FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem mire írták akkor<#wilting>#wilting>
http://thenamelessphoto.com/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
akkor már csak az kéne, hogy lehessen névvel csinálni szervert, és hogy lehessen pass-os is 😄 habár utóbbira ott a kick...😛
nincs fenn nekem.honnan lehet . lehet ez a megoldasom?
p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster
Nekem van a multiba CHAT,az online módba,simán delete gomb és lehet chat-elni<#taps>#taps>
az igaz, néhány futamnál kifejezetten idegesítõ, amikor vakít a nap, vagy valami nagyon fénylik...de egy idõ után meg lehet szokni...
amúgy miért kell egy szar szimulátort elvárni ettõl a gametõl? 😄
de meg az sem értem, hogy az arcadera miért kell fujjogni...
miert van az hogy lefagy nekem a stuntos palyanal amikor ugrani akarnek.mindig.
lefagy, ctrl alt del, bezarom, ujrainditom akkor mar az elejen a videok se jonnek be.ujrainditom a gepet elindul a game es ugyanaz.ujrainstallltam.semmi valtozas.vmi otlet?uj driver van fenn.kosssz
p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Flatout 1 sem volt szimulátor, de legalább félig az volt, de ezt le is írtam, olvasás rulz. De ez butított arcade tömegfos.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
irányítása,alíg akar fordulni,pedig tökig tekerem a kormányt,a játékban 100%on van
a sensitivy meg minden, a holtjáték meg 0 ,és így is alig fordul,valaki help! thx.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Valaki tudna nekem küldeni egy magyar nyelvû borító linket, mert nem találtam sehol sem, az evm-es meg olyan egyszerûen néz ki... thx
na szal a problem az hogy elindul a játék és az uccso támogatonál kidob egy hibaüzit hogy Zlib error (-3) : incorrect data check !!!
lécci segitsetek
1.Valamikor amikor benyomom a nitrot, mert mellettem van az ellen, és leakarom elõzni... Erre õ is pont ugyanakkor nyomja be a nitrot mikor én, és akkor is haggya abba...
2.Én a Flatout 1-et úgy szereztem meg nem eredetiben. Annyit röhögtünk haverral amikor ment a derby pályán erre nekifarol az oszlopnok ilyen lassan, az oszlop ránkdõlt és behorpadt rendesen a tetõ. Itt meg ha a vízestartály rámesik attól se horpad be...
JÖHETNE EGY (!) REAL (!) MOD! Amiben ugyanúgy törne az autó mint az 1ben.... Csak tovább, meg mondjul meg lehetne aztis csinálni hogy ha 1 kerék kiesik, utána ha a 2. esne ki akkor ne robbanjak fel. Lenne 1-2 dolog amit kéne javítani. De 2000FT-ot ez ér meg. Felõlem jöhetett volna 5ezerért de akkor vmi normális fizikával meg ilyenekkel. szal ez az én véleményem
ilyen hátsó kamera vagy visszapillanto tükör nincs? 😄 arra az esetre hogy ha meg akarnának elözni
2: Az ugratókra csak két párhuzamos kerékkel menj rá, nitróval.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
u dont have to listen anybody else but me
vmi tipp?
de hát kinek a pap kinek a papné
Ha pl valami nagyobb objektumnak nekimész kocsival, meg sem kottyanik a járgánynak. A tárgy mint a szivacs úgy száll ell.
De van olyan mikor nekimész egy 2centis valaminek, úgy felborulsz mint a huzat.. <#falbav>#falbav>
JÁTÉKÉLMÉNYT, én "majdnem" minden téren megvagyok elégedve... (ugye amiket fronter is irt pl. vannak hiányosságok, de hát lesz majd patch ugye)
ennyi pénzért ilyen game... elsem hiszem
- Sokkal kidolgozottabb a törésmodell.
- Sokkal jobbak a hangok.
- A zenék is jobbak.
- Optimalizáltabb még az elsõnél is a motor.
- Szebb a grafika.
- Több és izgalamasabb pályák.
- Több törhetõ objektum a pályákon.
- Több effekt.
- Több mini-game.
- Több kocsi, és itt már nagyban eltérnek a tulajdonságaik.
- Végre online multi. Igaz ebben van némi hiányosság, de ott a hamachi.
Ebben is van negatívum:
- Nincs skálázható nehézségi szint.
- Nincs chat, és jelszavas szerver lehetõség.
Így jó, vagy még mondjak valamit? 😊
Csak furának tartom h 30 dolcsiért árulják eredetileg hivatalos oldalon, ami még mindig olcsó, de azért 2000 ft!?!?!? 576 is "leesett a kamionról" kategóriában kezdi lassan árulni a dolgait? 😄
Mint azt már tegnap említettem, azt a végén fogod megkapni bonus autóként.. (a batmobilal, a busszal, és a rocket-el 1ütt)