7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#5682 náluk van valami gond -
#5681 Hát ezt nem hiszem el. Nem tudom feltölteni a frissített meg új kinézetű faq-t, mert azt írja ftp kapcsolódásnál hogy kapcsolathívás hiba :S A saját oldalamra is, az is dox-os :S De tegnap este óta... -
#5680 a pentiumokban 512 kess van.Kivétel a nagyon ujjabbakban.
Igaz már van olyan is amiben 2mb kess van.. -
#5679 Jóvanna nem kell leharapni a fejem..csak mondom hogy az enyém jól teljesített.
Szerda körül úgyis jön meg a gépem.
Amd Athlon 64 3200+
2x512 DDR Ram
Asus K8N
Nah az Amd viszonz játékra van kiélezve... -
#5678 nekem 512 mb RAM om van és 2,6 ghz es Celeron proci!
És egyszer sem akadt rajta meg a játék!
szintén a far cry is szaggatás mentesen ment, doom3 al nem játszottam -
#5677 nem fos, csak épphogy nem játékra való, pont. Irodai gépekben teljesen jók, sőt az újabb cerkák (2,4-3,2 ghz) akár játékra is befoghatóak, kitudja mennyi sikerrel...
amúgy DeathJr, a te gépedben a proci fog vissza mindent. Ugyanaz a gép egy 1,2-es pentiummal 2x-3x gyorsabb lenne.
a pentiumok az igaziak az inteltől, az 1 mega kessel kiadott prescottok pedig a legjobbak :) persze játékra még mindig az AMD a nyerő -
#5676 hát engem nem izgat érted, de a cerkák a leghírhedtebb fos procik, amik gamera semmiképp se valóak... -
#5675 Sztem most magad is összerakhatsz ennyiért vagy max picivel drágábban egy hasonló gépet. -
#5674 ez a kis cerka megtette a szolgálatot...
A mw fullon ment rajta 1280*1024-ben 15 fps-el
a doom 3 megy rajta 12 fps-el
far cry is repül rajta 17 fps-el.
amúgy én is azt mondanám rá hogy xar de nagyon jól össze lettek válogatva.a proci a ramok és az alaplap pont összeillik.1700-es cerkákat öl.szal ne sértegesd a pocim -
#5673 Celeron egy ilyen játékhoz ?
hajítsd ki a pics@ba... irodai gépnek talán megteszi -
#5672 Dual Core???
Így is örülök hogy szinte "ingyen" lesz a gép 55e-ért hol vennél te Amd /4 3200+,1gb ram-ot asus alaplapot??:) -
LeePí17 #5671 hejedben szépen beszélnék... -
xido #5670 megbassza a kurva anyját ez a csaló játék,már énis aszondom -
#5669 nálatok nincs gond a modokkkal? például ha beállítom 15 körre az egyik versenyen, a 14 kör végén mindig kifagy a játék és kidob az asztalra... sőt amikor egy versenymódból visszalépek a főmenübe akkor is néha kifagy... -
Dexantreal #5668 Mit kapnánk A lezárt autókat megkapjuk oszt kész. -
Richard90 #5667 de mindenképp kétmagosra :) -
#5666 télleg totál 100% nál mit kapunk? -
#5665 hmm megvan mi a baj...
• Hibás a kép (fehér a kép, vagy idő után lelassul, stb.)
A beállítások-ba (setup) –ba vegyétek ki a „post processing” nevü effektet!
ez lesz az.
Ez amúgy milyen effekt??? -
#5664 csak 55-be lesz garival:P -
Neoncsoves #5663 jó választás nekem is az van -
#5662 a procim szentem bírja.
szentem lehet a ram-al van problem.
nem tom
elvileg a min.2000mhz kell neki de 900-al tökéletesen megy nekem versenykor meg midneütt kivétel ahol írtam.nah mind1.úgyis most lesz újítva a gép.átváltok amd 64-re:)
-
#5661 Na frissítettem a FAQ-t, de nem tudom feltölteni, valamiért nem megy a dox ftp :S -
#5660 Biztos megtelt a memória, és elkezdett swappelni. -
BIZ0906 #5659 a mhz-d kicsi szerintem. -
ipacs #5658 Helósztok skacok!
akinek van kedve hamachin flatout2-zni az keressen fel msn-en!
[email protected] -
#5657 Sziasztok!
Lenne egy kérésem.
Maga a játék nekem folyamatos meg gyors is.
De amikor a derby-t nyomom és elérek az utolsó emberig hogy kinyírjam elkezd iszonyatosan szaggatni de csak akkor.Ha előröl kezdem folyamatos megint.Mi lehet a baj??
Íme a konfigom:
Intel Celeron 900mhz
512 Dr Ram
Ati 9600
Abit VH6T -
#5656 sztem csináld meg szebb küsővel és akkor jobb lesz 4 -
#5655 És 100%-nál van valami különleges jutalom vagy esemény? (Spoiler tagek között írd le!) -
Richard90 #5654 az össezs versenyt és stunot 1 helyezésre kell megicsnálni
amőgy nekem már 100%-os :P -
#5653 www.helpbybalu.dox.hu/flatout2/flatout2.html
Na eddig jutottam a FAQ-val, mondjátok ha valami nem jó, vagy valamire jobbat tudok, és kijavítom. Meg majd a kinézeten kicsit javítok, csinálok hátteret.
Meg ha valaki feltudja tölteni, vagy esetleg leírni, hogy melyik fájlokat kell kicserélni hogy EU-s verzióból US legyen, és azokat a szervereket lássák, akkor valaki pls :/ -
Az miért van, hogy karrierben megcsináltam minden versenyt (race) és eseményt (event) minden kategóriában (döntő is), és mégis azt írja, hogy 98%? -
#5651 pc guru miket irt? -
#5650 grat -
#5649 Na írom a FAQ-t, valaki feltudja tölteni állandó tárhelyre, akár az enyémre azokat a fájlokat amiket kikell cserélni az EU-soknak hogy az us szervereket lássák, meg az a verzió legyen (illeve az us fájlokat meg us fájlokat is)? -
Richard90 #5648 na sikerült kiakasztanom a gamet 100%-osra :)
a stuntoknál is mindnél sikerült megszerezni az első helyet :) -
Dexantreal #5647 Aha. Ez is megteszi. Thanks! Regényemhez kell amúgy -
#5646 szotar.sztaki.hu -
Dexantreal #5645 Ehh, nem tudná nekem valaki lefordítani azokat a dolgokat, amik az Upgrade shopban vannak? Jó lenne és előre is thanks! -
#5644 bent vok a hamachi ba de hogy tudok jáccani?? -
#5643 Neked rossz az mer neked más a véleményed, ez természetes reakció. A teszter is 1 ember, ha neki nem jött be azt leirja, és a lényeg főleg egy folytatásnál, hogy az első részhez kell hasonlítani, igy megtudom érteni a pcgurust miért nem zengett róla ódákat.