FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Tényleg Sofia a legidegesítõbb. A tök béna kicsi kocsijával olyan simán elhúúz mellettem nitró nélkül hogy lehetetlen utolérni, de ha utólérem akkor olyan kellemes a kis kocsiját a falbapaszírozni<#eplus2> Nemtudom hogy ettõl most miért lenne izgalmasabb a játék, engem ez sokkal inkább idegesít mint örömet okoz

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

zolo
Korábban már valaki beírta ide az összeset, nézz át pár oldalt, vagy írd be legalább az egyiknek a címét a keresõbe az oldal alján, és meg fogod találni.

http://flickr.com/photos/zolika90/

FlatOut2 SGLAN <--ezt találtam pár oldallal lejjebb, csak tele van😞

zolo
Hamár most gondotok van Sofival, mi lesz veletek streetben? 😄 Ott már nem kispályás, canyonnnal nyomatja a csaj .

Egyébként a hivatalos gépigényrõl meg annyit, hogy keresztapámnál a Geforce 4 Mx-en (!!!) megy szaggatásmentesen. 😊

van sg-s address hamachin?

Hehh...jó, majd valahogy keresgélem majd...és thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

grebber
A vége fele már az a Katie Jackson is pofátlanul csal ugyanazokat a tüneteket produkálja mint az elején a Martinez.
Belementem kipördült mögöttem lévök is faszán dobtak még rajta kicsit látom hogy a piros nyíl megfordul a térképen és eltünik na mondom ezsem zavar tovább erre fél kanyarral odébb feltünik megint az 1000-el lehagy.

Next PC upgrade: 2022

persze leírod papírra és leszeded..
vagy nézelõdöl egyéb helyeken..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

A játékban lévõ zenék beszerezhetõ valahonnan? Nagyon állat<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hát mikor legelõször kilökött megfogadtam ha elõttem van lövök 1 nitrót..azt nekiküldöm a fának..azóta nagy ellenségem az a kis rib@nc 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

grebber
Most vagyok a Derby utolsó szakaszán a 6-os versenynél.
És errefele már Martinez kisasszony igazán kipukkadt mivel 3 futam alatt kb 10 pontokat ha szerez 😄

Next PC upgrade: 2022

nah..végigvittem a Derbyt...
viszont 1-2 pályán "elektromos" autóval mentem...
hallottam a többi autó hangját csak az enyémet nem..
semmi autóhang csak az ütközését meg a nyikorgó gumi hangját hallottam...
volt fehér képernyõis..kiléptem a versenybõl..majd vissza be és megjavult..

d-.-b 😄

Balumann
nekem viszont még mindig nem jók a hangok 😞

SötétBarom
" In computer graphics and cinematography, high dynamic range imaging (HDRI) is a set of techniques that allow a far greater dynamic range of exposures than normal digital imaging techniques. The intention of HDRI is to accurately represent the wide range of intensity levels found in real scenes ranging from direct sunlight to the deepest shadows. "

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kösz, eddig nem tudtam hogy kell, ezért sose voltam 3.-nál jobb helyen 😊

Még nem próbáltam 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hát sztem az tök mind1.... A lényeg az hogy ahogy vmelyik testrésze a vizhez ér nyomsz egy CTRL-t. Ja, és ha lehet ne találja el a Stone Skipping feliratot, meg ne ugorjon tul magasat, hogy ne függõlegesen essen a vízbe.és lehetõleg ne ugorj neki semminek 😊

húúú grat érte... én még nem jöttem rá hogyan kell játszani vele (mármint rájöttem csak nem tudom jól idõzíteni a csávót)
amúgy az számít ha mondjuk háttal érkezik a vírnek és nem lábbal?

Nektek mennyi a rekord a Stone Skippingben? Nekem a 420 😛<#buck>

és milyen játszani online-on ps2-n a flatout2-t? próbáltad már?

ps2n van online

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

SIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!

Felrakta csak mikor elkezdte másolni a filéket én kicsit türelemetlen voltam és mivel a csík tele volt, de nem történt semmi aggódni kezdtem. Mikor aztán vártam türelmesen akkor kb 10 perc síri csend után felrakta hírtelen.<#nyes><#nyes>

Vagyis én vótam a hülye.

