FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

radeer
Mondjuk minden nap lehetne 19h hamachin-n. Mellesleg hol tudom + a hamachis hostotokat?

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

bertino
ehhe 😊
ilyesmit elõször hallani felõled 😛
amugymeg kölcsönös <#bee1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Balumann
jah néha olyan idegesítõ dolgokat csinál a gép. Megy rendesen, az elején kilöktek és kicsit lehagytam. Gyorsan benitrozok, neki az ugratónak, erre nézem hogy ott áll keresztbe az ugratón. Kilököm keményen, erre következõ kanyarba meg mikor már utolértem az elõzõket, ott van már mögöttem.

az Burnout 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Istencsászár
Jah, tiszta Bornout az egész...

Az nemtudom hogy csalás e, de mentem egy körpályán és 1enként elöttem keresztbe álltak egymás után szép sorba, és persze pont ugy hogy a pálya közepén landoljanak ahol én megyek.. érdekes, jót nevettem rajta... az biztos hogy nem véletlen mivel amint az 1ik kiment utolérem a másikat és csinálta ugyan azt, leglább 5en megcsinálták 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

thx

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

tudsz linkelni egy Bertinos vidit? 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

az õszintét a videókról...
nem nagypofázás meg semmi ijen kiajobb feeling..de itt 1 ember munkáját tom díjazni..
nagyon franyán dolgozik..néha lusta kicsit..de az bíza Bertino...
hiába haverom filmkészítésnél nagy ellenségem...

ugye bert? 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Nos kedves Flatout2 fanok, csináltam egy kis videot.
A következõ linkrõl töltheti kit érdekel:Flatout2 az elsõ videom😄

Jó szórakozást!

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

vagy ha gondoljátok hamachi be..azt Sgs flatout2...de ha csak gondoljátok

Gerbill
Végre kipróbáltam én is. A tereptárgyak használhatatlanok, semmire nem jó, mert mint FO user azt gondoltam hogy legalább egy kicsit fog az ellenfelen ha beletolom, de semmi(sõt az elsõ versenyen minden AI Player végigszántotta a kerítést, és le se lassultak tõle<#levele>). A grafika szerintem nem sokkal jobb mint az elsõ, csak fel lett tuningolva egy kics csillogással, meg túlhúzták a fény effektet és ennyi a grafikai újítás. Az ellenfelek csalására még nem láttam példát de attól félek fogok. A Stuntos sugárhajtás meg egy nagy baromság, sokkal jobb volt mikor a sima kocsival felmentem az ugratóra és úgy lõttem ki az embert. Nekem egyáltalán nem tetszik.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

játékban
Suna néven 😄

zolo
A játékban csinálod a szervert, vagy Hamachival?
Milyen néven?

http://flickr.com/photos/zolika90/

5-7ig..mert 7kor megyek másik szervert csinálni :p

Rise Against
nekem nem megy át rajta :0

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jakewyler
hány fele csinálod a servert?megyek én is<#eplus2><#hehe>

Hol, mikor? Én nem láttam ilyet... Kép?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

?

biztos van olyan német aki a német verzioval játszik ilyen törésteszt bábukkal <#eplus2><#hehe>

Ma belémakadt egy rohatnagy fadarab, careerbe <#idiota> és csak meccs végére esett le rólam 😄

Istencsászár
Annyira nem áldott, tele van buggal, a leg idegesítõbb hogy a fû és aljnyövénytet egyszerûen átmegy a kocsin, valamint sok sok tárgy szintén.

gf4-en is hiábatlanul 1024-en megy😊)..sokat számít,hogy a kocsinak csak a kasztnija látható..és ott "csalnak",ahol tudnak..áldott legyen a kezük😊)
Amiga
Hétfõn én is megvettem. Egyszerûen nem értem, hogyan indulhat egy ennyire kirákly játék ilyen olcsón. Lehet, a nagy kiadóknak el kellene gondolkodniuk kicsit...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

bertino
szerintem az egyik legjobb graf motorja van a világon, optimalizálásra értve, de látványban sem utolsó 😊

Kipróbátam. Azóta is az államat keresgélem.
Gyerekek, ez a program feltörli a padlót a Most Wanteddel. A grafika kategóriákkal szebb, és valami brutálisan van optimalizálva. Középkategóriás 6600GT-ken is full dítélen szalad. Ráadásul mindezt 2000Ft-ért?
Még mindig nem tértem magamhoz.

bertino
meg nekem is ^^

PLackó
pár szervernél nekem is ez van.

