FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
olyan édes :)

Peetboy
Akkor te elvagy tévedve kislányom. Nincs még 3. rész, de rád hagyjuk.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Istencsászár
<#idiota>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Varenga
lál -.-

Ja én nem az Flatout-Ultimate carnage-ra mondom,hogy a harmadik rész!!!Hanem van Flatout3!!!
Látom nem vagytok igazán Flatout guruk!A Városban ahol lakom nagy a rajongótábor és mindenki tudja,hogy megjelenik a 3!Nyissátok ki a csipátokat és nézzetek szét a neten,vannak fent képek,videók!Az újban már havas és vizes pálya is van!!!Jó a pálya ugyanaz,de már élvezhetõbb a bõvítményektõl és fulos a grafika!A gépeiteket meg dobjátok ki,ha nem elég jó a kép!Egyébként az a legjobb minél látványosabb és élethûbb egy játék!Ja a tieden akadozik,Sorry az új játékokat nem számológépekre írják!!!Dominózz inkább!Nekem már Hétfõn megjön a három!
nekem CoD2re, meg néhai CoD4re bõven jó! Meg UOzásra... CS:S is megyegetett vele, meg a TF2 is...

Istencsászár
Nekem s X800 van jelenleg is... premierkor vettem nagyok sokért ( azóta is bánom... ), 3 éve szinte semmire nemjó, Sm3 óta semmire nemjó.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

képzeld én 5 évig használtam az x800amat és vigan tudtam játszani! Az oké hogy SM3as játékkal nem, de nem is érdekelt annyira. Sõt amióta megvan a 8800GT-m, rájöttem, nem sokat vesztettem. Egyedül BiA:HH meg Mass effect miatt meg GRID miat már megérte megvenni az új vidkarit...

Rosszul áll a szénája, és az intel nagyon nyomul :)
poppe
ultimate carnagerõl beszéltek? :)
nem csak 1-jén jelenik meg? nehogy az legyen mint az assassin's creed-del, h egy pálya után egyszer csak nincs tovább...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Maxtreme
Becsõdöl lol...

Istencsászár
AMD miért csõdölne be?:) 5 évre tervezel egy kártyát használni pécén? ( meglehet oldalni, csak játszani nemtudsz majd rajta nomrálisan 1-2 év után )

Viszont arról lehetett tudni hogy gyenge gépen is jól megy. Nem szeretem ha egy autós játék túlságosan a grafikára megy, mert az eredmény egy éppenhogy játszható akadozós játék, lásd TDU. Nem mindenkinek van egyébként 8800GT szintû vga-ja, bár szemezgetek valami ATI 4850-el, csaképp ha az amd becsõdöl, ki fejleszti majd a drivert...
Maxtreme
A fo2 8xaa-val meg sem mozdul 100-ról nálam :)
Gondoltam ez sem fog, tévedtem :D

arty
mert az FO2-ben simán ment 8xAA mellett is majdnem 80fps-el :)

Forza.

Jól vagy egyébként? Mi a túrónak 8x -os AA, és csodálkozol hogy kicsi a teljesítmény :D
arty
bekaphatják, akkor inkább megveszem boxra 5ezerért ... szánalmas, full áras játékként jön, mint egy Mass Effect, holott röhejes a tartalom ezesetben ...

Forza.

Legend Killer
ez viszont télleg olcsó :D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
ja és szép képek a Flatout HD-ról :D, amiket beraktál Max.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
értem, csak sosincs pénzem játékokra :(, csóró vok :D.

kösz infot Maxtreme, meg Istencsászár.

Maxtreme
jah :)
Mellesleg ennyit simán megér szerintem. (ráadásul a honosítás is nagyon igényes)

Istencsászár

Maxtreme
9600-on akarom mondani (vagyis írni) :)

Maxtreme
(9600oron el sem fog indulni)
Horror tps a jó fajták közül.
Biztos beszerezhetõ, bár én megvásároltam.

Legend Killer
1ati radeon 9 600, amúgy nemtom a többit, mer nem vok pro gépész :D.. mellesleg néztem a korábbi képeidet a screenshotos topikban, miaza Suffering izémizé? beszerezhetõ, letölthetõ? :D kaland, akció, olyan, mint a kotor2, hogy váalszolgathatsz a többi emberkének?

Maxtreme
Nemtudom mi van mellette, de az valóban kevés lesz.

Maxtreme
Ha valakit érdekel ide és ide tettem be pár saját készítésû képet.

