FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Köszi!
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
170km/h, 66° és a nudge (amivel repülés közben meglököd az embered) rögtön a kilövés után
a kacsázósnak meg az a trükkje, hogy nem a deszkáról indítod a kilövést, hanem közvetlenül mielõtt a kocsid a vízbe csapódna. én így egyszer akkorát lõttem, hogy a medence túlsó partján értem földet
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
Nekem megy normálisan.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Minden egyszerû, alapvetõ fizika meg egy kis vizualizálás, azt kész.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Amikor nyomod van bal oldalon alul az a mutató az olyan 50-60 nál legyen és elvileg jó lesz az ugrásod.Persze a távolságot sem árt eltalálni😄
Next PC upgrade: 2022
a rekord 110 <#idiota>#idiota>
Urak!
Akinek megvan a CAM fix, el tudná nekem küldeni ímélben?
[email protected] címre? Mekköszönném 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Már csak annyi lenne, hogy esetleg ezt magyarul<#hehe>#hehe>...bár ez inkább amolyan vágyakozás, szerintem nem fordította le senki magyarra
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
amúgy semmi majd flatout 2 holnap? vagy ma ? 😛
Lol?!
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
akkora egy hülyeség...semmi izgalom nincs benne...
ez az én véleményem 😊
Lol?!
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
- játékban lévõ játékosok nevei (mer ugye töltéskor adja be és ott nem lehet elolvasni és feljegyezni is)
- az adatok, melyeket kiírnak alájuk
- autóik, mivel mennek
Ezeket próbálom beszerezni, szóval tudtok adni útbaigazítást, hogy van-e ilyen fan oldal, vagy hivatalos (gondolom akkor flatout2.com, vagy ilyesmi)? Jó lenne, ha lenne.
Elõre is thanks!<#wave>#wave>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ha nem érdekel a téma, akkor inkább azt mondd, ne lámázz
High Jump : 169.49
Curling : 279
Darts : 251
Field Goal : 14"37
Ring Of Fire : 1703
Ski Jump : 365.75
Stone Skipping : 451
köszike<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#lama>#lama>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
konzolon természetesen butább graf...eszébe sem jut akadni PS2n....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
naszóval:
High Jump : 169.42
Curling : 278
Darts : 250
Field Goal : 14"38
Ring Of Fire : 1702
Ski Jump : 365.74
Stone Skipping : 450
szerintetek? szerintem állat vagyok <#banplz>#banplz>
+ 1kösz suna/Lepi17
hol...
én néztem a multiplyerben de nem találtam ott, ahol aPCsnél van😞(
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.