7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
moralosan #5060 ps2n van online -
gplay #5059 SIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!
Felrakta csak mikor elkezdte másolni a filéket én kicsit türelemetlen voltam és mivel a csík tele volt, de nem történt semmi aggódni kezdtem. Mikor aztán vártam türelmesen akkor kb 10 perc síri csend után felrakta hírtelen.
Vagyis én vótam a hülye.
Azé THX. -
#5058 Igen, olyan mint a poker.Azonos színben 10-től ászig kirakkod akkor kapod meg a maximum 100 pontot. -
#5057 igen karrierben.
royal flushben számit hogy azonos szin és növekvö számok? oylan mint a poker? :D pár ér vmit? -
Richard90 #5056 a carrer modban másodjára sikerült megcsinálni a royal flusht
lehet hogy harmadjára nem sikerülen :D -
Richard90 #5055 jajj dehogy kell hozá vista... már fel van törve működik normálisan xp alatt is
akkor kellett vista amikor még nem volt normális működő verzió -
#5054 nem tom! de acsati hogy érted azt hogy derbybe csak derby kocsival lehet menni? carrer-be? -
barmi #5053 Sziasztok! valaki meg tudná mondani xp sp2 alatt melyik verzio futtathato rendesen? a reloaded dvd változat müködik sp2-n? vagy mindenképp vista kell hozzá mert akkor neki sem állok. thx elöre is. -
#5052 neked is joreggelt :D
a derby páylákon csak derbys autoval lehet menni? mert nem enged :( -
#5051 Jó reggelit kívánok -
#5050 sziasztok -
#5049 nem tudom mit problémáztok... Nekem az eredeti EU-s van fent Reloadedes crackel tesómnak az 5CD-s + rld crack, haveromnak az eredeti EUs rld crackel és simán tudunk együtt játszani! Ugyan azokat a szervereket látjuk... -
miki90 #5048 wááááááá!!!
már annyiszor el lett mondva h rakd fel a DVD-röl a directX 9.0c-t és müxeni fog de visszolvasni enyire nehéz vagy mi??? -
#5047 Sziasztok!
Nekem azt írja ki hogy a d3dx9_30.dll nem található.
Ilyenkor mit csináljak???? A Dvd-n nincs is ilyen file.
Pedig Reloaded...
Plesa Help -
#5046 Én nem is mondtam, hogy HDR, de az általam linkelt forrás azt is írja, hogy nem is része a HDR-nek, de általában együtt használják a kettöt. -
Totya77 #5045 Sziasztok,énnis először az 5cd verzióval toltam majd megvettem eredetiben,feltelepitettem és nemvolt hajlandó elindulni amig az alcohol 120% progit lenem szedtem.Sőt még van amikor most is elindul utánna meg azt irja ki hogy error (sf)azután kiveszem a lemezt meg berakom és megint elindul ilyen egy fos védelmet...pfff
multiban létezik hogy csak 14-18 szervert lássak? ilyen kevesen nyomják eredetivel??
Más tört dvd-s verzió van haveromnak nemlehet meghekkelni hogy ugyanazokat a szervereket lássuk????
Előre is köszi
Üdv Totya -
#5044 Azért nem indulnak a játékok, mert a registryből törölted mikor formáztál/windowst raktál... Tehát törölj mindent, és tedd fel újra! -
#5043 A HDR része az tény, DE NEM HDR! :)
Na mind1 :) -
#5042 HDR
Itt ezt írja:
A common misconception is that a game that uses a bloom filter uses HDR. This is untrue, however, as blooming is often used alongside HDR, but is not a component of HDR.
vagyis: általános tévhit, hogy ha egy játék bloom szűrőt használ, akkor HDR-t használ. Ez nem igaz, bár a bloom sokszor a HDR-el együtt van használva, de nem része a HDR-nek.
Érdemes végigolvasni az egészet, de nem fogom lefordítani, mert egy kicsit sok lenne. -
#5041 Jólvan én nem vitázok veletek, éljetek tévhitbe.. a Ti dolgotok.
