7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
LeePí17 #5100 eddig 94M..minjá befejezem..és Upolom fel..kis türelmet..
-
#5099 mondjuk nekem csak egy szám kell...
Rob Zombie - Demon speeding
át is lőheted MSNen ha megvan, többi nem is izgat -
#5098 csak el nem kezdettet -
LeePí17 #5097 befejezetlen munkát nem adok ki a kezemből... -
#5096 ogg formátum jó? (a játékból szedtem ki) -
#5095 többit toljad felfele -
LeePí17 #5094 The Chelsea Smiles - Nowhere ride
Supergrass - Road to Rouen
őket nem találta meg a progim..ha valakinek megvan megoszthatná velem..thx -
Dexantreal #5093 majd linket pls és a minőség midengy, de ezek a számok yo, ergo lényeg ,hogy meglesznek... -
LeePí17 #5092 még van 1-2 szám aztán Upingolom fel...
változó minőségü lesz..sry de ijen van -
#5091 még egy bug: az egyik zenét elfelejtették beletenni a játékba, pontosabban a 03.ogg-ot, mert azt egyszer sem hallottam -
LeePí17 #5090 nemsokára nekiállok és felrakom.. -
Dexantreal #5089 best wrecker vagy mi a szösz, nahh -
Dexantreal #5088 Én még elején vagyok, nemtom mit izéltek annyira. Derby cupon eddig semmi baj semelyikkel..nem mindig nyertem meg mindent, de a nyeremények közül ott a végén(bulldozer,best wreckes, best lap satöbbi) 5ből 4 enyém, vagy kevesebb, de valami mindig enyém és semelyik se gecizik ott velem, inkább én velük..félre lököm, leküldöm a pályáról, kanyarba felkenem satöbbi satöbbi... -
Dexantreal #5087 Jah...pl tegye a rapidshire-re -
#5086 Nekem megvan 100% derby és 100% street.. Street ligában az a kis k*rva aki addig tiszta csicska verdával nyomja vált egy brutál nagy, és brutál gyors dzsippre.. Ott a legkecibb.. -
#5085 inkább aki töltheti tegye, és rakja fel egy .rar-ba! -
Dexantreal #5084 thanksKerestem,visszaolvastam,de nem leltem..szal nagyon örülök a listának...hmm...google-n keressük, vagy esetleg valaki már feltöltötte ezeket valahova és ad1linket netántán? -
#5083 Itt van mégegyszer a zenei lista, töltsétek ezerrel :D
Alkaline Trio - Fall victim
Alkaline Trio - Mercy me
Audioslave - Man or animal
Audioslave - Your time has come
Fall Out Boy - 7 minutes In Heaven
Fall Out Boy - Snitches, and talkers get stiches and walkers
Megadeth - Symphony of destruction
Mötley Crüe - Dr. Feelgood
Nickelback - Believe it or not
Nickelback - Flat on the floor
Papa Roach - Blood brothers
Papa Roach - Not listening
Rise Against - Give it all
Rob Zombie - Demon speeding
Rob Zombie - Feel so numb
Supergrass - Road to Rouen
Supergrass - Richard III
The Chelsea Smiles - Nowhere ride
Underoath - Reinventing your exit
Vines - Don't listen to the radio
Wolfmother - Pyramid
Wolfmother - Dimension
Yellowcard - Rough landing Holly
Yellowcard - Breathing
Zebrahead - Gimme some more -
#5082 képzeljétek már jack bentonnak nem volt meg az egyik kereke meg lángolt már és ő volt az első akárhogy nyomtam falhoz (természetesen erőböl) nem robbant fel csak pörgült egyet kettőt. én már simán felrobbantam volna szerintem. kicsit csalo -
Dexantreal #5081 Az a gond, hogy olyan negyed órája játszok a játékkal..nem nagyon ismerem még tehát a számokat tehát, úgyhogy marad a visszaolvasás...de yo tudni és neked is thanks -
#5080 Tényleg Sofia a legidegesítőbb. A tök béna kicsi kocsijával olyan simán elhúúz mellettem nitró nélkül hogy lehetetlen utolérni, de ha utólérem akkor olyan kellemes a kis kocsiját a falbapaszírozni Nemtudom hogy ettől most miért lenne izgalmasabb a játék, engem ez sokkal inkább idegesít mint örömet okoz -
#5079 Korábban már valaki beírta ide az összeset, nézz át pár oldalt, vagy írd be legalább az egyiknek a címét a keresőbe az oldal alján, és meg fogod találni. -
Lyan Kyj #5078 FlatOut2 SGLAN <--ezt találtam pár oldallal lejjebb, csak tele van:( -
#5077 Hamár most gondotok van Sofival, mi lesz veletek streetben? :D Ott már nem kispályás, canyonnnal nyomatja a csaj .
