FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Se hibaüzenet, se semmi..simán kirak desktopra és lelövi a játékot.
Ejnye bejnye...
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Viszont hogyha rámegyek a szerverkeresõre, és nem állítok be szûrõt (mindent mutasson, all), akkor általába kidob hibaüzenettel :S Remélem patch javítja majd
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Lol?!
Mittudomén:
- 1 nyíl egyens hosszú szakasz a végsebesség méréshez
- 1 Földes út
- 1 kanyarokkal teli betonozott normál körpálya
Next PC upgrade: 2022
multirok és már másodjára lép ki a game ok nélkül...símán kilép semmi hibaüzi vagy mi..eredeti..mi a gond?!
Lol?!
Én pl az RWD-sekre (hátsó kerék meghajtású) esküszöm, haver az FWD-sekre 😊
Más irányíthatóság szempontból.
Én baromira nem vagyok 1 autós game buz| (1edül ezzel, az elsõ résszel, és a Mw-el játszottam huzamosabb ideig) de még nekem sem olyan hûde nehéz.
A Derbyk 100%-a kész, majdnem mindenhol elsõ helyen végeztem. (kivéve az utolsónál ahol 6 van, mert ott elég gány eredményeket értem el.
A race-bõl pedig 3 pálya van kész, ahol szintén elsõ helyen végeztem.
Igaz ha minden igaz holnap hozza nekem pestrõl de nah ez a kiváncsíság ereje😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
--- Kirepül az ha nagyon dúrván ütközöl, nem is kell, hogy sûrûbben repkedjen.
"""- Több és izgalamasabb pályák.(a több az jogos, izgalmassal nem értek egyet: le van minden korlátozva, be vagy zárva a pályákra 😞 ha nem erre érted, akkor az megint csak a grafika)"""
--- Az elsõ részben sem volt valami húdenagy szabadság, sõt itt el tudsz menni másfele, csak hát kissé lelassul a kocsid.
"""- Több törhetõ objektum a pályákon.(mind 1forma papirmasé, semmi szerepük: ez is csak gfx kategoria)"""
--- Nemcsak az, hanem igenis jelentõsen befolyásolja a játékélményt, ha törsz zúzol jobban élvezed. Magyobb sebességnél, már igenis jelentõs szerepe van az úton lévõ kacatnak(nem mindegyiknek), mert könnyen kibillentenek, és elvesztheted az irányítást.()
"""a fizika el van kefélve, minden sulytalan"""
--- Kicsit zavaró a tárgyak könnyûsége, de nem akkora nagy probléma ami tönkreteszi a játékélményt.
Ja és még 1 érv: Verseny közben totál károsra törheted a jármûvet és nem tudod befejezni a versenyt, az elsõ részben undorító volt hogy ezt nézve törhetetlen volt a jármû.
Ha értékelni kell a játékot, akkor az 1 részt nézve ez 1,5x jobb annál.
Tudom mi nem egyezünk ki a véleményünkkel sosem, neked a szíved jobban húz a szim felé és megértem a csalódásodat.
a képen be van pipálva:

Forza.
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money