FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
3. helyet sikerült megszerezni (végére csak 3an maradtunk 😄DDDDDDD) szal nemvolt nehéz 😄
http://thenamelessphoto.com/
----------
Volt már valakinek olyan hogy két kereke volt csak meg?😄
Nekem még nem sikerült, de nagyon nemis hajtottam rá, így egy kerék esett még csak ki😊
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
http://thenamelessphoto.com/
én ps-en már a 3.kategóriába vagyok és soxorcsal a gép
fõleg aza sophia .....grrr<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
csóka beir a PC Guru-ba, hogy miazuhogy a Flatout 2, nem 9990 HUF hanem gagyikategóriás 1918?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Tescoban 1990FT mert EVM partnere!
Next PC upgrade: 2022
Egyik pálya pont frankón kezdödött kis pajtán átugratás na mondom megszopatom a csajszit akivel csatát vivok mindig 1-2 helyér.Nekilöktem a pajtának ugy hogy öröm volt nézni mert kb 50 métert azt már meg is elõzõtt lol.
Next PC upgrade: 2022
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Bocsi kicsit lassan válaszoltam mer sajnos néha melózni is kell. DE MÉ HÉTVÉGÉN????
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
lenne egy nagyon láma kérdésem !!!!
a kocsikat egyáltalán lehet festeni ???
már nem is tudom hogy az 1-ben is lehetet-e szint változtatni a kocsiknál ???
bocs a hülye kérdésért
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Tegnap ilyen kameraállásban multiztam veled.
itt nézz körül...asszem itt láttam 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!