7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#5642 Én olvastam a PC Guru tesztjét, hát ehhez képest az egy nagy 0, fos, ráadásul oktalanul fikázza ezt a nagyszerű játékot... Tényleg nagyon igényes teszt!!! -
#5641 :)), pedig tökéletes, nemkell frissíteni ennyi semmi több... ha valakinél az van akkor nemtud felmenni és szósz neki vagy a többiek hogy melyik verzió kell :), nemdől össze a világ... azt ne kérdezd miért nem jó az uj, valszeg a szerver 2.1.4 nagyon sok helyen, de hogy az uj miért nem jó passz. -
#5640 Köszi! -
#5639 persze... ha pedig valakinél ujabb vagy régebbi van, akkor mit csináljak? ;) ugyan, ezt a ventrillobaromságot ugy elkeflélték, ahogy csak lehetett ... -
#5638 a cikk teljesen rendben van, de egy a vége felé azért elakadt a szavam:
"A mesterséges intelligencia maga a tökély. A vetélytársak egymást is, minket is nagy kedvvel zúznak porrá, de előttük is nyilvánvalóan az a cél lebeg, hogy minél több pontot gyűjtsenek. Keresik a jobbnál jobb utakat, hibáznak, de ha mennek egy jó kört, erősödik az önbizalmuk és bátran nyomják a nitrot. A leelőzött ellenfelek nem csalnak, hanem tisztességes módon próbálnak visszavágni nekünk és egymásnak."
LOL ... gondolom nem kezdtél karrierbe, mert azonnal rájönnél, h ez egy örültség :D "nem csalnak".... ááááááááááááááááááááá :D -
#5637 DVD -
#5636 2.1.4 ventrillót kell használni, soha ne frissitsd stb mer nem lesz jó :) -
#5635 Hááj!
Azt akarom kérdezni, h. az a verzió amit az 576 oldaláról lehet megrendelni, az CD-s verzió, v. DVD-s?
A kép alapján CD-s, de vhol olvastam h. itthon csak DVD-n jelenik meg... -
#5634 TeamSpeak vs Ventrillo ...
egyetlen egyszer hivtak ventrillozni, kb fél ora után sem találtam a neten olyan verziot, amivel az ő szerverükre be tudtam, volna menni! azaz csak azonos (vagy majdnem azonos??) verziok csatlakozhatnak (-tak?) egymáshoz, mig TS-en ilyesmi nem számit ...
nekem ventrillo=kuka ezekután
szvsz hamachi is a 16os limit miatt gond, remélem kijön végre az a k*rva 1.1 peccs hamar és megoldják ezek a töketlen bogármedvéék ezt a sok baromi idegesitö apróságot :( -
#5633 Bocsi leht ,hogy már kérdezték ,de kivittem már a karriert minden arany és nincsenek meg a bónusz kocsik és a karrieren kíüli versenyeknél néztem meg. -
#5632 CSáztok Jó reggelit kívánok minden kedves fórum lakónak (most jelenleg csak én vagyok bejelentkezve a HAMACHIN az sg2-től a 4-ig csak én vagyok bejelentkezev LOL) ezekszerint senki nem kel fel ilyen korán örüljetek mert nekem 6-kor kellet kelnem (sajna) -
#5631 hy holnaptól én is hamachival jácok:) -
Richard90 #5630 wow tényleg :D
köszi ez volta hiba :) -
#5629 senki? -
LeePí17 #5628 nekem bejön..be vagy jelentkezve? mert ha nem akkor azért nem látod... -
Richard90 #5627 a felül lévő link nem jó : multiplayer Lan topic
nem jön be semmi csak egy üres oldal -
#5626 Igen, de vannak akiknél nem működik normálisan a hamachi.Sajnos nálam se.de nem írom le a problémát, mert a hamachi topikba már korábban beírtam ,de nem sikerült rendbehozni. :( -
Neoncsoves #5625 EGyszerübb a hamachi -
#5624 Fel kell írni a magyar jelentkezőket, és a nem odaillőket kickelni . -
#5623 Szerintem azért jobb a Hamachi mertha te csinálsz rendes szervert lehet egynől rácuppan sok külföldi is és akkor oda a magyar móka! -
Neoncsoves #5622 Ez a multis részbe kellett volna... Amúgy nálam nem csinált ilyet még soha -
Emb3rke #5621 Amúgy miért jó a hamachi-s multizás? Miért nem jó csak simán kreálni egy játékot hagyományos módon? Ezt azért írom, mert pl. nekem du. még jó volt a hamachi, de most mikor elindítom akkor egyszerűen újraindul az egész gép szó nélkül. Most megint próbáltam és ismét újraindult. Nem a beta-verziót töltöttem le, hanem a korábbit. Vki másnak nem volt ilyen problémája? -
#5620 ha van ilyen akkor engem is érdekellne. -
#5619 Amiga, ez fantasztiku, írtó tehetséges vagy! :D Nekem ez a teszt sokkal jobban tetszett, mint ami a játékmagazinokba van. Ennek a tesztnek van stílusa és nagyon sok mindent lehet megtudni róla. És nincs benne rizsa, mint ami gyakran előfordul néhány játékmagazin tesztben. :D -
Attiska #5618 Lejjebb írta valaki, hogy van már ilyen mod a joint-on. -
#5617 visszaolvastam és nem találtam a megoldást szal megkérdem hátha valaki tudja...sima single playerben kifagy a game de csontra egy idő után (mindig változó mennyi idő múlva, és hogy milyen szituációban, teljesen randomszerűen) de annyira hogy még ctrl-alt-del -t se lehet, csak a reset marad...mitől van ez? vmi megoldás van rá? -
#5616 csodálkoznék :P -
#5615 Tetszik! :) Respect! -
#5614 Sziasztok! Írtam egy cikket erről a nagyszerű játékról, itt találjátok:
FlatOut 2 ismertető
Remélem tetszeni fog. -
Attiska #5613 Valaki bedobna egy szkrínsotot a műszerfalas nézetről? Kiívámcsi vagyok, hogy milyen lett. -
Neoncsoves #5612 Őszintén sajnálom hogy már ide nem jár senki:((( De ide mindenki jöhet a singleplayer problémákkal :))))) -
Neoncsoves #5611 Na mivan emberek? Játszani kéne :) -
Neoncsoves #5610 Kész.. -
BIZ0906 #5609 jaja -
#5608 Emberek! Ez az állandó drby nagyon xar! Nem lehetne versenyezi? -
Neoncsoves #5605 Akkor megcsináljam a topicot?
-
#5604 Emberek, nem lenne 1szerűbb nyitni a saját topikba egy "FlatOut2 Multi" vagy akármi más topikot, ahol ezeket megbeszélhetitek? mindeki jobban járna, és kirakom a bannerba. Ott lehet a multi szerverekről, hamacsiról és ilyen dolgokról diskurálni... -
Neoncsoves #5603 de már voltak aktívak van TX/jük meg RX-ük... akik még votlak akiket töröltem azoknak 0 volt mind a 2 -
#5602 a 2-esbe még mindig van 4 nem aktív -
Neoncsoves #5601 Na nagytakarítás volt a hamachi serveren a 3asból átjöttek, most akkor tele van a 2es asszem. De mostmár mindenki ittvan aki aktív