FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kíváncso vok, ti milyen kocsikat használtok (használtatok)
Nohab kolleganak van igaza.
2 kocsi nem is tudott vegig menni a versenyen , mert azokat volt a legkonnyebb lezuzni (pirso kispolszkit, meg a sarga verdat).
En meg nem mentem be a celba, hanem szembe kozlekedtem a palyan😄
Aztan a vegen 3 kerekkel, de en is befutottam.
Látom a FAQ kissé elavult...
Azt szeretném kérdezni h. az elsõ részhez képest sokat változott a játék gépigénye? Mert az nálam tökéletesen futott.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Multizni én is szertnék gyakran fent is tudnák lenni ,de ez a netsebbeségem... van bõven lag...<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav><#bdead>#bdead>
network name: FlatOut2 SGLAN 2
pass: sg.hu
csak ott én elsõ voltam 😛😛
lehet direkt így van megcsinálva az a pálya
Lol mi 😄D nektek volt már ilyen?

network name: FlatOut2 SGLAN 2
pass: sg.hu
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
-Csinálhatok egy frissebb faq-t? (csak megcsinálom ahogy tudom, aztán kiegészíthetitek még ha valami hiányzik), vagy már valaki csinál frissebbet?
:S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Regény meg halad - csak így zárójelbe megjegyzem.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Na mennyap*csába <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Jelszó: sg.hu
Aza baj hogy nekem meg el kell mennem. 😞
az elsõ részt...
évekig elég lesz ez a game, a mûfaj egyedisége miatt
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de mást se hallok, csak:
"má végigvittem, de unom, mit csináljak ?"
hát bazi nagy lámák az ilyenek... nc
majd szólok Beavernek 😊
Next PC upgrade: 2022
Tudod: Game experience can change during online play. Kiegészítve: Fõleg ventrivel. 😊))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Igazán tehettek volna bele többet.
Next PC upgrade: 2022
Valki tudna nekem ebben segíteni?????