FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

radeer
Na reload-os online Hamachival jó, mentem vele du. jópár karikát. Ellenben serverlistát Gamespy-ost kidobja, de ha csatlakozni akarok fagyás van, olyannyira hogy minden játéknál kidob asztalra rögtön a csatlakozás után.

Eredetivel EVM-essel simán mûködik.
Ez van.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

mucsácsó
dettó...
viszont most betettem ezt a másik fo2c.bfs-et, akkor fagyott, ha csatlakozni akartam...viszont más kameraállás lett...
visszaraktam a régi fo2c.bfs-t: nem fagy, nincsen chat, de az US kamera megragadt benne 😄
Ott a jó kis clone verzió, azzal nincs ennyi gond, viszont van olyan hogy crashel néha. Kétségkívûl várjuk a patcht.
acsati
nekem eredeti nincs chat de még sose fagyott le!
Balumann
nekem reloaded-os van, van chat. Hogyha rámegyek a find servers-re, akkor nekem is lefagy általába, hogyha nem állítom be a szûrõt hogy miket mutasson 😞 (tehát például hogy csak derby, vagy race, vagy stunt)

VRSDM
nekem eddig 2fagyás kb. 10-játékóra laatt

u dont have to listen anybody else but me

A qrva életbe!
Mostmár az eredeti fo2c.bfs-el, és reloaded crackel is lefagy.
Pedig eddig mûködött vele.
Mások már egy-két napja írták, hogy a netes játéknál lefagy nekik rld crackel az EVM verzió. Eddig nekem nem csinálta.
Basszus...
acsati
én maradok a müködö eredeti crackeletlen mododsitatlan chat nélküli játéknál. a teamspeakbe irogatni se kell
mucsácsó
jah, aha...köszi, mostmár értem asszem 😄
amúgy lecseréltem, most meglesem, lehet nem csak a chat lett más...
Baaaz 😞
Lefagy a find games-nél...
A create game-el próbáltam, ott volt chat, a find games-t most néztem csak, és lefagyott, amikor a listát kérte le 😞
Mert:
St - VIP 2006. júl. 05. 23:36 #11653
kb. ennyi. annó a rendszer nem arra lett tervezve, hogy ilyen szinten pörögjön. innen meg nehéz lépni egy 5 gb-os adattáblát 12-16 óra konvertálni
Válasz 'Dodo55' üzenetére (#11652)

Dodo55 - VIP 2006. júl. 05. 23:09 #11652
A hozzászólások mindig a jelenlegi idõt kapják id-nek, timestamp formátumban. Ezért ha két user egy másodpercben küld hozzászólást egy topicba, akkor elég érdekes dolgok történnek.
Szóval: akinek EVM-es van, és akar chatet, azoknak nem kell letölteni az 5cd-t, elég a reloaded crack, és lecserélni ezt a fo2c.bfs(1.2mb) fájlt!
mucsácsó
na lol...miért ment ez 2x? 😄
del plz egyiket...
mucsácsó
köszi szépen!

grebber: eskü, hogy kirta, hogy nem lehet tölteni, az xyz.rapidshare.de-rõl, mert karbantartás folyik, csak angolul 😛 vagy vmi hasonlót...

Dodo: ez jó hír, csak azt kéne megnézni, hogy most vajon az EU-s szervereket látod, vagy az US-eket?
acsati
télleg?
IGEEEEEN!
LETT CHAT!

Szerk: Viszont csak a reloaded crack-el, kipróbáltam az eredeti starforce-os exe-vel, azzal kilép, mielõtt bejönne a képernyõ, ahol a chat van.
acsati
nekem lejött simán de mit csináljak vele és mi lesz a következmény?
grebber
Semmiféle hibát nem ir ki!

Next PC upgrade: 2022

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Talán. Remélem.