Azé THX.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

zolo
Igen, olyan mint a poker.Azonos színben 10-tõl ászig kirakkod akkor kapod meg a maximum 100 pontot.

acsati
igen karrierben.
royal flushben számit hogy azonos szin és növekvö számok? oylan mint a poker? 😄 pár ér vmit?
a carrer modban másodjára sikerült megcsinálni a royal flusht
lehet hogy harmadjára nem sikerülen 😄

jajj dehogy kell hozá vista... már fel van törve mûködik normálisan xp alatt is
akkor kellett vista amikor még nem volt normális mûködõ verzió

zoli122
nem tom! de acsati hogy érted azt hogy derbybe csak derby kocsival lehet menni? carrer-be?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Sziasztok! valaki meg tudná mondani xp sp2 alatt melyik verzio futtathato rendesen? a reloaded dvd változat müködik sp2-n? vagy mindenképp vista kell hozzá mert akkor neki sem állok. thx elöre is.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

acsati
neked is joreggelt 😄
a derby páylákon csak derbys autoval lehet menni? mert nem enged 😞
zoli122
Jó reggelit kívánok<#hawaii>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
sziasztok

k8bal
nem tudom mit problémáztok... Nekem az eredeti EU-s van fent Reloadedes crackel tesómnak az 5CD-s + rld crack, haveromnak az eredeti EUs rld crackel és simán tudunk együtt játszani! Ugyan azokat a szervereket látjuk... <#zavart2>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

wááááááá!!!
már annyiszor el lett mondva h rakd fel a DVD-röl a directX 9.0c-t és müxeni fog de visszolvasni enyire nehéz vagy mi???
DeathJr
Sziasztok!

Nekem azt írja ki hogy a d3dx9_30.dll nem található.
Ilyenkor mit csináljak???? A Dvd-n nincs is ilyen file.
Pedig Reloaded...
Plesa Help

ollie
Én nem is mondtam, hogy HDR, de az általam linkelt forrás azt is írja, hogy nem is része a HDR-nek, de általában együtt használják a kettöt.

Sziasztok,énnis elõször az 5cd verzióval toltam majd megvettem eredetiben,feltelepitettem és nemvolt hajlandó elindulni amig az alcohol 120% progit lenem szedtem.Sõt még van amikor most is elindul utánna meg azt irja ki hogy error (sf)azután kiveszem a lemezt meg berakom és megint elindul ilyen egy fos védelmet...pfff
multiban létezik hogy csak 14-18 szervert lássak? ilyen kevesen nyomják eredetivel??
Más tört dvd-s verzió van haveromnak nemlehet meghekkelni hogy ugyanazokat a szervereket lássuk????

Elõre is köszi

Üdv Totya
k8bal
Azért nem indulnak a játékok, mert a registrybõl törölted mikor formáztál/windowst raktál... Tehát törölj mindent, és tedd fel újra!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Maxtreme
A HDR része az tény, DE NEM HDR! 😊
Na mind1 😊

ollie
HDR

Itt ezt írja:
A common misconception is that a game that uses a bloom filter uses HDR. This is untrue, however, as blooming is often used alongside HDR, but is not a component of HDR.

vagyis: általános tévhit, hogy ha egy játék bloom szûrõt használ, akkor HDR-t használ. Ez nem igaz, bár a bloom sokszor a HDR-el együtt van használva, de nem része a HDR-nek.

Érdemes végigolvasni az egészet, de nem fogom lefordítani, mert egy kicsit sok lenne.

Maxtreme
Jólvan én nem vitázok veletek, éljetek tévhitbe.. a Ti dolgotok.

mohus
nem randa....csak randább mint a PC-s😊a megfelelõ konfigon...lásd pl az én konfigom....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nem rossz.....
sõt egy 6 éves HW-tõl😊 szuperrrr....egy 2000-es PC konfigon el sem indulna a gém😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Csabesz6
jóvammá akko is jo psen is😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mohus
tegnap nyomtam itt is ott is....

a graf még nem érdekelne.....de ha már a burnout rev online van akkor ez is lehetne ps2n is online....

mucsácsó
ps2 felbontás...ps2 tv-n? csak randa lehet.. 😊
mucsácsó
specular lighting lenne a 3., nemde? 😊
amúgy Maxtreme, sztem vmi HDR igen is van a játékban, legalábbis valami nagyon nagyon rá hasonlító dolog...(nem a bloomra gondolok itt)
bertino
PS2 kocka ? csak randa lehet 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Csabesz6
sztem nem randa az...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Balumann
töröld le a géprõl a játékot, és utána próbáld telepíteni. (nem uninstallal, hanem a mappájával együtt a géprõl, delete).

mohus
csak kicsit randább a ps2n...és nincs online