FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
ÓÓÓ amulti az nagyon jó... egy igazi verseny után a székrõl esek le a nevetéstõl.Pl.: egyik versenypályán nyomom egy alagút van elõttem mögöttem pedig egy nagyon gyors kocsi (Ivan vezetésével) leakart elõzni,csak elvesztette az irányítást... Így kb 400km/h-val nekirogyolt az alagúttól jobbra lévõ sziklafalnak és egyenesen fölszállt az égbe. XD Azóta ha elhaladok ennél az alagútnál mindíg elnevetem magam...
zolo
Hát én mindjárt beszarok(képletesen). 😄
Eddig nem ment a multi, mondom kikapcsolom a Post-Processinget, mert minden ismerõsõmnél, ahova elvittem a gamet ment a multi.(még geforce mx-en is)
És mit látok amikor kikapcsoltam a PP-t?Hát hiba nélkül tudok multizni.

Még ekkora baromságot, hogy egy grafiakai probléma miatt nem tudtam multizni ?!Na mindegy, probléma megoldva, élvezem a multi örömeit =)))

http://flickr.com/photos/zolika90/

Csuhai G
A multival szerintem csak neked van bajod. Most mondok neke 1 új dolgot, lehet, hogy 1 kicsitmeglepõ lesz! Ez a játék nem szimulátor! Azthittem erre már rájöttél, de látom segíteni kellett! <#wilting><#lama>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Szvsz ebben a játékban a multi a legjobb.
SötétBarom
Betonfallal már egy 70kmh/s ütközést sem bír ki semmilyen autó ha már itt tartunk..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csibe001
Lehet azért, mert nem szimulátor?? 😮
Multival meg mi bajod???

zoli122
Ezt elbaszták

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Nekem az a bajom a játékkal hogy az ütközések nem annyira élethûek pl.: 345km/h-val neki megyek a falnak a kocsi kicsit össze törik a tag kirepül a valóságban még egy ilyen megerõsitett kocsi sem bírná ki az ilyen ütközést (szóval ezt elbaszták jah meg ugye a multirészt)<#gun><#violent>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Mint a Forma-1-ben. Erre már rég rájöttem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zoli122
Mondjuk single player > race (vagymi) > és mikor választod a kocsikat a leg végén van<#integet2>

zoli122
Én is ezt kérdezem!

Mi benne a furcsa?
nekem a flatoutról az a véleményem hogy nagyon jó játék csak egy kicsit furcsa

csasztok
Vinsanity15
Szasztok,megtudnátok mondani hogy ha kivittem az egész gamet fullra(mindenhol elsõ lettem + a minigameken is elsõ) akkor hol találom a bónusz autókat?

Vinsanity is back!!

zolo
ÉN nem 😄

A race-t Nevadával nyomtam végig.egyedül a street végén volt hogy a Scorpio után megvette a Speedevilt, de az nagyon vad autó =) 320-at mentem vele városos pályán =)))

köszi!

SötétBarom
LoL én minden kategória legnagyobb verdáját használtam =)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zolo
10,8,6,5,4,3,2,1

Én a derby-t a Roamerrel vittem végig.Erõs, nem csúszkál, viszont nem a leggyorsabb.

és a pontozásrol tudsz valamit mesélni?

1. 10pont
2. 8 pont
3. ???
?

robotnyk
ja, az rwd a hátsó, fwd az elsõ, az lwdnél meg a bal oldali kerekek hajtottak, másnéven side wheel drive <#hehe>
http://img82.imageshack.us/img82/6240/jatek1om5.jpg

Hahaha.. akkor nevezzem magam pronak.. elsõre nagoyn nehéz volt ezt vezetni 😄

kezdöknek inkább négykerekest érdemes (4wd), vagy elsökerekest (fwd) a hátsokerekes (rwd) inkább proknak valo

akarom mondani FWD 😊

Derby cupban... elsõ hely tizet kap, második hely 8 at... hogy van tovább?

http://img133.imageshack.us/img133/5403/jatekhb4.jpg

melyik autót érdemes megvenni?

4WD az az összekerék , LWD ,RWD ? melyik az elsõ, és hátsó? 😄

zolo
Milyen pontozásra gondolsz?

Hello!valaki el magyarázá a pontozást? ( derby cup)

Pár napon belül megérkezik nekem is a Flat Out 2, és azt szeretném kérdezni, hogy akkor az eredeti játékot crack-eljem meg? Úgy több server-t lát majd? Magyarázza ezt valaki el pls, mert lentebb olvastam, de nem egészen értettem. <#help>

hoy ehh

menj bele a flatout2 dvd-be és telepítsd a dx9c-t (ha a telepítés után nemet nyomtál rá)

dienesoft
Sziasztok!

