FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
steam, origin: ACE_hun
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Sokan vannak a szerveren de senki se gamel 😞
Nem akar vki jönni?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
steam, origin: ACE_hun
u dont have to listen anybody else but me
Csináltam "szervert"
Név:Sg Flatout2
Jelszó: Sg.hu
gyertek fel.Természetesen hamacival van csinálva.
NEKEM KÜLDJÉTEK EL A NEVEKET PM-BE (privat message az ujregekért 😄)
az enyém ha már igy szóbajött cHPis
Jó lenne valami lista.Hm?Vélemény?
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
most olvastam valami reportot készitõkkel: "van kecsupp, de észrevehetetlen! olyan okosra irtuk az AI-t, h egyáltalán nem zavaroan "csal", hanem ésszel, csak h a ti játékotok még élvezetesebb legyen, folyamatos küzdelmet vívhassatok ..."
hogy néz ez ki nálam:
sofphia martinez és én azonos pontszámokkal állunk két verseny után: a harmadik, mindent eldöntõ verseny utolsó körében vagyunk.... lemaradok a 4. helyre, szofia kis chilije mellettem kavar ... rárántom, bumm a vasháznak: kajánul röhögöm ahogy sikoltva kirepül a kocsibol és csontjai szétzúzódnak, nyomok egy nitrot, két kanyar és elsõ vagyok, sohipa az utolso(!)... már csak egy keményebb jobbos, át a kanyonon és a ott lesz a cél ... ekkor látom a bal felsõ sarokban, h a listán kezdenek kicserélõdni a nevek, sophia ugy jön föl, mintha a kis chili helyett már a venom lenne alatta szarrátuningolva, tripla nitrót égetve, mi viszotn csak állunk, mint a parkolóban 😞 minimapon ugy jön, ami elképzelhetetlen, bummmmmmm, belémszáll... és belök a célba, nyertem. Hátnemtom, én észrevettem a csalo AI-t és egyáltalán nem tartom élvezetesnek 😞
bugbear, bazz, ezt is elkurtátok 😞
Forza.
Nekem eredeti van, így tudok játszani azokkal akiknek eredeti vagy EU-s játéka van. Ellenben nem tudok akinek Reload-os vagy USA-s origin cucca van. Ha azokkal szeretnék játszani akik itt is vannak, akkor ki kell cserélnem.
Tehát érdemes az EVM-eseknek is kicserélni és akkor hamachival tudunk csak mi külö9n LAN játszani. Hogy stabil legyen a játék a multi után és ne fagyogasson, érdemes visszatenni az origin exe-t ha már egyszer pénzt adtunk érte, így biztosított a fagyásmentes játék.
Én azéárt azt mondom aki teheti vegye meg.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Ha nem crackelem az eredeti evm-es játékomat akkor, ezzel a szöveggel nem enged be sehova:"This game session is no longer avaible"
Hameg crackelem akkor multinál kifagy a játék a szerverfrissítésnél.Mostmár valaki legyen szíves egy hsz-ben leírni hogyis lehet multizni, vagy valami normális exe-et adjon, vagy valami, mer már tököm tele van hogy nem tok multizni
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
http://flickr.com/photos/zolika90/