FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Nagyon hülye vagy.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
This session is no longer avaible.
Az biztos hogy nálam lehet a gubanc, mert baráthoz elvittem és nála ment tökéletesn, crackelve.Megnéztem, a windows nem blokkolja, az az egy reményem van hogy, talán a router.De nagyon idegesít hogy nem jó, mert nyomtam barátnál pár kört és állat.
Valaki segítse pls! 😞
http://flickr.com/photos/zolika90/
PS4 ID: Vordengo
PS4 ID: Vordengo

Pony Slaystation ®
Lehet, már sokan kérdezték, de a FAQ-ban sincs benne: Hogy lehet felbontást változtatni? Játék elõtt egyszer megkérdezte, de azóta se, s akkor elnéztem...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Megvan a csirkebaszó tesómnak eredetibe,de nekem be se izmozta az vadvalagú eredeti dvd-t,szal most másoltban lesz meg,a másolttal is lehet neten jáanyázni az seggbekúrt eredeti szervereken?
Az szopottgombóc e-mail címem: [email protected] msn: [email protected]
Szegény srác 😉
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ON
Ezt ki csinálja?Mer ahogy láttam mindent "átalakítottak " xD
http://flickr.com/photos/zolika90/
van benne káromkodás szal csak az nézze meg aki akar röhögni 😄
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
de mi haamchin szoktuk tolni
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Így csak részletes kereséssel sikerült megtalálni haver szerverét.
tegnap így láttuk Radeer-al egymást..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem fagy le a szerverkeresõnél a crackes verzió, ha átállítjátok a keresõ szûrõt hogy ne mindent mutasson!!!!!!Legalábbis nálam, és még 4-5 embernél még nem fagyott le, és így tudtunk egy csomót játszani
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
--FO1_like_dynamic_objects.rar
--Realistic_dynamic_objects.rar
és akinek nemtetszik valamelyik zene akkor csere:
--Beetle Adventure Racing music replacement
Mind ez
itt
Aztán látom hogy elõzni akar még elõtte lévõt és igen jól elintézte a szarvával😄
Tiszta életveszély volt komolyan mondom😊
nem, a Burnout nincs ilyen jó, az biztos 😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
na feltettem...
ez egy nagyon jó Burnout KLÓN....
az a vicces hogy a menükön kívül még van olyan szám is ami a Burnout:Revengeben szerepel😊
nekem spec nagyon tetszik a gém
meg kell venni eredetiben, kész, nincs mese...
aki warezzal nyomja az meg ne nyöszörögjön, hogy szar a multi... (nem neked mondom)