FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergobaby
Ez miért van??? Nemtudjátok?

Toshiba L300-2C5

gergobaby
Üdv. topiklakók! Szoktatok esténként valami durvulást rendezni? Meg jött megint a kedvem picit játszani, este ha gondoljátok mehetnénk 1-et mondjuk fél8-8tól késõ estig... Ki tartana velem?

Toshiba L300-2C5

tototto
engem pl UT3ban zavar a magyarítás, könnyebb nekem azt mondani hogy megyek vctfezni meg warfarezni mint hogy megyek autószászlórablósat játszani vagy megyek háborúzni :)

arty
:)

pl anyosomnak a "new game" és "multiplayer" szavak is nehezen mennek, nekik jo egy fo2 magyaritás is akár, nade "nekünk" játékosoknak biztosan nem kell, hiszen ezer játékban láttuk már ugyan ezeket a menüpontokat és tudjuk is h mit jelent ... akkor is ha 1 szót nem tudunk angolul :)

Forza.

<>
arty
igénytelen=beszél _picit_ angolul? ;)

Forza.

Van benne azért szöveg. Persze ha valaki igénytelen akkor mindegy.
Maxtreme
Na ehhez aztán köll honosítás.
Mit nem értesz? A RACE vagy a NEW GAME szót? xD

Hali! Nem tudjátok véletlenül hogy van a Flatout 2-höz magyarosítás? Köszi<#help><#worship>

Match
Vista alatt is gond nélkül fut, még kompatibilitási beállításokra sincs szükség.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Bence94
tudom de neki húztam ki :D

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

arty
megy 9600 ALATTI kártákon is, post process nélkül

Forza.

Bence94
itt a hivatalos ki is húztam neked a fontosakat<#idiota>

A ReadMe fájl szerint a rendszerkövetelmények az alábbiak:

DVD-ROM meghajtó
2.0 GHz Pentium® 4 vagy AMD® 2000+
256 MB RAM
• 64 MB-os grafikus kártya
• DirectX® kompatibilis hangkártya
• 3.5 GB szabad lemezterület
Windows® XP SP2 vagy Windows® 2000 SP4 itt nincs vista de biztos elindul vagy kompatibilitás módban vagy miben életemben nem használtam pistát egyszer havernak laptopján odébbb húztam ez egeret
ennyi<#idiota>

• DirectX®9.0c (mellékelve a lemezen)
• Internetes játékhoz szélessávú, legalább 512 kbit/sec-es kapcsolat
• Hálózati játékhoz (LAN) TCP/IP protokollt támogató hálózat szükséges

A támogatott videokártyák listája:
A játék nem támogatja az integrált videovezérlõket!

• nVidia GeForce FX 5 sorozat
• nVidia GeForce 6 sorozat
• nVidia GeForce 7 sorozat
ATI Radeon® 9600 és e-felettiek
• ATI Radeon® X200 sorozat
• ATI Radeon® X300 sorozat
• ATI Radeon® X550 sorozat
• ATI Radeon® X600 sorozat
• ATI Radeon® X700 sorozat
• ATI Radeon® X800 sorozat
• ATI Radeon® X850 sorozat
• ATI Radeon® X1300 sorozat
• ATI Radeon® X1600 sorozat
• ATI Radeon® X1800 sorozat
• ATI Radeon® X1900 sorozat

a legegyszerûbb ez lett volna ha megnézed a faqban.saját vélemény szerintem tökéletesen fog menni csak vista miatt lehetnek gondok.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

mert ez a trendy <#falbav><#szomoru2>

Maxtreme
Azért arra kíváncsi lennék hogy mi késztette arra hogy vistát tegyen fel. Mert aki DX10/10.1-es vga-val rendelkezik, ott megértem a motivációt (bár jelenleg nekik is fölös)
De hogy 1 full lowend gépre mi értelme 1 erõforrás zabáló OS-t tenni, ráadásul animált hátérrel, hát NC....

Peetboy
Menne hát, még jó hogy, ez a játék még egy C64-en is elmenne. <#nyes>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

de azért 1024x768-on menne nem ?

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

gabi89
Nem azt mondtam,hogy nem megy csak eleve a géped gyengén viszi a játékokat és a Vista ezen csak segít :D
Az viszont biztos,hogy legtöbbször a virtuális memóriát használja a gép mert 512ram a vistának kell.Szóval amikor már netezek meg megy a zene,msn már akkor hozzányúl a virtuális memóriához ami meg dög lassú.
Na off vége.
Mozgó háttér ismét grat :D

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Maxtreme
Gratula.

simán megy ha tudni akarod (mozgó háttérrel)

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

gabi89
Ilyen gép alá vistát rakni te jó ég :D

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

mé milyen van még ?