Miért van az, hogy ha elíindítom a játékot, 10 perc eltelése után recseg, ropog a hang, maga a játék nem lassul, csak a hanggal van baja. AC 97'-es beépített hangkártyám van. Esetleg, ha DX diagba másfele húzom el a csúszkát? (Full Accelerationon volt, amikor reccsegett a hang, most megpróbálom standardon, stb...)

PLz HELP!

DjDano
a körök számának megváltozatatásának lehetõsége király, már ez 1-nél is hiányoltam nagyon,,,

Tényleg az 1-hez nincs hasonló?

Yo, akkor valszeg marad a mail...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

DummyBoy
Szerintem meg mehet fel többek okulására 😊

Mellesleg én nem vagyok nagy autósjátékos, de hosszú idõk óta ez az a játék ami ki tudott egy picit zökkenteni a szokásos kerékvágásból 😊

Teccik 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

zmeor
copyright van Dexantreal

leszarom a konfigod...

zmeor
figy sztem ne töltsd fel!
max akinek kell annak elküldöd mailben

leszarom a konfigod...

Áhh, emberek. Már játszom a játékkal pár napja, de még mindig azt mondom: atomkirály játék, nem tudok még most se betelni vele<#worship><#hawaii><#eljen>

Flat Out 2 regény: 18 oldalnál járok és 1-2napon belûl meglesz az elsõ fejezet.

Azzal kapcsolatba egy kérdés, hogy hogyan mutassam meg nektek? Töltsem fel egy oldalra( pl rapidshire), vagy megadjátok mél címeteket - esetleg msn - és oda megy a cucc, vagy mi?

acsabi: neked meg kösz a lelkesedésed, meg...a mindent na<#hehe>

acsati
köszi arty a többiek nevében is! <#worship>
arty
nah, ha vkinek kell a single player mod, beletettem a rar-ba, ujra le kell szedni a linkrõl a fájlt... 😊

(emellett szintén a flatoutjointrol leszedett all cars/tracks/1millio készpénz profilt is beletettem)

Forza.

Istencsászár
zisten vagy!, lehet uj értelmet kap a FO2 😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Öhm, emberek. Alakaúl az elsõ fejezet, kezd összerázódni a banda, de lenne egy kérésem:

aki tud nagyon jól angolúl, az pls fordítsa le a Flat Out 2 versenyzõinek adatait nekem. Ha nem nagy kérés. Regény sokkal jobb lenne ezzel.

Bocs a hülye kérésért<#hehe>

Elõre is thanks!<#wave>

arty
FO2 mods egybecsomagolva

camfixek(v1 v3 v4), objekt(fo1 realistic) modok vannak benne

ne kelljen már a jointra várni 😊

Forza.

DummyBoy
Engem inkább a Camfix érdekelt, nagyon jó lett az új, de a Realisztikus objekteket is leszedtem, majd kipróbálom 😊

Télleg ... Multiban mûködnek ezek a realisztikus objektek? (Holnap LAN-ra megyek 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

grebber
Bakker regeltem magam már töb mint fél órája a F2 Joint oldalra erre b...tak mailt küldeni 😞

Next PC upgrade: 2022

most is pl szenvedtem a pickuppal a 1.helyért a cafkával erre a kis kötsög 3. belém száguld a semmibõl...(mert a térképen sehol nem volt).. neki a falnak..na szép..van 1 kör..elvittem a cél állvány kaptam full nitrót és adtam az aszfaltnak..meg a jasonnek...és a végén a kiscafkát is megelõztem...és az 1sõ ismét én lettem

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

grebber
Én pl az uccsó 6-os derby szakaszon megszendvedtem az elsõ helyért holtversenybe lettem elsõ Sofiaval!
Egyszer tudtam csak elsõ lenni ezen a 6-os futamon 😞

hát nemtom h hogy kerülsz te elõre..
én mindíg középtájt maradok..majd csak a végén..utolsó kör közepe tájékán lépek nagyon gázra..így lesz pénzem,nitróm a végére hogy kiüssem jason-t vagy monikát..így enyém lesz a gyõzelem 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Nohab
Majd ha kivittem kipróbálom ,mert elég jól hangzik. Szerintem valami iszonyat könnyû lett. Az a baj ,hogy mindig elõre kerülök és kimaradok a nagy karambolokból és így egyszerûen nem tudom jól megnézni õket... a visszajátszáson is finomíthatnának...
grebber
Ez a realisztikus súlyok dolog érdekel a kamerfix nem!Regelek azt töltöm is remélem nem vagyok béna és sikerül is megcsinálnom!

én csak akkor teszem fel , ha kész lesz a magyarositás 😊 (1 hónap)

arty
sztem nem. enélkül egy olyan NFS, amiben repkednek a tárgyak, ha mész a pályán

Forza.