FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem én vok a hülye és mire válaszoltok megoldom,DE volt egy kis malõr a géppel, beszedtem valami geci virust vagy kémet. Olyan szar volt a rendszer, hogy folyamatos 100-ban ment a procim és semmit sem tudtam használni mer olyan lassú volt a gép. Nos formatc:, vindóz telepítés és ugye gémek sehol mer azok nekem D:-n vannak. Nem lett uninstallálva format elõtt, ezért ugye fenn volt, de mikor beraktam a lemezt akkor nem indult, mer a vindóz szerint nincs fenn, akkor szépen install ua. mint ahol fent volt villámgyórsan végig megy a csík és nem történik semmi, néhány perc után cancel. Ekkor rakná a directx-et, ezt meg is csinálja. Viszont a gém még sehol. Ekkor fogom és F8 a Flatout2 mappának. Majd megint install, de semmi nem történik semmi. DE MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ? Valaki Plz mi lehet a baj?<#nemtudom>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Csabesz6
apám hogy vágja itt a sok szaki😊
ezé jáccok én ps2ön mer sik hüe vok ezekhez
persze a gépem is megfér mellette(net,egykét játék)csak köne má fejleszteni<#whatever>
na mind1 hajrá fletót😄DD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

A bloomnak igenis van köze a hdr-hez.
Ugyanis a hdr része.
Asszem 3 részbõl áll a hdr:
-Amikor kimész a sötétbõl a világosra, nem látsz semmit, és fokozatosan egyre jobban látsz(nem jut eszembe a rendes neve ennek az effektnek)
-Bloom(a világos színû dolgok nagy fénynél túl világosak lesznek)
-Star csillogás vagy valami ilyesmi a neve(a fénylõ felületeken ilyen csillag alakú izé lesz, pl far cryban a fegyveren láthatunk ilyet sokszor)
Maxtreme
Azért ennyire nem 1xû a dolog, de tény hogy ez is a HDR "hatása" :-)

Maxtreme
High Dynamic Range. Feladata a realisztikus fényábrázolás.
2 fajtája van, az if16-os (pl source engine) illetve az if32-es (facry, timeshift, etc..). Az elõzõt a dx9-es vgak is meg tudják jeleníteni, az utóbbit csak a dx9c-sek (sm3)
Röviden és tömören ennyi.

bertino
jaja, annak a rövidítése

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

asszem az amikor pl bemész egy sötét helyre... sok ideig vagy bent, és utána hirtelen kimész a világosba, akkor elvakulsz egy pillantra, úgy mint a valóságban
high-dynamic range a szó rövidítése ha jól tudom

matyi08
értem. és a HDR az mi?

Maxtreme
Bloom.
Nem összekeverendõ a HDR-el.
Köze nincs hozzá.

Nohab
Úgy tudom alapból benne van ez a beállítás és nem tudják mi az nem bizergálják...
Maty08 ja tudtommal ilyesmi dolgokat csinál.
matyi08
hát ez a HDR asszem ez a neve, magyarul a csomó csilogás, fény, meg elmosódás. ez a HDR?

bertino
de, hogy egyáltalán minek kapcsolják be, én nem értem... én amit nem ismerek legtöbbször nem kapcsolom be
kétlem, hogy a nagy többség vágná mi is pontosan ez a PP

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HunnernesKonge
Startmenü-->Programok-->Empire Interactive-->FlatOut2-->setup faltout 2 és ott a post processinget kapcsold ki.
bocs akitõl loptam a képet
sziasztok! amikor elindítom a játékot, csak fehér monitor van... mondjuk látszanak a zeneszámok meg az hogy kinek az autóját látom de csak ennyi. mi lehet a ba??
SiteDisagner
Valszeg...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Kérdés:
Ha exe problémával kilép az a crack hibája lehet?
jaja nem kompatibilisek
ezek így kompatibilisek (tudomásom szerint):
eredeti evm - eredeti evm
amcsis reloded - dvd-s reloded (egy az amikor megkrekkeled az evm-s verziót)

eu-s verzió=evm

Hali.

Miért számít, hogy kinek milyen verziója van?
Talán nem kompatibilisek egymással a különbféle verziók?

