7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#5186 LOL -
#5185 Csóró rokker... -
#5184 nem tudok erre mit mondani MEG KELL VENNI -
#5183 Stone skipping-be nekem 464 a rekordom. most egyenlőre a magasugrással, meg ezzel játszottam, a magasugrásnál pedig 165,94. -
dadario #5181 Sziasztok! Valaki, akinek kormánnyal jól működik az irányítás, megírná, hogy milyen típus és milyen deadzone és sensitivity %-os beállításai vannak?
Köszi! -
#5180 ÉN is tanusítom, csak kapcsold ki a post-processinget. -
#5179 megy
én tanusíthatom -
Árnyvadász #5178 Tegnap megvettem a játékot. Nem semmi a program. Az első része nem tudott megfogni (főleg az irányítása miatt), de ez egyszerűen brutális. Nem értem miért adják ezt ilyen olcsón. Teljes értékű játék. Mindenben felveszi a kesztyűt a ma elvárható programokkal. A Crashday-t egyszerűen bitjeire töri szét, annyival jobb a többi autós játék ami ehhez hasonló pedig nem igazán éri utol ezt a grafikát, fizikát, hangulatot, zenéket... Kellemes csalódás! -
#5177 Sziasztok
A játék megy MX VGA-kon? -
gplay #5176 Röviden: ISTEN VAGY -
Grusi #5175 Kacsázáshoz nyomni kell ám a controlt, különben egyből elsüllyedtek :) -
megariffer #5174 a magasugrásnál ez volt a beállítás:
170km/h, 66° és a nudge (amivel repülés közben meglököd az embered) rögtön a kilövés után
a kacsázósnak meg az a trükkje, hogy nem a deszkáról indítod a kilövést, hanem közvetlenül mielőtt a kocsid a vízbe csapódna. én így egyszer akkorát lőttem, hogy a medence túlsó partján értem földet -
moralosan #5173 Akkor nemt'om.
Nekem megy normálisan. -
moralosan #5172 Ez az.
Minden egyszerű, alapvető fizika meg egy kis vizualizálás, azt kész. -
#5171 nem tom, 20 fok alatt -
#5170 tök poén, van az a stunt mikor átkell ugrani a tüzes karikákon. És pont mellette van az a kacsázós is. És átlőttem az embert oldalra, abba a medencébe amibe kell kacsázni, és beleesett és kiírta hogy cooldown és kaptam rá 50 pontot :|:D -
moralosan #5169 Milyen fokban lövitek el? -
#5168 jah ez a vizen pattogás nekem se nagyon akar menni. Akárhogy lövöm, mindig beleesik a vízbe és ottmarad :| -
#5167 pofonegyszerű az is :) -
#5166 én meg a vizen pattogást nemértem... :D -
szafiii #5165 Vki Multi?
-
#5164 Megfelelő időben kell elengedni az ugrás gombot.
Amikor nyomod van bal oldalon alul az a mutató az olyan 50-60 nál legyen és elvileg jó lesz az ugrásod.Persze a távolságot sem árt eltalálni:D -
Richard90 #5163 küldhetnél egy videot hogy hogyan csinálod a magasugrást... mert nekem egyszerűen nem akar sikerülni... és bagyon kíváncsi lennék hogyan csinálod :)
a rekord 110 -
#5162 Üdv Mindenkinek!
Urak!
Akinek megvan a CAM fix, el tudná nekem küldeni ímélben?
[email protected] címre? Mekköszönném :) -
szafiii #5161 -
#5160 Itt keres barátokat :DDDDD -
Dexantreal #5159 thanks! Majd, ha sikerül, akkor meglátjátok miért kellett
Már csak annyi lenne, hogy esetleg ezt magyarul...bár ez inkább amolyan vágyakozás, szerintem nem fordította le senki magyarra -
#5158 jó mék MSN re
-
#5157 ok msn szól..
off -
#5156 ugye milyen szép meghitt -
#5155 jah holnap délután -
#5154 fene azt a szép logod
amúgy semmi majd flatout 2 holnap? vagy ma ? :P -
Richard90 #5153 hmmm szép kis eredmány -
#5151 Szia! Neked van Forum Offer userbarod? -
#5149 Én rühellem mint a .....
akkora egy hülyeség...semmi izgalom nincs benne...
ez az én véleményem :) -
megariffer #5148 Flatout 2 driver list -
Dexantreal #5147 Emberek, valaki nem tudna nekem a következőkben segíteni?
- játékban lévő játékosok nevei (mer ugye töltéskor adja be és ott nem lehet elolvasni és feljegyezni is)
- az adatok, melyeket kiírnak alájuk
- autóik, mivel mennek
Ezeket próbálom beszerezni, szóval tudtok adni útbaigazítást, hogy van-e ilyen fan oldal, vagy hivatalos (gondolom akkor flatout2.com, vagy ilyesmi)? Jó lenne, ha lenne.
Előre is thanks! -
megariffer #5146 most ez mire jó?
ha nem érdekel a téma, akkor inkább azt mondd, ne lámázz -
#5145 jó ötlet...nekem
High Jump : 169.49
Curling : 279
Darts : 251
Field Goal : 14"37
Ring Of Fire : 1703
Ski Jump : 365.75
Stone Skipping : 451
köszike -
#5144 nekem meglepő volt az alacsony gépigény/jó grafika/akadásmentes képfrissítés vonatkozásában...és ezért is nagyon jó PC-n
konzolon természetesen butább graf...eszébe sem jut akadni PS2n....