7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • gabi89
    Hát ez is igaz de igy néha már nagyon izgalmas
  • megariffer
    há még jó hogy csalnak. anélkül uncsi lenne a game
  • gabi89
    Hát nekem a játék derby részével nem volt bajom :D
    Amugy a minijátékoknál a basebalban most este állítottam fel egy kira rekordot :D

Engem az idegesít csak,hogy az uccsó körben mindig feljőnnek persze csalással lehet látni a térképen. Meg vannak az aréna versenyek ami ilyen döntőtt kanyaros hát ott ahogy elindulunk egyből mindenki nitro nélkül lehagy de mindig és nagyon látszik,hogy csalnak.
  • megariffer
    fiúk, nem olyan nehéz ez a játék. ahelyett, hogy összeesküvéselméleteket gyártanátok, nyomjatok egy restartot.
    ha ilyen volt, hogy rád hajtottak, lefogadom, hogy be voltál szorítva egy sarokba, vagy tehetetlenül lógtál egy másik tag autójának roncsán. a gép se tök hülye, hogy a száguldozókat basztatja. még jó hogy abba rohan bele, aki beragadt
  • Balumann
    jah, van hogy egyik kilök, akkor jön a mögöttem lévő és szintén belémjön ezerrel. De mondjuk utána meg pont azt vettem észre hogy ezek megelőztek és az aki elöször lökött ki az volt kicsúszva és utána akik előtte belém száguldottak és előttem voltak ,azok ugyan úgy bele abba is. Amit én meg megpróbáltam kikerülni, az meg elkezdett tolatni, és bumm, felrobbantam...
  • zAkkEr
    hmmm...azt én is észrevettem hogy singleb derbybe mondjuk 2-3 gép csak rám pályázik,és összedolgoz..hülyén hangzik de így vettem észre..az egyik belémjön aztán fel se eszmélek jön a másik és így tovább mig a fele életem le nem megy az első percbe :P és mindig ugyan azok..:D
  • acsati
  • reménytelen
    Nálam nem volt ilyen... biztos zavarja őket a stílusod, amit nem is csodálok.
  • CSOCSO
    elmehet a faszomba ez a jatek is.. a derby reszen a masik 7 auto csak ram palyazik.. SZANALOM
  • acsati
    hm erre én is kiváncsi lennék
  • grebber
    Számszerű adatot lehet tudni kb hány db Fltout 2-öt adtak el nálunk?
  • Nohab
    Megyek lealázni egy két puhány amerikait
  • acsati
    hát nekem ADSL-em van és 2048-as már egy éve vagy nem tom de 512röl indultunk :D de a feltöltésem meg csak 192 :( Ideén nem dupláztak nem növeltek net sebességet a T-Online-nál :(
  • Nohab
    CSak annyit írok az enyémből ,hogy nem éri el a 100 kbitet
  • zAkkEr
    nekem szeptemberbe megyünk át 2048 asba :) kicsit nagyobb mint az 512-es és mivel sokat töltök így jól is jön :P
  • zoli122
    Egyébként nekem a netem Letöltés:4mb/s Feltötlés pedig 1mb/s
  • zoli122
    Zakker: Menj át a multi topikba ott segítenek az ilyenben!!! Ja és ez a köznépnek: a FlatOut2 SGLAN GAME ujra indult mert tele volt jelszó sg.hu
  • reménytelen
    És honnan tudod, hogy te másoknál nem laggolsz? Az ADSL-nek alacsony küldési sebessége...
  • zAkkEr
    jó ebbe igazad van,de azé mondjuk ha valaki laggos azzal nem lehet jót játszani teljesen elrontja a gamet....amúgymeg nekem sincs erős netem (512).....
  • gplay
    mindenhol szerencsét próbálok
  • Nohab
    Huh úgy tudom van egy Hamachi topik szerintem ott kérdezősködj... vagy a flatout 2 multi topikba.
  • Nohab
    ÚÚÚÚÚÚÚÓ anyám "seggítek" lol mit nem tud okozni egy véletlen dupla G...:)
  • gplay
    Láma kérdés: Hogy működik a Hamachi, mert haverral nem tudunk játszani?
  • Nohab
    Seggítek. Ha nálad van a server van egy olyan az alsó gombok közt ,hogy profile information valami ilyesmi (egy muki áll egy adatlap előtt) abba bemész és látsz egy rugó lábat abba is bemész majd kiválasztod a kirúgandó embert. Ilyenkor elindul a szavazás és azt akarja mindenki az emberke eltávozik. (csak úgy megjegyzem én is laggolok és segítek azaz nem vagyok köcsög...és attól ,hogy valakinek nem valami hú de jó a net hozzáférése az még nem egy segfej barom)
  • zoli122
    Igen zakker igazad van
  • zAkkEr
    én meg az a sok köcsög laggert utálom aki szaggat mint állat és semmit nem lehet vele kezdeni....kilökni se lehet mert nem tudod hogy hol van :S
  • Supersix
    Hát igen!Kár hogy nem fér ki a nevem mögé egy HUN!Már csak azért is mert remélem hogy nem a mieink miatt kell néha anyáznom :D
  • reménytelen
    Én is sokszor tapasztaltam... hiába, a magyarok jól vezetnek, az amcsik meg nem bírják elviselni, ha valamiben nem elsők...
  • Supersix
    Hihetetlenül lerontja a játékot ez a sok pa****t akik egyszerűen kivotolnak ha túl jól megy az ember!
  • radeer
    Sosem értettem, ha már valaki képet rak fel miért nem lehet átméretezni.
    Tekintettel lehetnél másra is.
  • wesker24
    na csináltam 3 képet az elsőn egész jól ment a másodikon már alig ment a harmadikon meg már nagyon nem akart menni !!!!