NEOreg3: THX
mucsácsó
jólvan, töltsd fel még1x plz, mert hibát kiír, szerverkarbantartás vagy mi a franc...
acsati
ugygondolod hogy aki az evm-es verziot használja és hozzáadja ezt a fájlt az eredeti verziohoz akkor lesz chat?
mucsácsó
hát semmi különös nem volt, sok off...stb...
de ez lehet jó elgondolás, ha sikerül neked, vagy valakinek, akkor az szóljon, hogy lett e chat 😊

matyi: pont ez amit Dodo55 írt, hogy "csak" 300 hsz van, de ennek legalább fele "szemét", és hogy ez azért elkerülhetõbb legyen...
meg mondd meg, most abban mi a jó, hogy minden hsz-e 1-2 szóból áll?
most jó, velem is elõfordult már, hogy véletlen rányomtam, vagy aztán jutott eszembe a dolog, de azért zoli122-nél ez elég gyakori dolog, ahogy elnéztem...
de kövezzetek meg, ha nincsen igazam 😄
matyi08
majd szólj légszi, hogy mûködik-e.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

matyi08
most ezzel mi a baj?<#kerdes><#kerdes>

Történt valami lényeges? Mert 300+ új üzenet jött.
Más: valaki, akinek az 5cd-s, chatet tartalmazó verzió van, plz töltse fel valahová a fo2c.bfs nevû, 2 megabájt méretû fájlt, mert lehet, hogy elég azt lecserélni, hogy legyen az EVM-es verzióban is chat.

AZért gondolok erre a fájlra, mert ezen kívül 2 másik adatfájlt van, 2 1.5 gigás, a többi fájl meg dll meg ilyesmi, szóval úgy látom, hogy ez a 3 fájl tartalmazza a játék fontos részeit, és talán pont az a 2 megás tartalmazza a hálózati részt.
Maxtreme
Most akartam beírni, de látom nem kell 😊

"átgondolnál"

Ehhez agy is kõne nem? <#idiota><#idiota>

mucsácsó
de jó lenne, ha egyszer is átgondolnál valamit alaposan, és nem 3-4 hsz-t egymás után látni tõled....
még ennyit, thx...
így nem csoda, hogy van 600 hsz egy nap alatt.......
zoli122
eredeti

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
jaja

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zAkkEr
ja 😛 olyan..nem is angol tanár....közbe erõs suliba járunk....na akkor mecs..? milyen a gamed ameerikai?eredeti?

Lol?!

zoli122
Zakkert

zoli122
de azkkert kérdezzzed meg hogy milyen az angol tanárunk <#papakacsint>

bepe79
Te egy akkora láma vagy, hogy azt már cirkuszban kéne mutogatni meg felléptetni. <#rolleyes> A nitro miltiplier az a nitro szorzó, íratkozz be egy angol nyelvtanfolyamra. Ja, meg egy magyarra is.

Suzuki Swift GL 1.3

zoli122
Télelg zakker azt mondtad hogy ki hívsz jut eszembe<#beka2>

bertino
uristen...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zoli122
jaja engem lehet basztatni 😄😄😄

mucsácsó
hát igen...én is ide esek 😄
de mégis lámaságnak tartom az egészet 😄
zolo
<#kacsint>

http://flickr.com/photos/zolika90/

Maxtreme
Azért ez fájt...

off: Te csak maradj csöndben a hosszú gy-ddel 😄
on

steam, origin: ACE_hun

zAkkEr
ne bántsátok zondát,õ az o.társam 😛
de azé piszkálódni lehet..<#idiota>

Lol?!

bertino
oké, bocs fõnök, leegyszerûsítem 😄D
ez a srác tökhülye 😄
télleg sry, nem általánosítok. ill odafigyelek -.-

zolo
Ne általánosíts<#ejnye1>.Én is beleesek ebbe a kategóriába, képzeld 14 évesen is lhete normálisnak lenni, csak nem mindenkinek sikerült 😄
Mondjuk ilyen életkorra már illik ismerni valamilyen idegennyelvet, és nem ENNYIRE félreolvasni/fordítani/nézni.

Zoli122:Ilyenket máskor tarts magadban !

http://flickr.com/photos/zolika90/

Synit HUN
Helo! Volt verseny? Lemaradtam?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

gabi89
Eggyetértek

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bertino
mondjuk ezen nincs semmi meglepõ, hisz

Életkor: 14-18 között

bertino
tényleg szép hsz volt, a saját vermedbe fejjel lefelé zúdultál bele, grat

zoli122
és?