FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
amugy a dartsnal ki szokta jelölni hogy éppen hova kell céloznod
leszarom a konfigod...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

http://thenamelessphoto.com/
Egyébként ki itt a gazda? mert teremthetne egy kis rendet. Nagyon sokat képzelt magától ez a gyerek....de legalább bocsánatot kért
leszarom a konfigod...
tartozok nektek 3 zenével..minjá kijavítom a hibásakat 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekem 3 ugrás után ennyi az eredményem <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
http://flickr.com/photos/zolika90/
jaj'ecsém ... te nagyon*****
Forza.
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Ernõke után szabadon: Folyamatosan Kussolva Játszódjál Kisfijam!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Na végre sikerült beszereznem a játékot. Elõször furcsa volt az elsõ rész után, de most már hozzászoktam. 😉
Én a visszajátszásnál hiányolom a nagyobb szabadságot. Még mindig ugyanolyan butított. Van lassítás meg mozi mód és ennyi. Egy ilyen játéknál, ahol nagyon látványos jelenetek vannak, fontos lenne a normális visszajátszás. Én emléxem kb. 8-10 évvel ezelõtt volt egy NASCAR játék. Nagyon sokat játszottam vele, mert ott is ehhez hasonlóan hatalmas tömegkarambolt lehetett csinálni. Volt vagy 30 kocsi és szembe mentem a körpályán az árral. :o) Az eredmény brutális volt az esetek többségében. 😊 Szinte az összes kocsi szarrá zúzódott, pörgött össze-vissza (a levegõbe nem repültek, arra nem volt képes még az engine).
A visszajátszással nagyon sokat lehetett foglalkozni, hiszen rengeteg kameraállás volt (pl. minden kocsi fedélzeti kamerájára lehetett váltani), ha jól emléxem vágni is lehetett, el lehetett menteni. Szóval jó volt.
A Flatoutnál is jó lenne egy fejlettebb visszajátszás. Hisz' milyen jó lenne egy jelenetet akár 5-6 kameraállásból megfigyelni...
<#gonosz2>#gonosz2><#eplus2>#eplus2>
télleg kurvára idegesítõ!
Fõleg amikor szinte hajszál pontosan együtt érerk be valamelyikkel és berakja 2. nak a k*rvát. amugy elsült már fordítva ia nálam a bug! olyankor jót röhögtem...
mellesleg van még 1 dolog amit észrevettem.. mikor mielõtt beérnél a célba elsõ helyen egy kis szaron is akkorát tudsz repülni hogy nem te leszel az elsõ hanem aki 6km errel mögötted jött...
no mind1 már kipörgettem
leszarom a konfigod...
Ez a CAM FIX nincs meg senkinek? Nem tudnátok nekem elküldeni? Kezd idegesíteni mikor nem látok 😊
Mellesleleg hála istennek amit utáltam az elsõ részben azt jóformán kiszedték, amit utálok az NFS-ekben azt meg mongyuk belerakták 😞 Na mindegy ... összességében nagyon bejött a game 😊 Holnapután Lanparty, megjött az összes game, addigra szeretném ezt a kamera fix-et beszerezni 😊
Akinek megvan az elküldené nekem? [email protected] ... ha meg nagyobb mint amit a freemail fogadni tud akkor adok másik címet!
Pls! 😊
Más: Ezt a Sophia Martinezt nekem még Derb alatt sikerült megutálnom ... miután befejeztem a Derby-t utánna még egy csomószor visszamentem csak azért hogy a végre Wrecked legyen ... Néha nagyon undorító amit csinál a gép ... -megyek mint a meszes, egyenes úton, semmi nincs sem elõttem sem a földön, erre felborulok, persze hiába nem volt senki a minimapon, mire a Reset visszatesz addigra 6-8-ik vagyok ... vagy megyek full gázon és elhúz mellettem egy kocsi, úgy hogy csak lesek ... ritkán kéromkodtam már ennyita gép elõtt mint mostanában 😊 Ettõl függetlenül teccik 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Én nem megyek tovább csak ha elsõ vok, ha nem restart
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Pl.6-dik helyen van Sofia a versenyen,pontversenyben 2-dik.Mikor beérek és a végeredményt mutatja Sofia 2-DIK VAGY HARMADIK.Ez kurvára idegesítõ, amikor emiatt vesztem el a kupát.Számomra ez a legnagyobb bug, vagy csalás, ki minek hívja!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Leszögezem nem vok Szpílberg<#vigyor5>#vigyor5>
Flatout2 a második viedo
Load & Enjoy.
A warez verzióba a netes játék csak egy ideig müxik.
Na?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
meg tudnátok mondani, hogy a setup-ban mi az a post-processing?
mert mikor bekapcsolom olyan fakóbbak a színeim valahogy, de lehet csak beképzelem a dolgot.