• acsati
    amikor a tüz karikásnál beleérkezik az ember a medencébe elég furcsán mozog a vizben, nem?
  • Nohab
    bocs utolsú sornak így kellene hangzania:így hirtelen másra nem emlékszem :)
  • Nohab
    Ha már a stuntnál tartunk akkor Tűz karika 1754 körüli ,baseball 364 elsőnek és utána száz fölöttit már nem sikerült,field goald 14 sec most így hirtelen erre emlékszem :)
  • Dexantreal
    De kaptál valamit. 100%-os játékot, meg azért jó érzés az, hogy kipörgetted...
  • Dexantreal
    Field Goalt én máshogy csinálom:P. Kamikaze támadást indítok a Nucleronnal és elrobogok majdnem a póznákig, ott kilövöm és így is sikerült nekem elsőnek lennem, volt, hogy 15 alatti időt produkáltam.
  • Dexantreal
    Háhh, most happy vok!

Megírtma a Flat Out 2 regény első fejezetét!

Sry a lassú tempért, hiszen nem is oly rég írtam ide, hogy 1-2 nap. Ahhoz képest hogy elhúzodott már. Nem mindig akaródzott ugyanis írnom a sztorit, volt hogy ihlet se volt, de most megvan az első fejezet.

Akit érdekel, adja meg méljét és elküldöm majd.

Hogy a játékról is essen szó:

Derby cup: 100% (stuntok még nem mindegyik első hely, csak úgy, mint derby versenyek se)

Race: 100%( sok minden első hely és hamarosan ezt kipörgetem)

Street: 60%

• grebber
    Nem akarok én ennél jobbat jó ezzel a 2. hely is!
  • reménytelen
    Field goalban az a titka, hogy a harmadik mozgó játékos előtt kell még kilőni (éppen hogy lehetséges) jó laposan (kb 18-20°), és kilövés után egyből nudge (Ctrl), ami felgyorsítja a repülési sebességet.
  • arty
    én pár oldallal visszább belinkeltem őket, keress vissza ...