HunnernesKonge
Én is köszönöm a játékot 😉
<#eljen>
Jó voltál 😄
este megen lessz 😄

PLackó
köszi a játékot suna,jó volt!

mucsácsó
lehet nem kéne crackelni... 😄
vagy engedd a tûzfaladon át...
jakewyler
bocs,most nem tudtam,el kellet mennem dvd-ért,mert kikell írnom a flatout 2-õt<#hehe>

zolo
EVM-es gamem van, nem is crackeltem, és multinál ezt írja ki ha csatlakozni próbálok:
"This game session is no longer avaible"
Másnál is ír ki ilyet?

gyüssz? server On..Derby 1000rel 😛

bertino
én meg sose vittem végig 😉
és nem is akarom...

bertino
így van, én is csak a jó oldalát nézem a gamenak, türelem kérdése az egész, én nem azért tolom, mert végig akarom vinni, hanem mert (szerintem mondhatom) "eléggé" egyedi a játék stílusa, énmég az 1el is játszok, pedig ha vmit, azt aztán 1 óra alatt is végig lehetne sztem játszani, olyan rövid a "Career" benne

én azért tolom, hogy betegre röhöghessem magam, mikor tépek 180-230al vagy akármennyivel kilökjem oldalra szerencsétlen ellenfelet szélre neki a fának, mire az keresztberepül az autóm fölött a kameranézetben keresztbe és néha annyira vicces, hogy komolyan ezt nem lehet megunni 😄

persze Career se utolsó, de nekem nem az a fõ szempont

undergroundot a mai napig nem vittem végig :S 95. mapnál végleg elakadtam. 2 billentyûzet is bánta<#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

acsati
az még most is ugy van mwben hogy ha megakadsz kicsit be tudod érni öket hamar de ök is beérnek téged
matyi08
meg nekem nincs ellenemre a kecsap, de érjenek utol, de egybõl leelõz úgy, hogy lehetetlen visszaelõzni, az már sok

grebber
A régi nfs-ben meg éppen forditva volt pl ha hibáztál te voltál uccsó olyan gyors voltál pik pak elsõ helyen találtad magad 😄 NFS2SE lol.

Next PC upgrade: 2022

bertino
na, hát most pont leirtuk ugyanazt, ezen nem kell csodálkozni, ez már ugyse lesz más...
ez van

zolo
Msot úgy látom vagyunk elegen itt , csinálthatnánk egy szervert, neM?Úgyis ki akarom próbálni a multi részt...

acsati
na várj csak bertino 😄 én végig akarom vinni de nem biztos hogy sikerül 😄 sokszor olyanokat repülök hogy csak nézek mégis nyerek de néha meg tök jol megyek kicsit törött csak az autom mégis lehagynak. nekem tetszik. én elvagyok a játékkan nagyon. multit még nem probáltam amugy
nem azzal van a baj ,h a gép alkalmazkodik ,mert jó oké azis kell. nade könyörgöm ne ennyire látványosan ,h hosszú egyenes szakaszon nitroval nem érem utol a kis tetvet.

Me0w
Bocs, de ha a jatekiroknak ennyire tellik az AIbol, hogy ha en vezetek akkor felgyorsul az ellenfel akkor az eleg sajnalatos. Mondjuk minden autos jatekban ez van, NFS sorozatban is vezethetsz akar 1 korrel is, akkor is a vegere utolernek 😊

Together we'll fly someday...

bertino
mit gondoltok az összes game olyan, hogy majd tisztességesen fog veled szemben gyõzni a gép ?
mi lenne benne akkor a slusszpoén, ezt elárulná valaki ?
épp így jó, ahogy van, bazi hamar végig lehet vinni így is, aki meg végig akarja, végig is fogja...

grebber
Engem nem zavarnak max sokx rety race-ezek.
Autómhoz se nyultam alappal tolom semmi tuning semmi.

Next PC upgrade: 2022

tényleg baromijó kihívás így<#rolleyes>
szerk: nagyon csúnyán elkefélték a játék ezen részét

bertino
akkor ne játsz vele, ha nem bírod a kihívásokat