FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli122
Én azt vettem észre hogy mióta meg van mindenkinek a game azóta itt kihalt az élet. Mostanában reggeltõl estig nem gyûlik össze annyi szöveg hogy vissza olvasáskor ne kelljen az elõzö oldalra vissza menni. Mikor még nem volt meg senkinek se a game nem gyõztem vissza olvasni annyit írtatok (engem is bele értve) de ez már multé ma már alig irtok (nah csak ezt vettem észre) Lehet hogy hülyeségnek tartjátok majd de mit akartok én is hülye vagyok<#idiota><#idiota><#lama><#lama><#wilting><#wilting>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Jó reggelit kívánok mindenkinek!!! (aki itt van és itt lesz)

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

12346
te gyök vagy, vagy ja?
nc

zAkkEr
bassz meg hova szarsz? mej már nem bírsz legyõzni és menekülsz? nevetséges..

Lol?!

zoli122
vili

zmeor
vagy csak te tetted bele
amugy a dartsnal ki szokta jelölni hogy éppen hova kell céloznod

leszarom a konfigod...

zmeor
jó kis BUG

leszarom a konfigod...

Synit HUN
Hehe! Darts közben vízbe ugrottál?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

na mi a hiba a képen?<#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

acsati
ott van hogy Istencsászár! de nem tom mi van vele régebben törölt üziket. ezt onnan tom hogy az én lámaságimat is kitörlte 😄
zmeor
Hi!

Egyébként ki itt a gazda? mert teremthetne egy kis rendet. Nagyon sokat képzelt magától ez a gyerek....de legalább bocsánatot kért

leszarom a konfigod...

olvass vissza kicsit..

tartozok nektek 3 zenével..minjá kijavítom a hibásakat 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ha tudja vki honnan lehetne leszedni a játék soundtrackjét irja meg plz!!!!

Rendben.Csak tudod,meglepett a dolog.Írok a kedvenc forumomra,mert problémám van,erre ez a válasz.Nem ezt szoktam meg itt.És eztán sem akarok ilyet látni,hacsak nem szolgálok rá.Vili?

nekem tetszett😊

Most nézem jobban,mit írt nagy betüvel ez a ....!"Bombázlak"benneteket a kérdéseimmel.Ha így lenne,tele lenne ez a lap az irományommal.Tudtommal ez a "bombázás".Istenem,milyen korlátolt emberkék vannak.......Na,nem húzom fel magam még jobban ezen.

És te a #5270-es hozzászálásból honnan állapitod meg hogy eredeti vagy warez verzió okozza a problámát?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hátha látjuk egymást 😊 Mit szóltok?

Valaki multi esetleg?

zolo
<#eljen>
Nekem 3 ugrás után ennyi az eredményem <#idiota><#idiota><#idiota>

http://flickr.com/photos/zolika90/

matyi08
a többi nem olyan jó, még high jump-ban ugrottam 165,94m-t.

matyi08
nekem ennyi a rekordom stone skipping-ben:

arty
jah, a rohadt kapitalisták, akik a más országban 12 ezres játékot nekünk, csócsó magyarkonak 2 rohadt ezresért adják! h dögölnének meg, mit képzelnek ezek? az majdnem egy páros mozi ára!!!!!!! 😞

jaj'ecsém ... te nagyon*****

Forza.

A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!<#hehe><#eplus2><#mf1><#mf2>

Hali.Egy kérdés:most raktam föl a gammát.Kb odáig jutottam el,hogy kezdem a karriert,és mielött megvennék egy szekeret,tesztelgetem.Rövid idön belül 2szer jártam így:megyek,mit örült a teszten a verdával,erre kép elmegy,monitor készenlét,aztán a gép ujraindítja magát.Majd kivési"a rendszer súlyos hiba után állt helyre".Na,ez mitöl lehet?<#help>

zoli122
pssst én is rá jöttem<#ravasz1>

Synit HUN
Az 576 az ellenségünk!!! Mindenki vigyázzon!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

DummyBoy
<#hehe>

Ernõke után szabadon: Folyamatosan Kussolva Játszódjál Kisfijam!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

grebber
Fejezd már be!!Ne szavanként irogassál!

Next PC upgrade: 2022

no hát akkor kijátszom és közben meg is írom a sztorit

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

<#idiota><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Busszaaall?<#wow1> Ez valami mod, vagy alap jáékban van benne? Én is akarok buszt<#hehe>

Sziasztok!

Na végre sikerült beszereznem a játékot. Elõször furcsa volt az elsõ rész után, de most már hozzászoktam. 😉
Én a visszajátszásnál hiányolom a nagyobb szabadságot. Még mindig ugyanolyan butított. Van lassítás meg mozi mód és ennyi. Egy ilyen játéknál, ahol nagyon látványos jelenetek vannak, fontos lenne a normális visszajátszás. Én emléxem kb. 8-10 évvel ezelõtt volt egy NASCAR játék. Nagyon sokat játszottam vele, mert ott is ehhez hasonlóan hatalmas tömegkarambolt lehetett csinálni. Volt vagy 30 kocsi és szembe mentem a körpályán az árral. :o) Az eredmény brutális volt az esetek többségében. 😊 Szinte az összes kocsi szarrá zúzódott, pörgött össze-vissza (a levegõbe nem repültek, arra nem volt képes még az engine).
A visszajátszással nagyon sokat lehetett foglalkozni, hiszen rengeteg kameraállás volt (pl. minden kocsi fedélzeti kamerájára lehetett váltani), ha jól emléxem vágni is lehetett, el lehetett menteni. Szóval jó volt.
A Flatoutnál is jó lenne egy fejlettebb visszajátszás. Hisz' milyen jó lenne egy jelenetet akár 5-6 kameraállásból megfigyelni...

