FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli122
LOL<#idiota>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

SiteDisagner
Csóró rokker...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

zoli122
nem tudok erre mit mondani MEG KELL VENNI

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

matyi08
Stone skipping-be nekem 464 a rekordom. most egyenlõre a magasugrással, meg ezzel játszottam, a magasugrásnál pedig 165,94.

Sziasztok! Valaki, akinek kormánnyal jól mûködik az irányítás, megírná, hogy milyen típus és milyen deadzone és sensitivity %-os beállításai vannak?
Köszi!
zolo
ÉN is tanusítom, csak kapcsold ki a post-processinget.

http://flickr.com/photos/zolika90/

bertino
megy
én tanusíthatom

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tegnap megvettem a játékot. Nem semmi a program. Az elsõ része nem tudott megfogni (fõleg az irányítása miatt), de ez egyszerûen brutális. Nem értem miért adják ezt ilyen olcsón. Teljes értékû játék. Mindenben felveszi a kesztyût a ma elvárható programokkal. A Crashday-t egyszerûen bitjeire töri szét, annyival jobb a többi autós játék ami ehhez hasonló pedig nem igazán éri utol ezt a grafikát, fizikát, hangulatot, zenéket... Kellemes csalódás!
gergobaby
Sziasztok

A játék megy MX VGA-kon?

Toshiba L300-2C5

Röviden: ISTEN VAGY<#worship><#worship><#worship>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Kacsázáshoz nyomni kell ám a controlt, különben egybõl elsüllyedtek 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

a magasugrásnál ez volt a beállítás:
170km/h, 66° és a nudge (amivel repülés közben meglököd az embered) rögtön a kilövés után
a kacsázósnak meg az a trükkje, hogy nem a deszkáról indítod a kilövést, hanem közvetlenül mielõtt a kocsid a vízbe csapódna. én így egyszer akkorát lõttem, hogy a medence túlsó partján értem földet

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

Akkor nemt'om.

Nekem megy normálisan.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ez az.

Minden egyszerû, alapvetõ fizika meg egy kis vizualizálás, azt kész.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Balumann
nem tom, 20 fok alatt

Balumann
tök poén, van az a stunt mikor átkell ugrani a tüzes karikákon. És pont mellette van az a kacsázós is. És átlõttem az embert oldalra, abba a medencébe amibe kell kacsázni, és beleesett és kiírta hogy cooldown és kaptam rá 50 pontot :|😄

Milyen fokban lövitek el?

Balumann
jah ez a vizen pattogás nekem se nagyon akar menni. Akárhogy lövöm, mindig beleesik a vízbe és ottmarad :|

bertino
pofonegyszerû az is 😊

acsati
én meg a vizen pattogást nemértem... 😄
Vki Multi?

grebber
Megfelelõ idõben kell elengedni az ugrás gombot.
Amikor nyomod van bal oldalon alul az a mutató az olyan 50-60 nál legyen és elvileg jó lesz az ugrásod.Persze a távolságot sem árt eltalálni😄

Next PC upgrade: 2022

küldhetnél egy videot hogy hogyan csinálod a magasugrást... mert nekem egyszerûen nem akar sikerülni... és bagyon kíváncsi lennék hogyan csinálod 😊
a rekord 110 <#idiota>

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Urak!

Akinek megvan a CAM fix, el tudná nekem küldeni ímélben?

[email protected] címre? Mekköszönném 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

<#duhos2><#mf1><#duhos2><#violent><#banplz><#action>

Istencsászár
Itt keres barátokat 😄DDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

thanks!<#wave> Majd, ha sikerül, akkor meglátjátok miért kellett<#ravasz1>

Már csak annyi lenne, hogy esetleg ezt magyarul<#hehe>...bár ez inkább amolyan vágyakozás, szerintem nem fordította le senki magyarra

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zoli122
jó mék MSN re

zAkkEr
ok msn szól..
off

Lol?!

zoli122
ugye milyen szép meghitt

zoli122
jah holnap délután<#eplus2>

zAkkEr
fene azt a szép logod<#banplz><#taps><#eplus2>
amúgy semmi majd flatout 2 holnap? vagy ma ? 😛

Lol?!

hmmm szép kis eredmány

SiteDisagner
Szia! Neked van Forum Offer userbarod?<#idiota>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

zAkkEr
Én rühellem mint a .....
akkora egy hülyeség...semmi izgalom nincs benne...
ez az én véleményem 😊

Lol?!

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

Emberek, valaki nem tudna nekem a következõkben segíteni?

- játékban lévõ játékosok nevei (mer ugye töltéskor adja be és ott nem lehet elolvasni és feljegyezni is)
- az adatok, melyeket kiírnak alájuk
- autóik, mivel mennek

Ezeket próbálom beszerezni, szóval tudtok adni útbaigazítást, hogy van-e ilyen fan oldal, vagy hivatalos (gondolom akkor flatout2.com, vagy ilyesmi)? Jó lenne, ha lenne.

Elõre is thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

most ez mire jó?
ha nem érdekel a téma, akkor inkább azt mondd, ne lámázz

mohus
jó ötlet...nekem

High Jump : 169.49
Curling : 279
Darts : 251
Field Goal : 14"37
Ring Of Fire : 1703
Ski Jump : 365.75
Stone Skipping : 451

köszike<#wilting><#bdead><#lama>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nekem meglepõ volt az alacsony gépigény/jó grafika/akadásmentes képfrissítés vonatkozásában...és ezért is nagyon jó PC-n

konzolon természetesen butább graf...eszébe sem jut akadni PS2n....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Szevasztok, engem érdekelne, hogy milyen pontokat értek el a Stunt minijátékokban (már ha szeretitek-e egyáltalán õket), kedvcsinálónak leírom pár rekordomat, persze csak azokat, amikrõl azt gondolom, hogy jók 😊 (kételkedõknek van screenshot...😛)

naszóval:
High Jump : 169.42
Curling : 278
Darts : 250
Field Goal : 14"38
Ring Of Fire : 1702
Ski Jump : 365.74
Stone Skipping : 450

szerintetek? szerintem állat vagyok <#banplz>

mohus
hozzáteszem, hogy annyira Burnout klón hogy jó pár muzsika már volt vagy a Burnout 3 vagy a Burnout Revenge-ben😊

+ 1kösz suna/Lepi17

SiteDisagner
Ez csodálatos! Tényleg? Mesélj már róla, ez tulajdonképpen akkor autós játék igaz?<#idiota><#idiota>

mohus
"ps2n van online"

hol...
én néztem a multiplyerben de nem találtam ott, ahol aPCsnél van😞(

zAkkEr
majd panaszkodsz még 😛

Lol?!

bertino
tudjuk
örülünk, hogy örülsz

na de õ nem tud örülni és játszani 😄

zAkkEr
LoL<#taps><#banplz><#lama>

Lol?!

A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

reaper4
nekem a hardweres gyorsítás kivétele után nagyjából megoldódott...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit