FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
ezé jáccok én ps2ön mer sik hüe vok ezekhez
persze a gépem is megfér mellette(net,egykét játék)csak köne má fejleszteni<#whatever>#whatever>
na mind1 hajrá fletót😄DD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ugyanis a hdr része.
Asszem 3 részbõl áll a hdr:
-Amikor kimész a sötétbõl a világosra, nem látsz semmit, és fokozatosan egyre jobban látsz(nem jut eszembe a rendes neve ennek az effektnek)
-Bloom(a világos színû dolgok nagy fénynél túl világosak lesznek)
-Star csillogás vagy valami ilyesmi a neve(a fénylõ felületeken ilyen csillag alakú izé lesz, pl far cryban a fegyveren láthatunk ilyet sokszor)
2 fajtája van, az if16-os (pl source engine) illetve az if32-es (facry, timeshift, etc..). Az elõzõt a dx9-es vgak is meg tudják jeleníteni, az utóbbit csak a dx9c-sek (sm3)
Röviden és tömören ennyi.
high-dynamic range a szó rövidítése ha jól tudom
Maty08 ja tudtommal ilyesmi dolgokat csinál.
kétlem, hogy a nagy többség vágná mi is pontosan ez a PP
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Ha exe problémával kilép az a crack hibája lehet?
ezek így kompatibilisek (tudomásom szerint):
eredeti evm - eredeti evm
amcsis reloded - dvd-s reloded (egy az amikor megkrekkeled az evm-s verziót)
eu-s verzió=evm
Miért számít, hogy kinek milyen verziója van?
Talán nem kompatibilisek egymással a különbféle verziók?
Egyébként Reloaded DVD-s verzióval nyomom.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
bár nekem megvan eredetiben, meg a krekkelt verzió is, és eddig még nem volt vele semmi probléma
radEEr-nak is pont ugyanez a problémája úgyhpgy nem vagy egyedül
sztem valami más szoftveres dolog kavargat be (régebbi starforce driver stb..)
érdemes letörölni a starforce drivert és amikor a game kéri újrarakni (bár nem feltétlenül muszály ,mert ha krekket használsz akkor ne rakd fel egyáltalán)
pl splinet cell 3 védelem
Nyomhatnánk egy multit.<#wave>#wave>
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
2.lol=laugh out loud (magyarra fordítva: hangos nevetés)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
de nemtuti..még elég sok dolog hátra van..de idõben szólok!!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Na megszereztem én is ezt a játékot.
Szupi a graf. a multi is f*sza.
Egyszóva Sirály ez a game, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
TESCO-kban megtalálható már?
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Next PC upgrade: 2022
FlatOut2_006.jpg
FlatOut2_007.jpg
FlatOut2_008.jpg
FlatOut2_009.jpg
FlatOut2_010.jpg
Hsz:4904.
Letöltöd a fájlt és bemásolod az erdeti helyére.
amúgy nincs hozzá progi..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
vagy valami progiva esetleg???
Burn tire, not your soul!
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Mentem futamon volt egy hid persze elsõ körbe már atomjaira szedte a "raj" de a korlátok érdekes modon továbbra is lebegtek a helyükön😄
Next PC upgrade: 2022