FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Egyébként a hivatalos gépigényrõl meg annyit, hogy keresztapámnál a Geforce 4 Mx-en (!!!) megy szaggatásmentesen. 😊
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Belementem kipördült mögöttem lévök is faszán dobtak még rajta kicsit látom hogy a piros nyíl megfordul a térképen és eltünik na mondom ezsem zavar tovább erre fél kanyarral odébb feltünik megint az 1000-el lehagy.
Next PC upgrade: 2022
vagy nézelõdöl egyéb helyeken..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
És errefele már Martinez kisasszony igazán kipukkadt mivel 3 futam alatt kb 10 pontokat ha szerez 😄
Next PC upgrade: 2022
viszont 1-2 pályán "elektromos" autóval mentem...
hallottam a többi autó hangját csak az enyémet nem..
semmi autóhang csak az ütközését meg a nyikorgó gumi hangját hallottam...
volt fehér képernyõis..kiléptem a versenybõl..majd vissza be és megjavult..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
amúgy az számít ha mondjuk háttal érkezik a vírnek és nem lábbal?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Felrakta csak mikor elkezdte másolni a filéket én kicsit türelemetlen voltam és mivel a csík tele volt, de nem történt semmi aggódni kezdtem. Mikor aztán vártam türelmesen akkor kb 10 perc síri csend után felrakta hírtelen.<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Vagyis én vótam a hülye.
Azé THX.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
royal flushben számit hogy azonos szin és növekvö számok? oylan mint a poker? 😄 pár ér vmit?
lehet hogy harmadjára nem sikerülen 😄
akkor kellett vista amikor még nem volt normális mûködõ verzió
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
már annyiszor el lett mondva h rakd fel a DVD-röl a directX 9.0c-t és müxeni fog de visszolvasni enyire nehéz vagy mi???
Nekem azt írja ki hogy a d3dx9_30.dll nem található.
Ilyenkor mit csináljak???? A Dvd-n nincs is ilyen file.
Pedig Reloaded...
Plesa Help
multiban létezik hogy csak 14-18 szervert lássak? ilyen kevesen nyomják eredetivel??
Más tört dvd-s verzió van haveromnak nemlehet meghekkelni hogy ugyanazokat a szervereket lássuk????
Elõre is köszi
Üdv Totya
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Itt ezt írja:
A common misconception is that a game that uses a bloom filter uses HDR. This is untrue, however, as blooming is often used alongside HDR, but is not a component of HDR.
vagyis: általános tévhit, hogy ha egy játék bloom szûrõt használ, akkor HDR-t használ. Ez nem igaz, bár a bloom sokszor a HDR-el együtt van használva, de nem része a HDR-nek.
Érdemes végigolvasni az egészet, de nem fogom lefordítani, mert egy kicsit sok lenne.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sõt egy 6 éves HW-tõl😊 szuperrrr....egy 2000-es PC konfigon el sem indulna a gém😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a graf még nem érdekelne.....de ha már a burnout rev online van akkor ez is lehetne ps2n is online....
amúgy Maxtreme, sztem vmi HDR igen is van a játékban, legalábbis valami nagyon nagyon rá hasonlító dolog...(nem a bloomra gondolok itt)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"