FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtom..akár most is 😛

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bertino
ez mindig is így mûködött

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ja igen meg Sofia a derbyben is csal. Elsõ vagyok, a 2. elég messze van tõlem, nem is látni a mini térképen a 3.at erre az utcsó körben Sofia feltünik a mapon, kék nyíl a színe, nézem beelõzi a 2.at utána engem próbál kilökni de nem jött össze neki. És nyomom a nitrot, õ meg nem de ugyanolyan gyors mint én... na kösz inkább nem kérek belõle!!!

na nekem most lett elegem a career-ben a roncsderbikbõl... F*szom kivan hogy vannak 8an és abból 5 engem kerget... MOst mondjátok meg igy nyerjek? Köcs*g gép összedolgozik, kicsit se csaláss...

persze mindenkinek köszi
na mind1 +nézem, ezer köszi a tippért
HunneR az tuti jó?
jakewyler
jaja,hány fele csinálod a servert?

acsati
nekem is volt tegnap egy fekete villogo képernyö térképet láttam meg hangokat kiléptem a menübe vissza és jo lett
HunnernesKonge
<#wave><#pias> ma is jössz?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

csá, lehet hogy nem új a problémám (jobban mondva egy havernak),lehet hogy nem új a jelenség de mind1. na szval elinditok egy menetet akkor csak egy nagy feketeséget látok (kirak mindent sebeség mérõ meg minden de a pályát meg a kocsit nem látni szal sötétség), egy radeon 9200-am van, lehet hogy az a gond? választ gyorsan kérek vagy ide a fórumba, vagy a [email protected] címre
lol nekem olyan volt ,h terepjáró balelsõ kereke kiszakadt és úgy kellett beérnem célba 😄
3. helyet sikerült megszerezni (végére csak 3an maradtunk 😄DDDDDDD) szal nemvolt nehéz 😄

http://thenamelessphoto.com/

k9duli
Oké megbocsátunk, mondj el 5 miatyánkat és 500ft lesz😊
----------
Volt már valakinek olyan hogy két kereke volt csak meg?😄
Nekem még nem sikerült, de nagyon nemis hajtottam rá, így egy kerék esett még csak ki😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Milyen nagy terepjáróval?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

engem derby részben végig szivattak. éppenhogy ráköptek a kerekeimre és már borultam,repültem,robbantam<#idiota> 2. szakaszon megvettem a terepjárót és fullosra tuningoltam. hát elég érdekes lett az egész 😄 olyan szinten szopttam õket ,h csak na 😄.

http://thenamelessphoto.com/

k9duli
Biztos sok pénze van. Adhatna nekem is.

acsati
én már a derbyvel végeztem. ilyen nagy terepjároval vagyok azzal kicsit tudom tartani magam meg nem tudnak annyira egyszerûen kilökni de a gyorsulása ratyi :S
Nem idegeskedetem csak majdnem fölthöz vágtam a flatout2 lemezt <#buck>

matyi08
még a derby-nél jársz? ha igen, és már ott idegeskedsz, nem tudom mi lesz veled a race végén, meg a street-nél! 😄

Csak az idegesített hogy egy vastartályt elrepítettem erre az utcsó körben megdobott az a szemét PAD az egyik pályán ^^

este elkezdtem a careert. Hát eddig Roamerrel vertem mindenkit <#idiota>

matyi08
a sophia az a martinez, ugye? ha igen, akkor csak azt tudom mondani, hogy úgy gyorsul a kocsija, mint a flatmobile.

Csabesz6
hátigen
én ps-en már a 3.kategóriába vagyok és soxorcsal a gép
fõleg aza sophia .....grrr<#boxer><#boxer>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Riddick73

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

Mike
ma úgy röhögtem
csóka beir a PC Guru-ba, hogy miazuhogy a Flatout 2, nem 9990 HUF hanem gagyikategóriás 1918?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

k9duli
Van 8as.A nagy sikerû pályákat áthozták.

sajnálom a viselkedésem<#szomoru1>

bocsi mindenért

grebber
Amig Starforce-os exével toltam nem volt gond de mástmár dvd kimélõ modban vagyok (Crackel tolom).
Tescoban 1990FT mert EVM partnere!

