7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • DjDano
    Én olvastam a PC Guru tesztjét, hát ehhez képest az egy nagy 0, fos, ráadásul oktalanul fikázza ezt a nagyszerű játékot... Tényleg nagyon igényes teszt!!!
  • Istencsászár
    :)), pedig tökéletes, nemkell frissíteni ennyi semmi több... ha valakinél az van akkor nemtud felmenni és szósz neki vagy a többiek hogy melyik verzió kell :), nemdől össze a világ... azt ne kérdezd miért nem jó az uj, valszeg a szerver 2.1.4 nagyon sok helyen, de hogy az uj miért nem jó passz.
  • Esrohnoil
    Köszi!
  • arty
    persze... ha pedig valakinél ujabb vagy régebbi van, akkor mit csináljak? ;) ugyan, ezt a ventrillobaromságot ugy elkeflélték, ahogy csak lehetett ...
  • arty
    a cikk teljesen rendben van, de egy a vége felé azért elakadt a szavam:

"A mesterséges intelligencia maga a tökély. A vetélytársak egymást is, minket is nagy kedvvel zúznak porrá, de előttük is nyilvánvalóan az a cél lebeg, hogy minél több pontot gyűjtsenek. Keresik a jobbnál jobb utakat, hibáznak, de ha mennek egy jó kört, erősödik az önbizalmuk és bátran nyomják a nitrot. A leelőzött ellenfelek nem csalnak, hanem tisztességes módon próbálnak visszavágni nekünk és egymásnak."

LOL ... gondolom nem kezdtél karrierbe, mert azonnal rájönnél, h ez egy örültség :D "nem csalnak".... ááááááááááááááááááááá :D
  • Istencsászár
    DVD
  • Istencsászár
    2.1.4 ventrillót kell használni, soha ne frissitsd stb mer nem lesz jó :)
  • Esrohnoil
    Hááj!
    Azt akarom kérdezni, h. az a verzió amit az 576 oldaláról lehet megrendelni, az CD-s verzió, v. DVD-s?
    A kép alapján CD-s, de vhol olvastam h. itthon csak DVD-n jelenik meg...
  • arty
    TeamSpeak vs Ventrillo ...

egyetlen egyszer hivtak ventrillozni, kb fél ora után sem találtam a neten olyan verziot, amivel az ő szerverükre be tudtam, volna menni! azaz csak azonos (vagy majdnem azonos??) verziok csatlakozhatnak (-tak?) egymáshoz, mig TS-en ilyesmi nem számit ...

nekem ventrillo=kuka ezekután

szvsz hamachi is a 16os limit miatt gond, remélem kijön végre az a k*rva 1.1 peccs hamar és megoldják ezek a töketlen bogármedvéék ezt a sok baromi idegesitö apróságot :(
  • Nohab
    Bocsi leht ,hogy már kérdezték ,de kivittem már a karriert minden arany és nincsenek meg a bónusz kocsik és a karrieren kíüli versenyeknél néztem meg.
  • zoli122
    CSáztok Jó reggelit kívánok minden kedves fórum lakónak (most jelenleg csak én vagyok bejelentkezve a HAMACHIN az sg2-től a 4-ig csak én vagyok bejelentkezev LOL) ezekszerint senki nem kel fel ilyen korán örüljetek mert nekem 6-kor kellet kelnem (sajna)
  • Pheaper
    hy holnaptól én is hamachival jácok:)
  • Richard90
    wow tényleg :D
    köszi ez volta hiba :)
  • precision
    senki?
  • LeePí17
    nekem bejön..be vagy jelentkezve? mert ha nem akkor azért nem látod...
  • Richard90
    a felül lévő link nem jó : multiplayer Lan topic
    nem jön be semmi csak egy üres oldal
  • zolo
    Igen, de vannak akiknél nem működik normálisan a hamachi.Sajnos nálam se.de nem írom le a problémát, mert a hamachi topikba már korábban beírtam ,de nem sikerült rendbehozni. :(
  • Neoncsoves
    EGyszerübb a hamachi
  • zolo
    Fel kell írni a magyar jelentkezőket, és a nem odaillőket kickelni .
  • grebber
    Szerintem azért jobb a Hamachi mertha te csinálsz rendes szervert lehet egynől rácuppan sok külföldi is és akkor oda a magyar móka!
  • Neoncsoves
    Ez a multis részbe kellett volna... Amúgy nálam nem csinált ilyet még soha
  • Emb3rke
    Amúgy miért jó a hamachi-s multizás? Miért nem jó csak simán kreálni egy játékot hagyományos módon? Ezt azért írom, mert pl. nekem du. még jó volt a hamachi, de most mikor elindítom akkor egyszerűen újraindul az egész gép szó nélkül. Most megint próbáltam és ismét újraindult. Nem a beta-verziót töltöttem le, hanem a korábbit. Vki másnak nem volt ilyen problémája?
  • reaper4
    ha van ilyen akkor engem is érdekellne.
  • fery02
    Amiga, ez fantasztiku, írtó tehetséges vagy! :D Nekem ez a teszt sokkal jobban tetszett, mint ami a játékmagazinokba van. Ennek a tesztnek van stílusa és nagyon sok mindent lehet megtudni róla. És nincs benne rizsa, mint ami gyakran előfordul néhány játékmagazin tesztben. :D
  • Attiska
    Lejjebb írta valaki, hogy van már ilyen mod a joint-on.
  • precision
    visszaolvastam és nem találtam a megoldást szal megkérdem hátha valaki tudja...sima single playerben kifagy a game de csontra egy idő után (mindig változó mennyi idő múlva, és hogy milyen szituációban, teljesen randomszerűen) de annyira hogy még ctrl-alt-del -t se lehet, csak a reset marad...mitől van ez? vmi megoldás van rá?
  • reaper4
    csodálkoznék :P
  • Synit HUN
    Tetszik! :) Respect!
  • Amiga
    Sziasztok! Írtam egy cikket erről a nagyszerű játékról, itt találjátok:

FlatOut 2 ismertető

Remélem tetszeni fog.
  • Attiska
    Valaki bedobna egy szkrínsotot a műszerfalas nézetről? Kiívámcsi vagyok, hogy milyen lett.
  • Neoncsoves
    Őszintén sajnálom hogy már ide nem jár senki:((( De ide mindenki jöhet a singleplayer problémákkal :)))))
  • Neoncsoves
    Na mivan emberek? Játszani kéne :)
  • Neoncsoves
    Kész..
  • BIZ0906
    jaja
  • Synit HUN
    Emberek! Ez az állandó drby nagyon xar! Nem lehetne versenyezi?
  • Neoncsoves
    Akkor megcsináljam a topicot?
  • Istencsászár
    Emberek, nem lenne 1szerűbb nyitni a saját topikba egy "FlatOut2 Multi" vagy akármi más topikot, ahol ezeket megbeszélhetitek? mindeki jobban járna, és kirakom a bannerba. Ott lehet a multi szerverekről, hamacsiról és ilyen dolgokról diskurálni...
  • Neoncsoves
    de már voltak aktívak van TX/jük meg RX-ük... akik még votlak akiket töröltem azoknak 0 volt mind a 2
  • zoli122
    a 2-esbe még mindig van 4 nem aktív
  • Neoncsoves
    Na nagytakarítás volt a hamachi serveren a 3asból átjöttek, most akkor tele van a 2es asszem. De mostmár mindenki ittvan aki aktív