7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • grebber
    Filed Goalba a legjobb időm 15:04
    Baseballba pedig lószar 263 méter.
  • zAkkEr
    all cars on all tracks<<<<egy jó kis mod és már meg is van :D
  • Neoncsoves
    Szal nincs busz meg kamion? :(
  • reménytelen
    Megcsináltam!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És mit kaptam érte? Semmit! Azt reméltem, legalább lehet menni a multiplayeres bónusz kocsikkal single playerben is. De nem!

• M@TriX
    LAN-ba lehet valahogy botokat meghívni, csak 2-en 3-an lennénk és kellene még player.
    hivatalosan úgytom nincs de mod sem született még vagy valami egyébb 5let?

köszi
  • Magnum PI
    A derby rekordom:

• zmeor
    soccer hez milyen titok kell?
    egyszerűen megfogod és felkúrod a sarkokba a csávót
  • reménytelen
    Valaki árulja el a titkot a field goalhoz meg a soccerhez is!
  • M@TriX
    na végre volt kicsit hosszabban gémelni. huh, nagyon király lett szerintem ami jó volt nem változtattak, hibákat javították és a graf nagyon szép lett. Még az irodai 9200S-n is teszteltem és mediumon vígan elkolbászol szóval nagy grat a fejlesztőknek.

kötelező munkahelyi szoftverként már jeleztem a főnöknek. LANba nagyon jó muri, online is mentem egész szépen lagolás nélkül mennt. bár nem ártana ha a pinget kiírná a progi, hogy tudja az ember hova joinoljon inkább... sztem.
  • Neoncsoves
    Srácok! Találtam egy jó cuccot :D Flatout 2 NO-DVD Patch. Nem lesz tőle US-es verzió. Lehet hogy fake, P*****e B*y-en találtam. Akinek kell az szóljon (EU-s marad sztem mert protect meg a flatout2 2,8MB-s file van benne)
  • PLATINO
    azt szeretném kérdezni hogy a carier modban ha nem nyerek meg minden kisseb bajnokságot csak 2 3 hely vagyok attól végig lehet vinni 100%
  • megariffer
    ja de itt is ugyanaz a trükk mint a ski jumpnál, nudge a kilövés pillanatában, aerobatics még véletlenül se!
  • megariffer
  • MaT
    Magasugrásnál neekm is csak 147 méter volt a legtöbb. Nemtudok többet ugrani. Egyébként asszem 63-64 fokkal lőttem ki! (De nem tuti!) Próbálgatni kell!
  • joenumberone
    hello
    engem az érdekelne hogy a magas ugrásba hány fokkal lőjem ki az emberem mivel 140 m nél tovább nem jutok
  • megariffer
    #5203-as hozzászólásban linkeltem videót pár stuntról, amiket én vettem fel.
    ebben is benne van a "titok" :) de nem ezért rakom be, hogy én találtam fel a spanyolviaszt (pedig de :D), csak itt még 1-2 stuntnak meg lehet nézni a "titkát", figyeljetek, hogy mikor megy a nudge (CTRL) meg az aerobatics (mikor a levegőben irányítod), a videón ezek jól látszanak...
  • MaT
    Szóval én arra jöttem rá, hogy: Elindulsz, a pály végén kicsit kimész jobbra vagy balra, hogy ne középen lédj mert akkor soxor beleakadsz azokba az összedöntött sílécekbe, max sebességgel menj és 43-47 fok között lődd ki az emberkét, és közvetlenül utána, hogy kilőtted nyomd meg a CTRL-t! Tehát CTRL-lal kilövöd madj rögtön megnyomod mégegyszer és utána hozzá sem nyúlsz! Nem kell a nyilakat nyomkodni hogy jobbra balra előre dőljön, csak hagyd had szálljon! :) És én így ugrottam 363 métert! De a 356-357 méter szinte garantált így! ;) Próbáljátok ki!
  • acsati
    igen én is kiváncsi lennék a titokra :D
  • reménytelen
    Meg akkor leírhatnád a titkot is, hadd mutassuk meg multiban, mit tudnak a magyarok!
  • MaT
    Hehe! Nemtudom, lehet, hogy már ugrott vki nagyobbat, de nekem eddig ez a lagnagyobb. Síugrásban 363,xx métert ugrottam. És már rájöttem a titokra, hogy hogyan kell hatalmasat ugrani. ;) Majd ha hazaérek belinkelem a képet. (ha el nem felejtem)
  • reménytelen
    Minden megvan első helyre karrierben, kivéve azt a rohadt field goalt meg soccert! 99%
  • grebber
    Na megcsináltam első két ugrásos feladatomat.
    Tűzkarikás 1588pont.A "Síugrás" pedig csak 319,xx méter.
  • Richard90
    talán ha jó linkelnéd be, akkor valaki talán le is töltenéelső cucc helyesen , talán :)
  • Attiska
    Valaki fel tudni tenni egy publikus helyre a következő cuccokaz a jointról, mert kb. fél napja jön az aktiváló ímél. :(

