FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
te mekkora egy hülye láma vagy bazdmeg...
a multiplier az a szorzó bazz..ááá...istenem, a nagy angol tudás....
mégis annak mi értelme lenne, hogy nitro multiplayer?
én most nem röhögök, hanem sírok rajtad már, olyan szánalmas vagy néha...
áhhh...a másik meg, hogy tõled még egy kurva értelmes hsz-t nem láttam, nincsen sehol egy rohadt írásjel, semmi vesszõ, semmi pont, semmi...áhhhhhhhhhh...
LOL..............
zAkkEr
hmmm..most h így játszottam a flatout 2 vel ez a véleményem...
1.a játékotz jól megcsinálták..
2.de a többi az el van b@szva teljesen....
3.2000FT no comment
4.de azé játszok vele..csak multiba néha(állandóan)kilép a gambõl az asztalra..na lol)

Lol?!

zsanet
jössz multiba?

NE pislogjáááá <#idiota><#idiota>

erre mondják, h a kis dolgoknak is tud örülni?<#idiota><#idiota>

épp ezé nem multiplayer haneem multiplier

Gerbill
Gondolom egy ütközésnél 2x 3x annyi nitrót kapsz, de ha csak elgépelés akkor sem értem hogy lehet egy ilyenen "LOL akkorát röhögni hogy csak zenngett a ház"

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

matyi08
tényleg az...

jakewyler
Indítottam servert,Név:jake
nem hamachis<#vigyor3>
gyertek

Gerbill
multiplier=szorzó

Végre sikerült megvenni , nagyon zsír! A tûz effektõl és a Farmland pályáktól anyáztam kicsit, elég profira sikerültek!

Gerbill
Marha nagy poén

Nitro multiplayer... mi az értelme? Nitro multipliernek talán van értelme... tanulsz angolt?

és az miért lenne multiplayer??? <#banplz><#duma>

zoli122
Nagyon lol nézzétek meg ti is és kérlek jelezzetek vissza!!!!!!<#finom>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Lehet bugnak hívják<#banplz><#idiota><#ravasz1>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
UUUUUU gyerekek találtam egy kurva nagy program írás hibát lehet nálatok nem az van de menjetek multiplayerbe és ott create mage (online modba) és ott az elsö ablaknál lehet állígatni nah ott a nitro multiplayer hejett az van irva hogy nitro multiplier LOL akkorát röhögtem hogy csak zenngett a ház LOL LOL LOL LOL<#idiota><#idiota><#idiota><#buck><#buck><#buck>

NEOreg3
na én kiléptem a hálózatból, talán annak aki a helyemre jön nagyobb szerencséje lesz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zolo
De ezt ne mondjátok el senkinek se<#ravasz1>

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Ezzel sem mûkszik.Windows se blokkolja, nem tudom miért😞( Esetleg a router, meg hogy igaziból is lanba vagyok a szomszéd gépével, és arról jön a net 😞((

A különbözõ hamachi verziókkal nem lehet gond?
grebber
Hát ja ez sokaknál így van.Õ a gonosz fõellenség 😄

Next PC upgrade: 2022

NEOreg3
semmi:C

úgy látszik marad az online

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Csináltam

steam, origin: ACE_hun

mohus
ez nudli...nem játszottál még a Burnout Revenge-el vagy a PES5-tel😊))))))))))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

NEOreg3
csináltam szervert, tessék itt jelezni, ha nem látjátok

mohus
na ma én is megvettem...1999 HUF igazi magyaroknak való gémár

egyébként mglepõdtem, de rengeteg PS2 stuff olcsóbb lett az 576-ban, korábbi tapasztalatokhoz képest....de egy újgém sem 17e csak 13e õl F1 06...."sógoriak" (Bécs) az árak

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

gabi89
Nincs pedig vannak fent sokan hamacin de mikro belépek lanba akkor senki

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Mostmivan? Van game?

gabi89
Senki se jatszik hamacin 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

NEOreg3
igen, a legújabb hamachinak (1.0.0.61.) van egy olyan bekapcsolható opciója, hogy use low bandwith with unreachable players, így mindenkivel kapcsolatba tudsz majd lépni (feltéve ha másoknak is be van ez kapcsolva)

zolo
Utálom a hamachit 😞((Amikor online vagyok és vannak mások fent, rájuk azt jelz i hogy elérhetetlen😞((Tud valaki megoldást?

gabi89
Azt a szervert már megszüntettem mert akkor így csak egy van (legyen) ez pedig a
FlatOut2 SGLAN
sg.hu

gabi89
Játszik vki mert én nem látok senkit lanba 😞

NEOreg3
remek, mivel gab elérhetetlen szmámora hamachin így egy szervert sem látok D:

szerk.: most már elérhetõ, de szervert akkor sem látok, pedig synit látta az enyémet D:

Scareface
már tárgytalan, de legközelebb akkor beirom azt is, egyáébként tört 😊

matyi08
mondd azt is, hogy az exe eredeti vagy tört, mert akkor azt rakom be.

matyi08
úgy nincs különbség.

Scareface
Szerver😞hamachi)
Name:FlatOut2 SGLAN
Password: sg.hu
Kis derbi. Kámón pipól 😄

És úgy tartalmilag?
PL.: az NFS MW-nek is volt Black edition-je, az is különbözött a simától. Itt a cd-s a dvd-tõl nem különbözik tartalmilag? gondolok itt az extrákra

Synit HUN
Hát mostmár nem is tudom... 😄 De sztem a warez verzió inkább mûködik mint az EVM RLD exe-vel. Viszont nekem starforce nem ismeri fel a DVD-t soxor.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Miért szívsz? Ha a crack-eseknek nem is megy az online, akkor látsz mindenkit, nem?

Synit HUN
És nem látod azokat akik más exe-t használnak 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
Csak én nagyon sokat szívok az eredtivel...

Ja, eredeti exe-vel valóban megy az Online is, akkor nem is olyan jó a Crack, mint gondoltuk 😄

matyi08
Flat.Out.2-RELOADED/ vagyis a cd-s verziót, abban van chat.

Synit HUN
oké

matyi08
én most megyek kipróbálni a lego star wars 2 demo-t, aztán jövök, de ma nem tudom, hogy játszok-e még.

Hali!
1Tanácsot adjatok! Melyiket szedjem le ezek közül, mert nem tudom hogy miben különbözik a DVD-s a CD-s tõl, vagy egyáltalán különbözik-e. Please help-ME
Flat.Out.2-RELOADED/
Flat.Out.2.DVD-RELOADED/
FlatOut.2.SFCloneDVD-Unleashed/

Synit HUN
Nyomjunk egy versenyt?