FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Toshiba L300-2C5
pl anyosomnak a "new game" és "multiplayer" szavak is nehezen mennek, nekik jo egy fo2 magyaritás is akár, nade "nekünk" játékosoknak biztosan nem kell, hiszen ezer játékban láttuk már ugyan ezeket a menüpontokat és tudjuk is h mit jelent ... akkor is ha 1 szót nem tudunk angolul :)
Forza.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A ReadMe fájl szerint a rendszerkövetelmények az alábbiak:
•
•
•
• 64 MB-os grafikus kártya
• DirectX® kompatibilis hangkártya
• 3.5 GB szabad lemezterület
•
ennyi<#idiota>#idiota>
• DirectX®9.0c (mellékelve a lemezen)
• Internetes játékhoz szélessávú, legalább 512 kbit/sec-es kapcsolat
• Hálózati játékhoz (LAN) TCP/IP protokollt támogató hálózat szükséges
A támogatott videokártyák listája:
A játék nem támogatja az integrált videovezérlõket!
• nVidia GeForce FX 5 sorozat
• nVidia GeForce 6 sorozat
• nVidia GeForce 7 sorozat
•
• ATI Radeon® X200 sorozat
• ATI Radeon® X300 sorozat
• ATI Radeon® X550 sorozat
• ATI Radeon® X600 sorozat
• ATI Radeon® X700 sorozat
• ATI Radeon® X800 sorozat
• ATI Radeon® X850 sorozat
• ATI Radeon® X1300 sorozat
• ATI Radeon® X1600 sorozat
• ATI Radeon® X1800 sorozat
• ATI Radeon® X1900 sorozat
a legegyszerûbb ez lett volna ha megnézed a faqban.saját vélemény szerintem tökéletesen fog menni csak vista miatt lehetnek gondok.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
De hogy 1 full lowend gépre mi értelme 1 erõforrás zabáló OS-t tenni, ráadásul animált hátérrel, hát NC....
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Az viszont biztos,hogy legtöbbször a virtuális memóriát használja a gép mert 512ram a vistának kell.Szóval amikor már netezek meg megy a zene,msn már akkor hozzányúl a virtuális memóriához ami meg dög lassú.
Na off vége.
Mozgó háttér ismét grat :D
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
CPU Celeron 2,6Ghz
1,5Gb RAM DDR
Vista Ultimate 32bit
connect 3d radeon 9600 128Mb
(a F.A.Q. ba olvastam hogy 9200 assal is megy de a biztonság kedvéért kérdezem)
Nem tudom milyen autóbõvítmény az, de lesz ott valahol egy txt fájl ami leírja a telepítés menetét (angolul), vagy ott van ahonnan letöltötted.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
http://www.bugbear.fi/img/flatout2_banner8.jpg
A lényege az egésznek az, hogy az elején vandálkodsz, bontod a pályát, leamortizálod a többieket, aztán az utolsó pár körben elég azzal foglalkozni hogy elsõ legyél. Így egy csomó pénzed is lesz + nitród is és jobban tudod a kocsidat fejleszteni + elsõ is leszel (az elsõ háromban elég benne lenni amúgy).
A kis chilli-t meg hozzá kell vágni a falhoz 2-szer 3-szor, és nem zavar töbet :D
Sztem ez a játék pont nem tartozik a nehéz autós gémek közé.
Abba meg kár belekötni hogy nem valósághû, mivel ez egy arcade versenyzõs játék, annak viszont nagyon jó.
Nektek?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
üdv
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Forza.
Talán hibás a program, vagy driver probléma.
De amúgy mért Pcs játékokkal szórakoztatod a csajod??<#vigyor2>#vigyor2>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!