Egyébként Reloaded DVD-s verzióval nyomom.
SiteDisagner
Megvan eredetiben, de clone-t hasznalok, mert nem mûködik az olvasom, 11én hozzák meg szervizböl. Most úgy kinlódok, hogy lejátszok 1 pályát, kilépek, kicsit várok, majd ujbol versenyzek. Nem tudom h igy mukodik e majd, de ez igy nem megoldás...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

a megoldást sajna nem tudom... eredetiben van meg, vagy törtet használsz?
bár nekem megvan eredetiben, meg a krekkelt verzió is, és eddig még nem volt vele semmi probléma
radEEr-nak is pont ugyanez a problémája úgyhpgy nem vagy egyedül
sztem valami más szoftveres dolog kavargat be (régebbi starforce driver stb..)
érdemes letörölni a starforce drivert és amikor a game kéri újrarakni (bár nem feltétlenül muszály ,mert ha krekket használsz akkor ne rakd fel egyáltalán)
pl splinet cell 3 védelem

vagy azért mert tul melegszik a proci(nem biztos)
SiteDisagner
Hellósztok! Most tértem haza, és nincs erõm újraolvasni a nem olvasott 1000 hsz-t de olyan problémám van, hogy a játék közbe, néha újraindul a gép. Ez miért lehet? Sajnálom ha leirta mar valaki a megoldást, de FAQ-ban sem találtam választ. Elöre is köszönöm.<#worship>

Nohab
Ha valaki jönni akar akkor a Huba serverbe (evm verzió)
Nohab
Na mindegy ez nem jött be 😊
FaForgács ok benne vok ha evm verziod van.
Hali skacok!

Nyomhatnánk egy multit.<#wave>
matyi08
asszem az unleashedet nem lehet felrakni csak simán. én még a megjelenés elõtt letöltöttem az unleashedet, és arra gondoltam, hogy felrakom, és ha majd lesz crack, akkor csak crackelem, és egybõl játszok. fel akartam rakni, de mindíg valami hibát írt a setup.exe.

Nohab
Hamachiba multiztok?
NEOreg3
1.A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!

2.lol=laugh out loud (magyarra fordítva: hangos nevetés)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

acsati
looooool <#vigyor> ujreg? <#nyes><#nyes><#nyes>
Nohab
Egyet én is multizhatok?
thedriver
Egy multiban én is bennelennék most.

jah bocs..de friss rendszert raktam..ebben a pillanatban települ a Fo2...
de nemtuti..még elég sok dolog hátra van..de idõben szólok!!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

PLackó
Privátra nem válaszoltál,akkor itt kérdezem. Este lesz multi?

Hali srácok!

Na megszereztem én is ezt a játékot.
Szupi a graf. a multi is f*sza.
Egyszóva Sirály ez a game, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Synit HUN
Mikor hozunk végre össze egy jó versenyt?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Páran már vették onnan.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DJ Bee18
láma kérdés

TESCO-kban megtalálható már?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

grebber
Na a Derby vége fele már nem is Szofi Mártinez okoz gondot hanem Kéti Dzsekszón<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Itt van egy par shot azok kedveert akik meg nem probaltak ki ezt a poenos jatekot!

FlatOut2_006.jpg

FlatOut2_007.jpg
FlatOut2_008.jpg
FlatOut2_009.jpg

FlatOut2_010.jpg
Hali!

Hsz:4904.

Letöltöd a fájlt és bemásolod az erdeti helyére.
Amerikai változat /5cds Reloadedben van...alapból
amúgy nincs hozzá progi..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

dmx
tudja valaki hogyan lehet multiban chat-elni
vagy valami progiva esetleg???

Burn tire, not your soul!

k9duli
Egy hasonlót énis láttam már, a tartály lábai kivolt esve a tartály meg lebegett vagy lehet hogy az egy UFO volt?😮

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Csibe001
Érdekes, még nekem sem fagyott de haverok közül szinte mindenkinek kifagyott már legalább egyszer..Érdekes.

zAkkEr
*állandóan<#idiota><#lama>

Lol?!

zAkkEr
nekem áééandóan,most is 😛

Lol?!

zoli122
Vagyis mindig le fagy nekik (nem tom mit csinálok nekem még nem fagyott le)

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Nah most kicsit vissza olvastam mondták hogy soxor le fagy onlájnba. Nálam sosem fagyott le még onlájnba! És ki sem lép!

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

grebber
Hehe találkoztam egy szép bug-al.
Mentem futamon volt egy hid persze elsõ körbe már atomjaira szedte a "raj" de a korlátok érdekes modon továbbra is lebegtek a helyükön😄

Next PC upgrade: 2022

tuti hogy nem a router mert nekem tökéletesen megy(routerrel) és nekem is néha ki szokta irni This session is no longer avaible. és én is le krekkeltem ugyhogy nem tom mi a baja.