FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem csak 1-jén jelenik meg? nehogy az legyen mint az assassin's creed-del, h egy pálya után egyszer csak nincs tovább...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Forza.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
kösz infot Maxtreme, meg Istencsászár.
Mellesleg ennyit simán megér szerintem. (ráadásul a honosítás is nagyon igényes)
Horror tps a jó fajták közül.
Biztos beszerezhetõ, bár én megvásároltam.
512 mb ramom van összvissz :D... azé kösz.
Idézem magam:
No kérem, tegnap este (éjjel) kipróbáltam a német verziót. Hát b*sszus ez tényleg 1 az 1ben flatout 2. Az autók és a pályák 90%-osan, a játékmódok 100%-osan megegyeznek az elõdben látatokkal. Ami sokat javult az értelemszerûen a grafika. Tehát kaptunk egy flatout 2 HD-t...
Amin még valamelyest finomítottak az az irányítás. Az autók nem csúszkálnak az úton mintha jégen versenyeznénk, hanem sokkal természetesebben viselkednek (no az arcade stílus azért természetesen megmaradt)
Továbbá rengeteget fejlõdött a gépigény.. Negatív irányba... Maximális élsimításhoz (8x) a 8800GT, és a 6200+ kevés. 4x-esel a minimum fps-ek olyan 43-45 körül alakultak.
Az engine skálázhatósága egyenlõ a 0-val. Ha játékon belül lejjebb veszed a grafikát, (látványvilágba kb ugyanazt kapod) az fps szinte semmit nem változik.. (értsd: ahol eddig 44 volt, lesz 45-46)
A multi rész sajnos live rendszerû.
amúgy jelentõsen eltér a gépigénye ehhez képest?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
már csak az kéne, h a fél évnyi igérgetés után esetleg tényleg kiadják végre...
Forza.
Mit bunkóztok vele,igaza van!Ha magyarok vagytok a játék nyelve is legyen az!Én nem engedném a gyártónak,h.forgalmazza az eu-ban a játékokat ha nem fordítja!Bezzeg román meg az anyám tudja milyen nyelv rajta van a legtöbb játékon,mi meg éveket várunk a fordításra!Hála meg azoknak akik veszik a fáradságot és lefordítják4
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Toshiba L300-2C5
tehát 1.2 patch feltesz, krekkel :( ez van.
Forza.