7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Nohab
    ÓÓÓ amulti az nagyon jó... egy igazi verseny után a székről esek le a nevetéstől.Pl.: egyik versenypályán nyomom egy alagút van előttem mögöttem pedig egy nagyon gyors kocsi (Ivan vezetésével) leakart előzni,csak elvesztette az irányítást... Így kb 400km/h-val nekirogyolt az alagúttól jobbra lévő sziklafalnak és egyenesen fölszállt az égbe. XD Azóta ha elhaladok ennél az alagútnál mindíg elnevetem magam...
  • zolo
    Hát én mindjárt beszarok(képletesen). :D
    Eddig nem ment a multi, mondom kikapcsolom a Post-Processinget, mert minden ismerősőmnél, ahova elvittem a gamet ment a multi.(még geforce mx-en is)
    És mit látok amikor kikapcsoltam a PP-t?Hát hiba nélkül tudok multizni.

Még ekkora baromságot, hogy egy grafiakai probléma miatt nem tudtam multizni ?!Na mindegy, probléma megoldva, élvezem a multi örömeit =)))
  • Csuhai G
    A multival szerintem csak neked van bajod. Most mondok neke 1 új dolgot, lehet, hogy 1 kicsitmeglepő lesz! Ez a játék nem szimulátor! Azthittem erre már rájöttél, de látom segíteni kellett!
  • Newfronter
    Szvsz ebben a játékban a multi a legjobb.
  • SötétBarom
    Betonfallal már egy 70kmh/s ütközést sem bír ki semmilyen autó ha már itt tartunk..
  • Csibe001
    Lehet azért, mert nem szimulátor?? :O
    Multival meg mi bajod???
  • zoli122
    Ezt elbaszták
  • zoli122
    Nekem az a bajom a játékkal hogy az ütközések nem annyira élethűek pl.: 345km/h-val neki megyek a falnak a kocsi kicsit össze törik a tag kirepül a valóságban még egy ilyen megerősitett kocsi sem bírná ki az ilyen ütközést (szóval ezt elbaszták jah meg ugye a multirészt)
  • Dexantreal
    Mint a Forma-1-ben. Erre már rég rájöttem.
  • zoli122
    Mondjuk single player > race (vagymi) > és mikor választod a kocsikat a leg végén van
  • zoli122
    Én is ezt kérdezem!
  • Newfronter
    Mi benne a furcsa?
  • ViktorMSC
    nekem a flatoutról az a véleményem hogy nagyon jó játék csak egy kicsit furcsa

• ViktorMSC
    csasztok
  • Vinsanity15
    Szasztok,megtudnátok mondani hogy ha kivittem az egész gamet fullra(mindenhol első lettem + a minigameken is első) akkor hol találom a bónusz autókat?
  • zolo
    ÉN nem :D

A race-t Nevadával nyomtam végig.egyedül a street végén volt hogy a Scorpio után megvette a Speedevilt, de az nagyon vad autó =) 320-at mentem vele városos pályán =)))
  • loserman
    köszi!
  • SötétBarom
    LoL én minden kategória legnagyobb verdáját használtam =)
  • zolo
    10,8,6,5,4,3,2,1

Én a derby-t a Roamerrel vittem végig.Erős, nem csúszkál, viszont nem a leggyorsabb.
  • loserman
    és a pontozásrol tudsz valamit mesélni?

1. 10pont
    2. 8 pont
    3. ???
    ?
  • robotnyk
    ja, az rwd a hátsó, fwd az első, az lwdnél meg a bal oldali kerekek hajtottak, másnéven side wheel drive
  • loserman
    http://img82.imageshack.us/img82/6240/jatek1om5.jpg

Hahaha.. akkor nevezzem magam pronak.. elsőre nagoyn nehéz volt ezt vezetni :D
  • csoola
    kezdöknek inkább négykerekest érdemes (4wd), vagy elsökerekest (fwd) a hátsokerekes (rwd) inkább proknak valo
  • loserman
    akarom mondani FWD :)
  • loserman
    Derby cupban... első hely tizet kap, második hely 8 at... hogy van tovább?

http://img133.imageshack.us/img133/5403/jatekhb4.jpg

melyik autót érdemes megvenni?

4WD az az összekerék , LWD ,RWD ? melyik az első, és hátsó? :D
  • zolo
    Milyen pontozásra gondolsz?
  • loserman
    Hello!valaki el magyarázá a pontozást? ( derby cup)
  • WOLF3x6
    Pár napon belül megérkezik nekem is a Flat Out 2, és azt szeretném kérdezni, hogy akkor az eredeti játékot crack-eljem meg? Úgy több server-t lát majd? Magyarázza ezt valaki el pls, mert lentebb olvastam, de nem egészen értettem.
  • Richard90
    menj bele a flatout2 dvd-be és telepítsd a dx9c-t (ha a telepítés után nemet nyomtál rá)
  • dienesoft
    Sziasztok!

Miért van az, hogy ha elíindítom a játékot, 10 perc eltelése után recseg, ropog a hang, maga a játék nem lassul, csak a hanggal van baja. AC 97'-es beépített hangkártyám van. Esetleg, ha DX diagba másfele húzom el a csúszkát? (Full Accelerationon volt, amikor reccsegett a hang, most megpróbálom standardon, stb...)

PLz HELP!
  • DjDano
    a körök számának megváltozatatásának lehetősége király, már ez 1-nél is hiányoltam nagyon,,,

Tényleg az 1-hez nincs hasonló?
  • Dexantreal
    Yo, akkor valszeg marad a mail...
  • DummyBoy
    Szerintem meg mehet fel többek okulására :)

Mellesleg én nem vagyok nagy autósjátékos, de hosszú idők óta ez az a játék ami ki tudott egy picit zökkenteni a szokásos kerékvágásból :)

Teccik :)
  • zmeor
    copyright van Dexantreal

• zmeor
    figy sztem ne töltsd fel!
    max akinek kell annak elküldöd mailben

• Dexantreal
    Áhh, emberek. Már játszom a játékkal pár napja, de még mindig azt mondom: atomkirály játék, nem tudok még most se betelni vele

Flat Out 2 regény: 18 oldalnál járok és 1-2napon belűl meglesz az első fejezet.

Azzal kapcsolatba egy kérdés, hogy hogyan mutassam meg nektek? Töltsem fel egy oldalra( pl rapidshire), vagy megadjátok mél címeteket - esetleg msn - és oda megy a cucc, vagy mi?

acsabi: neked meg kösz a lelkesedésed, meg...a mindent na
  • acsati
    köszi arty a többiek nevében is!
  • arty
    nah, ha vkinek kell a single player mod, beletettem a rar-ba, ujra le kell szedni a linkről a fájlt... :)

(emellett szintén a flatoutjointrol leszedett all cars/tracks/1millio készpénz profilt is beletettem)
  • Istencsászár
    zisten vagy!, lehet uj értelmet kap a FO2 :)))
  • Dexantreal
    Öhm, emberek. Alakaúl az első fejezet, kezd összerázódni a banda, de lenne egy kérésem:

aki tud nagyon jól angolúl, az pls fordítsa le a Flat Out 2 versenyzőinek adatait nekem. Ha nem nagy kérés. Regény sokkal jobb lenne ezzel.

Bocs a hülye kérésért

Előre is thanks!