7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • matyi08
    a többi nem olyan jó, még high jump-ban ugrottam 165,94m-t.
  • matyi08
    nekem ennyi a rekordom stone skipping-ben:
  • arty
    jah, a rohadt kapitalisták, akik a más országban 12 ezres játékot nekünk, csócsó magyarkonak 2 rohadt ezresért adják! h dögölnének meg, mit képzelnek ezek? az majdnem egy páros mozi ára!!!!!!! :(

jaj'ecsém ... te nagyon*****
  • Neoncsoves
    A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
    Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Madmano
    Hali.Egy kérdés:most raktam föl a gammát.Kb odáig jutottam el,hogy kezdem a karriert,és mielött megvennék egy szekeret,tesztelgetem.Rövid idön belül 2szer jártam így:megyek,mit örült a teszten a verdával,erre kép elmegy,monitor készenlét,aztán a gép ujraindítja magát.Majd kivési"a rendszer súlyos hiba után állt helyre".Na,ez mitöl lehet?
  • zoli122
    pssst én is rá jöttem
  • Synit HUN
    Az 576 az ellenségünk!!! Mindenki vigyázzon!
  • DummyBoy

Ernőke után szabadon: Folyamatosan Kussolva Játszódjál Kisfijam!
  • grebber
    Fejezd már be!!Ne szavanként irogassál!
  • Dexantreal
    [fliph]no hát akkor kijátszom és közben meg is írom a sztorit[/fliph]
  • Dexantreal
  • Dexantreal
    Busszaaall? Ez valami mod, vagy alap jáékban van benne? Én is akarok buszt
  • Emb3rke
    Sziasztok!

Na végre sikerült beszereznem a játékot. Először furcsa volt az első rész után, de most már hozzászoktam. ;)
    Én a visszajátszásnál hiányolom a nagyobb szabadságot. Még mindig ugyanolyan butított. Van lassítás meg mozi mód és ennyi. Egy ilyen játéknál, ahol nagyon látványos jelenetek vannak, fontos lenne a normális visszajátszás. Én emléxem kb. 8-10 évvel ezelőtt volt egy NASCAR játék. Nagyon sokat játszottam vele, mert ott is ehhez hasonlóan hatalmas tömegkarambolt lehetett csinálni. Volt vagy 30 kocsi és szembe mentem a körpályán az árral. :o) Az eredmény brutális volt az esetek többségében. :) Szinte az összes kocsi szarrá zúzódott, pörgött össze-vissza (a levegőbe nem repültek, arra nem volt képes még az engine).
    A visszajátszással nagyon sokat lehetett foglalkozni, hiszen rengeteg kameraállás volt (pl. minden kocsi fedélzeti kamerájára lehetett váltani), ha jól emléxem vágni is lehetett, el lehetett menteni. Szóval jó volt.
    A Flatoutnál is jó lenne egy fejlettebb visszajátszás. Hisz' milyen jó lenne egy jelenetet akár 5-6 kameraállásból megfigyelni...

• zoli122
    Én eccer derbyben csináltam azt azzal a qrvával hogy áll a fal mellet probálja eltolni a másik tagot én erre busszal izombol bele megyek oldarról (mentem vagy 140--el) (jah és nem volt sérülése) és akkor durrbele és le ment az élete 0-ra és azt irta hogy wrecked LOL ott röhögtem a LÁMÁN mondtam magamban ezt jól megkapta
  • zmeor
    ezt én is észrevettem!
    télleg kurvára idegesítő!
    Főleg amikor szinte hajszál pontosan együtt érerk be valamelyikkel és berakja 2. nak a k*rvát. amugy elsült már fordítva ia nálam a bug! olyankor jót röhögtem...

mellesleg van még 1 dolog amit észrevettem.. mikor mielőtt beérnél a célba első helyen egy kis szaron is akkorát tudsz repülni hogy nem te leszel az első hanem aki 6km errel mögötted jött...
    no mind1 már kipörgettem
  • DummyBoy
    Üdv!

Ez a CAM FIX nincs meg senkinek? Nem tudnátok nekem elküldeni? Kezd idegesíteni mikor nem látok :)

Mellesleleg hála istennek amit utáltam az első részben azt jóformán kiszedték, amit utálok az NFS-ekben azt meg mongyuk belerakták :( Na mindegy ... összességében nagyon bejött a game :) Holnapután Lanparty, megjött az összes game, addigra szeretném ezt a kamera fix-et beszerezni :)

Akinek megvan az elküldené nekem? [email protected] ... ha meg nagyobb mint amit a freemail fogadni tud akkor adok másik címet!