Next PC upgrade: 2022

Szasztok.Egy kérdés:vagyis kettö:<#smile>a starforce-rol lehetett pár olyan dolgot hallani,hogy pl. néha nem hajlandó elfogadni az eredeti lemezt,stb.Ezzel nincsenek ilyen gondok?Az eredeti gammára gondolok <#vigyor2>A másik:1919ft-ba kerül akkor is,ha pl a Tescoban veszem meg?Elöre is köszi az infókat!<#worship>

Supersix
Sziasztok!Holnap jön meg a géjm de már nem birom ki hogy meg ne kérdezzem:van benne olyan 8-as pálya mint az egyben?Mert az vm haláli volt szerintem!Kedden este rendezhetnénk egy nagy multi mókát!-OVER-

grebber
Az a nemsemmi ahogy egyre jobban haladva a gameben hogy csal a gép pff szánalom!
Egyik pálya pont frankón kezdödött kis pajtán átugratás na mondom megszopatom a csajszit akivel csatát vivok mindig 1-2 helyér.Nekilöktem a pajtának ugy hogy öröm volt nézni mert kb 50 métert azt már meg is elõzõtt lol.

Next PC upgrade: 2022

Bence94
ja és helo.engemet hétfõn hívtak szerdán hozták ki.és nagyon jó szerintem megveri az eggyet a derbys részt végigvittem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
lehet színt valtoztatni a föl le gombokkal

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Nálam minden maxon van kivéve az élsimítást azt csak 2x-re húztam😄
Bocsi kicsit lassan válaszoltam mer sajnos néha melózni is kell. DE MÉ HÉTVÉGÉN????

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

DeathJr
nem tudom h lehet e nekem ma érkezik meg eredetibe.
de az 1-be lehetett festeni.

wesker24
szerintem nagyon király ez a játék !!!!

lenne egy nagyon láma kérdésem !!!!

a kocsikat egyáltalán lehet festeni ???
már nem is tudom hogy az 1-ben is lehetet-e szint változtatni a kocsiknál ???

bocs a hülye kérdésért
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
N0S
hmm.. ebben lehet valami, atalitottam a kompatibilitast win2000-re. igy kerestem any modban es nem lepett ki. ;]

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

zoli122
Egy pár sorral olvastam lejjeb hogy a crack miatt dob ki engem is ki dob néha ha nem állítom be hogy szûrjön ez nem a crack hibája nekem eredeti és nincs crackolva<#buck> jah és az azért van mert a Vinfos XP nem kompatibilis a játékokkal (nem igazán)<#wilting>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Tegnap ilyen kameraállásban multiztam veled.
mucsácsó
jahhj, elfelejtettem írni, hogy ha berakod, vagy esetleg valaki más, akinek bennt van ez a mod, az csináljon már egy shotot errõl a kameraállásról legyen szíves, köszi! 😊
mucsácsó
nincs mit, csak óvatosan vele, mert újratelep is kisülhet belõle, ahogy itt olvasgattam azokat, akik kísérleteztek vele 😄
I.C.ram
Megtaláltam! Köszi
mucsácsó
ehhez van vmi cam fix...
itt nézz körül...asszem itt láttam 😄
I.C.ram
Nem úgy értettem. Ne nézzél gypésnek 😄 Én külsõnézetben akarok játszani de úgy, hogy kicsit feljebb legyen a kamera, és ne a kocsi mögött teljesen.
az elsõ,hogy meg kéne nézd mindig,lehet-e konfigolni a bill.kiosztást😊)..c amúgy a kamera váltás
I.C.ram
Amúgy lehet valahogy állítani a kamerálláson? Túlságosan a kocsi mögött van a kamera, és csomószor nem látom, hogy mi van elöttem 😞
I.C.ram
Nem volt tesztpálya az 1ben.
bertino
mondjuk nézd végig a tutorialokat <#lama>

a bizonyíték pedig itt rejtõzik <#bee1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!