7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
Braveheart #5338 Norton Antivirus 2006. És bizony trójait jelzett. -
Dexantreal #5334 Ok, majd akkor küldöm, ha meglesz -
#5332 engem is érdekel! -
#5331 Ja hengem érdekel küld el majd emilben -
Dexantreal #5330 Istencsászár: kéred majd a sztorit, ha meglesz az első fejezet? Flat Out 2-ről. Hamarosan vége az első fejezetnek csak azért és, ha gondoljátok, akit érdekel, annak elküldöm majd. -
#5329 Tartsuk magunkat a 800*600-hoz, nem áll sokból átméretezni és a fórumot sem cseszi szét! Thx! -
#5328 Survival Cup rulz ;) -
#5327 Nemtom nálam a Nod nem talált benne semmit. Te milyen vírusirtót használsz? -
#5326 ezt hogy? :D -
#5325 Hali!
Nem tudjátok mikor kapom meg a bónuszverdákat, mert minden kupám arany, kivéve a "stunts"-os dolgokat...vagy csíteljek? -
#5324 Hamár itt tartunk :)
-
#5323 Na ez az utolsó 6-os futamon a DERBY nél valamit kéne fejleszteni a kocsin mert eléggé szar helyezést érek el mindig.De a pénzem meg kevés :( -
#5322 LOL kicsi a hasonlóság de van -
Richard90 #5321 Nekem így nézett ki :D
-
Braveheart #5320 Emberek! Leepí17 (Suna) belinkelte nemrég a játék zenéit tartalmazó tömörített filet. A zenék közül a chelsea smiles vagy mi trójait tartalmaz! -
Richard90 #5319 lol mintha tőlem loptad volna a képet :D:D
nekem is volt ez tök ugyanilyen versenyem :D -
#5318 Jó kis verseny volt...
-
csoola #5317 nehezen de sikerült ;), thx érte -
csoola #5316 nem müxik:( nemtom leszedni -
#5314 én itt vagyok... végigvittem már úgyhogy szoktam járni írogatni -
#5310 Én azt vettem észre hogy mióta meg van mindenkinek a game azóta itt kihalt az élet. Mostanában reggeltől estig nem gyűlik össze annyi szöveg hogy vissza olvasáskor ne kelljen az előzö oldalra vissza menni. Mikor még nem volt meg senkinek se a game nem győztem vissza olvasni annyit írtatok (engem is bele értve) de ez már multé ma már alig irtok (nah csak ezt vettem észre) Lehet hogy hülyeségnek tartjátok majd de mit akartok én is hülye vagyok -
#5309 Jó reggelit kívánok mindenkinek!!! (aki itt van és itt lesz) -
#5308 te gyök vagy, vagy ja?
nc -
#5307 bassz meg hova szarsz? mej már nem bírsz legyőzni és menekülsz? nevetséges.. -
#5306 vili -
#5305 vagy csak te tetted bele
amugy a dartsnal ki szokta jelölni hogy éppen hova kell céloznod -
#5304 jó kis BUG -
#5303 Hehe! Darts közben vízbe ugrottál? -
CUCLI #5302 na mi a hiba a képen?
-
#5299 ott van hogy Istencsászár! de nem tom mi van vele régebben törölt üziket. ezt onnan tom hogy az én lámaságimat is kitörlte :D -
#5298 Hi!
Egyébként ki itt a gazda? mert teremthetne egy kis rendet. Nagyon sokat képzelt magától ez a gyerek....de legalább bocsánatot kért -
LeePí17 #5297 olvass vissza kicsit..
tartozok nektek 3 zenével..minjá kijavítom a hibásakat :D -
csoola #5296 ha tudja vki honnan lehetne leszedni a játék soundtrackjét irja meg plz!!!! -
Madmano #5295 Rendben.Csak tudod,meglepett a dolog.Írok a kedvenc forumomra,mert problémám van,erre ez a válasz.Nem ezt szoktam meg itt.És eztán sem akarok ilyet látni,hacsak nem szolgálok rá.Vili? -
Lyan Kyj #5294 nekem tetszett:) -
Madmano #5292 Most nézem jobban,mit írt nagy betüvel ez a ....!"Bombázlak"benneteket a kérdéseimmel.Ha így lenne,tele lenne ez a lap az irományommal.Tudtommal ez a "bombázás".Istenem,milyen korlátolt emberkék vannak.......Na,nem húzom fel magam még jobban ezen. -
Gabe18 #5286 És te a #5270-es hozzászálásból honnan állapitod meg hogy eredeti vagy warez verzió okozza a problámát? -
szafiii #5285 Hátha látjuk egymást :) Mit szóltok? -
szafiii #5284 Valaki multi esetleg? -
Nekem 3 ugrás után ennyi az eredményem