Első cucc.
    Második cucc.

Köszönöm.
  • zAkkEr
    "1. a muszáj az pontos j"
    Gonosz
  • reménytelen
    1. a muszáj az pontos j
    2. az RWD kocsikat úgy kell vezetni, hogy kanyarodáskor kicsit elengeded a gázt, és ellenkormányozol
  • Lobsterman
    hát igen nekem is van egy rwd kocsim, és úgy tekeri a seggét mintha muszály lenne neki :)
    mondjuk az erdős pályákkal legnagyobb bajom az az hogy eltévedek :D nem látom a sok gaztól az utat és az akadályokat. párszor már röpültem első helyről a dzsindzsásba egy jól lehelyezett kőtől :P
  • Nohab
    Nekem a rosd king a megvadult ló azt egyszerűen még nem tudom vezetni.
  • darkmartin
    Király a flatout 2
  • reménytelen
    Természetesen versenyhez a Bullet GT a legjobb, csak meg kell tanulni jól vezetni, mert RWD-s.
  • SötétBarom
    Én minden kategóriában a legnagyobbal mentem.. A taktika annyi volt, hogy jó rajt után minden feltörekvőt rákentem valamire.
  • zAkkEr
    4WD-ésekbe én a canyont választom,de ha tehetem mindig a 4WD-seket választom....az FWD-sek egész jók.....Az RWD-seket utálom mert irányíthatatlan,kipőrőg,és ha kicsit is hibázol már ott a baj....
    taktika?!
    vagy arra alapozol hogy mindenkit kiütsz,és te maradsz egyedül:D.....(4WD)
    vagy a sebességre alapozol(FWD,de inkább RWD)
    saras,földes pályákra a 4WDseket ajánlom...
    aszfaltra mind1ik jó....
    kb ennyi de ne halgass rámte döntsd el melyik a jobb..(4WD,FWD,RWD)
  • Lobsterman
    Lenne egy kérdésem a profikhoz
    Milyen kocsit érdemes venni? Merthogy: eddig az összkerekes verdákat preferáltam, mivel bírják a strapát, és jól irányíthatóak, ám a többi kocsi folymatosan gyorsabb mint az egyém(úgy húznak el mellettem öröm nézni, 4 autót meg hiába próbálnék zúzni, nincs annyi autó), most beruháztam egy elsőkerekesre, az viszont olyan irányíthatatlan hogy öröm nézni. A városi versenyekkel még nincs is baj, azokat simán alázom, de az erdők-mezők enyhén betesznek. Utálom is őket, meg a kocsim vagy nem elég gyors, vagy az első kanyarban elkezdi rázni a seggét és onnantól végem, hiába akarnék gyors lenni.
    Tippek, ötletek, stratégiák?
  • rockymitymók
    OK, thx
  • acsati
    erre a videora azis igaz hogy aki hülye haljon meg?
    biztos egy ilyen rendörségi video ez.

a játékba meg nem repülsz ki ilyen könnyen meg még annyi hogy már átmentem Sofián
  • grebber
    Ej ez elég rendesen megkapta :(
  • gabi89
    Mert faszok
  • dadario
    off
    ez az igazi flatout, nézzétek a faszit, ahogy kirepül a kocsiból:

http://video.google.com/videoplay?docid=-5712100201620445194&q=crash&hl=en
  • Attiska
    Ez mekkora faszság... Miért nem tették be az eu-sba a csetet? :(
  • Supersix
    Nekem eredtei van és ha megcrackkelem meg átmásolom azt a fájlt hogy legyen chat akkor eléggé szarakodik ám a multi része!Nem talál szervereket rendesen anélkül hogy néha le ne fagyjon!