FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Igen! Nekem is! Csak lan vagy hamachi. Az eredti exe-vel megy csak online.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

matyi08
asszem nem szabad any-ra a verseny típusát. egyébként nekem is kifagyott. de a lan-ban ment jól (másodszorra 😄)

gabi89
Nekem tud keresni amikor neten gamelek sõt még akkor se fagy ki mikor nem állítok be keresési feltételt 😄 (mákom van)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

De nekem a crack-el nem is tud keresni game-t, mert lefagy...

steam, origin: ACE_hun

Synit HUN
De jó ezt tudni 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

matyi08
és én is ott voltam. a nevem: RaVageX

matyi08
de meg volt crackelve, és ez a lényeg, mert az exe-s amcsi volt.

gabi89
Nem teljesen igaz mert délután Suna szerverén voltam és neki Amcsi veeziója van nekem meg EU-s (EVM) igaz emg van crackelve.
Sokan vannak a szerveren de senki se gamel 😞
Nem akar vki jönni?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

matyi08
én mióta megvettem, egyszer beraktam a dvd-t, és azóta nem vettem ki.<#bee1>

Nekem amikor keresni akarok Online servert, lefagyizik. Megvan az eredeti, de Reloaded crack-el, lehet megpróbálom gyárilag, csak úgy DVD-t kell berakosgatni, meg SF-et installálni...

steam, origin: ACE_hun

matyi08
szóval akkor mindenki:
Name:FlatOut2 SGLAN
Password: sg.hu

matyi08
nem muszály, hogy ez legyen: FlatOut2 SGLAN, de egy legyen, szóval értitek.

matyi08
sztem egy dolog, hogy az eu-s, meg az us-s verzió nem kompatibilis, de akkor se legyen 6000 hamachi server. valami megbízható ember csináljon 1-et, azt kész.

gabi89
okok

matyi08
vagyis bennt voltál.

matyi08
ne csináljon már mindenki külön szervert!!! gab te is bennt vagy már a FlatOut2 SGLAN-ba! oda hívj embereket és játszatok. nem kell mindenkinek egy külön server.

gabi89
A másik hamaci szerver elérése mi?

Csibe001
Akkor majd kiteszed a banner alá?Jó lenne különszedni a faq-tól.Hm?

VRSDM
ja és hogy PM -be kérem mert igy sok elfog veszni talán :S

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
nembaj hogy mostlett megbeszélve hogy 1 legyen? persze nekem mind1

gabi89
Én gab néven játszok.
Csináltam "szervert"
Név:Sg Flatout2
Jelszó: Sg.hu

gyertek fel.Természetesen hamacival van csinálva.

VRSDM
láttam már, felis lettél irva

matyi08
elküldtem.

Synit HUN
Egész Du a multit hajtottam most meg már nincs idõm.... Vazzameg!

VRSDM
helyeslem, szerintem is... mondjuk
NEKEM KÜLDJÉTEK EL A NEVEKET PM-BE (privat message az ujregekért 😄)
az enyém ha már igy szóbajött cHPis

Synit HUN
Igen de én direkt használom a törtet mert szopok a védelemmel. A starfoce-ot meg leszedtem....

Csibe001
Hi!!Mondtok neveket, hogy ki milyen néven jáccik?Én Csibe néven vagyok.
Jó lenne valami lista.Hm?Vélemény?

matyi08
van a FlatOut2 SGLAN hamachi-s server. melyik a másik? vagy van több, mint 2?

XD jah <#mf1>

matyi08
tudom. de semeddig nem tart kicserélni. legalábbis annak, akinek eredeti van, akinek nem, az ugye nem tudja.

Synit HUN
Várjál várjál várjál! Hamachin is csak azonos exe-vel lehet nyomni!

matyi08
és akkor aki akar játszani hamachin az tud is, nem kell servereket próbálgatni. bocs, hogy 2-be írtam.

matyi08
de ne legyen már több hamachis server! legyen 1!!

Synit HUN
Hamachin nyomhatnánk most is igazán!

matyi08
végülis... de ha én pl haverommal akarom nyomni, úgy, hogy csak 2-en, akkor tuti, hogy hamachin fogom...

