FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
talán verziókülönbség?

én mindenesetre ajánlom, hogy v1.2 legyen fent mindenképpen - bár nemtom a magyaritás megy-e azzal (amugyis alig van szöveg a játékban...)

Forza.

Airbus A380
Az eredeti játékra miért nem sikerül feltennem a hivatalos EVM magyarosítást ??? elõtte próbaképp felraktam egy letöltött játékot aztán tetszett megvettem (nem drága , miért ne legyen eredeti) föl akarom tenni a magyarosítást de nem magyar a játék a warez verziót 100%-osan lemagyarította a magyarosítás. help!!!

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Varenga
perzse, majd kapsz még pályákat amíg végig nem tolod...

Airbus A380
Lehet hogy félre érthetõ voltam. Mikor feltesszük a játékot akkor ugye van pár pálya én arra gondoltam hogy ezeken kívül vannak e még csak fel kell e oldani õket mint a kocsikat ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

arty
nem nagyon vannak extra pályák. minõségiek fõleg nincsenek ...

netes játék simán megy

Forza.

Airbus A380
Ugye az alap pályákon kivül lehet még szerezni???

A neten való játékhoz kell valami hókusz pókusz vagy simán megy ?

Kösz, srácok. Sokkal okosabb lettem....
Synit HUN
Vagy nincsenek a lobbyban <#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

arty
a többiek nem nyomtak rá a "READY" -re, azaz nem jelezták h tõlük mehet ... :)

Forza.

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy mitõl van az, hogy indítani akarok egy Lan Multit, "create game", meg minden, de a "start" ikon nem elérhetõ, tehát nem indítható a multi. Mi lehet az oka? Köszi.
arty
990 FT??? HOL?<#vigyor2>
arty
ezek a fájlok a normális játékban nincsenek kitömöritve a .bfs fájlokból

vedd meg és installáld ujra ... 990ft az eredeti !

Forza.

Nemár komolyan? ezt nem értem. baszki most akko nemvágom micsináljak<#wow1><#nemtudom>
Synit HUN
Nekem nincsenek is ilyen file-ok. Eredeti a játékom, telepítve is van és mûködik is. De ezek a file-ok nincsenek benne.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ezekrõl lenne szó:

data\cars\car_23\skinai1.dds
data\cars\car_5\skin2.dds
data\menu\cars\car_24\skin4.dds
data\menu\loading_bg_fields1b.tga
data\songs1\21.ogg
data\tracks\arena\textures\bridge_pillar.dds
data\tracks\city\textures\alpha_bushlod.dds
data\tracks\desert\textures\desert_background_dusk.dds
data\tracks\forest\forest1\c\geometry\track_geom.w32
data\tracks\nascar\textures\track_office_b.dds
data\tracks\stunt\stunt2\a\lighting\lightmap1_w2.dds

A reinstallal az a gond, hogy nincs már meg a játék telepitö CD-je.
Tudnál segíteni???<#confused><#confused><#confused>
Synit HUN
És melyik 5 file-ról lenne szó?
De egy reinstall is biztos megoldja. Amíg vársz arra hogy vki segítsen pont végzel is.

Hello
Egy kis segitségre lenne szükségem! Néhány fájl sérült a Flatout 2-m ben és a játék képe néhol így elég ramaty.Szoval arra szeretnék kérni vkit,(bárkit akinek megvan a game)h küldje át nekem ezeket a fájlokat emailben vagy msn-en! Mindössze 11db apró fájl 5 perc alatt megvolna, de nekem nagyon fontos lenne!!!Ha valaki hajlando lenne 5 percét az én segítségemre szánni, azt nagyon megköszönném!
Csak írjon 1 emailt vagy vegyen fel msn-en nyugodtan!
emailem: [email protected] (msn ugyan ez)<#help><#help><#help><#help><#help>
arty
mod megy Flatout1-el is, átlinkeltem oda is :)

Forza.

Legend Killer
aha, új gépem van, majd leszedem a uc-t is sztem. most gta4t nyomom. meg bia hh-t.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

arty
bevallom, nem követtem az FO2-t hosszú ideje (FO:UC-t nyomtam végig)

viszont 1-1 futamot menni jobb az FO2

Forza.

Legend Killer
lol van olyan mod, h bármelyik karkaterrel lehecc? v miért van ott a nevük alul? õk vannak elõtted? már elfelejtettem.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

arty
nemrég vettem észre, hogy lett a Flatout2-höz valón ENBSeries mod. én a túl-sárgított beépitett bloomot mindig is utáltam, de végre van megoldás:

- leszeded az általam készitett telepítõt INNEN
- lefuttatod
- amikor elindítod a flatout2-t, újra be kell állítanod a grafikát: FONTOS HOGY A POST-PROCESSING NE LEGYEN BEKAPCSOLVA!!!

lásd kép:

- SHIFT+F12-vel játék közben aktiválható a mod

Hogy pontosan mit is csinál:

Gyári 'POST PROCESSING' bekapcsolva:

Gyári 'POST PROCESSING' kikapcsolva:

'POST PROCESSING' kikapcsolva, ENBSeries bekapcsolva:

ha valaki saját modot akar, szedje le a gyári ENBSeriest a fenti linkrõl :) Nekem igy tetszik, gondoltam megosztom.

