FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
driver.hu ?

u dont have to listen anybody else but me

zAkkEr
nekem eredeti van mehetönk gamelni 😛

Lol?!

matyi08
és most mindenki a törtel játszik, az is, akinek eredeti van? fogjunk már össze, hogy többen legyünk eredetivel, mert ugye inkompatibilis a két verzió. ha meg majd jött patch, akkor már remélem mindegy lesz.

Nem tudjátok honnan tudok drivert leszedni?

N0S
gecc milyen volt.. majdnem osszefostam magam a rohogestol ^.^

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

N0S
nekem akkor sincs chat..

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

Balumann
jók a versenyek, csak a kocsi irányítása elég nehéz... :S Ráadásul a szemét gép még direkt kilökdös, meg minden. Beáll az ugratóba keresztbe, meg minden... :@
Ha egymást nem lökdösnék ki, akkor nem tom mennyi esélyem lett volna nyerni :S
Jah, az amcsi securomos verzióba a lobbyba már van chat, csak játékba nincs!

De neki a dvd-s verzio nem a cd-s van meg

zsakosfrodo2
El kell hogy szomorítsalak, de van chat. Delete gomb, amikor belépsz egy szerverre. Lehet az eu-sban még nincs chat...

jakewyler
jót nyomtunk mi<#hehe>?jó versenyek voltak szerintem<#idiota>,bár a körverseny az nagyon rossz volt<#wow3>,sok magyar volt,kár hogy nem láttad a chatet.

zAkkEr
egész jó a játék,nem akadozik picit se +nekem igazán csak a derbi jön be 😛

Lol?!

Balumann
azt írták hogy az amcsi verzióba sok dolgot javítanak, azért adták ki ennyivel késõbb. És az elsõ patchig valószínûleg nem fogják látni egymást az eu-sok és az amcsi verziósok :-(

N0S
nincs chat..

Geforce TI 4200,1 gb ram(de lehet hogy 512),2.4 Ghz processzor,nem tudom milyen driver,és felraktam a directx-et.(nem az én gépem,a tesómé,nekem jobb van<#smile>)

arty
milyen géped van? milyen driverek? directxet felraktad a dvd-rõl ?

Forza.

Megvettem az eredetit,és amikor elindítom,akkor megnézem a videókat,és azután a videó után,amikor versenyeznek,akkor bejön egy kép,egy csomó írás,fölül hogy flat out 2,és akkor hirtelen kilép.Mit tegyek?

és gondolom nincs chat <#buck>

jakewyler
majd késõbb megyek,majd most megyek haverommal multizni<#vigyor3>

N0S
en a reloaded dvd verzioval tolom

jakewyler
mondom,az lessz ,hogy a europen és az amcsi verzió nem látja,sajnos egymást<#boxer><#sir>

N0S
nem.. :|

gyere ujra oszt toljunk akkor.. 😄

jakewyler
mert kiléptem,de azt láttad,hogy bementem,nem?

Semmi :s

N0S
en nem latlak 😄

jakewyler
na én láttam a servert,beis mentem<#vigyor3>

N0S
kesz.

party modeban csak stuntolni lehet???

N0S
akkor csinalom N0S lesz a server nev

jakewyler
Érdekes dololgra jöttem most rá multiba,hogy a Starforces verziót a Amcsi verzió nem látja sajnos<#gun><#wilting>,Ha valaki mégis tudott csatlakozni amcsi verzióval starforce-ra akkor szóljon

Akkor msot csinálj te!

arty
ami viszont SOKKAL jobb, mint az elsõ rész, az a destruction derby mód! 😊

ezt kihagytad ...

Forza.

arty
szánalmas ez a bugbear... tudták jól h a chat az egyik legfontosabb, mert enélkül nincs rendes multi 😞

frontier, válaszolnék az érveidre, h miért jobb a második rész:
- Nem repül ki minden ütközésnél a vezetõ.(sajnos szinte sosem repül ki, a középutat kellett volna megtalálni)
- Sokkal kidolgozottabb a törésmodell.(igen, de semmi hatása nincs a törésnek, a kocsi ugyanugy megy allandoan)
- Sokkal jobbak a hangok.(ez tény)
- A zenék is jobbak.(ez izlés kérdése)
- Optimalizáltabb még az elsõnél is a motor.(jah, a grafika szebb)
- Szebb a grafika.(mondomén 😄)
- Több és izgalamasabb pályák.(a több az jogos, izgalmassal nem értek egyet: le van minden korlátozva, be vagy zárva a pályákra 😞 ha nem erre érted, akkor az megint csak a grafika)
- Több törhetõ objektum a pályákon.(mind 1forma papirmasé, semmi szerepük: ez is csak gfx kategoria)
- Több effekt.(gfx)
- Több mini-game.(igaz, ez mellette szól)
- Több kocsi, és itt már nagyban eltérnek a tulajdonságaik.(igaz, ez is jobb lett)
- Végre online multi. Igaz ebben van némi hiányosság, de ott a hamachi.(a multi ebben sem ér szart sem a jelenlegi formájában, inkopatibilis EU és US verzio, nem látni a game részleteit, pl. h éppen jáccanak e, nincs spectator, stb stb stb)

Ebben is van negatívum:
- Nincs skálázható nehézségi szint.(naigen, az elsõben ez nagyon jó volt)
- Nincs chat, és jelszavas szerver lehetõség.(ez az elsõben sem volt)
(a fizika el van kefélve, minden sulytalan, az AI szánalmasan csal (sophia a kurva anyád te csaló ribanc!!!! 😄 ), KORMÁNNYAL a játék egy borzalom !!! ezt miért kellett???? gamepaddal szerencsére jo, de a kormány az elsõben perfektül ment!!!!, ...)

Így jó, vagy még mondjak valamit? 😊
(összességében egy harmadik rész kellene, ami az elsõ és a második elõnyeit gyurja össze és végre megoldják a kurva multit ezek a láma finnek)

Forza.

zAkkEr
Hmmmmm...megvettem a gmet de amikor megláttam a dvd hátulját 😛
kb 3 nagy karc volt rajta...na ezt vedd meg 😄
de az a lnyg hogy már telepítem 😛 rem jó lessz

Lol?!

N0S
hat en nem latom :\

ott írtam

jakewyler
én se látom

N0S
en nem latom a szervert. kesz van mar? :]

ki ez a ROMA nevû ember? 😄

NeO a servername

Derby, és a kocsik ANY-n vannak

jakewyler
megyek...

N0S
detto nekem is ez a bajom.. derby mod

N0S
de o csinalhatna mas szervert is.. 😊

jakewyler
milyen néven?mondj kategóriát mert nekem csak úgy lehet keresni,ha benyomom a szûrõt,különben exe hibával kidob<#nemtudom>

na megy a server, derbybe van a pálya

jakewyler
azt mentünk<#nezze>

Minnyá indítom 1 perc

az lesz

Ha nem látjátok a servert, szoljatok itt a fórumon!

N0S
derby?