Ezt mi is meg tudtuk csinálni hamachi nélkül is. 😊 Aki meg nem szimpi, ott a kickelés.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Amúgy tök "fasza" ez a 6000 verzió, amit kiadtak világ szerte. Nehogy véletlenül tudjon más verzióssal játszani. Mint látjátok, az eredetivel is szopnak rendesen...

matyi08
csak a sophia martinezzel van gondja mindenkinek... a többit még egész jól megcsinálták, de a sophiára már nem maradt idõ.

matyi08
sokkal könnyebb hamachin, mert nem jön a sok külföldi, és normális társaságban lehet multizni. ( nem mintha bajom lenne a külföldiekkel, csak akikkel hamachin vagy, meg tudod beszélni, ha pl egy buszos versenyt akartok nyomni.)

jakewyler
Na egy bug az amcsi multiba:haverokkal gémeltünk aztán amikor kellet volna má readyzni,akkor semmi sem történt,kilépni meg nem lehetett,mert fölül jobb sarokba az a hülyeség csak villogott,szal csak ctrl+delete-vel lehetett kilépni<#nemtudom>.Jöhetne már az amcsi patch.Ha valaki találkozott már hasonlóval akkor írja le<#dumcsi>

És szerinted ki akar LAN-on játszani neten keresztül, ha megy a tört hamachi nélkül? 😊

arty
bugbear 😞

most olvastam valami reportot készitõkkel: "van kecsupp, de észrevehetetlen! olyan okosra irtuk az AI-t, h egyáltalán nem zavaroan "csal", hanem ésszel, csak h a ti játékotok még élvezetesebb legyen, folyamatos küzdelmet vívhassatok ..."

hogy néz ez ki nálam:

sofphia martinez és én azonos pontszámokkal állunk két verseny után: a harmadik, mindent eldöntõ verseny utolsó körében vagyunk.... lemaradok a 4. helyre, szofia kis chilije mellettem kavar ... rárántom, bumm a vasháznak: kajánul röhögöm ahogy sikoltva kirepül a kocsibol és csontjai szétzúzódnak, nyomok egy nitrot, két kanyar és elsõ vagyok, sohipa az utolso(!)... már csak egy keményebb jobbos, át a kanyonon és a ott lesz a cél ... ekkor látom a bal felsõ sarokban, h a listán kezdenek kicserélõdni a nevek, sophia ugy jön föl, mintha a kis chili helyett már a venom lenne alatta szarrátuningolva, tripla nitrót égetve, mi viszotn csak állunk, mint a parkolóban 😞 minimapon ugy jön, ami elképzelhetetlen, bummmmmmm, belémszáll... és belök a célba, nyertem. Hátnemtom, én észrevettem a csalo AI-t és egyáltalán nem tartom élvezetesnek 😞

bugbear, bazz, ezt is elkurtátok 😞

Forza.

matyi08
én most játszottam hamachival és azt mondták nekem, hogy cseréljem ki a reloaded-es exe-re az eredetit, mert õk azzal játszanak, mert ott van chat. sztem meg elég a teamspeak. így is azt használtuk. szóval sztem vissza kéne rakni az eredeti exe-t, és úgy játszani hamachin. akinek meg tört van, azok is csinálnak hamachin servert, és külön játszanak.

radeer
Na összesítve amirõl beszélünk.

Nekem eredeti van, így tudok játszani azokkal akiknek eredeti vagy EU-s játéka van. Ellenben nem tudok akinek Reload-os vagy USA-s origin cucca van. Ha azokkal szeretnék játszani akik itt is vannak, akkor ki kell cserélnem.
Tehát érdemes az EVM-eseknek is kicserélni és akkor hamachival tudunk csak mi külö9n LAN játszani. Hogy stabil legyen a játék a multi után és ne fagyogasson, érdemes visszatenni az origin exe-t ha már egyszer pénzt adtunk érte, így biztosított a fagyásmentes játék.

Én azéárt azt mondom aki teheti vegye meg.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

az 1.0-ás hamacival is mûködik a lan neten keresztül?

acsati
én meg simán tudok az evm-es verzioval. gond egy szál se nem kell ide hamachi meg reloaded nekem
Synit HUN
Én az EVM-mel tudtam. A Reloadeddel is. Most jelenleg csak a Hamachi megy.

Minek hamachiztok bazz, megy simán az online része 😊 Törttel...

zolo
Na mostmár tököm tele van a multival!!!
Ha nem crackelem az eredeti evm-es játékomat akkor, ezzel a szöveggel nem enged be sehova:"This game session is no longer avaible"
Hameg crackelem akkor multinál kifagy a játék a szerverfrissítésnél.Mostmár valaki legyen szíves egy hsz-ben leírni hogyis lehet multizni, vagy valami normális exe-et adjon, vagy valami, mer már tököm tele van hogy nem tok multizni
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

http://flickr.com/photos/zolika90/