7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Tuncee
    Hi!

Feltettem a játékot, el akarom indítani és akkor kiírja h hiányzik D3DX9_30.DLL
    Nem tudjátok h mi a problem?
  • rockymitymók
    A ****** kivan az egésszel!!!!!!!!!! Majdnem végigvittem a játékot, erre aug. 4-én bedöglött a modemem, majd két napra rá a videókártyám is, majd a TV. Milyen jó kis hónap. Ráadásul az van ráírva a garancialevélre, hogy 30 nap alatt cserélik ki a vga-t. Úgyhogy mostanában nem játszok. Tök jó....

De ma már van netem legalább:D
  • stevenson1988
    szentem simán és egyszerűen hozd létre ezeket a könyvtárakat. sok ilyen játék van hogy a plusz cuccokat így lehet berakni. azaz hogy a (valamilyen módon) tömörített fájl könyvtrászerkezetét alapulvéve el lehet helyezni a modokat, nyelvi fájlokat. Ha emlékeztek ilyen volt a Quake3 is, meg újabbak közül a darwinia... sorolni lehetne csak nincs kedvem :D
  • zAkkEr
    Once it's done, replace the file "carselectiongenericmenu.bed" (folder \data\scripts)
    by this one.
    ezt írja az infoba ...de nekem nincsenek ilyen file-aim(eredetim van EU-s)
    most akkor hova rakjam ?
    ezt a mod-ot szedtem le: All cars on all tracks
    a flatout joint oldalról...
    segítség :)
  • Dexantreal
    Megyek,ha nem lesz tele tömködve minenféle moddal...nekem nem kenyerem az ilyesmi....eddig semmilyen mod-t nem tettem fel rá. Jó az alap is.
  • megariffer
    kedves FlatOut2 rajongók! beindult a FlatOut2 magyar bajnokság kísérleti honlapja, gyertek jó sokan fórumozni, az már nagyjából működik, már csak fel kell tölteni sok okossággal. Olvassátok el a kezdőlapot, még egyelőre nem tudom, mikor lesz ebből működő liga, de minden elkezdődött valahogy, segítsetek beindítani, hogy legyen egy szervezett, jó kis bajnokságunk!

tehát: vegyétek birtokotokba az oldalt és ne szégyenlősködjetek, minden ötletet és javaslatot szívesen látok a honlapon!
    FlatOut2 magyar bajnokság
  • LeePí17
    nem 1ezik a játék
  • bertino
    najolvan
    -fav
  • Száddi
    Az mért van hogy hálózni akarunk hamachival rávisszük a lanra egyikőnk createl a másik joinolni próbál de nem látt??
  • Száddi
    Jah okés
  • Desert
    nem mert nincs netem otthon és csak akkor játszom multit mikor haver eljön géppel :)
  • Száddi
    Te szoktad multiba nyomni??
  • Desert
    nem tudom.. :( mi lehet a baj...
  • Száddi
    geforce4mx440 de szerintem ez nem lehet a baja mert megy rajta szinte minden meg nekem is egy szar ati 9000-resem van és azon tök jól megy...
  • Desert
    Száddi milyen vga-ja van?
  • Desert
    Este én is felpaszírotam egy csajost összetörtem szegény verdáját
  • Desert
    hm nem tudom nekem megy
  • Száddi
    Okés köszi. Amúgy felül lett írva. Haverjától hozta el de a haverjának jóó és nekem is...
  • Száddi
    Mármint pontosabban az introk lemennek utána bejön a Flatoutos kép és utána kivágja... Így hátha tudja valaki.
  • Desert
    Száddi a cracket áthúzta?
    ha igen nézzetek valami másikat itt
  • Száddi
    Helló. Kellene egy kis segítség haveromnak mikor elindul a játék utána mindíg kilép ez mitől lehet?? Előre is kösszi
  • BCS CORPS
    a nagy batár állat terepjáróval vagy mi az :D
  • BCS CORPS
    én egyszer verseny közben 5 emberkét sikerült kinyírnom
  • acsati
    hehe figyeljétek! kiesett verseny közben sofia! ilyen is ritkán van.
    nem én öltem ki de kiesett

• M@TriX
    nem rossza wmv, csak nem teléjes képernyős videót kellett volna 6000kb/s-el tömöríteni, 1-2000 is elég netes videónak. nem a graf a lényeg hanem amozgás a videókban. nem rossz a wmv, én is az xvid/divix-et preferálom. aki annyi drivert nem tud letölteni az meg is érdemli ;)
  • mohus
    off
    ember, tudom:)

de az emberek 95%nak nincs divx, xvid codecje:) csak ennyi volt az oka....talán a 6000kb/sec minőséget is le lehetett volna venni tudom...de így teljes képernyőn sem pixelhalmaz...:)

szóval mindent tudok...go to vegas topic
    on
  • bertino
    hagyd már a büdös francba azt a kicseszett .wmv-t!
    rakás fos az egész!
    egyrészt már az a tény, hogy .wmv olyan szar minőség, hogy azt leírni is borzalmas!
    és 17mp 14 mb ????
    ember, DivX;Xvid kétmenetes tömörítéssel ez nem lenne több talán 2 mb-nál sem!

f@szért használja ezt a sz@rt mindenki...
  • Desert
    Szép napot FlatOut rajongók
    Ma reggel vettem új kocsit és jól megszívtam mert hátsó kerés meghajtásos és alig tudtam menni vele és el is ment minden lóvém alapkocsival amit az elején adott fullra van tuningolva és simán lehagynak a Level 3-ban a Roncsderbiben meg mindenki engem akar eltenni lábalól nem tok hova menekülni .
  • BCS CORPS
    hy kijön haamchival nyomni eggyet ?
  • reménytelen
    Király.
  • samhun
    Milyen a játék?
  • mohus
    ez egy titkos gépteszt:)nem írtam?:))))))))
  • stevenson1988
    na a hang meglett (a tv jack dugója volt bedugva nem a hangszóróké) de most meg szaggat a hang, de valszeg a gép nem bírja mert a pufferben a kétszáz valahányól mindig csak 1-2 frame van....
  • stevenson1988
    14 mega és csak 17 másodperc, hang nélkül? kicsit furcsa...
    vagy nálam van a hiba?
  • mohus
    egy kis Flatout 2 mohus-digit trailer
    LETÖLTÉS INNEN 14MB-WMV
  • zAkkEr
    Once it's done, replace the file "carselectiongenericmenu.bed" (folder \data\scripts)
    by this one.
    ezt írja az infoba ...de nekem nincsenek ilyen file-aim(eredetim van EU-s)
    most akkor hova rakjam ?
    ezt a mod-ot szedtem le: All cars on all tracks
    a flatout joint oldalról...
    segítség :)
  • Richard90
    mi játszottunk, de minden rendben ment (biznek nincs fent a chat mod)
    csak a crack a lényeg hogy fentlegyen
  • Istencsászár
    FAQ
  • zAkkEr
    kipróbálom de ez multiba is megy símán?vagy gondok lesznek a verziókkal?:S
  • Richard90
    khmm az efy dolog hogy nem jeleníti meg
    de attól függetlenül még lehet azokon a kártyákon játszani (majd ha lesz időm felrakom a másik gépre amiben 9200 van )