Egyébként a hivatalos gépigényről meg annyit, hogy keresztapámnál a Geforce 4 Mx-en (!!!) megy szaggatásmentesen. :) -
Lyan Kyj #5076 van sg-s address hamachin? -
Dexantreal #5075 Hehh...jó, majd valahogy keresgélem majd...és thanks! -
#5074 A vége fele már az a Katie Jackson is pofátlanul csal ugyanazokat a tüneteket produkálja mint az elején a Martinez.
Belementem kipördült mögöttem lévök is faszán dobtak még rajta kicsit látom hogy a piros nyíl megfordul a térképen és eltünik na mondom ezsem zavar tovább erre fél kanyarral odébb feltünik megint az 1000-el lehagy. -
LeePí17 #5073 persze leírod papírra és leszeded..
vagy nézelődöl egyéb helyeken.. -
Dexantreal #5072 A játékban lévő zenék beszerezhető valahonnan? Nagyon állat -
LeePí17 #5071 hát mikor legelőször kilökött megfogadtam ha előttem van lövök 1 nitrót..azt nekiküldöm a fának..azóta nagy ellenségem az a kis rib@nc :D -
#5070 Most vagyok a Derby utolsó szakaszán a 6-os versenynél.
És errefele már Martinez kisasszony igazán kipukkadt mivel 3 futam alatt kb 10 pontokat ha szerez :D -
LeePí17 #5069 nah..végigvittem a Derbyt...
viszont 1-2 pályán "elektromos" autóval mentem...
hallottam a többi autó hangját csak az enyémet nem..
semmi autóhang csak az ütközését meg a nyikorgó gumi hangját hallottam...
volt fehér képernyőis..kiléptem a versenyből..majd vissza be és megjavult..
[Celldweller - Switchback] d-.-b :D
-
#5068 nekem viszont még mindig nem jók a hangok :( -
#5067 " In computer graphics and cinematography, high dynamic range imaging (HDRI) is a set of techniques that allow a far greater dynamic range of exposures than normal digital imaging techniques. The intention of HDRI is to accurately represent the wide range of intensity levels found in real scenes ranging from direct sunlight to the deepest shadows. "
-
Neoncsoves #5066 Kösz, eddig nem tudtam hogy kell, ezért sose voltam 3.-nál jobb helyen :) -
moralosan #5065 Még nem próbáltam :). -
Neoncsoves #5064 hát sztem az tök mind1.... A lényeg az hogy ahogy vmelyik testrésze a vizhez ér nyomsz egy CTRL-t. Ja, és ha lehet ne találja el a Stone Skipping feliratot, meg ne ugorjon tul magasat, hogy ne függőlegesen essen a vízbe.és lehetőleg ne ugorj neki semminek :) -
Richard90 #5063 húúú grat érte... én még nem jöttem rá hogyan kell játszani vele (mármint rájöttem csak nem tudom jól időzíteni a csávót)
amúgy az számít ha mondjuk háttal érkezik a vírnek és nem lábbal? -
Neoncsoves #5062 Nektek mennyi a rekord a Stone Skippingben? Nekem a 420 :P -
Richard90 #5061 és milyen játszani online-on ps2-n a flatout2-t? próbáltad már?