FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig nem ment a multi, mondom kikapcsolom a Post-Processinget, mert minden ismerõsõmnél, ahova elvittem a gamet ment a multi.(még geforce mx-en is)
És mit látok amikor kikapcsoltam a PP-t?Hát hiba nélkül tudok multizni.
Még ekkora baromságot, hogy egy grafiakai probléma miatt nem tudtam multizni ?!Na mindegy, probléma megoldva, élvezem a multi örömeit =)))
http://flickr.com/photos/zolika90/
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Vinsanity is back!!
A race-t Nevadával nyomtam végig.egyedül a street végén volt hogy a Scorpio után megvette a Speedevilt, de az nagyon vad autó =) 320-at mentem vele városos pályán =)))
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én a derby-t a Roamerrel vittem végig.Erõs, nem csúszkál, viszont nem a leggyorsabb.
1. 10pont
2. 8 pont
3. ???
?
Hahaha.. akkor nevezzem magam pronak.. elsõre nagoyn nehéz volt ezt vezetni 😄
http://img133.imageshack.us/img133/5403/jatekhb4.jpg
melyik autót érdemes megvenni?
4WD az az összekerék , LWD ,RWD ? melyik az elsõ, és hátsó? 😄
hoy ehh
Miért van az, hogy ha elíindítom a játékot, 10 perc eltelése után recseg, ropog a hang, maga a játék nem lassul, csak a hanggal van baja. AC 97'-es beépített hangkártyám van. Esetleg, ha DX diagba másfele húzom el a csúszkát? (Full Accelerationon volt, amikor reccsegett a hang, most megpróbálom standardon, stb...)
PLz HELP!
Tényleg az 1-hez nincs hasonló?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Mellesleg én nem vagyok nagy autósjátékos, de hosszú idõk óta ez az a játék ami ki tudott egy picit zökkenteni a szokásos kerékvágásból 😊
Teccik 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Flat Out 2 regény: 18 oldalnál járok és 1-2napon belûl meglesz az elsõ fejezet.
Azzal kapcsolatba egy kérdés, hogy hogyan mutassam meg nektek? Töltsem fel egy oldalra( pl rapidshire), vagy megadjátok mél címeteket - esetleg msn - és oda megy a cucc, vagy mi?
acsabi: neked meg kösz a lelkesedésed, meg...a mindent na<#hehe>#hehe>
(emellett szintén a flatoutjointrol leszedett all cars/tracks/1millio készpénz profilt is beletettem)
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
aki tud nagyon jól angolúl, az pls fordítsa le a Flat Out 2 versenyzõinek adatait nekem. Ha nem nagy kérés. Regény sokkal jobb lenne ezzel.
Bocs a hülye kérésért<#hehe>#hehe>
Elõre is thanks!<#wave>#wave>
camfixek(v1 v3 v4), objekt(fo1 realistic) modok vannak benne
ne kelljen már a jointra várni 😊
Forza.
Télleg ... Multiban mûködnek ezek a realisztikus objektek? (Holnap LAN-ra megyek 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Next PC upgrade: 2022

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Egyszer tudtam csak elsõ lenni ezen a 6-os futamon 😞
én mindíg középtájt maradok..majd csak a végén..utolsó kör közepe tájékán lépek nagyon gázra..így lesz pénzem,nitróm a végére hogy kiüssem jason-t vagy monikát..így enyém lesz a gyõzelem 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!