Pls! :)

Más: Ezt a Sophia Martinezt nekem még Derb alatt sikerült megutálnom ... miután befejeztem a Derby-t utánna még egy csomószor visszamentem csak azért hogy a végre Wrecked legyen ... Néha nagyon undorító amit csinál a gép ... -megyek mint a meszes, egyenes úton, semmi nincs sem előttem sem a földön, erre felborulok, persze hiába nem volt senki a minimapon, mire a Reset visszatesz addigra 6-8-ik vagyok ... vagy megyek full gázon és elhúz mellettem egy kocsi, úgy hogy csak lesek ... ritkán kéromkodtam már ennyita gép előtt mint mostanában :) Ettől függetlenül teccik :)
  • Dexantreal
    Mindig felkenem a csajt mindehova
  • moralosan
    3.dik = harmadikdik :))
  • zolo
    Na jó, ilyenkor én is első vagyok, de úgy gondolkodj, hogy Sofi mondjuk max 3.dik lehet , és úgy nyered meg a kupát.Minden szuppinak tűnik, Sofi 6.-dik lesz , csak aztán a gép előrébb rakja 2-dik helyre , aztán b*szhatod a kupát...
  • gplay
    Erre nagyon egyszerű a megoldás.
    Én nem megyek tovább csak ha első vok, ha nem restart
  • zolo
    Van egy bug, ami meg a kecsapolásnál is idegesítőbb.Már többször előfordult, gondolom veletek is.Megyek a versenyen, első vagyok,direkt a cél előtt megnézem a sorrendet, és amikor beérek nem az a végeredmény.
    Pl.6-dik helyen van Sofia a versenyen,pontversenyben 2-dik.Mikor beérek és a végeredményt mutatja Sofia 2-DIK VAGY HARMADIK.Ez kurvára idegesítő, amikor emiatt vesztem el a kupát.Számomra ez a legnagyobb bug, vagy csalás, ki minek hívja!
  • moralosan
    olvasd :)
  • zoli122
    Olvassad el a használati útmutatót amit kaptál a CD-hez ha eredeti mert abba benne van
  • gplay
    Hopp nem tok írni
  • gplay
    Hali. Elkészült a második videom is.
    Leszögezem nem vok Szpílberg
    Flatout2 a második viedo
    Load & Enjoy.
  • BIZ0906
    Nagy áruházakban kapható a játék?
    A warez verzióba a netes játék csak egy ideig müxik.
    Na?
  • Travelos
    szasztok!

meg tudnátok mondani, hogy a setup-ban mi az a post-processing?

mert mikor bekapcsolom olyan fakóbbak a színeim valahogy, de lehet csak beképzelem a dolgot.
  • zoli122
    Mi a neved? (a gaméban?) mert ha van olyan mint neked akkor szokta ki írni. legalábbis nekem mikor "a" volt a nevem át irtam xXx-re és már jó lett próbáld ki irj be egy másik nevet ha az sem jó akkor nem tom
  • zoli122
    Köszönöm előre is
  • zoli122
    Jah madj lécci privátba válaszoljatok már mert csak este 8 fele leszek és akkor már nem fogom megtalálni
  • zoli122
    Én is olyan pecsre várok hogy elhessen 20-30 menni az oválba az akkora durva lessz majd. Ja és hogyan is lehet multiba csetelni? (nincs erőm vissza olvasni olyan sokat)
  • Dexantreal
    lol....nem, nem lesz, csak engem megfogott ez a játék és elkezdtem írni egy sztorit róla, ami nagyjából olyan lesz, mint a játék. Ha ez befut, akkor lesz film, egyébként nem. Ha befut....
  • gamerboy91
    Én meg egy patch-re ami kijavítja a sz@r hangokat.
  • SötétBarom
    Továbbra is a 20 autós modra várok. Speedwayen akkorát lehetne zúzni hogy iszonyat.. Mind1 majd talán a Carma4ben vagy a DD3ban..
  • zoli122
    Télleg lessz film?
  • Richard90
    na új egyéni rekord...
    Ring of Fire: 1696 pont :)
  • Dexantreal
    #5228-5229:

lolll, na persze
  • acsati
    Fletautó a film cime :D
  • acsati
    én leszek jack benton :D
  • Crazy Mate
    Ha rámegyek az multiplayeren belül a find serversbe,akkor nekem hibaüzenetet ír ki és kilép,mi lehet a baj?