7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#5379 FO2 mods egybecsomagolva
camfixek(v1 v3 v4), objekt(fo1 realistic) modok vannak benne
ne kelljen már a jointra várni :) -
#5378 Engem inkább a Camfix érdekelt, nagyon jó lett az új, de a Realisztikus objekteket is leszedtem, majd kipróbálom :)
Télleg ... Multiban működnek ezek a realisztikus objektek? (Holnap LAN-ra megyek :) ) -
#5377 Bakker regeltem magam már töb mint fél órája a F2 Joint oldalra erre b...tak mailt küldeni :( -
LeePí17 #5376 most is pl szenvedtem a pickuppal a 1.helyért a cafkával erre a kis kötsög 3. belém száguld a semmiből...(mert a térképen sehol nem volt).. neki a falnak..na szép..van 1 kör..elvittem a cél állvány kaptam full nitrót és adtam az aszfaltnak..meg a jasonnek...és a végén a kiscafkát is megelőztem...és az 1ső ismét én lettem -
#5375 Én pl az uccsó 6-os derby szakaszon megszendvedtem az első helyért holtversenybe lettem első Sofiaval!
Egyszer tudtam csak első lenni ezen a 6-os futamon :( -
LeePí17 #5374 hát nemtom h hogy kerülsz te előre..
én mindíg középtájt maradok..majd csak a végén..utolsó kör közepe tájékán lépek nagyon gázra..így lesz pénzem,nitróm a végére hogy kiüssem jason-t vagy monikát..így enyém lesz a győzelem :D -
#5373 Majd ha kivittem kipróbálom ,mert elég jól hangzik. Szerintem valami iszonyat könnyű lett. Az a baj ,hogy mindig előre kerülök és kimaradok a nagy karambolokból és így egyszerűen nem tudom jól megnézni őket... a visszajátszáson is finomíthatnának... -
#5372 Ez a realisztikus súlyok dolog érdekel a kamerfix nem!Regelek azt töltöm is remélem nem vagyok béna és sikerül is megcsinálnom! -
Szabi1991 #5371 én csak akkor teszem fel , ha kész lesz a magyarositás :) (1 hónap) -
#5370 sztem nem. enélkül egy olyan NFS, amiben repkednek a tárgyak, ha mész a pályán -
#5369 És az utolso mod, amit sztem érdemes felrakni:
Több egyjátékos beállitási lehetőség
"Single Race" és "Single Event" módokban lehet extra dolgokat beállítani:
Körök száma
AI erőssége
Ragdoll ki/bekapcs
E beállito menübe a DEL gombal lehet belépni, miután kiválasztottuk a pályát!
Installálás a szokásos:
SingleRaceOptions.bfs betétele a Flatout2 könyvtárba
Filesystem nevü file átszerkesztése:
fo2a.bfs
fo2b.bfs
fo2c.bfs
SingleRaceOptions.bfs
Itt is figyeljetek h a kurzor az utolo betü mögött álljon, NE nyomjatok ENTERT a sor végén!
Különben ezt a hibaablakot kapjuk:
-
#5368 No emberek, nem csinál vki szervert? :D
(Qrva jóóóóóóóó a játééék!!!) :D -
#5367 akkor ekkor mentsük :D -
#5366 anélkül is isten a flatout2 -
#5365 jah, az kimaradt, hogyan kell betenni a modokat:
flatout könyvtárába bemásolod a mod BFS fájlját, majd notepaddal megnyitod a "filesystem" nevű fűjlt, és a végére irod a bfs nevét. nálam a kamerafixel és az objektekkel igy néz ki a filesystem fájl:
fo2a.bfs
fo2b.bfs
fo2c.bfs
fo2camsv4.bfs
Realistic_dynamic_objects.bfs
AMI NAGYON FONTOS !!!!! miután az utolsó sort bemásoltuk (Realistic_dynamic_objects.bfs), ne nyomjunk entert, a kurzor álljon az "s" betű után, ekkor mentsük a fájlt!