Forza.

Csináltam egy hamachi szobát, aki akar jöjjön:
Név: flatout2 hamachi
jelszó:flatout2

hello
valaki nemtudja hogy lehet berakni a flatout 2 be autokat?
Legend Killer
:DD

Máté94
De érdekel:D
Máté94
rEKLÁM=bANN
hello
én flatout bajnokságokat rendezek további info a http://flatoutp8.extra.hu oldalon találhato
http://flatoutp8.extra.hu

,,Az elet bonyolult. Embereket oltem. Embereket csempesztem.Embereket adtam el Talan itt a dolgok maskepp alakulnak majd\' http://elitgamer.net http://gtaxtreme.info

hello
én flatout bajnokságokat rendezek további info a http://flatoutp8.extra.hu oldalon találhato

,,Az elet bonyolult. Embereket oltem. Embereket csempesztem.Embereket adtam el Talan itt a dolgok maskepp alakulnak majd\' http://elitgamer.net http://gtaxtreme.info

arty
igen, a legjobb oldal :)

egyébként van saját topikja a Flatout Ultimate Carnage-nek.

Forza.

http://flatoutjoint.com/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=688.msg6900 Nem tom ismeritek-e ezt az oldalt?Itt lehet jó dolgokat találni!
Olvastam itt,hogy jobban kezelhetõ az U.C.verzióban az autó!Remélem most nem tévedek?Nekem van kormány szettem.A 2 nem valami irányítható vele, legalább is sok gyakorlás kellett hozzá,nem úgy mint a többi autóshoz.Ezt jól olvastam?Én egyébként Motocrosszozok lány létemre,de élõben nem gépen!Találtam a Fo2 motor bõvítményt.Az 1.2pachet már felraktam,de a motort nem tudom akár hoy próbálom "belecsomagolni".
Sziasztok!Igazatok van,volt!Engem nagyon "átvertek"!A baráti csapatban van egy-két mókamester és csúnyán átvertek!Már nagyon várjuk a játék folytatását,ezek meg beetettek vele!Az elsõ résszel nem találkoztam így nem tudtam!Tényleg csak az Ultimate c.hozzák hétfõn!Most elkeseredve megszégyenülve érzem magam.Bocs skacok,de legalább röhögtetek egy jót!
gabi89
Szánalom <#zavart2>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tototto
bízzunk benne hogy az utóbbi, mert ha az elsõ akkor félõ már az utcára is kimenni kitudja kivel futunk össze :)

Bence94
LOL erre nem tudok igazábol semmit írni no comment! Bírom az ilyen embereket de nem mindig tudom most tényleg ennyire hülyék vagy csak direkt írnak be ilyen hülyeségeket?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme
Hát. Téged sem az eszedért kell szeretni.

Synit HUN
Muahaha! Kisangyalom te nem a jövõben vagy hanem a múltban!
Ez a Flatout 1, a legeslegelsõ rész

Hahó!Ezt skubizzátok!Igen elõször Ps-re jelent meg!Pc-re nem rég készítették el!http://www.youtube.com/watch?v=v5_JpyLO70Y&feature=related Szerintem ez hó!http://www.bitbunnys.de/?q=gallery&g2_itemId=5328 Meg ez is!Ja lehet,hogy a jövõben vagyok,de jó nekem!
Synit HUN
Tündérke te kevered a szezont a fazonnal! <#idiota>
Figyelj! Flatout Ultimate Carnage van és FALLOUT 3! Nem mindegy ám.
Az meg hogy hétfõn megjön-e neked? Hát drukkolunk! <#banplz>

inkább egybe hány rész van és mennyi jelent meg ps2-re???

és az van ps2-re?

hali ez a rész megjelent ps2-re?

Sziasztok nekemmegvan a Flat Out 3<#crazya><#nyes><#nevetes2><#crazya><#hehe><#eplus2>
gabi89
Mutass már 1 flatout3-as képet :D

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Peetboy
Ez jó volt. <#hehe><#levele>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Én rájöttem!

Te nem akármilyen Jenifer vagy,hanem Jennifer Parker a Vissza a Jövõbe cimû filmbõl,és Marty,meg "Doki" elvitt téged a jövõbe,ahol van már Flatout 3,és hát a jõvõbeli Hill Valley-ben,a városban ahol laksz,biztos nagy rajongó tábora van.
Havas meg vizes pálya?Te Magasságos!!!Biztos jó lesz ez a 3. rész.Majd egyszer...,a jövõben...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nohab
He? Hol laksz? Van ott áram?<#idiota>
Esrohnoil
Ja, a kis naív. :D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.