7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
LeePí17 #5459 persze a saját felhasználóneved lesz a server neve :D -
#5458 ha kreálok online servert annak hogy adok nevet?
-
#5457 csurig van a hamachitok nem enged már be (16?) !
-
#5456 sztem jó a teamspeak. -
#5455 -sztem be team speak-et használjatok, hanem ventrit mert az jobb (könnyeben beállítható, és minőséget is jobban lehet állítani, nem foglal annyit :| )
-Csinálhatok egy frissebb faq-t? (csak megcsinálom ahogy tudom, aztán kiegészíthetitek még ha valami hiányzik), vagy már valaki csinál frissebbet?
-
szafiii #5454 francba, támogatom a létrehozást, nekem is telit jelez.
-
#5453 ezt egyszer már feltöltöttem, de elfelejtettem belinkelni, szal most pótolom -
Dexantreal #5452 Ezt a Stone Skippinget amúgy nem vágom :S... ahol az embert kell kacsáztatni a vízen..mindig beleesik és kiírja, hogy Sunk...
:S -
Dexantreal #5451 Majd én is benézek néha és hát igen, szerintem nem ártana sg szerverből 2-t, vagy 3-t legalább készíteni, mert sokan vagyunk ugyebár.
Regény meg halad - csak így zárójelbe megjegyzem. -
#5450 Nah nekem mennem kell.... Majd a távoli jövőben talán sikerül játszani... -
#5449 Kell csinálni másikat! Ez a szar úgyis csak megtelt de senki sem jár be! -
#5448 Appears to be full?
Na mennyap*csába -
#5447 server name: FlatOut2 SGLAN
server pass: sg.hu -
#5446 FlatOut2 SGLAN
Jelszó: sg.hu
Aza baj hogy nekem meg el kell mennem. :( -
#5445 mosmeg nincsitt senki.. =( -
#5444 Megvan, mihez kell joinolni? -
#5443 Najóvan leszedem ezt a hamachit aztán megnézzük mivan.. -
#5442 Az első részt nem tudtam még megunni!
az első részt...
évekig elég lesz ez a game, a műfaj egyedisége miatt -
#5441 Hát ha te jobban élvezed hogy a gép ellen játsz.... -
#5440 Aza szörnyű hogy 16-an vagyunk a Hamachin és mindenki offline.
-
csoola #5439 én aztán nem unom meg, most kezdem a street osztályt, és egyébként nálam kitart egy ideig még, mert MINDEN versenyt 1. helyezésig nyomok, ugyhogy nemcsak a kupákat de a versenyeket is megynyertem -
#5438 és még mi movie-t tudnék kreálni belőlük.... nah majd ha meglesz az uj gépem, nem fogok kímélni -.- -
#5437 Mégis képtelenség egy jó multit összahozni. Pdig itt aztán ki is beszélhetnénk a versenyeket. -
#5436 hát mondjuk nem azt kell nézni, hogy mikor viszem má végig a rohatt játékot, hanem frankón kiélvezni... kevés olyan játék van, amit ugy lehet élvezni, mint ezt (mert igaz ami igaz: ebbe van mit)
de mást se hallok, csak:
"má végigvittem, de unom, mit csináljak ?"
hát bazi nagy lámák az ilyenek... nc -
#5435 Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra hogy van egy Flatout2 SGLAN vevű server Hamachin és gyakorlatilag egyszer sem használtuk. Talán már ideje lenne a játék megunása ellen. -
#5434 tökéletesen megfelel még most is, csak kis uj info kellene bele, semmi más
majd szólok Beavernek :) -
#5433 Team Speak progi itt leir róla mindent! -
#5432 Mi a haverokkal mikor jáccunk akkor Ventrilon beszélgetünk, sokkal nagyobb élmény.
Tudod: Game experience can change during online play. Kiegészítve: Főleg ventrivel. :))) -
#5431 Egyébként nem akar valaki Új F.A.Q-irni? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert már kicsit elavult -
#5430 lehet hogy ti már tuttok beszélgetni game közbe (de sztem ha mondta valaki hogy kell akkor valszeg nem olvastam) -
#5429 Én azért untam meg mert nem lehet rendesen olnine jáccani kéne tudni beszélgetni!!! de hogy? azt nem tom! -
#5428 Hát igen! Jah kevés pálya = hamar megunom -
#5427 BDANI92 akkor válassz másik nevet nekem akkor szokta azt ini mikor van már olya név min a tied -
#5426 Az a baj ezzel a game-el is hogy kevés pálya van tiszta NFS ugyanazokon a pályákon kell menni kindig :(
Igazán tehettek volna bele többet. -
bdani92 #5425 Eredeti a game -
bdani92 #5424 Ja és hiába van a PP kikapcsolva úgy sem megy:S -
#5423 Ha eredetiben van meg akkor ne használj cracket és ne másolgass át mindenféle fájlt hogy jobb legyen!Ha meg nem akkor no comment! -
Neoncsoves #5422 gondolom tört... akkor csak filteresen tudsz keresni -
bdani92 #5421 Amikor interneten akarok játszani és belépnék a versenyválasztáshoz mindíg kilép és azt írja ki h a "Flatout 2 hibát észlelt ezért leáll a kellemetlenségért..."
Valki tudna nekem ebben segíteni????? -
#5420 Hihi, én kétszer csináltam meg ugyanazzal az emberrel hogy cél előtt pár méterretl kinyírtam.Jack Benton streetes kocsijával nyomult, én meg az ugratónál beleszáltam a Speedevillel.De jó lett volna elmenteni a replayt.Olyan szépet repült hogy az nemigaz.=)))