FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok csinálok én servert! NeO lesz a név!!!

N0S
N0S. nullaval. 😉 komoly az az iskolabusz 😄DD tolunk meg? D:

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

Illetve, 23756 a másik port

jakewyler
Na NOS-al nyomtunk két derbit<#vigyor3>,elsõnek elvert,másodszorra flatmobillal megküldtem az iskola buszt neki<#ravasz1>

Nem tom ki kereste hogy melyik portot használja a játék, én a Remote Portját tudom megadni...
27900
Remote Hostnak a tûzfalam a flatout2pc.available.gamespy.com

Öhh... hát nekem nincs meg...

Srácok ismeritek a teamspeak programot? Ahoz kell mikrofon aztán szóban tudunk beszélgetni. Teamspeak servert megoldom de a gépemrõl menne ezért nem menne mindig...

N0S
online -> find games -> allitsd at a jatek modot derby-re -> Jake server -> HF 😉

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

Én nem találom!!!

N0S
megvan a server. bementem ;]

Nem látom a servert <#szomoru1>

sorry mennem kell 😞

N0S
quick race-nel, es find game, any-ben nekem kilep a jatek.. :\ ha find game-ben atallitom a dolgokat, race, stunt, derby, akkor meg siman talal servereket. tudja valaki hogy mi lehet a baja? :|

Halee! Nekem, azaz egy problémám van a játékkal, hogy hiába állítom a csatornát 5.1re, ugyanugy sztereoban szól. Valakivel elõfordult már hasonló? Valakinek vmi tipp?
jakewyler
én nem látom a servert<#wow3>,inkább csinálok én<#vigyor3>

Server név:Jake
gyertek

LOL KILÉP AZ EREDETI EXEVEL OMG

én is felmegyek a serverre, de nekem ne irogassatok mert nincs chatem 😄

jakewyler
képet is csináltam,olvass vissza,és ott a kép

N0S
nalam any-nel egy hibauzivel kilep. :|

Gerbill
Tényleg van benne chat?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

tourmanemt.. de állítsd any-re és kész

N0S
en nem latom a szervert. milyen modban csinaltal?

jakewyler
Jake,most indulok a serverre<#smile>

mi a neved a flatoutban?

jakewyler
5perc és megyek

gyertek csináltam szervert SG néven 😊

jakewyler
FAQ-ba bele kéne írni ,hogy a 5 CD-s RELOADED-be van chat.

<#hehe>Nyugi én is azt szedem végülis a chat nem fontos, de havernak odaadom a törtet oszt kész 😛

na de jó én meg a dvd-ést szedtem le 😞

Azt akarom, kipróbálni, csak valaki akkor adja oda akinek megvan plz.
jakewyler
hát akkor próbáld ki<#ravasz1>,de ne reménykedj<#zavart2>

3 méretesebb fájl van: 2 darab 1.5 gigás, és ez. Úgyhogy szerintem megérné kipróbálni úgy, hogy a chates verzió 2Mb-os fájlát teszem be.
jakewyler
szerintem ettõl az 1 fájltól nem lessz CHAT,hidd el több dologgal összefügg azé<#nezze>

A CD-s(Chatet tartalmazó) verziónak milyen fájljai vannak?
Mert van egy fo2c.bfs(KB 2M😎 nevû fájl az EVM-es verzióban, és lehetséges, hogy elég lenne azt lecserélni a cd-s verzióéra. Úgyhogy akinek megvan az a cd-s verzió, amiben van chat, plz töltse fel valahová azt a fájlt, hátha elég lesz azt kicserélni.
jakewyler
vársz egy jó hónapot aztán kinn a patch,addig kibírod CHAT nélkül<#buck>

Chaten kivül még van más különbség a flatout2 törtben?

jakewyler
oks,ha jönne másis, server mehetne<#vigyor3>

na jó most azért hogy legyen chat azért akkor inkább nem töltök le semmit...

N0S
en mennek egy 10 perc mulva ha jo..

jakewyler
De nagy szerencse,hogy CD Reloaded-et szedtem le,pedig gondolkoztam,hogy inkább a DVD-t<#vigyor>

Nem megyünk most multizni eggyet?<#ravasz1>
Vagy csak este fele van server?

N0S
en leszedtem minden verziot ami eddig kijott, igaz, csak a dvd verzioval tolom. most ezert kulon nem szedem le a masik verziot, hogy legyen benne chat. majd csinalnak valami modot oszt kesz.. remelem 😄

úú akkor abba is hagyom a dvd letöltését...

Ha most ezt a fejlesztõk látnák... <#ejnye1>
milyen mák hogy nem vettem meg...<#vigyor2>

asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;

Ha mindig ez van, akkor a beállításoknál kapcsold ki a post-processinget(Beállításokat a Start Menüben találod...) . Amúgy ha csak ritkán jön elõ, akkor ez egy bug. Várjuk a patch-t.
miert van az hogy nekem kifagy a stuntos p@alyaknal a carreerban?meg megcsinalok 5 palyat es akkor is.kep megall zene megy tovabb.heeeeelp!!!!

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

Vigasztaljon az, hogy a fejlesztõknek is jutott belõle pénz, és ezáltal biztos úton van a játék folytatása, látva a bevételeket.
Multimax
Miért van az hoyg amikor indulna a verseny a képernyõ tök fehér lesz és csak az órát meg ezeket látom az útból viszont semmit de ha elindulok ugyanúgy megy csak nem tudom merre mert nem látok semmit...Valaki tudja miért?

NOK-I beleive in the future!

Abban nincs chat, még a RELOADED-es DVD-n sem. Csak a CLONE CD-ben(A CD-s RLD-ben van.). Ajánlatos a CLONE-t leszedni és mellé a cracket, hogy amikor jön egy patch ne kelljen várni a crackre.
a DVD-s nem jó??