-
#5040 nem randa....csak randább mint a PC-s:)a megfelelő konfigon...lásd pl az én konfigom.... -
#5039 nem rossz.....
sőt egy 6 éves HW-től:) szuperrrr....egy 2000-es PC konfigon el sem indulna a gém:)
-
#5038 jóvammá akko is jo psen is:) -
#5037 tegnap nyomtam itt is ott is....
a graf még nem érdekelne.....de ha már a burnout rev online van akkor ez is lehetne ps2n is online.... -
#5036 ps2 felbontás...ps2 tv-n? csak randa lehet.. :) -
#5035 specular lighting lenne a 3., nemde? :)
amúgy Maxtreme, sztem vmi HDR igen is van a játékban, legalábbis valami nagyon nagyon rá hasonlító dolog...(nem a bloomra gondolok itt) -
#5034 PS2 kocka ? csak randa lehet :) -
#5033 sztem nem randa az... -
#5032 töröld le a gépről a játékot, és utána próbáld telepíteni. (nem uninstallal, hanem a mappájával együtt a gépről, delete). -
#5031 csak kicsit randább a ps2n...és nincs online -
gplay #5030 Remélem én vok a hülye és mire válaszoltok megoldom,DE volt egy kis malőr a géppel, beszedtem valami geci virust vagy kémet. Olyan szar volt a rendszer, hogy folyamatos 100-ban ment a procim és semmit sem tudtam használni mer olyan lassú volt a gép. Nos formatc:, vindóz telepítés és ugye gémek sehol mer azok nekem D:-n vannak. Nem lett uninstallálva format előtt, ezért ugye fenn volt, de mikor beraktam a lemezt akkor nem indult, mer a vindóz szerint nincs fenn, akkor szépen install ua. mint ahol fent volt villámgyórsan végig megy a csík és nem történik semmi, néhány perc után cancel. Ekkor rakná a directx-et, ezt meg is csinálja. Viszont a gém még sehol. Ekkor fogom és F8 a Flatout2 mappának. Majd megint install, de semmi nem történik semmi. DE MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ? Valaki Plz mi lehet a baj? -
#5029 apám hogy vágja itt a sok szaki:)
ezé jáccok én ps2ön mer sik hüe vok ezekhez
persze a gépem is megfér mellette(net,egykét játék)csak köne má fejleszteni
na mind1 hajrá fletót:DDD -
Dodo55 #5028 A bloomnak igenis van köze a hdr-hez.
Ugyanis a hdr része.
Asszem 3 részből áll a hdr:
-Amikor kimész a sötétből a világosra, nem látsz semmit, és fokozatosan egyre jobban látsz(nem jut eszembe a rendes neve ennek az effektnek)
-Bloom(a világos színű dolgok nagy fénynél túl világosak lesznek)
-Star csillogás vagy valami ilyesmi a neve(a fénylő felületeken ilyen csillag alakú izé lesz, pl far cryban a fegyveren láthatunk ilyet sokszor) -
#5027 Azért ennyire nem 1xű a dolog, de tény hogy ez is a HDR "hatása" :-) -
#5026 High Dynamic Range. Feladata a realisztikus fényábrázolás.
2 fajtája van, az if16-os (pl source engine) illetve az if32-es (facry, timeshift, etc..). Az előzőt a dx9-es vgak is meg tudják jeleníteni, az utóbbit csak a dx9c-sek (sm3)
Röviden és tömören ennyi. -
#5025 jaja, annak a rövidítése -
Richard90 #5024 asszem az amikor pl bemész egy sötét helyre... sok ideig vagy bent, és utána hirtelen kimész a világosba, akkor elvakulsz egy pillantra, úgy mint a valóságban
high-dynamic range a szó rövidítése ha jól tudom -
#5023 értem. és a HDR az mi? -
#5022 Bloom.
Nem összekeverendő a HDR-el.
Köze nincs hozzá. -
#5021 Úgy tudom alapból benne van ez a beállítás és nem tudják mi az nem bizergálják...
Maty08 ja tudtommal ilyesmi dolgokat csinál.