7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#5845 Filed Goalba a legjobb időm 15:04
Baseballba pedig lószar 263 méter. -
#5844 all cars on all tracks<<<<egy jó kis mod és már meg is van :D -
Neoncsoves #5843 Szal nincs busz meg kamion? :( -
#5842 Megcsináltam!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És mit kaptam érte? Semmit! Azt reméltem, legalább lehet menni a multiplayeres bónusz kocsikkal single playerben is. De nem!
-
#5841 LAN-ba lehet valahogy botokat meghívni, csak 2-en 3-an lennénk és kellene még player.
hivatalosan úgytom nincs de mod sem született még vagy valami egyébb 5let?
köszi -
#5840 A derby rekordom:
-
#5836 soccer hez milyen titok kell?
egyszerűen megfogod és felkúrod a sarkokba a csávót -
#5835 Valaki árulja el a titkot a field goalhoz meg a soccerhez is! -
#5834 na végre volt kicsit hosszabban gémelni. huh, nagyon király lett szerintem ami jó volt nem változtattak, hibákat javították és a graf nagyon szép lett. Még az irodai 9200S-n is teszteltem és mediumon vígan elkolbászol szóval nagy grat a fejlesztőknek.
kötelező munkahelyi szoftverként már jeleztem a főnöknek. LANba nagyon jó muri, online is mentem egész szépen lagolás nélkül mennt. bár nem ártana ha a pinget kiírná a progi, hogy tudja az ember hova joinoljon inkább... sztem. -
Neoncsoves #5833 Srácok! Találtam egy jó cuccot :D Flatout 2 NO-DVD Patch. Nem lesz tőle US-es verzió. Lehet hogy fake, P*****e B*y-en találtam. Akinek kell az szóljon (EU-s marad sztem mert protect meg a flatout2 2,8MB-s file van benne) -
PLATINO #5832 azt szeretném kérdezni hogy a carier modban ha nem nyerek meg minden kisseb bajnokságot csak 2 3 hely vagyok attól végig lehet vinni 100% -
megariffer #5831 ja de itt is ugyanaz a trükk mint a ski jumpnál, nudge a kilövés pillanatában, aerobatics még véletlenül se! -
megariffer #5830 -
MaT #5829 Magasugrásnál neekm is csak 147 méter volt a legtöbb. Nemtudok többet ugrani. Egyébként asszem 63-64 fokkal lőttem ki! (De nem tuti!) Próbálgatni kell! -
joenumberone #5828 hello
engem az érdekelne hogy a magas ugrásba hány fokkal lőjem ki az emberem mivel 140 m nél tovább nem jutok -
megariffer #5827 #5203-as hozzászólásban linkeltem videót pár stuntról, amiket én vettem fel.
ebben is benne van a "titok" :) de nem ezért rakom be, hogy én találtam fel a spanyolviaszt (pedig de :D), csak itt még 1-2 stuntnak meg lehet nézni a "titkát", figyeljetek, hogy mikor megy a nudge (CTRL) meg az aerobatics (mikor a levegőben irányítod), a videón ezek jól látszanak... -
MaT #5826 Szóval én arra jöttem rá, hogy: Elindulsz, a pály végén kicsit kimész jobbra vagy balra, hogy ne középen lédj mert akkor soxor beleakadsz azokba az összedöntött sílécekbe, max sebességgel menj és 43-47 fok között lődd ki az emberkét, és közvetlenül utána, hogy kilőtted nyomd meg a CTRL-t! Tehát CTRL-lal kilövöd madj rögtön megnyomod mégegyszer és utána hozzá sem nyúlsz! Nem kell a nyilakat nyomkodni hogy jobbra balra előre dőljön, csak hagyd had szálljon! :) És én így ugrottam 363 métert! De a 356-357 méter szinte garantált így! ;) Próbáljátok ki! -
#5825 igen én is kiváncsi lennék a titokra :D -
#5824 Meg akkor leírhatnád a titkot is, hadd mutassuk meg multiban, mit tudnak a magyarok! -
MaT #5823 Hehe! Nemtudom, lehet, hogy már ugrott vki nagyobbat, de nekem eddig ez a lagnagyobb. Síugrásban 363,xx métert ugrottam. És már rájöttem a titokra, hogy hogyan kell hatalmasat ugrani. ;) Majd ha hazaérek belinkelem a képet. (ha el nem felejtem) -
#5822 Minden megvan első helyre karrierben, kivéve azt a rohadt field goalt meg soccert! 99% -
#5821 Na megcsináltam első két ugrásos feladatomat.
