7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
Dexantreal #5226 dervy=derby -
Dexantreal #5225 Én dervy cupot kezdtem el karrierbe és level 3,meg 5/8...ez van kiiírva. Gondolom ennyi van még vissza. Picit még elveszek a játékban, de már kezdem kiisemrni magam. -
Dexantreal #5224 Meséljek? Íroma sztoriját, majd, ha lesz1nagy adag elküldöm. De, hogy ebből film legyen, amit én írok..... Csomó minden kéne. Azért is kértem lentebb, hogy valaki tegye már be a versenyzők nevét, meg adatait és említettem, hogy jó lenne ezt magyarul is, mivel angol tudásom hiányos... -
#5223 Film???!!
Mesélj róla picit. :) -
#5222 mellesleg pont most vittem végig a játékot
-
#5221 ja meg kéne csinálni!
amúhy ha már a bajoknál tartunk nekem az nem tetszett hogy a Road King földes pályán túl csúszik és irányíthatatlan -
Dexantreal #5220 Mellékesen meg atomkirály film lehetne a játékból. De ez csak tényleg mellékes dolog. -
#5219 jaja :D -
gplay #5218 Pedig az mekkora krályság lenne, ha egy nagy egyensben mindenki repülne egy hatalmasat, mekkora hepaj lenne mikor landolunk -
#5217 jaja ez nekem is feltünt már nem tudok igazán nagyot repülni -
gplay #5216 Rájöttem mi a Flatout2 legnagyobb baja.
Túlságosan is sík a terep, nincs egy igazán nagy domb vagy ugrató.
Ezen kívül semmi bajom vele. -
LeePí17 #5215 előbb leirta.. -
#5214 Azt hogy csináltad, hogy a 8 autóból ledaráltál 4et és mégis 7. lettél? :D -
#5213 Jaja...Száksz. -
#5212 ejjj :S az azért nem lehet kellemes -
#5211 Ja. Ilyen az amikor a kocka kimegy a szabadba focizni.
Most egy hónapig Foreszt Gámb merevitő meg mankó. -
Lyan Kyj #5210 csinálok hamachi szervert, jön vki derbizni? -
#5209 de a lábad gondolom nem azért törted el mert beleélted maghad a játékba -
#5208 Hát ez király volt.
Végigtoltam. Igaz közben eltörtem a lábam, de végigtoltam. Nagyon megérte (mármint megvenni a játékot)! -
megariffer #5207 szerintem tökmind1, de én szeretem a változatosságot :) -
#5206 "Nem értem miért adják ezt ilyen olcsón. "
mert benne van az 576comgém keze is -
#5205 jól van bocs:) már késő vót -
Richard90 #5204 az lényeges hogy egyes stubntoknál milyen kocsival megyünk, vagy tök mindegy? -
megariffer #5203 Basketball (11-es kosár), High Jump (166.26), Ski Jump (359.58), Ring of Fire (1678)
most gyorsan vettem fel őket, nem a legjobb eredmények, de irányadónak jók.
sajna a stone skippinget nem tudtam felvenni, mert a videó felvevéstől belassul a gép és nem tudom eltalálni perfectre a kacsázást. -
#5202 LoL még egy "BUG" bár nem igazán az,de elég hülyeség -
CUCLI #5201 aha. megadta. -
ACE #5200 Ilyet is lehet? Tulajdonképpen Te voltál versenyben és visszafelé menet kilöktél mindenkit, és megadta érte a pontot? -
#5199 xDDDD -
Lyan Kyj #5198 -
CUCLI #5197 hát az úgy volt ,h mentem rendesen és uccsó kör utolsó kanyarjában kilöktek és máris 7. lettem. na erre elöntött a szarlé és visszafordultam... -
#5196 Aszondmeg ha van 4x wrecked, akkor hogy a rákba lettél 7iK? -
Lyan Kyj #5195 Ha a Rise Against - Give It All című számával kezdődne egy verseny, meghülyül a gamma, és újra kell indítani a versenyt. Ennek mi az oka? Eredetim van... Ki tudom szedni vhogy a játékból a számot, hogy ne forduljon elő még1x?
-
#5194 a mini gamesba nekem egy véletlen ugrásom volt a RING OF FIRE-ben nemtom hogy csináltam de átugrottam az összes kört (de nem a körökben repültem) hanem azok felett és ki repültem a nézőtérre nem tudom hogy csináltam azóta se mtudom eg csinálni jah de a rekordom 1460 -
CUCLI #5193 jókis menet volt
-
Grusi #5192 Tegnap multiztam egy arccal stone skippinget, ellenem kikacsázta a 440-et :D azt hittem, rosszul latok :) -
#5191 Bocs hogy beleszólok de nem csinálnál egy videot a Highjumpról és a Stone Skipping ról ?köszi -
Richard90 #5190 hát az összesre kíváncsi lennék :) -
Neoncsoves #5189 JÓ majd csinállok... Melyikről csináljak videot?
-
Richard90 #5188 csinálj videot és töltsd fel a rapidsharera... akkor elhiszem hogy ezeket ugrottad... nem baj ha kisebb csak kíváncsi vok hogyan ugrasz kacsázol.... -
Neoncsoves #5187 Na rekordjaim:
High Jump: 162.05
Bowling: 87
Ski JUmp: 342 Total: 664.44
Curling: 261
Stone Skipping: 420
Ring of Fire: 1210
Field Goal: 14"89
Royal Flush: 100
Basketball: 46
Darts: -
Baseball: 363
Soccer: -
a Darts és a Soccer nem megy, azért nem raktam be eredményt, mert nagyon tré...