Azaz ha a | jel a kurzor, akkor ekkor mentsünk:
fo2a.bfs
fo2b.bfs
fo2c.bfs
fo2camsv4.bfs
Realistic_dynamic_objects.bfs|
remélem elég érthető volt :) -
#5364 basszus, kiprobáltam a nehezebb objekteket... asszem én realon fogom nyomni, hihetelen feelinges, h nem zuzhatsz mindent szét és ha leszakad eléd valami nagy, akkor ott átmenni sem tudsz :D
gép is jonagyokat zakozik, de rá az aprobb, eltéritő jellegű objektek nem hatnak annyira: nyilván, mivel a cpu "vezeti" őket, perfektül :)
sajnos nem lett minden objekt felparaméterezve, igy van pár fura cucc, ami pehelysulyu maradt :(
a kamerafix pár kocsinál sajnos nagyon magasra rakja a hátsó nézetet, van amelyiknél jó... belső nézet nekem nehéz, alig látok ki a kocsibol :) szal a camfixet nem ajánlom ... viszont az objektfizikával az FO2 egy isten lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5363 most jelent meg a játék és már mennyi cucc van hozzá!! váuv :P -
#5362 Belső nézet kamera fix
szintén regelni kell letöltéshez :) -
#5361 ujra megy a flatout-joint! :)
Flatout1 objektum típusok/súlyok
Realisztikus objekt súlyok - sokkal nehezebb minden!
regelni kell a letöltéshez :) -
loserman #5360 most csinálom a 3. kupát ,de qrva nehéz :( -
#5359 Én elnézem és kiváncsian várom az irományodat :) HAJRÁ! :) -
Dexantreal #5358 Figyelem! Akiket érdekel a Flat Out 2 regényem:
A sztori első fejezete még egy picit várat magára, mert azt hittem, hogy mindjárt megvan az első fejezet, közbe még közel se vagyok. Pár oldal kell még. Szóval türelmeteket kérném, készül és majd elolvashatjátok.
Előre is thanks a megértéseteket! -
loserman #5357 haha 154.66 méter ::P :P :P -
loserman #5356 hello!
hogyan lehet 150 métert ugrani?
130 at sikerült csak. :( -
#5355 Szerintem így történt: ketten kiestek a versenyből a többi beért ,de kgdeg nem ment be a célba hanem a verseny után köröző kocsikat püfölte ,majd amikor végzett bement a célba. -
#5354 Ahogy nézem ezeket a törö zuzó pontokat felvetödik bennem a kérdés hogy ezt rende sfutamon csináljátok vagy csak singleba hülyéskedésnek mert normális futomon nem törni kell hanem gyorsan célbaérni hogy első legyél. -
#5353 ÁÁÁÁÁ..nem.....ez lehet hogy FAKE?4 benne volt egy kis photoshop?!
bár nem tom lehet hogy igaz de... -
#5352 ha a wrecked 7× van, akkor hogy lehetsz 6-dik? mert a wreckednél kiesik ugye egy ember, és összesen 7 ellenfél van, akkor elvileg mind kiesett. ha meg te estél ki, hogy lehet 7× wrecked? nem értem... -
#5351 jaja én is kérdezem! de mondujuk nem is olyan sok -
#5350 AZT meg hogy?! -
kgdeg #5349 Az egyik stunt palyan gyorsan nagy mennyisegu bankohoz lehet hozzajutni, csak kocsi is birja a dolgot! :)
-
#5348 nah gecc, megszereztem minden létező aranyat, amit lehet, de semmi bónuszcucc...mijafaszért? nálatok ez hogy műxik? -
#5347 úgy, úgy! és pont ehhez nem csináltak! nagy kár! azért megnézi előbb az ember, hogy mit vesz, vagy nem? -
#5346 Dehogynem, a játékok többségéhez van demo... 10ből ha 2őhöz nem adnak ki. -
#5345 úgy, hogy manapság már nem nagyon szoktak a fejlesztők demokat készíteni:C -
#5344 Az hogy lehet, hogy a gamét már lehet kapni, de demo nincs róla? Vagy csak én nem találtam sehol? -
ACE #5343 És felvázolnád, hogy egy zene file-ban hogy lehet vírus? :D -
#5342 hagyjátok már abba.
ad1: ontopic legyen!
ad2: csökken így a színvonal... -
#5341 Nekem is az van és nekem se jelzett arra semmit 3x is át vizsgáltam de semmi -
#5340 há ezaz, hogy nem akarnék csítelni, mert lerántottam egy full savét, csak szeretném, hogy meglegyen minden cumó "legálisan" - csítek nélkül, de gondolom a "stunts"-os dolgokat is aranyra kéne csinálni...