7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#5419 ÓÓÓ amulti az nagyon jó... egy igazi verseny után a székről esek le a nevetéstől.Pl.: egyik versenypályán nyomom egy alagút van előttem mögöttem pedig egy nagyon gyors kocsi (Ivan vezetésével) leakart előzni,csak elvesztette az irányítást... Így kb 400km/h-val nekirogyolt az alagúttól jobbra lévő sziklafalnak és egyenesen fölszállt az égbe. XD Azóta ha elhaladok ennél az alagútnál mindíg elnevetem magam... -
#5418 Hát én mindjárt beszarok(képletesen). :D
Eddig nem ment a multi, mondom kikapcsolom a Post-Processinget, mert minden ismerősőmnél, ahova elvittem a gamet ment a multi.(még geforce mx-en is)
És mit látok amikor kikapcsoltam a PP-t?Hát hiba nélkül tudok multizni.
Még ekkora baromságot, hogy egy grafiakai probléma miatt nem tudtam multizni ?!Na mindegy, probléma megoldva, élvezem a multi örömeit =))) -
#5417 A multival szerintem csak neked van bajod. Most mondok neke 1 új dolgot, lehet, hogy 1 kicsitmeglepő lesz! Ez a játék nem szimulátor! Azthittem erre már rájöttél, de látom segíteni kellett! -
Newfronter #5416 Szvsz ebben a játékban a multi a legjobb. -
#5415 Betonfallal már egy 70kmh/s ütközést sem bír ki semmilyen autó ha már itt tartunk.. -
#5414 Lehet azért, mert nem szimulátor?? :O
Multival meg mi bajod??? -
#5413 -
#5412 Nekem az a bajom a játékkal hogy az ütközések nem annyira élethűek pl.: 345km/h-val neki megyek a falnak a kocsi kicsit össze törik a tag kirepül a valóságban még egy ilyen megerősitett kocsi sem bírná ki az ilyen ütközést (szóval ezt elbaszták jah meg ugye a multirészt) -
Dexantreal #5411 Mint a Forma-1-ben. Erre már rég rájöttem. -
#5410 Mondjuk single player > race (vagymi) > és mikor választod a kocsikat a leg végén van -
#5409 Én is ezt kérdezem! -
Newfronter #5408 Mi benne a furcsa? -
ViktorMSC #5407 nekem a flatoutról az a véleményem hogy nagyon jó játék csak egy kicsit furcsa
-
ViktorMSC #5406 csasztok
-
#5405 Szasztok,megtudnátok mondani hogy ha kivittem az egész gamet fullra(mindenhol első lettem + a minigameken is első) akkor hol találom a bónusz autókat? -
#5404 ÉN nem :D
A race-t Nevadával nyomtam végig.egyedül a street végén volt hogy a Scorpio után megvette a Speedevilt, de az nagyon vad autó =) 320-at mentem vele városos pályán =))) -
loserman #5403 köszi! -
#5402 LoL én minden kategória legnagyobb verdáját használtam =) -
#5401 10,8,6,5,4,3,2,1
Én a derby-t a Roamerrel vittem végig.Erős, nem csúszkál, viszont nem a leggyorsabb. -
loserman #5400 és a pontozásrol tudsz valamit mesélni?
1. 10pont
2. 8 pont
3. ???
? -
#5399 ja, az rwd a hátsó, fwd az első, az lwdnél meg a bal oldali kerekek hajtottak, másnéven side wheel drive -
loserman #5398 http://img82.imageshack.us/img82/6240/jatek1om5.jpg
Hahaha.. akkor nevezzem magam pronak.. elsőre nagoyn nehéz volt ezt vezetni :D -
csoola #5397 kezdöknek inkább négykerekest érdemes (4wd), vagy elsökerekest (fwd) a hátsokerekes (rwd) inkább proknak valo
-
loserman #5396 akarom mondani FWD :) -
loserman #5395 Derby cupban... első hely tizet kap, második hely 8 at... hogy van tovább?
http://img133.imageshack.us/img133/5403/jatekhb4.jpg
melyik autót érdemes megvenni?
4WD az az összekerék , LWD ,RWD ? melyik az első, és hátsó? :D -
#5394 Milyen pontozásra gondolsz? -
loserman #5393 Hello!valaki el magyarázá a pontozást? ( derby cup) -
WOLF3x6 #5392 Pár napon belül megérkezik nekem is a Flat Out 2, és azt szeretném kérdezni, hogy akkor az eredeti játékot crack-eljem meg? Úgy több server-t lát majd? Magyarázza ezt valaki el pls, mert lentebb olvastam, de nem egészen értettem. -
Richard90 #5391 menj bele a flatout2 dvd-be és telepítsd a dx9c-t (ha a telepítés után nemet nyomtál rá) -
#5390 Sziasztok!
Miért van az, hogy ha elíindítom a játékot, 10 perc eltelése után recseg, ropog a hang, maga a játék nem lassul, csak a hanggal van baja. AC 97'-es beépített hangkártyám van. Esetleg, ha DX diagba másfele húzom el a csúszkát? (Full Accelerationon volt, amikor reccsegett a hang, most megpróbálom standardon, stb...)
PLz HELP! -
#5389 a körök számának megváltozatatásának lehetősége király, már ez 1-nél is hiányoltam nagyon,,,
Tényleg az 1-hez nincs hasonló? -
Dexantreal #5388 Yo, akkor valszeg marad a mail... -
#5387 Szerintem meg mehet fel többek okulására :)
Mellesleg én nem vagyok nagy autósjátékos, de hosszú idők óta ez az a játék ami ki tudott egy picit zökkenteni a szokásos kerékvágásból :)
Teccik :) -
#5386 copyright van Dexantreal
-
#5385 figy sztem ne töltsd fel!
max akinek kell annak elküldöd mailben
-
Dexantreal #5384 Áhh, emberek. Már játszom a játékkal pár napja, de még mindig azt mondom: atomkirály játék, nem tudok még most se betelni vele
Flat Out 2 regény: 18 oldalnál járok és 1-2napon belűl meglesz az első fejezet.
Azzal kapcsolatba egy kérdés, hogy hogyan mutassam meg nektek? Töltsem fel egy oldalra( pl rapidshire), vagy megadjátok mél címeteket - esetleg msn - és oda megy a cucc, vagy mi?
acsabi: neked meg kösz a lelkesedésed, meg...a mindent na -
#5383 köszi arty a többiek nevében is! -
#5382 nah, ha vkinek kell a single player mod, beletettem a rar-ba, ujra le kell szedni a linkről a fájlt... :)
(emellett szintén a flatoutjointrol leszedett all cars/tracks/1millio készpénz profilt is beletettem) -
#5381 zisten vagy!, lehet uj értelmet kap a FO2 :))) -
Dexantreal #5380 Öhm, emberek. Alakaúl az első fejezet, kezd összerázódni a banda, de lenne egy kérésem:
aki tud nagyon jól angolúl, az pls fordítsa le a Flat Out 2 versenyzőinek adatait nekem. Ha nem nagy kérés. Regény sokkal jobb lenne ezzel.
Bocs a hülye kérésért
Előre is thanks!