Nohab
A sima FO2-re gondolsz? Szerinted?
Igen
menne ezen a gépen és hogy ?
CPU Celeron 2,6Ghz
1,5Gb RAM DDR
Vista Ultimate 32bit
connect 3d radeon 9600 128Mb
(a F.A.Q. ba olvastam hogy 9200 assal is megy de a biztonság kedvéért kérdezem)

Leírja,Lefordítottam,úgy csináltam,mégsem jó!Ha érdekel itt megtalálod!http://flatoutjoint.com/index.php?option=com_remository&Itemid=27&func=select&id=7
Érdekes lenne ha a hivatalos webhely azt írná, hogy ha lopott játékod van, akkor az update után ne felejtsd el feltenni a crack-et :D

Nem tudom milyen autóbõvítmény az, de lesz ott valahol egy txt fájl ami leírja a telepítés menetét (angolul), vagy ott van ahonnan letöltötted.

Mostmár rajta van,az 1.2-es mód.A ... nem írják,h.a pachez kell a crack is SZEMETEK(nem Ti,Ti rendesek vagytok)az ember meg kinlódik.De most meg az autó bõvítményt hiába csomagolom ki a játékba,nem hozza be õket!SEEEGÍÍÍÍTSÉÉG!Megõrülök!Szõke vagyok tudom,de ez már sok!
Köszi!Megvan mostmár!Kerestem már a Google-vel csak mindig fizetõs oldalakon találtam meg.Amúgy jó poén az elsõ,barátnõimnek elsütöm! Pusz!
gabi89

Ha tud valaki 1.2-es chracket írja meg hol találom!Köszike!
Szia Totya4!Köszi így próbáltam,ez van a leírásban is csakhogy indításkor kiírja ..error.... Nem kellene chrack is hozzá?Mert ha csak símán elindítom a pachet akkor is ue írja,tehát megváltozik az exe az 1.2-esre és nem mükszik tovább.
Kicsomagolod oda ahol a játék van. Mivel: intézõ, totalcommander, winzip stb...
Sziasztok!Segítenétek?Letöltöttem az 1.2-es pachet találtam hozzá autó bõvítményeket is.Nem tudom telepíteni az 1.2-es verziót!Hogy kell?
Legend Killer
Frank Malcow asszem :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
ok :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

mmint amit belinkeltem, nem az itteni banneren
õ az, aki a banneren zúz:
http://www.bugbear.fi/img/flatout2_banner8.jpg
Legend Killer
melyik? :D mer így nem vágom, viszont név alapján igen.

Legend Killer
:)... én letöltöttem netrõl, de bekapcsolva hagytam a géjmben is.

Mondjuk van az a pick-up a 3. kategóriában, na az tényleg egy részeg kretén, nem bír 10 métert egyenesen menni :)
De ha nem tûnt volna fel, ebben a játékban nem az a lényeg, hogy szépen elõzgess, és elõrehúzzál, hanem hogy szétzúzz mindent és mindenkit, ezt õk nagyon jól csinálják :). A többiek azért érnek utol, mert törnek-zúznak és így sok nitrót kapnak (+ a catch-up miatt is).
A lényege az egésznek az, hogy az elején vandálkodsz, bontod a pályát, leamortizálod a többieket, aztán az utolsó pár körben elég azzal foglalkozni hogy elsõ legyél. Így egy csomó pénzed is lesz + nitród is és jobban tudod a kocsidat fejleszteni + elsõ is leszel (az elsõ háromban elég benne lenni amúgy).
A kis chilli-t meg hozzá kell vágni a falhoz 2-szer 3-szor, és nem zavar töbet :D
Sztem ez a játék pont nem tartozik a nehéz autós gémek közé.
Abba meg kár belekötni hogy nem valósághû, mivel ez egy arcade versenyzõs játék, annak viszont nagyon jó.
arty
én kikapcsolom a zenét a legtöbb autosjátékban :))

Forza.

Legend Killer
demon speeding sálálááá... demon speeding sáláláá... kurvajó szám ez a Flat Out 2ben, de az egész OST bejövõs nekem.

Nektek?

Peetboy
De jó szemed van, én erre nem is jöttem rá. Annyira nem vagy kocka, hogy egy torz képbõl megmondjam milyen game az. <#vigyor3>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Nohab
Mit keres a FO 2-ben az NFS U ?<#vigyor3>
Háttér?
fireball
oks,köszi a tippet maj hnap megpróbálom
üdv

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

fireball
nem ezzel szórakoztatom,nyugi:P csak szeret autós játékokkal jáccani,azér töltöttem le neki:)

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

arty
inditáskor feljött a felbontás stb beallitopanel, ott a post processinget kapcsold ki!

Forza.

JethroHUN
<#wow1>eu a kép, biztos hogy nem vga hiba, az nem okozna ilyan, ha gyenge a kártya akkor nem indul le avyg szaggat, esetleg kifagy.<#fejvakaras>
Talán hibás a program, vagy driver probléma.

De amúgy mért Pcs játékokkal szórakoztatod a csajod??<#vigyor2>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!