Legend Killer
vááá és váááá :'(

512 mb ramom van összvissz :D... azé kösz.

Maxtreme
Igen.

Idézem magam:

No kérem, tegnap este (éjjel) kipróbáltam a német verziót. Hát b*sszus ez tényleg 1 az 1ben flatout 2. Az autók és a pályák 90%-osan, a játékmódok 100%-osan megegyeznek az elõdben látatokkal. Ami sokat javult az értelemszerûen a grafika. Tehát kaptunk egy flatout 2 HD-t...
Amin még valamelyest finomítottak az az irányítás. Az autók nem csúszkálnak az úton mintha jégen versenyeznénk, hanem sokkal természetesebben viselkednek (no az arcade stílus azért természetesen megmaradt)
Továbbá rengeteget fejlõdött a gépigény.. Negatív irányba... Maximális élsimításhoz (8x) a 8800GT, és a 6200+ kevés. 4x-esel a minimum fps-ek olyan 43-45 körül alakultak.
Az engine skálázhatósága egyenlõ a 0-val. Ha játékon belül lejjebb veszed a grafikát, (látványvilágba kb ugyanazt kapod) az fps szinte semmit nem változik.. (értsd: ahol eddig 44 volt, lesz 45-46)
A multi rész sajnos live rendszerû.

Legend Killer
náci verzsön az<#idiota><#hehe>.

amúgy jelentõsen eltér a gépigénye ehhez képest?

Nohab
Német verziót már lehet tölteni. Ergó bábuk a sofõrök <#idiota>
Bence94
ja jól hangzik de úgytûnik 8k lesz amiért persze nem éri meg.fo 2 pedig fullon elég szép... annak idején azonnal elõrendeltem ezzel is ezt tenném de így nem éri meg.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

arty
én uj pályát nem találtam eddig :) viszont 8 helyett 12 kocsi, szebb graf már eleve jól hangzik

már csak az kéne, h a fél évnyi igérgetés után esetleg tényleg kiadják végre...

Forza.

Bence94
tudom minijáték kocsi azt nem tudom hogy bõvült karakterek igen rombolhatóság megnõtt esetleg még pálya?

Istencsászár
Nemegészen mert nem csak garikai frissítés hanem tartalmilag is igencsak bõvült.

Bence94
az nem flatout 3 az csak a boxra megjelent 2. rész felújított grafikával ami most jön gépre is.

Jó,a Fo.megjelent magyarul,de nekem is már korábban megvolt!Korábban írtam egy oldalt ahol bõvítmények vannak .Valaki rájött már hogyan kell felrakni az autókat?Én már besokaltam annyit görcsöltem vele.Készül már a Fo 3,nem sokat kell már pc-re várni,ha jól láttam egyik oldalt elõ lehet rendelni 7990-ért.
Sziasztok!Magyarosítást itt találod:http://magyaritasok.hu/index.php?searchfield=flatout+&func=search&mehet=Keres%E9s
Mit bunkóztok vele,igaza van!Ha magyarok vagytok a játék nyelve is legyen az!Én nem engedném a gyártónak,h.forgalmazza az eu-ban a játékokat ha nem fordítja!Bezzeg román meg az anyám tudja milyen nyelv rajta van a legtöbb játékon,mi meg éveket várunk a fordításra!Hála meg azoknak akik veszik a fáradságot és lefordítják4
ollie
mit nem értesz? a felfelé, vagy a lefelé nyilat kell lefordítani magyarra? :))

Bence94
l

Bence94
akkor jó gondoltam

Synit HUN
Nekem is eredeti, de én XP-n is krekkel használom :)

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

arty
jaok :) (nekem a krekk lett egyszerübb, miután másik sf game kinyirta a vista x64em)

Forza.

Synit HUN
Szarfos update lesz az :)

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

arty
5.5-ös update??? :O

patch 1.1 és 1.2 van (csak utobbi kell!)

Forza.

gergobaby
5.5-ös update-el ugynézki megy szépen, most rakom mindjárt a patch-et ! :)

Toshiba L300-2C5

arty
krekkelned kell, a gyári lemez starforce-al van védve és az vistán nem érzi jól magát (pláne esetleg 64bitesen)

tehát 1.2 patch feltesz, krekkel :( ez van.

Forza.

gergobaby
Persze, hogy eredeti! Okés, mindjárt utánna nézek, köszi!

Toshiba L300-2C5

Bence94
eredeti mert akkor elvileg valami starforce update kell vistára vagy mi.