7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#5971 hogy a faxba lehet ekkorát ugrani :D egyszer sikerlüt 300 fölé ugranom de soha többet csak 230 meg ilyeneke -
Dexantreal #5970 Elkezdtem írni Flat Out 2-be a második fejezetet és mindjárt írhatom a sztoriban az első versenyt. Remélem azért élethűre fog sikeredni majd:S... -
#5969 Grat.Tegnap én is ezen törtem magam hogy megelegyen de valahogy csak 5-6-k körig tudok elszállni -
#5968 Netek renedesem működik online on mert nekem sokszor van flatout2.exe hiba néha nemis játszok cska connecting to gamespy és máris kiírja ézt a bosszantó hibát
? -
Neoncsoves #5967
Hihihiii most össze sikerült hoznom :D -
#5966 itt van ujabb 2 kép
-
#5965 Gratula! :D Te vagy szupermen. -
megariffer #5964 LOL, méri ez akkor is, ha átugrasz a háló fölött...
-
#5963 Képzeld azt h. vért akar venni a nővér, és így majrézik majd mikor nem találja el elsőre az eredet. :D -
#5962 Ó anyám, remélem öreg koromba nem vágnak be egy öregothonba ilyen elmebeteg ápolók közé... te jó ég :D -
Neoncsoves #5961 Háj jump:
-
#5960 Pedig ilyen lesz a köv generáció...
A jelenlegi sem tud már helyesen írni, úgyhogy ők még butábbak lesznek. :D -
pirosBoci #5959 kösz feco ez tényleg bevált(mint vmi mosópor reklám) -
#5958 Há ez nagyon vad.XD Mi lesz a világgal ha ilyen a következő generáció...Meg ezek a hangokat az alien vs. predator 2 hallottam ilyeneket :) -
pirosBoci #5957 nem baj, de kösz inkább számolok ig minthogy igy járjak -
#5956 miltinál=multinál nem tudom mi van velem mindíg félre nyomok:) -
#5955 Egyszer kétszer nekem is csinálja ,de csak a miltinál. Megoldás: kicsit szidod elszámolsz 10-ig és újra elindítod. -
pirosBoci #5954 itt van -
#5953 videót nem tud vki stone skipping-es ugrásról? Érdekelne h. hol a legoptimálisabb nyomni azokat a gombokat. :D -
pirosBoci #5952 bolti de lekrekkeltem és most dvd nélkül játszom -
#5951 Bolti vagy warez vrziónál van ez a hiba nálad? -
pirosBoci #5950 ezt miért csinálja? -
#5949 pedig itt jó helyen voltál :P -
#5948 Lécci irjátok meg mert egyszerűen nem tom nyomni multiba.Hol vannak a serverek? -
#5947 Nem vagyok csaló, de így, 100%-ra teljesítés után jogosnak éreztem megtenni:
Nem kell semmiféle all cars unlocker mod! Bemész az extrák menübe, ott enter code, és beírod, hogy GIEVEPIX, és akkor megkapod singleben is az összes kocsit, meg 1000000 kreditet. -
#5942 vfeco nagyon köszi a segitséget ki is próbálom ha meg sikerűl akkor isten vagy -
#5941 Ja ott egyszer kiugrottam a stadionból az egyik derbi pályán. Nem tudom a földre estem vagy ki a semmibe :) -
#5940 tök jol megvan vagyis jobban meg van cisnálva a háttér mint az egyben -
Neoncsoves #5939 hülye :DDDD -
Richard90 #5938 High Jump rekordom :) majdnem 170 :D
-
Neoncsoves #5937 grat -
#5936 Jeee végigvittem! -
vfeco #5935 Red Bull: fel lehet ugrani! Az autóval nagy lendülettel érkezz, lehetőleg ne üss hordót. Mikor beérkezel a kilövés területére enged az autót minél közelebb a pálya végéhez és 62-65 fokon lődd ki az embert és picivel utána nyomj rá mégegyszer a nitro gombra! Acrobatics gombokat semiképp ne használj, hagyd szabadon repülni az embert! Én általában 160-168 között tudok így ugrani!
Itt egy shoot is, bár ez pont 60 fokon lett kilőve:
Üdv, remélem segítettem! -
Attiska #5934 Kipróbáltam ezek az object modokat, hát elég furák, egy kibaszott műanyagszék akkorát dob az autón... :) -
#5933 Ja és amúgy a flat out 2 őben hogy lehet a kilövős hapisnál az elsőnél hogy lehet felugrani a 160 ra mert oda egyszerűen képtelenség azt csak a gép tudja. -
#5931 A 256 megás kártya miatt. A DNA ki van hegyezve a 256 megás kártyákra, de azoknál a játékoknál, ahol a min. a 256 (pl Oblivion), lassabb lesz. -
pirosBoci #5930 feltettem uj forceware t(90 valamennyi) már benne van a Flatout 2(bocs ha nem mondtam ujjat) is nálam 44 fps helyett 49-53 fps el fut minden max.on -
#5929 Vízbe érésnél nyomogatni kell a nitrot. -
Attiska #5928 Nekem is jól jönne egy kis segítség a stone skippinghez, nem sikerül megcsúsztatni a vizen. Próbáltam már mindenféle kilövési szöggel, egyből becsapodilk a vízbe. -
#5927 nahát. Eddig a catalist 6.1-es driver volt fenn, és erdős pályán low texturával, 1024-en 27-28 fps volt. Most felraktam a DNA driver-t, catalist 6.7-re építettet, és ultra highon az erdős pályán 40 fps