zoli122
Én eccer derbyben csináltam azt azzal a qrvával hogy áll a fal mellet probálja eltolni a másik tagot én erre busszal izombol bele megyek oldarról (mentem vagy 140--el) (jah és nem volt sérülése) és akkor durrbele és le ment az élete 0-ra és azt irta hogy wrecked LOL ott röhögtem a LÁMÁN mondtam magamban ezt jól megkapta
<#gonosz2><#eplus2>

zmeor
ezt én is észrevettem!
télleg kurvára idegesítõ!
Fõleg amikor szinte hajszál pontosan együtt érerk be valamelyikkel és berakja 2. nak a k*rvát. amugy elsült már fordítva ia nálam a bug! olyankor jót röhögtem...

mellesleg van még 1 dolog amit észrevettem.. mikor mielõtt beérnél a célba elsõ helyen egy kis szaron is akkorát tudsz repülni hogy nem te leszel az elsõ hanem aki 6km errel mögötted jött...
no mind1 már kipörgettem

leszarom a konfigod...

DummyBoy
Üdv!

Ez a CAM FIX nincs meg senkinek? Nem tudnátok nekem elküldeni? Kezd idegesíteni mikor nem látok 😊

Mellesleleg hála istennek amit utáltam az elsõ részben azt jóformán kiszedték, amit utálok az NFS-ekben azt meg mongyuk belerakták 😞 Na mindegy ... összességében nagyon bejött a game 😊 Holnapután Lanparty, megjött az összes game, addigra szeretném ezt a kamera fix-et beszerezni 😊

Akinek megvan az elküldené nekem? [email protected] ... ha meg nagyobb mint amit a freemail fogadni tud akkor adok másik címet!

Pls! 😊

Más: Ezt a Sophia Martinezt nekem még Derb alatt sikerült megutálnom ... miután befejeztem a Derby-t utánna még egy csomószor visszamentem csak azért hogy a végre Wrecked legyen ... Néha nagyon undorító amit csinál a gép ... -megyek mint a meszes, egyenes úton, semmi nincs sem elõttem sem a földön, erre felborulok, persze hiába nem volt senki a minimapon, mire a Reset visszatesz addigra 6-8-ik vagyok ... vagy megyek full gázon és elhúz mellettem egy kocsi, úgy hogy csak lesek ... ritkán kéromkodtam már ennyita gép elõtt mint mostanában 😊 Ettõl függetlenül teccik 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mindig felkenem a csajt mindehova<#idiota><#hehe>

3.dik = harmadikdik 😊)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

zolo
Na jó, ilyenkor én is elsõ vagyok, de úgy gondolkodj, hogy Sofi mondjuk max 3.dik lehet , és úgy nyered meg a kupát.Minden szuppinak tûnik, Sofi 6.-dik lesz , csak aztán a gép elõrébb rakja 2-dik helyre , aztán b*szhatod a kupát...

Erre nagyon egyszerû a megoldás.
Én nem megyek tovább csak ha elsõ vok, ha nem restart

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

zolo
Van egy bug, ami meg a kecsapolásnál is idegesítõbb.Már többször elõfordult, gondolom veletek is.Megyek a versenyen, elsõ vagyok,direkt a cél elõtt megnézem a sorrendet, és amikor beérek nem az a végeredmény.
Pl.6-dik helyen van Sofia a versenyen,pontversenyben 2-dik.Mikor beérek és a végeredményt mutatja Sofia 2-DIK VAGY HARMADIK.Ez kurvára idegesítõ, amikor emiatt vesztem el a kupát.Számomra ez a legnagyobb bug, vagy csalás, ki minek hívja!

olvasd 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

zoli122
Olvassad el a használati útmutatót amit kaptál a CD-hez ha eredeti mert abba benne van<#wilting>

Hopp nem tok írni<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Hali. Elkészült a második videom is.<#vigyor5>
Leszögezem nem vok Szpílberg<#vigyor5>
Flatout2 a második viedo
Load & Enjoy.

Nagy áruházakban kapható a játék?
A warez verzióba a netes játék csak egy ideig müxik.
Na?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

szasztok!

meg tudnátok mondani, hogy a setup-ban mi az a post-processing?

mert mikor bekapcsolom olyan fakóbbak a színeim valahogy, de lehet csak beképzelem a dolgot.

zoli122
Mi a neved? (a gaméban?) mert ha van olyan mint neked akkor szokta ki írni. legalábbis nekem mikor "a" volt a nevem át irtam xXx-re és már jó lett próbáld ki irj be egy másik nevet ha az sem jó akkor nem tom

zoli122
Köszönöm elõre is

zoli122
Jah madj lécci privátba válaszoljatok már mert csak este 8 fele leszek és akkor már nem fogom megtalálni<#idiota>