7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
Neoncsoves #5802 -
#5801 én full eredetit használom. elöbb végigviszem singlet és utána multizok haverokkal -
Richard90 #5800 ja... az us-ban van chat az eu-sban nincs
és mi is átalakítottuk hogy tudjuk csetelni :)
csak 1.5mb-os a file, de az eredetiről érdemes biztonsági másolatot csinálni, mert ha kijön a patch, akkor hibák léphetnek fel -
Attiska #5799 Ja, még valami. Olvasom a faq-t, hogy az eredeti eu-s változatot át lehet alakítani us-ra. Van valami különbség a kettő között? -
Attiska #5798 Akinek van regje a jointra, feldobná a legutolsó modokat? Délelőtt regeltem, és még mindíg nbem jött meg az aktiváló ímél. :( -
#5797 Nekem tökre nem tetszenek ezek a kiegeszítő játékok.
Én a versenyt szeretem + max. a törést :)
Többit nem.
De ez egyéni szoc prob :)
-
Neoncsoves #5796 rugbyben mutlkor nyertem -
#5795 a fociba sikerül betalálom eddig ott rekord 91 :D a rugby meg az meg nem jo :S egyenesen szoktam menni át az embereken :D -
#5794 Én a focit (soccer) meg a rugbyt (field goal) utálom. -
Neoncsoves #5793 Én abban multkor csodával határos módon homerunt csináltam XD -
Neoncsoves #5792 Nálam a bowlingnál olyan szokott lenni hogy már félig elvan dőlve a bábu erre meg visszaáll rendesre... Csalás -
#5791 amit nem szeretek az a baseball. sose tudom hogy eltalálni hogy elpattanjak 280 méter körül mint a többiek -
#5790 Én úgy szoktam, hogy nagy sebességgel, 26-30° szögben lövöm ki, kicsit visszahúzom a levegőben úgy, hogy éppen elérje az első bábu nyakát (ahol piros), és utána Ctrl (Nudge) + egy kicsit jobbra, mert a jobb oldalon általában nehezebben dőlnek el. -
Richard90 #5789 tegnap majdnem sikerült :D -
megariffer #5788 ez jó, nekem is volt már ilyen, azóta se tudtam megcsinálni mégegyszer :) -
#5787 nekem már volt, hogy egymás után többször is ledöntöttem mindet, de ez sokkal jobb. -
#5786 ja és amugy grat! -
#5785 én még egyszer sem tudtam elsöre ledöntani mind a 10 bábut. van vmi titka? -
#5784 Úgy érzem, ezt a bowling eredményemet mindenképp meg kell mutatnom:
-
#5783 Nekem elfogadta. -
Attiska #5782 Ma megvettem a cuccot, most települ. Jót röhögtem, az útmutatón. ;) -
#5781 A Grand Finals-ban milyen autóval kell menni? Mert a streetes automat nem fogadja el angolul meg nem tudok. -
Richard90 #5780 semmi különös...
multi, indul-e ezen a kártyán, eredmények stb -
#5779 Valaki el tudná mondani nagyjából, hogy milyen új, fontos dolgok történtek az elmúlt 2 hétben?
THX -
#5778 Hmmmmmmm...
A FAQ-ban ez állt.
A játék nem támogatja az integrált videovezérlőket!
• nVidia GeForce FX 5 sorozat
innen kezdődik.Természetesen nem tom hogy az ennél lentebbi kártyákon elindul e mert nekem nem Nvidia-m van. -
#5777 béna, 1-et nem bírt kinyírni :| :D -
#5776 Érdekes verseny lehetett -
#5775 LOL :)
-
#5774 Nekem mx440-em van és megy rajta.Szóval ne mondj olyat amit nem tudsz biztosan. -
#5773 Ja - Indításkor Post-processinget ki kell kapcsolni. -
#5772 megy vele - csak picit döcög -
#5771 Természetesen hogy nem...
-
#5770 directX 7-esen is megy a játék? (geforce 4 mx 440?) -
Lyan Kyj #5769 sztem is jók, bár itt megkell tanulni a technikát. Első részben csak kilőtted, oszt csá:) -
Richard90 #5768 sztem mind kettő jó...
én mindegyiket kedvelem... -
Samthek #5767 jézusom!! nagy kinlódva megcsináltam a darts-ot,most meg a focis,kezd egyre idegesítőbb lenni ez a játék,a versenyek faszák benne,de ezekből a mini játékokból egy-kettő egy agyrém!! -
#5766 Hát az ati 9000 sokkal jobba az mx440-nél. Az mx440 ráadásul csak dx7-es. -
#5765 ....A FAQ-OT -
Lyan Kyj #5764 én tom. hiányzik D3DX9_30.DLL-ed -
#5763 "MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!"