FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több egyjátékos beállitási lehetõség
"Single Race" és "Single Event" módokban lehet extra dolgokat beállítani:
Körök száma
AI erõssége
Ragdoll ki/bekapcs
E beállito menübe a DEL gombal lehet belépni, miután kiválasztottuk a pályát!
Installálás a szokásos:
SingleRaceOptions.bfs betétele a Flatout2 könyvtárba
Filesystem nevü file átszerkesztése:
fo2a.bfs
fo2b.bfs
fo2c.bfs
SingleRaceOptions.bfs
Itt is figyeljetek h a kurzor az utolo betü mögött álljon, NE nyomjatok ENTERT a sor végén!
Különben ezt a hibaablakot kapjuk:
Forza.
(Qrva jóóóóóóóó a játééék!!!) 😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
flatout könyvtárába bemásolod a mod BFS fájlját, majd notepaddal megnyitod a "filesystem" nevû fûjlt, és a végére irod a bfs nevét. nálam a kamerafixel és az objektekkel igy néz ki a filesystem fájl:
fo2a.bfs
fo2b.bfs
fo2c.bfs
fo2camsv4.bfs
Realistic_dynamic_objects.bfs
AMI NAGYON FONTOS !!!!! miután az utolsó sort bemásoltuk (Realistic_dynamic_objects.bfs), ne nyomjunk entert, a kurzor álljon az "s" betû után, ekkor mentsük a fájlt!
Azaz ha a | jel a kurzor, akkor ekkor mentsünk:
fo2a.bfs
fo2b.bfs
fo2c.bfs
fo2camsv4.bfs
Realistic_dynamic_objects.bfs|
remélem elég érthetõ volt 😊
Forza.
gép is jonagyokat zakozik, de rá az aprobb, eltéritõ jellegû objektek nem hatnak annyira: nyilván, mivel a cpu "vezeti" õket, perfektül 😊
sajnos nem lett minden objekt felparaméterezve, igy van pár fura cucc, ami pehelysulyu maradt 😞
a kamerafix pár kocsinál sajnos nagyon magasra rakja a hátsó nézetet, van amelyiknél jó... belsõ nézet nekem nehéz, alig látok ki a kocsibol 😊 szal a camfixet nem ajánlom ... viszont az objektfizikával az FO2 egy isten lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forza.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Forza.
Flatout1 objektum típusok/súlyok
Realisztikus objekt súlyok - sokkal nehezebb minden!
regelni kell a letöltéshez 😊
Forza.
A sztori elsõ fejezete még egy picit várat magára, mert azt hittem, hogy mindjárt megvan az elsõ fejezet, közbe még közel se vagyok. Pár oldal kell még. Szóval türelmeteket kérném, készül és majd elolvashatjátok.
Elõre is thanks a megértéseteket!<#wave>#wave>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
hogyan lehet 150 métert ugrani?
130 at sikerült csak. 😞
Next PC upgrade: 2022
bár nem tom lehet hogy igaz de...
Lol?!
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Lol?!

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
steam, origin: ACE_hun
ad1: ontopic legyen!
ad2: csökken így a színvonal...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
War. War never changes.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem tudjátok mikor kapom meg a bónuszverdákat, mert minden kupám arany, kivéve a "stunts"-os dolgokat...vagy csíteljek?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Next PC upgrade: 2022
War. War never changes.
nekem is volt ez tök ugyanilyen versenyem 😄