7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • pirosBoci
    sziasztok ujra itt vissza jöttem görögböl!!!!
  • vfeco
    Stone Skippingre itt az én ugrásom:

Csattantam a medence falán.
  • Esrohnoil
    Stone skipping-re van vmi használható ötleted h. hogyan lehet 300 felett teljesíteni egy ugrással?
  • robotnyk
    nincs
  • I.C.ram
    pont ilyen válaszra várt, köszi.
  • james007
    Sziasztok

Nem tud valaki egy PC DVD boritot mert csak az elso reszhez talaltam elore is koszi
  • reaper4
    láttál ilyen opciót? ha igen akkor lehet ,ha nem akkor nem... :)
  • I.C.ram
    Lehet a Flatout 2-ben time trial-t nyomni? Azaz mikor csak én vagyok a pályán, mint az 1-ben?
  • arty
    egy közepes VGA-val simán!

én egy notebookon 32mb ATI9000-el full LOW beallitasok mellett, 800x600 lehetett szépen menni (25fps)
  • Esrohnoil
    Képzeld, nálam 1G-s pIII-on AA és Postprocess van csak kilőve, a többi maxon, és frankón megy. :D
  • Csopi007
  • arty
    ne hasznalj ekezetet fajlnevben. SOHA.
  • Esrohnoil
    Ezeket a codekeket ingyen le lehet tölteni. :D
  • robotnyk
    ékezet nélkül -.-
  • WOLF3x6
    LAB - Beat The Boys
  • zoli122
    SZiaszto ez a Belső nézet nekem is műxik amint látjátok ha rákkatintoto ka linkre De egyébként eléggé elfuserált lett mert olyan mintha oldarra menne a kocsi vagy inkább oldal irányban :S
  • Neoncsoves
    Nem azért de boldog lennék ha itt kérdeznéd meg
  • Csopi007
    na csőtők azt tom hogy nem ehez a témához kapcs. a kérdésem de ha valaki annak a számnak a cimét ami a FLAT OUT 1 bevezetőjében van és ha leirná akkor boldog lennék koszi!!!!!
  • M@TriX
    ebbe én is belefutottam állítsd 32 bit-re...

irodában én is azon(9200se) teszteltem. nekem is ez előjött.
  • M@TriX
    multiba ott van ;)
  • M@TriX
    mod
  • Balumann
    ??? nekem ilyen nézet nincs is :S
  • arty
    wow! egyből mentem 2 4 köröst :) szal müxik a doog, mehet FAQ-ba:
    kormány esetén az FFB alapbol szar, ki kell ugrani ESC-el menübe és utána vissza, akkor sokkal jobb lesz a kormány kezelése!

thx tnorbi!!!!

laccoo: itt egy belsőnézetes kép (sztem nincs még kész rendesen minden kocsihoz rendesen)

• tnorbi
    kösz
  • arty
    nekem is momo van, megnézem :)
  • Nohab
    Ahoz egy mod kell.Ja és már nekem is sikerült az ,hogy a pája felénél még nem láttam az elsőt a térképen ,de a célegyenesben már én vezettem.
  • tnorbi
    sziasztok
    meglehet kapni a buszt,kamiont stb ?
    mert már mindent megcsináltam aranyra.
  • gabi89
    Jelentkezz be és akkor bejőn :)
  • tiroxine
    A kormánnyal való irányítással kapcsolatban rájöttem valamire, éreztem, hogy valami nem stimmel, túl erősen húz vissza középre a kormány és nem érzi a kisebb bukkanókat. De ha játék közben kilépek a menübe Esc-pel, majd vissza a játékba, akkor megjavul, sokkal élvezetesebb lesz az irányítás. (Logitech MOMO racing)
  • Rancor
    Sziasztok.
    Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet beállítani hogy automata helyett én váltogassak a játékban?
  • XRV
    Egyszerű a képlet, mindig úgy haladnak, hogy együtt menjünk. Ált. a vége felé kezdenek beerősíteni, de ha akkor nem b@szod el, akkor nyert ügyed van.
    Ám mintha 1x gyanúsan keresztül húzta volna a számításaimat azzal hogy hiába óvatos kanyar, egyszerűen csúszott mintha jégen lett volna. Nah akkor volt nagy restart vazeee :-)
  • Nohab
    nekem 1,4 ghz em van és közepesen gyönyörűen fut... Baseball rekordom 364.
    Én meg azt vettem észre ,hogy nálam két csoportba oszlanak a versenyzők egyik amelyik le akargyőzni a másik pedig SEGÍT(!). Lehet ez annak az oka ,hogy csak mindíg a (hogy mindenki értse nem neveket mondok hanem a térképen lévő szineket) feketét,pirosat(csak az utóbbi időben),világoskéket(keveset szekáltam ,mert lassú és ezért nem találkozok vele és így alíg piszkál) sárga,szürke ezek valami iszonyatosan segítenek egymásnak. A szürke folyton megelőz és le akar lassítani míg a sárga el nem megy vagy fordítva,de akkor a Canyonnal szépen belerongyolok a képébe.
    A segítők pedig a királykék és a rozsaszin (az egész karrierbe hozájuk se nyultam) és a streetbe pedig így segítenek: Leelőznek valamiféle képpen kiütik, lelasítják az előttem levőt majd szinte hihetetlen módon mindíg kicsúsznak, és hadják ,hogy le előzzem őket.
    Ha minden igaz ez a tanuló módja amiről egyszer beszéltek...csak valami boszzú mód lett belőle :) Újra kezdem a karriert és most megpróbálok másokat szekálni:)
  • Attiska
    Másnak sem jön be a multiplayer topic?
  • arty
    igen, van rá egy minimod, de kormánnyal ez már nem olyan mint az első... sajnos elkefélték :( gamepad vagy bill marad szvsz :(

egy esélyt adj neki!

minimodok egy csomagban: KATT
    tartalom: fo1likedinamics, realisticdinamics, fo2cams, fo2camfixv3v4, singleraceoptions, allcarstracks
  • KraZ
    Igen lehet!
  • gabi89
    Nem tudom mit kérdezgettek ilyeneket felrakod elindítod és meglátod,hogy megy-e vagy nem.
  • reménytelen
    FAQ!

Amúgy minimum 2.0 GHz Pentium® 4 vagy AMD® 2000+
  • trackmaniac
    Sziasztok! 1,2 GHz-en megy-e a játék, vagy ne is próbálkozzak?
  • djcom
    Sziasztok.
    Feltettem a játékot egy gépre 9200-as Radeon van benne.
    Be is töltődik,csak valami textura gondja van.
    Kockás a kép.
    Mi lehet a gondja?
    206.05.havi driver van fenn.
  • lac coo
    Belső nézetben lehet vezetni ?