi verziókkal nem lehet gond? -
#4857 Hát ja ez sokaknál így van.Ő a gonosz főellenség :D -
#4856 semmi:C
úgy látszik marad az online -
ACE #4855 Csináltam -
#4854 ez nudli...nem játszottál még a Burnout Revenge-el vagy a PES5-tel:))))))))))) -
#4853 csináltam szervert, tessék itt jelezni, ha nem látjátok -
#4852 na ma én is megvettem...1999 HUF igazi magyaroknak való gémár
egyébként mglepődtem, de rengeteg PS2 stuff olcsóbb lett az 576-ban, korábbi tapasztalatokhoz képest....de egy újgém sem 17e csak 13e ől F1 06...."sógoriak" (Bécs) az árak -
#4851 Nincs pedig vannak fent sokan hamacin de mikro belépek lanba akkor senki -
ACE #4850 Mostmivan? Van game? -
#4849 Senki se jatszik hamacin :( -
#4848 igen, a legújabb hamachinak (1.0.0.61.) van egy olyan bekapcsolható opciója, hogy use low bandwith with unreachable players, így mindenkivel kapcsolatba tudsz majd lépni (feltéve ha másoknak is be van ez kapcsolva) -
#4847 Utálom a hamachit :(((Amikor online vagyok és vannak mások fent, rájuk azt jelz i hogy elérhetetlen:(((Tud valaki megoldást? -
#4846 Azt a szervert már megszüntettem mert akkor így csak egy van (legyen) ez pedig a
FlatOut2 SGLAN
sg.hu -
#4845 Játszik vki mert én nem látok senkit lanba :( -
#4844 remek, mivel gab elérhetetlen szmámora hamachin így egy szervert sem látok D:
szerk.: most már elérhető, de szervert akkor sem látok, pedig synit látta az enyémet D: -
#4843 már tárgytalan, de legközelebb akkor beirom azt is, egyáébként tört :) -
#4842 mondd azt is, hogy az exe eredeti vagy tört, mert akkor azt rakom be. -
#4841 úgy nincs különbség. -
#4840 Szerver:(hamachi)
Name:FlatOut2 SGLAN
Password: sg.hu
Kis derbi. Kámón pipól :D -
szafiii #4839 És úgy tartalmilag?
PL.: az NFS MW-nek is volt Black edition-je, az is különbözött a simától. Itt a cd-s a dvd-től nem különbözik tartalmilag? gondolok itt az extrákra -
#4838 Hát mostmár nem is tudom... :D De sztem a warez verzió inkább működik mint az EVM RLD exe-vel. Viszont nekem starforce nem ismeri fel a DVD-t soxor. -
ACE #4837 Miért szívsz? Ha a crack-eseknek nem is megy az online, akkor látsz mindenkit, nem? -
#4836 És nem látod azokat akik más exe-t használnak :D -
#4835 Csak én nagyon sokat szívok az eredtivel... -
ACE #4834 Ja, eredeti exe-vel valóban megy az Online is, akkor nem is olyan jó a Crack, mint gondoltuk :D -
#4833 Flat.Out.2-RELOADED/ vagyis a cd-s verziót, abban van chat. -
#4832 oké -
#4831 én most megyek kipróbálni a lego star wars 2 demo-t, aztán jövök, de ma nem tudom, hogy játszok-e még. -
szafiii #4830 Hali!
1Tanácsot adjatok! Melyiket szedjem le ezek közül, mert nem tudom hogy miben különbözik a DVD-s a CD-s től, vagy egyáltalán különbözik-e. Please help-ME
Flat.Out.2-RELOADED/
Flat.Out.2.DVD-RELOADED/
FlatOut.2.SFCloneDVD-Unleashed/ -
#4829 Nyomjunk egy versenyt?
-
#4828 Igen! Nekem is! Csak lan vagy hamachi. Az eredti exe-vel megy csak online. -
#4827 asszem nem szabad any-ra a verseny típusát. egyébként nekem is kifagyott. de a lan-ban ment jól (másodszorra :D) -
#4826 Nekem tud keresni amikor neten gamelek sőt még akkor se fagy ki mikor nem állítok be keresési feltételt :D (mákom van) -
ACE #4825 De nekem a crack-el nem is tud keresni game-t, mert lefagy... -
#4824 De jó ezt tudni :) -
#4823 és én is ott voltam. a nevem: RaVageX -
#4822 de meg volt crackelve, és ez a lényeg, mert az exe-s amcsi volt. -
#4821 Nem teljesen igaz mert délután Suna szerverén voltam és neki Amcsi veeziója van nekem meg EU-s (EVM) igaz emg van crackelve.
Sokan vannak a szerveren de senki se gamel :(
Nem akar vki jönni? -
#4820 én mióta megvettem, egyszer beraktam a dvd-t, és azóta nem vettem ki. -
ACE #4819 Nekem amikor keresni akarok Online servert, lefagyizik. Megvan az eredeti, de Reloaded crack-el, lehet megpróbálom gyárilag, csak úgy DVD-t kell berakosgatni, meg SF-et installálni...