Tűzkarikás 1588pont.A "Síugrás" pedig csak 319,xx méter. -
Richard90 #5820 talán ha jó linkelnéd be, akkor valaki talán le is töltenéelső cucc helyesen , talán :)
-
Attiska #5819 Valaki fel tudni tenni egy publikus helyre a következő cuccokaz a jointról, mert kb. fél napja jön az aktiváló ímél. :(
Első cucc.
Második cucc.
Köszönöm. -
#5818 "1. a muszáj az pontos j"
Gonosz -
#5817 1. a muszáj az pontos j
2. az RWD kocsikat úgy kell vezetni, hogy kanyarodáskor kicsit elengeded a gázt, és ellenkormányozol -
#5816 hát igen nekem is van egy rwd kocsim, és úgy tekeri a seggét mintha muszály lenne neki :)
mondjuk az erdős pályákkal legnagyobb bajom az az hogy eltévedek :D nem látom a sok gaztól az utat és az akadályokat. párszor már röpültem első helyről a dzsindzsásba egy jól lehelyezett kőtől :P -
#5815 Nekem a rosd king a megvadult ló azt egyszerűen még nem tudom vezetni. -
darkmartin #5814 Király a flatout 2 -
#5813 Természetesen versenyhez a Bullet GT a legjobb, csak meg kell tanulni jól vezetni, mert RWD-s. -
#5812 Én minden kategóriában a legnagyobbal mentem.. A taktika annyi volt, hogy jó rajt után minden feltörekvőt rákentem valamire. -
#5811 4WD-ésekbe én a canyont választom,de ha tehetem mindig a 4WD-seket választom....az FWD-sek egész jók.....Az RWD-seket utálom mert irányíthatatlan,kipőrőg,és ha kicsit is hibázol már ott a baj....
taktika?!
vagy arra alapozol hogy mindenkit kiütsz,és te maradsz egyedül:D.....(4WD)
vagy a sebességre alapozol(FWD,de inkább RWD)
saras,földes pályákra a 4WDseket ajánlom...
aszfaltra mind1ik jó....
kb ennyi de ne halgass rámte döntsd el melyik a jobb..(4WD,FWD,RWD) -
#5810 Lenne egy kérdésem a profikhoz
Milyen kocsit érdemes venni? Merthogy: eddig az összkerekes verdákat preferáltam, mivel bírják a strapát, és jól irányíthatóak, ám a többi kocsi folymatosan gyorsabb mint az egyém(úgy húznak el mellettem öröm nézni, 4 autót meg hiába próbálnék zúzni, nincs annyi autó), most beruháztam egy elsőkerekesre, az viszont olyan irányíthatatlan hogy öröm nézni. A városi versenyekkel még nincs is baj, azokat simán alázom, de az erdők-mezők enyhén betesznek. Utálom is őket, meg a kocsim vagy nem elég gyors, vagy az első kanyarban elkezdi rázni a seggét és onnantól végem, hiába akarnék gyors lenni.
Tippek, ötletek, stratégiák? -
#5809 OK, thx -
#5808 erre a videora azis igaz hogy aki hülye haljon meg?
biztos egy ilyen rendörségi video ez.
a játékba meg nem repülsz ki ilyen könnyen meg még annyi hogy már átmentem Sofián -
#5807 Ej ez elég rendesen megkapta :( -
#5806 Mert faszok -
dadario #5805 off
ez az igazi flatout, nézzétek a faszit, ahogy kirepül a kocsiból:
http://video.google.com/videoplay?docid=-5712100201620445194&q=crash&hl=en
-
Attiska #5804 Ez mekkora faszság... Miért nem tették be az eu-sba a csetet? :( -
#5803 Nekem eredtei van és ha megcrackkelem meg átmásolom azt a fájlt hogy legyen chat akkor eléggé szarakodik ám a multi része!Nem talál szervereket rendesen anélkül hogy néha le ne fagyjon!